25
maj
Seneste opdatering: 26/5-14 kl. 1606
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Schutter België op bewakingsbeelden. Politiet har pixlleret omkring ansigtet ifølge Le Soir. Man bliver ikke meget klogere, end at man ser en hævet Kalashnikov. I 2010 var der 4000 Kalashnikovs i Bryssel til salg for 2.000 Euros stykket, nok til en lille rask krig mod eurokraterne, der  i forvejen har deres egen private politistation fordi de bor i et gated comunity i et hav af Nordafrika og bliver røvet efter noder. Af en eller anden grund har Bryssel-korrespondenterne aldrig belyst den side af byen. Om seksten år har Bryssel muslimsk flertal, det er den salighed de vil dele med resten af Europa, helst med tvang hvis man skal tage Schulz og Malmström på ordet.

Politiet beskriver gerningsmanden som medium bygget, med et atletisk udseende, han bevæger sig jævnt og var iført en mørk kasket, lyseblåt overtøj overtøj, mørke bukser og mørke sko.

1-Indspilning i fuld skærm 25-05-2014 183327

Der er flere detaljer om hvad der egentlig skete her: More details released on museum shooting.  Søndag blev to jødiske brødre hårdt såret ved et overfald udenfor en synagoge i Paris. Endnu en påmindelse om, at Europa måske  nok vil “bekæmpe antisemitisme,” men at vi ikke længere magter at beskytte europæiske jøder mod selv de værste forbrydere. Jews, Get Out of Europe, skrives der på Frontpage, og det er måske nok det klogeste. Politikernes  “chock” og øregas redder for få menneskeliv.

Danish People’s Party, Neither “Far-Right” Nor “Anti-Immigrant”

The Danish People’s Party has been worried, for a decade, about not all immigrants, but about Muslim immigrants.A hostile press elsewhere keeps misstating this, just as it calls this party, which does not take issue with the generous benefits the Danish government provides — just with the fact that too many who are hostile to that government, and to its people, have come to Denmark to take advantage of those benefits, that welfare system — “right-wing” when the adjective does not apply. Hugh Fitzgerald

Adjektiverne om DF i Sverige, et grundlæggende socialdemokratisk parti, er et helt lille studie i venstreorienteret vaneretorik og journalistisk politiseren. Ikke at danske journalister er så meget anderledes, men i Sverige er det hele så meget tydeligere. Expressen flipper helt ud: BRUNA EUROPA – Så kan det se ut efter EU-valet. og Högerpopulistiska partierna starkt framåt og Dagens NyheterFrämlingsfientligt parti störst i Danmark.

Hvorfor er journalister så røde hvad enten det er i Europa eller USA? Tja, begavede borgerlige, der tager videregående uddannelser, finder man i naturvidenskaberne og i erhvervslivet – de andre vil “have noget med mennesker at gøre” og “forandre verden?” Højre og venstre, franske begreber der er 250 år gamle, er blevet det vitterlige vås. Nu er man ‘ekstremt højreorienteret’ alene for at ville moderere EU’s indflydelse, kritisere islam, være “klima-be (for) nægter”, (hun har næse for kætteri) som Margrethe Auken siger,  og modsætte sig storstilet  kolonisering fra den 3. verden.  Den såkaldte ‘globalisering’ eller vi kunne døbe den ‘swedificeringen.’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
9 years ago

man ser en hævet Kalashnikov, jammen det er jo arabernes foretrukne våben.
Så hvad hjælper pixlleringen. ??
🙂 🙂 🙂

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

SD bryter mark runt om i Sverige 😀 http://www.dn.se/nyheter/sverige/sd-bryter-mark-runt-om-i-sverige/ Rött i Norrland och blått i välbärgade Stockholmskommuner. Det enda riktigt anmärkningsvärda med valresultatet är att Sverigedemokraterna har växt över hela landet. ”Det har blivit ett mer rumsrent parti” [!!!], säger statsvetare Magnus Blomgren. … Mest anmärkningsvärt med det svenska EU-valet är ändå SD:s frammarsch. Partiet har fortfarande sina starkaste fästen i skånska kommuner som Sjöbo, Örkelljunga och Bromölla, men har växt över hela landet. – Det beror naturligtvis på att det har suttit i riksdagen i fyra år och därför blivit ett mer ”rumsrent” parti. Men det beror också på… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

Der står skrevet islam over det hele.

