30
apr
Seneste opdatering: 1/5-14 kl. 1931
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ordet ‘man’ skal blive til ‘en’, for det må ikke minde om ‘mand’. I et land med 241 anmeldte, grove voldsforbrydelser og 160 voldtægter om dagen (inkl. ret sikkert mørketal), giver det et meget godt billede af det svenske kleresi og dets medier, muligvis også af hvad der er akademisk lærdom i Sverige. Ofrene for det svenske Clockwork Orange skal bare sige “en”, så er de slet ikke kommet til skade i den herskende klasses kødhakkemaskine.

Selvom Sverige efter mit kvalificerede skøn næppe eksisterer som nation om hundrede år, ja muligvis allerede ikke om halvtreds, når oprindelige svenskere allerede har været i mindretal i nogle årtier, så venter tusindårsriget alligevel sådan rent sprogligt og akademisk. Jeg gad dog nok vide, hvilken fremtid genusstudier og feministpartier får i det lykkelige, arabiske  Sverige. SVT

Solidaritetsmøde for den svenske kunstner, Dan Park

Fire måneders fængsel og en bøde på 20.000 kr. Det var straffen, den svenske gadekunstner Dan Park fik, fordi han offentligt fremviste nogle plakater med et budskab, der provokerede venstreekstremister. Den rystende dom, der stiller spørgsmålstegn ved, om der overhovedet er kunstnerisk frihed i Sverige, har ikke trukket overskrifter i Dan Parks hjemland.Svenskerne ser ud til at være ligeglade med, at deres ytringsfrihed trædes under fode. Men det er vi på den anden side af Sundet ikke. Derfor arrangerer Trykkefrihedsselskabet nu et debatmøde om Dan Park-sagen. Kom og hør følgende oplægsholdere:

Dan Park, kunstner, Lars Vilks, kunstner og kunstteoretiker, Mikael Jalving, historiker, ph.D. og blogger, Ingrid Carlquist, journalist, forfatter og redaktør, Henrik Rönnquist, galleriejer fra Malmø. TFS – tilmelding her.

Lars Hedegaard i Rushys Roulette

Hedegaard er med fra starten min 4.25. Så slipper man for at høre det hele, som er Much Ado About..tjahøm, jeg hørte noget med gadebelysning, inden jeg slukkede. (Undskyld, Martin Henriksen!)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
8 years ago

Alltså, och egentligen, eftersom och tydligen det onekligen visat sig vara sålunda, och utan att ursprungsbefolkningar själva generellt sett egentligen och i verkligheten har haft, eller har, så särdeles många möjligheter att säga varken bu- eller bä – om den saken, så har invandringspolitiken helt enkelt pressats på dem, (och om de protesterat det allra minsta så har de då automatiskt betecknats och stämplats för att vara onda, elaka, rasistiska och fientliga, trångsynta, korkade, bakåtsträvande osv.), så kan därmed inte någon egentlig annan råd givas, än att de nordiska befolkningarna, som själva vill överleva, raskt, beslutsamt, och med en medveten… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ha, det er jo urkomisk, at de ikke kan sætte sig ud over at et ord er afledt ad ordet “mand” – og nu bruges i en bredere betydning. Og bare vent til PK-tosserne og ultrafeministerne i Sverige finder ud af, at “människa” også er afledt af “mann” – det bliver rigtigt interessant, at se hvad de så har tænkt sig at stille op med deres salige “MÄNskliga rättigheter” 😀 Ordet “human” har jo en lignende etymologi, så det kan heller ikke bruges 😉 http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=menneske Afledt af oldnordisk menskr – fra “mand” Nudansk Ordbog (1981) siger “lånt fra oldsaxisk ‘mennisco’… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

Nå ja – hvordan kunne jeg dog glemme at nævne det? 😉

Kønsforvirringen i Sverige er jo total efterhånden –
hvordan kan “hen” mon selv finde ud af det? 😀

PS Hvad hedder “hen” så i de andre fald? –
“hem”, “henem” eller “henne”?
“hens” eller “hennes”?

De sidste muligheder i akkusativ / dativ og genetiv går vel så heller ikke?

