30
apr
Seneste opdatering: 30/4-14 kl. 1925
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sam­ta­len er en stu­die dob­belt­kom­mu­ni­ka­sjon og for­vir­ret tale, der nord­menn ikke ønsker å ta den danske erfa­ring inn over seg, men insis­te­rer på at “vi er annerledes”.Vebjørn Sel­bekk for­sø­ker å få Jonas Gahr Støre til å for­stå og erkjenne at hans hånd­te­ring av kari­ka­tur­stri­den var feil.

Gahr Støre nek­ter. Han sier at det å gjøre reform av islam til et nasjo­nalt pro­sjekt, er fåfengt og tro­lig kon­tra­pro­duk­tivt. Indi­rekte sier han at han vil opp­tre på samme måte ved neste kors­vei; dolke Sel­bekk i ryg­gen som kris­ten eks­tre­mist, hvis han skulle finne på å gjøre noe tilsvarende. Document.no

Det lå en for­vent­ning om at han skulle beklage poli­tik­ken han sto for i kari­ka­tur­stri­den. Han gjorde ikke det. Han gikk til angrep. Det tyder på et emo­sjo­nelt under­trykk som man ikke for­bin­der med Gahr Støre. Sel­bekk må ha pro­vo­sert ham. Nå var han i gang. Det kom mer på bor­det: – Men det mest famøse var at det ble tatt kon­takt med Det mus­limske Bror­skap via Ham­dan og at dere betalte for dele­ga­sjons­rei­sen som reiste på canos­sa­gang til Yusuf Qara­dawi, sa Halvor Tjønn, som var jour­na­list i Aften­pos­ten på den tiden. Han sik­tet til dele­ga­sjo­nen ledet av dom­prost Olav Dag Hauge. Når en danske kommer til byen

Man skal høre Jonas Gahr Støre med det faktum i baghovedet, at han snart skal vælges som Stoltenbergs efterfølger som AP-leder, og ingen AP leder endnu ikke er blevet statsminister. Det kan nå at ændre sig, trøster jeg mine norske venner.

“Familien fatter ikke, Basil ville myrde Lars Hedegaard”

Den replik fra familier og især TV- journalister er jo helt dugfrisk og uhørt. Det er ikke meget medierne har skrevet om den anholdte Basil Hassan, hvis fulde navn må være Basil El-Cheikh Hassan eftersom hans familie, der også har forgrening efter Malmø-modellen, hedder det. Det følger det sædvanlige mediemønster. Han “virker velintegreret, og familie og venner er helt uforstående, politiet har anholdt en forkert.” Måske, men hvorfor gik han under jorden i Mellemøsten i et år på et falsk, dansk pas?

personer af mellemøstlig herkomst, som i dag var til stede i lejligheden [dækadressen i Tingbjerg] bekræfter, at de kender den mistænkte, BH.

– Han har ingen tilknytning til fundamentalistiske miljøer, og derfor tror vi ikke, at han har noget med attentatet på Lars Hedegaard at gøre, lyder det fra en ung mand på stedet, der ikke vil sige, hvad han hedder.” (TV2.dk, 29. april 2014)

” … I øvrigt så var han en meget velintegreret mand, det lader det til. Vi har været i kontakt med familie og venner, der samstemmende siger, at de har svært ved at forstå – ja, det er faktisk en underdrivelse, de tror ikke deres egne ører, når de hører, at han som det lyder, skulle have stræbt Lars Hedegaard efter livet. Det forstår man simpelthen ikke.” (Brian Lindhoff i TV2 Nyhederne, 29. april 2014)

Lars Hedegaard har givetvis chikaneret den fredelige, velintegrerede  ingeniør groft og har selv bedt om at blive skudt, ville TV 2 fortælle mig i aften, hvis jeg havde et TV. Et nært familiemedlem til Basil El-Cheikh Hassan præsenterer sig selv på Facebook. Der er blandt andet medlemskab af gruppen ‘Støtte for vores elskede bror Said Mansour’, også kendt som ‘Boghandleren fra Brønshøj’, der i 2007 fik 3,5 års fængsel for at have opildnet til terrorhandlinger. Hans netværk inkluderer al-Qaeda, og flere af de dømte i Glostrup-terrorsagen.