Hvilke belgiske højreekstreme skulle dog finde på det der..?

Nils
Nils
9 years ago

Jeg tror ikke på en ENSOM galning. Mere peger på en galning med en organisation i ryggen som for eksempel Insane Shitholes Longing After Murder.

intetnavntak
intetnavntak
9 years ago
Reply to  Nils

Det var en kommentar Skåning lavede til Breivik så vidt jeg forstod, han var alene men det betyder ikke. Han ikke har vækket et revolutions grundlag for både Danmark og Sverige. Det vil du finde ud af år 2018. “Insane Shitholes Longing After Murder.” I sammenhæng med Skånings tekst, så lyder det mere som de originale nordboere er blevet vækket, dem der gav vores lande navn. http://www.expressen.se/nyheter/dokument/20-nyanser-av-brunt/ På kortet er SD mere brune end DF, det er løgn. Enten er de på samme niveau ellers er DF mere brune. http://www.dn.se/valet-2014/framlingsfientligt-parti-storst-i-danmark/ Den sidste del i det link hentyder lidt hen ad… Read more »

Lightmann
Lightmann
9 years ago

Bliver sat af en bil med en sportstaske. Går igennem en port. Tager en AK op af tasken, afsikrer den, går ind og skyder. For slet ikke at tale op tiden op til skudepisoden. Det er skræmmende at man kan optræde på en så kold og kynisk facon. I timevis er dette blevet planlagt, intet sudden jihad syndrom over det. Men, hadet? Hvor kommet så massivt had fra? Men, måske Stampe pigen har et bud, for gerningsmanden har jo klart lært denne slags grusomheder i Belgien.

Skåning
Skåning
9 years ago
Reply to  steen

Nej, man ska inte säga något säkert, men vi som kommenterar har väl lite större frihet att spekulera än dig, som skriver inläggen. 🙂

När det gäller Utøya så hade du rätt och jag hade fel. Anledningen till min definitiva gissning på islamister var koordinationen av bombattacken och massmorden ute på ön. Drog slutsatsen att det därför måste vara flera personer inblandade, och jag kunde inte föreställa mig att någon “högerextremist” kunde vara något annat än en ensam galning, vilket också stämde. Jag underskattade helt enkelt Breiviks känsla för logistik, om man så säger.

intetnavntak
intetnavntak
9 years ago
Reply to  Skåning

“och jag kunde inte föreställa mig att någon “högerextremist” kunde vara något annat än en ensam galning, vilket också stämde.”

Og hvis du tog fejl?

Moran ya Simba
Moran ya Simba
9 years ago

Kan vi blive enige om at han ikke ligner en nynazist?? Og så er der egenligt kun een mulighed tilbage. Det er ikke et bevis. Men det betyder at jeg betragter det som givet, opgraderet fra “næsten givet”…

intetnavntak
intetnavntak
9 years ago

“Jews, Get Out of Europe”
Nej, der kommer ingen nazisme version 2.
For det handlede aldrig om jøderne, det handlede om alt invandring. Indvandring som der er en nemmere måde at løse på end selveste nazismen.

At han bruger en AK skader hans sag, det er et kommunist våben. Det giver lav moral. 20 år i fængsel for 3 irrelevante personers død.

norje
norje
9 years ago

Flere videos: youtube.com/user/fedpolbelgium/

Det er hva de klarer å fremskaffe midt i Brussels sentrum.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x