27
maj
Seneste opdatering: 27/5-14 kl. 2137
51 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg havde historien om Aneth Amundssons datter, der blev gruppevoldtaget af indvandrere i weekenden. Da jeg ikke har Facebook, kunne jeg ikke se hendes temmelig makabre opdatering fra mandag, der må være kommet efter en vis diskussion på Facebook af voldtægten. Større cadeau til den statslige indoktrineringsmaskine kan man dårligt forestille sig. Det er et komplet mentalt afrustet folk, der siger til sine ledere: “I kan gøre alt ved os og vores land, vi agter ikke at forsvare nogen af delene. Vi lader os voldtage og overfalde af  tilvandrede racister, bare vi slipper for selv at blive  kaldt racist.”

Deres sønner og døtre har ikke en chance i den strid, deres forældre har sendt dem ud i. Den kloge Fay Weldon har været inde på det samme, det feminiserede samfund mod skrupelløs islam.  BT har en noget lignende historie i dag skrevet af en naiv akademiker med en raceren , hvid adresse.

Hvis man læser om forløbet, indeholder voldtægten som så ofte elementer af racistisk fornedring og mishandling af  den anstændige Aneth’s datter, altså – en magtdemonstration.  Jeg har skrevet det før: Sverige er landet der hellere vil dø af  pænhed og høflighed, end overleve. Forrest med det hvis flag, går den elite der stemte 67 % på røde utopistpartier på Södermalm forleden. Lige bag ved går de såkaldt borgerlige, der  hellere vil af med magten end have noget at gøre med SD. Moderater som kan tænke, er sevet fra M længe, og deres krise i dag er for intet at regne imod, hvad den bliver til.

Svensk debat foregår i mange etager, udlændinge ser kun den øverste fint polerede facade. Ser man efter længere nede, opdager man en meget udbredt daglig ‘racisme’ overfor svenskerne, som er total tabu i den øverste etage. Ikke så mærkeligt, da det meste af verden er mere ‘racistisk’ en europæerne. At bilde folk ind, de ikke oplever det de gør, er propagandaens ultimative triumf. Man begynder  i børnehaven, så går det smertefrit når poderne er 20. De stoler ikke længere på deres egne erfaringer og øjne, de er ler i magtens hænder.

Bryssel-terroristen bar videokamera

Det belgiske politi frygter at en Mohammed Merah copycat er på spil. Morderen fra det jødiske museum filmede sine drab, ligesom Mohammed Merah gjorde for to år siden i Toulouse.  Morderen fra  rue des Minimes havde et Go Pro-kamera fastgjort til brystet. ” Vi frygter en ny Merah, ” siger en kilde tæt på sagen, der ønskede anonymitet. Mohamed Merah myrdede imarts 2012 to soldater og tre jøder i Toulouse, og sårede fem.

Blodbadet i Bryssel varede kun 35 sekunder. Morderen havde to våben, det ene var et kort Kalashnikov stormgevær. Attentatet var grundigt forberedt. Målet var et maksimalt antal ofre. Videoerne viser en helt rolig fanatiker, blottet for empati forlade lokalerne uden at kigge ned på det israelske ægtepar Emmanuel og Myriam Riva, han lige havde skudt.

“Vore øjne mødtes. Der var intet udtryk i dem, ” siger vidnet. Skudsalverne havde givet genlyd i hele det gamle kvarter. Vidnet passerede attentatmanden på trapperne op til rue des Chandeliers

Han havde planlagt alt – herunder handsker og en kasket. Han var klar over museets CCTV overvågning og han havde udvalgt sig sit mål, som det fremgår af hans mangel på tøven efter at han opdagede det israelske par ved indgangen til bygningen. Han vidste også at museet i modsætning til synagogen i Rue Royale i nabolaget ikke var beskyttet af politiet.

