12
maj
Seneste opdatering: 9/8-14 kl. 1902
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Underkastelse, fangeskab og givetvis også seksuelt misbrug er “befrielse. “De kidnappede kristne piger i Nigeria optræder nu som muslimer i video. Vestlige medier har ikke været overdrevent ivrige for at rapportere, at pigerne selvfølgelig er (var) kristne. Og så siger Blekinge Tingsrätt at islam og voldtægt (sexslaveri) ikke hører sammen. Hvad angår den sag se Muslimer kraftigt överrepresenterade i våldtäktsbrott samt Muhammeds flickor: Våld, mord och våldtäkter i Islams Hus. Se også Ayaan Hirsi Ali: Boko Haram and the Kidnapped Schoolgirls, When will the West wake up?

“Far from being an aberration among Islamist terror groups, as some observers suggest, Boko Haram in its goals and methods is in fact all too representative,” and that “It is time for Western liberals to wake up….The kidnapping of these schoolgirls is not an isolated tragedy; their fate reflects a new wave of jihadism that extends far beyond Nigeria…”

I skrivende stund er muslimers forfølgelse af kristne værre end nogensinde: Christians persecuted at alarming rate in Iran, Arab world, US report says. Det afkristnede, eller rettere pseudokristne Europa hælder blindt mere islam ind.

Radical chic – venstrefløjens catwalk

Jeg fik lov at se Uriaspostens fotos fra demonstrationen forleden igennem. Der var mange hundreder. Jeg hæftede mig ikke ved de cirka 100 voldelige AFA’er i deres sorte uniformer, der er ikke så meget nyt i dem. Jeg hæftede mig ved den store kødrand af folk udenom, som er villige til at demonstrere sammen med voldsmænd imod en lovlig anmeldt demonstration af lad det så være hel- eller halvnazister. De angreb den og fik den afbrudt efter ti minutter.

Hizb ut-Tahrir har også lov at demonstrere i Danmark, og de behøver ikke engang have deres egne sikkerhedsvagter med, selvom de har det: AFA overfalder dem ikke. Måske tør de ikke, – en AFA brød grædende sammen ved arrestation –  måske føler de sig medlem af samme totalitære klub. Islam trumfer i al fald igen alle andre ofre iklusive  homoseksuelle, handikappede og kvinder.

Der er mange af den øvre middelklasses tøser, der er ude og promenere den dyre uniform på billederne. Ingen jeg kender, ville beskylde mig for at være en tøj jon, men jeg kan godt se, når det skødesløse er arrangeret og det sorte er dyrt og kan gå an i Rungsted Havn. Sjovt nok er en del af de sorte drenge på fotografierne næsten lige så mondænt forfængelige. Pikant blanding af det halvbøssoide,  metroseksuelle og politisk vold.

Det er chickt at være kødrand til voldsmænd m/k. Revolutioner og revolutionsromantik er aldrig udgået fra arbejderklassen, som Jesper Langballe sagde i et af sine sidste foredrag. Hverken i 1789, 1917 eller 1968. – Se også TV2 overtager venstrefløjens propagandasprog

1-radical chick-0011-chr borg 10 5 408

Dæmonisering af konservative mennesker

Lone Nørgaards kronik tager udgangspunkt i dette interview med Roger Scruton.

Konservatisme er en holdning (attitude) og ikke en tro/overbevisning.

Hvad ligner det, at mennesker, som ønsker at forsvare nationalstaten, familien, fagligheden og dansk kultur (mig!) gang på gang skal finde sig i at få påklistret etiketter såsom højreradikal, fundamentalistisk, højreekstremist og nationalistisk? Typisk affyret af historieløse, faktaresistente folk blottet for praktiserende sund fornuft og tilsyneladende blinde for konsekvenserne af den igangværende samfundsmæssige underminering.

Hvad værre er: Sprogforurenerne hænger kynisk deres politiske modstandere alias konservative mennesker ud på forsider, bagsider og sociale medier ved at dæmonisere en særdeles legitim – og klog ) – demokratisk position i det politiske spektrum.

Med udtrykket ”konservative mennesker” taler jeg bestemt ikke – meget desværre – om Det Konservative Folkeparti, der med sin EU- og indvandringspolitik fatalt har svigtet sit grundlag jævnfør dette citat fra partiets informationsark: »Det gælder ansvaret for at værne om de værdier, der knytter os sammen – vores land, vores kongehus, kristendommen, vores sprog, vores demokratiske styreform og grundlovssikrede rettigheder og vores fælles historie. Vi vedkender os samtidig ansvaret for at videregive et samfund i velstand og i en ordentlig økonomisk tilstand til de kommende generationer.«

De Konservative gør det stik modsatte, nemlig ved at sælge lystigt ud af arvesølvet, mens de prisgiver de kommende generationer til det multikulturelle morads. Bl.a. fordi det aldrig er lykkedes i den offentlige debat at formidle forskellen på nationalistisk og patriotisk, der ofte sammenblandes i dæmoniseringens navn.

Men patriotisme betyder kærlighed til et bestemt sted og en bestemt livsform, mens nationalisme er en politisk ideologi (jævnfør f.eks. den engelske forfatter George Orwells essay ”Notes on Nationalism”,1945). Så måske det var en god idé at stemme på Folkebevægelsen mod EU til europaparlamentsvalget? Se videre på Jyllands Posten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] © Snaphanen, klik for helskærm. Se også Radical chic – venstrefløjens catwalk […]

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Danmark er ved at falde fra hinanden, så enkelt er det. Og når mennesker opfører sig åndssvagt og voldeligt, er det ofte på grund af mangel på indhold i tilværelsen – ideologisk og politisk – selv om det også kan være fra opdragelsen ( Som også hænger sammen med samfundets udvikling). Og da befolkningen samtidig ikke henter noget politisk og ideologisk nyt fra partierne – ( måske lidt fra DF ) så flipper det enkelte menneske ud som et resultat af den stigende identitetsløshed, der hersker i samfundet. Og det er denne identitetsløshed, der i katastrofal grad bliver undervurderet. Ikke… Read more »

norge
norge
8 years ago

Snart er vel voldtekter stort sett lovlig i Norden også, snikislamiseringen brer om seg.

Norsk psykiater mener voldtekter bør graderes, sannsynligvis har hun oppdaget loverboys-problematikken, og mener en “samtale” er bedre enn å anmelde dem.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Mener-voldtekter-ma-graderes-7544293.html

Nils
Nils
8 years ago

Jeg synes nu, det ligner en sort affaldspose med improviseret hank, pige to går med, men det er måske en Gucci. JEG er ikke kender, men så er det jo godt vi har modebloggerne, Blondinbella, Steen og de andre, så vi ved, hvad der gælder i denne sæson. I øvrigt har man vel ret til bare at kigge på en demonstration, uden at det skal gøre en til medskyldig i vold.

grrrrr
grrrrr
8 years ago

Her er et eksempel på hvad pigerne kan være blevet “befriet” for i forbindelse med tvangskonverteringen:

http://www.bpnews.net/10796/christian-woman-recalls-horror-of-forced-conversion-to-islam

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Mycket kraftfull kolumn i Wall Street Journal idag, som tangerar att kommentera alla tre ovanstående artiklar:

http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702303701304579550340222538088?mod=trending_now_1

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x