Måske / kanske kan vore svenske læsere oplyse os tilbagestående / återblivna danskere
om udviklingen på det fascinerende sprog- og kønspolitiske område i Sverige? 😀

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

En simpel diktatøvelse i 8. klasse bliver misbrugt til grov politisering http://denkorteavis.dk/2014/en-simpel-diktatovelse-i-8-klasse-bliver-misbrugt-til-grov-politisering/ Til brug for 8. klasse i skolen er der lavet et diktatøvehæfte. Det hedder ”Ny Diktat for Alle” 8. klasse, øvebog 1 (Gyldendal 2003). Hæftet skal indøve stavning og tegnsætning. Men tilsyneladende har nogen fået den idé, at den også skal bruges til noget ganske andet. Imellem en række uskadelige historier om dyrevelfærd, bankrøveri, Michael Jackson og Bermudatrekanten optræder en helt uantagelig øvetekst. Antijødisk og promuslimsk Denne tekst, der skal danne udgangspunkt for en række øvelser med udsagnsord, handler om den unge palæstinenser Ali, der er flygtning fra… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Muslimer har presset stor butikskæde til at forbyde salg af svinekød og erstattet det med halal-kød http://denkorteavis.dk/2014/subway-forbyder-skinke Bacon og skinke er nærmest en nationalspise for englænderne. Men det kan de altså ikke længere købe i 185 af Subways butikker. Den store butikskæde, SubWay, der sælger fastfood, har netop bøjet sig for et stærkt muslimsk pres. Butikskæden har besluttet at fjerne al svinekød fra omkring 200 butikker. For fremtiden sælger de kun [!!!] kød, der er tilladt efter muslimske forskrifter: Halal-slagtet kød. (MailOnline) Ifølge avisen, er det ledelsen selv, som åbent erkender, at ændringen er sket efter ”stærke krav” fra muslimske… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  steen

Jeg har været opstillet til Folketinget men blev desværre ikke valgt ind. Og det kan systemet være glad for. Jeg fik vist 13 stemmer, mest familie og skakvenner fra klubben. Og det var ikke socialdemokratiet. Jeg testede for shov også også min IQ, men er for beskeden til at komme nærmere ind på det.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Prudentius
8 years ago

Et sjovt interview! Rashid vil voldsomt gerne høre hvad Hedegaard vil have gjort ved tingenes tilstand og Hedegaard spiller retorisk fint bolden videre til de sanseløse politikere, der har overladt biksen helt og aldeles til fjerne og totalt korrupte-ligeglade kontorister i Bryssel. Man kunne jo omvendt spørge Rushy Rashid, hvad hun vil gøre ved masseindvandringens destabilisering af de europæiske stater!? Hvad vil hun egentlig stille op efterhånden som de åbner grænser (med stadig større hast) fræser sig vej igennem økonomisk, politisk og social stabilitet?? Jeg tror ikke hun har noget svar. Jo, måske mere fokus på “integrationen” eller noget i… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  steen

Jeg skal ikke udtale mig om Pay Pal virker, men Trykkefrihedsselskabets side er aktuelt teknisk sær. Jeg kommenterede i forgårs på http://www.trykkefrihed.dk/ikke-kun-marginale-ku-ere-der-sympatiserede-med-fascismen.htm og fik et- Tak for kommentaren, at se på skærmen. Uden kommentaren vistes. Jeg skrev en kommentar mere om hvor min kommentar var blevet af, og fik samme Tak….Men ingen af kommentarerne var at se. Skrev derpå til redaktionen og Katrine Winkelholm og klagede min nød, hun svared venligt ved 8 tiden i går morges hun vill spørge teknikken, der er aktuelt stadig ingen af mine kommentarer at se og muligheden for kommentarskrivning er nu også ganske forsvundet.… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Jeg får dårlige nerver, bare jeg hører ordet Trykkefrihedsselskabet.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Ja, sådan har jeg det ikke. Jeg meldte mig endda ind i selskabet lige før sidste generalforsamling, uden dermed at nedlægge Selskabet til Indførelse af Ytringsfrihed i Danmark og Resten af Verden, som jeg stadig er eneste talsmand for. Lad mig takke for ordet først. Lad mig derpå som repræsentant for kommentatorer på sidelinjen dels gengive min sidste drøm, en jeg just havde. Jeg er på vej med cykel, gående, ud over en lang nedadgående trappe med rådne og forsvundne trin, med noget mere i hænderne end cykelstyret. der var også mit lille sæt saks, og fil til negle, Jeg… Read more »

Polka Charlie
Polka Charlie
8 years ago

Hmm… Kan bekræfte, at hele udsendelsen ikke er værd at høre.

> Steen

Virker din PayPal-konto? – kan ikke få det til at virke. Jeg ville nemlig have sat en flaske vin ind på din konto i forbindelse med bloggens 10 års jubilæum. (Og ja, der er dækning på min konto…)

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x