En kilde tæt på efterforskningen, der vil være anonym, fortæller at angrebet passer på en islamistisk terrorhandling med et antisemitisk motiv. Den offentlige anklager nægter at bekræfte oplysningerne, men ifølge vores kilde er det det antisemitiske motiv der ligger bag anklagerens tavshed. Efterforskningen interesserer sig særligt for salafister, shiiter, der har været i kamp i Syrien. Belgien har flere dusin borgere, som har været i Syrien. Le tueur du Musée juif a filmé ses crimes. (Snaphanens oversættelse)

Kilder: Det dræbte par har arbejdet for Mossad

Ifølge kilder i går, det er svært at verificere, kan det dræbte par i det jødiske museum kilder måske ikke blevet valgt tilfældigt. Emmanuel Riva Myriam har faktisk arbejdet for Mossad, den israelske efterretningstjeneste, kvinden aktivt, hendes mand i en mere administrativ funktion.

Mossad har sendt eksperter til Bruxelles for at deltage i undersøgelsen. Statsanklageren ville ikke bekræfte det i går.

Parret blev skuddræbt lørdag i museets lobby. En ældre dame som befandt sig der, blev skånet. Det kan være, at skytten simpelthen ikke havde set hende. Hun blev blevet grundigt afhørt sammen med andre vidner. Museet udlagde igår en kondolencebog, man kan skrive til på: condoléances@mjb-jmb.org. Tuerie du Musée juif: le couple aurait travaillé pour le Mossad (Snaphanens oversættelse)

Den belgiske blog Rechts Actueel skriver bla.:

Vidnesbyrd er til tider vage, men vores kilde fortæller os, at politiet officielt søger efter en “franskmand af algerisk oprindelse” os. Om han er medlem af Hizbollah, er stadig uklart.

Tirsdag aften: Usikkerhed om anholdt mistænkt

Minister Annemie Turtleboom bekræfter anholdelsen en person der betragtes som “mistænkt nummer et” for de tre mord på Place du Sablon. Ministeriets talsmand siger: “Vi bekræfter en anholdelse, men det er slet ikke sikker på han er relateret til mordene.

Ifølge en kilde tæt på sagen, har undersøgelsen fokuseret på en analyse af overvågningskameraer og profilering af personer mennesker, der kunne begå en sådan handling.En mand er blevet anholdt i dag, men man er “næsten sikker på, at det ikke er morderen.” “Le ministère de la Justice dément l’arrestation d’un “suspect n°1”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
51 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] det dreier seg om mennesker med minoritetsbakgrunn. Ikke sjokkerende akkurat. Saken spres i flere medier og Amundsson liker ikke vinklingen. Det resulterer i at hun sletter bildene av datteren og […]

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Til de, der ikke nåede at se Amundssons datter på Snaphanen:

http://www.uriasposten.net/archives/57006/comment-page-1#comment-2663026.

Anonymous
Anonymous
8 years ago

@ Aneth Amundsson – og hendes valgplakat

Du skal høre, hvad SD SIGER, ikke hvad man SIGER OM DEM.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

I følge Jerusalem post havde Emanuel Riva arbejdet for ”Nativ” som var en delvist hemmelig organisation der før 1992 hjalp jøder med at slippe ud af Sovjetunionen . Nativ var tilknyttet ‘the jewish agency ” , som normalt ikke har noget DIOREKTE samarbejde med Mosad . Det er muligt at vi her ser et eksempel på hvorfor det er en god idee at holde de to ting adskilt , der er en reel mulighed for at morderen har troet at Nativ var en underafdelig af Mosad , EFTER at det er lykkedes for nogen eller noget at få fat på… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Nu begynder den “festforestilling”, som vore naive, uvidende og uansvarlige politikere i Europa så letsindigt har forberedt for os gennem 3-4 årtier, for alvor 🙁 Terrormistanke: Norsk politi anholder tre mænd http://ekstrabladet.dk/112/article2293709.ece Politiets sikkerhedstjeneste i Norge har anholdt tre mænd, der mistænkes for terror. To har kæmpet i Syrien Norsk politis sikkerhedstjeneste (PST) har anholdt tre mænd i 20’erne for at deltage i eller støtte en terrororganisation. To af mændene skal have kæmpet i den syriske borgerkrig. De tre mænd er alle norske statsborgere. En af dem er født i Somalia, mens de to andre er født i det tidligere… Read more »

Thomas Nydahl
8 years ago

“Jag har haft tålamod med dig länge nog.”

