24
maj
Seneste opdatering: 25/5-14 kl. 1513
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En sort Audi  med to personer trækker op ved  det jødiske museum, der skydes og de flygter hurtigt. Forbipasserende kunne notere nummerpladen.Indenrigsminister Joëlle Milquet siger, at “der højst sandsynligt er tale om et antisemitisk terrorangreb.”

Kl. 18.02 er mistænkte anholdt. Søndag er han løsladt igen. For at vi ikke skal være henvist til selv nok så kvalificeret sandsynlighedberegning, vil jeg forsøge at finde ud af, hvem det er. Indtil da kan man se den selvpålagte uvidenhed florere i Poltiken-segmentet og den Twittrende klasse af EU-ansatte i Bryssel, der er “chockerede over at sådan noget kan ske i det 21. århundrede.” De har en kort hukommelse. “Hvad skete der var forudsigeligt” siger Joël Rubinfeld, formanden for den belgiske liga mod Antisemitisme.

Three people were killed and one person was in critical condition following a shootout near the Brussels Jewish Museum on Saturday. It is yet unclear where exactly the event took place but according to Radio Télévision Belge Francophone, the shootout occurred inside the museum.

“A person wearing a backpack was seen opening fire before fleeing,” RTBF reported .Twelve people were being treated for shock, according to local sources.Police and emergency services were at the site, which was blocked off in the Belgian capital. Three people shot dead in ‘anti-Semitic attack’ at the Jewish Museum in Brussels after a man with a backpack who opened fire then fled (Fusillade au Musée juif de Bruxelles : un suspect interpellé (4 morts) Anti-terror expert: Brussels museum attack follows Toulouse pattern

Two Jewish men attacked, badly hurt outside Paris synagogue

Brothers hospitalized in serious condition after brutal assault in suburb of Creteil; attackers fled on foot and bicycle. Two Jewish men were assaulted Saturday night outside a synagogue in Créteil, a Paris suburb.According to Paris police, the two men, who are brothers, were attacked by two other men, one of whom fled on foot and the other on a bicycle.

The two men, who were reportedly beaten with brass knuckles, suffered multiple contusions and were hospitalized and listed in serious but not life-threatening condition. French Interior Minister Bernard Cazeneuve, who noted the victims were “of the Jewish faith,” condemned the attack with “utmost severity” on Sunday. TOI, Agression de Créteil : le chef de l’Etat appelle à la mobilisation contre l’antisémitisme

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] næsten-lykkedes et muslimsk terrorangreb endelig i Vesten. Det er ikke sket siden Bryssel 24 maj. Who’s next? Saint-Jean-sur-Richelieu er en garnisonsby med 5000 soldater. Umiddelbart […]

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Det er langt fra umuligt at morderen har BÅDE Koranen og Mein Kampf i baglommen . Måske er der allerede udkommet en kombinations-udgave som kombinerer de mest saftige udsnit fra begge to .
Indtil nu har Belgien været et meget fredeligt sted for jøder , men det varer nok ikke ret meget længere . For kort tid siden var jeg til stede , da en mine venner prøvede at interresere nogen investorer i at købe brugte lejligheder i Bruxelles … der var INGEN som gik i fælden .

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Selvfølgelig har morderen Koranen i baglommen.

Robert R
Robert R
7 years ago

Jeg læste om det på MSM og min første reaktion var da også, det må være islamisk terror.
Når man tænker på hvor oprørte vi var da Theo Van Gogh blev myrdet, så må man konkluderer, at vi i uhyggelig grad har tilpasset os den nye situation.
MSM hæver øjenbrynene og så videre til vejre og sporten. Det er uhyggeligt!

Skåning
Skåning
7 years ago

Ja, de har synnerligen dåligt minne. För bara två år sedan utförde en muslim ett terrordåd mot en judisk skola i södra Frankrike, där två barn och en lärare skjöts ihjäl, om jag inte minns fel (det hände fler saker också fast ni vet nog historien). Men det blev ingen stornyhet alls. Alla ville bara prata om Breivik. Jag kan dock inte låta bli att tänka tanken att detta är en “false-flag”-operation, eftersom de sker just idag. Det skulle inte förvåna mig det minsta om någon vänstergalning i sista stund vill skrämma väljarna från det de betecknar som den “ökande… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

Angående dette antisemitiske terrorangreb i Bryssel, så vil mediedækningen i MSM afhænge af hvem der står bag. Er det eksempelvis islamister eller venstre-radikale, så ‘dør’ historien hurtigt i MSM. Er der derimod tale om højre-radikale terrorister, så kommer vi til at høre om dette uhyggelige angreb i årevis.

norje
norje
7 years ago

“The description of the shooter: a European type, dressed dark.”

Dagen før EU-valget, hvem kan tjene på det tro.

http://www.demorgen.be/dm/nl/30966/Schietpartij-aan-Joods-Museum-in-Brussel/article/detail/1897639/2014/05/24/Schutter-Joods-Museum-laatst-gezien-aan-Beurs.dhtml

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x