(Kærlighed til ‘Sheikh Usama bin Laden rahimullah’, 27. december 2013)

“We will fight for the honour of our religion…”

Se 29 april: Mistænkte Hedegaard-attentatmand: Hassan Basil

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frans Kr. Randlev Mikkelsen
Frans Kr. Randlev Mikkelsen
8 years ago

Undskyld jeg skifter emne (vender tilbage til det med Rusland senere) – men det følgende vedrører også Trykkefrihedsselskabet og dermed Lars Hedegaard. Jeg har lige oplevet at få følgende kommentar bortcensureret fra Trykkefrihedsselskabets hjemmeside. Så meget for deres Trykkefrihed. Det var en kommentar til en Kuzma Pavlos artikel om, hvem der var mest homofobe, højre- eller venstrefløjen. Må den stå her i Snaphanen? Ellers må jeg vel flygte til Rusland, den sunde fornufts sidste tilholdssted i den tidligere kristne verden. Kommentaren, der ikke måtte trykkes for Trykkefrihedsselskabet: En bekendelse Jeg er homofob. Ligesom hele naturen. Men selvfølgelig tolererer jeg homofilister.… Read more »

Frans KRM
8 years ago

Jeg skal garantere ovenstående svenske kommentator for, at Rusland på længere sigt er en meget mere pålidelig allieret i kampen mod Islam/islamismen end USA og Nato. Det går tilbage til de byzantinske kejseres kamp mod Islams hære. Det skal man som svensker ikke være ked af at indrømme, selvom russerne tæskede svenskerne grundigt tilbage, da de prøvede at spille supermagt i Europa. Og heller ikke selvom Sverige har haft tendens til at alliere sig med Tyrkiet i det eurasiske magtspil. Rusland har ikke længere nogen substantiel interessekonflikt med Sverige. Medmindre det begynder at sende islamiske krigere mod Rusland. Danmark bør… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Frans KRM

“Danmark bør huske på, at det ikke mindst var Rusland, der sørgede for Danmarks overlevelse efter 1864.”
Det er vist en sandhed med modifikationer!
I 1848 krigen var det Rusland, der truede preusserne ud af Danmark, idet Rusland ellers ville tage sig af diverse revolutioner i de europæiske stater.
Men i 1864 tillod Rusland at Preussen angreb Danmark som tak for lov til at lade russiske tropper passere gennem Preussen for at knuse det Polske 1863 oprør. Ligeledes ankrede russiske flådeenheder op udenfor København 1864 og hensigten blev ikke anset for venlig.

Morten - - -
8 years ago
Reply to  Frans KRM

Rigtigt. En alliance mellem Skandinavien, Rusland, Canada, og USA vil være et formidabelt alternativ til “EU”, eftersom en sådan union aldrig kan blive indenrigspolitisk set tyrannisk. Det ser amerikanere og russere til. Tænk! En Union, der kun vil trække på vores styrker – uden at dominere os politisk. Det er simpelthen så oplagt, selvom vore dovne politiske tænkere endnu ikke tør bevæge sig ind på det spor. De tror stadig bevidstløst, at Amerika og Sovjetun-, øh, Rusland er uforligelige. Men russeres og amerikaneres interessefællesskab vil forhåbentlig stå dem mere og mere klart, efterhånden som de tvende begynder at forstå sig… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

AP:

Den nordiska socialdemokratin har en gigantisk uppgift framför sig: Att göra upp med sig själv. Att verkligen ta ansvar för att återställa den skada som de långvariga kontakterna med KGB och Muslimska Brödraskapet har vållat våra länder och att tydligt fördöma och, i förekommande fall, utestänga de ansvariga som fortfarande är aktiva.

Här har vi ett MYCKET aktuellt och oerhört TYDLIGT exempel från Tyskland på en person som åtminstone inte drar sig för att umgås med en “f.d. KGB-agent” ens idag: Gerhard Schröder deklarerade så sent som igår stolt “Je ne rrregrrrette rrrrien”

http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702304163604579531301211746032?mg=reno64-wsj&url=http%3A%2F%2Fonline.wsj.com%2Farticle%2FSB10001424052702304163604579531301211746032.html

JensH
JensH
8 years ago

“Hvornår opdager journalistiken det?”

Det finder den enkelte journalist først ud af, den dag han/hun sidder bagbundet på knæ, og den ‘veluddannede og vel-integerede muslim’ gør klar til at skære halsen over på ham/hende.

Frans Kr. Randlev Mikkelsen
Frans Kr. Randlev Mikkelsen
8 years ago

At det ofte er højtuddannede, “velintegrerede”, stilfærdige muslimer, der står bag terroranslag, er endnu en indikation af, at det er selve Islam, der er problemet, ikke fundamentalismen. Men hvis man kommer op imod “en verdensreligion” og et kæmpe mindretals højeste værdier, ikke bare imod nogle få kriminelle voldsmænd, så må man også acceptere, at man dårligt selv kan blive ved med at være en acceptabel samfundsborger i “det moderne demokrati”. Hvis man insisterer på at sige sandheden om Islam (og f.eks. abort), må man regne med, at samfundet kommer efter en. For samfundet vil bare have fred og ro –… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x