Ja, det är en underbar final. Som om vi inte redan hade tecknat den stort och lysande. Ni SD-aktivister i Malmö är helt enkelt små kycklingar som följer era starka män.

Jag skyller som du vet aldrig ifrån mig. I försöken att hitta en förklaring ser den enfaldige bara det som redan fanns i hennes egna ögon, i det här fallet en politisk projektion.

Filippa
Filippa
8 years ago

Thomas Nydahl, man tar reda på fakta INNAN man kastar sig på tangenterna. Det är inte första gången du gör det. Och att skriva att bilderna på offret är riggade utan minsta bevis ÄR helt enkelt LÅGT. Det finns en människa av kött och blod bakom historien. Ännu lägre är det att du skyller ifrån dig. Och att du, som tiggt om att få publicera mig på din blogg, går ut med personangrepp mot mig, enbart pga att jag inte velat delta i din privata nedsmutsningskampanj mot Lars Hedegaard,är helt lågt. Det här är sista kommentaren från mig – du… Read more »

Thomas Nydahl
8 years ago

Ett litet ps bara, då jag antar att det är denna våldtäkt som åsyftas (vilket borde föranleda både Uriasposten och Steen att göra förtydliganden): http://www.vetlandaposten.se/artikel/105893/kvinna-valdtagen-i-vetlanda

Anser fortfarande att du Filippa ska skämmas. Din ton är under lägsta nivån.

Thomas Nydahl
8 years ago

Ett litet ps bara, då jag antar att det är denna våldtäkt som åsyftas (vilket borde föranleda både Uriasposten och Steen att göra förtydliganden): http://www.vetlandaposten.se/artikel/105893/kvinna-valdtagen-i-vetlanda

Anser fortfarande att du Filippa ska skämmas. Din ton är under lägsta nivån.

Thomas Nydahl
8 years ago
Reply to  steen

Tack själv Steen. Ja, det hoppas jag också, och ber samtidigt om ursäkt för att jag drog alltför långtgående slutsatser utifrån det signaturen Bente skrev och signaturen Erling fyllde i med. Jag är nog inte den enda i Svea rike som läser nyheter med blodiga fotoillustrationer med mycket stor misstänksamhet. Nog har vi sett dem alltför många gånger sedan Facebook blev människors mest privata sfär.

Thomas Nydahl
8 years ago

Filippa, eftersom du knappast gjort dig känd för att kunna läsa kritiskt är det självklart att du inte heller gör det denna gång. Det sägs flera gånger, också av Steen, att det skulle ha ägt rum i K-stad, då utgick jag från det. Bilderna kommenteras klokt av flera stycken. Skäms på dig för ditt låga angrepp!

Filippa
Filippa
8 years ago

Ibland blir jag förvånad över att vissa inte bryr sig om att läsa igenom fakta innan man kastar sig på tangentbordet.Flickan som blev våldtagen kan inte rå för vad hennes mamma har för åsikter. (Och det dåliga omdöme att lägga ut historien på facebook). 2. Självklart anmäls en våldtäkt i Vetlanda till polisen till Vetlanda och inte till polisen i Kristianstad. Att Aneth Amundsson väljer att i ett tidigare inlägg citera en Kristianstadselevs facebookinlägg innebär inte att man bor i staden själv. 3. Att anklaga någon för att ljuga om en våldtäkt utan att ha minsta bevis för det är… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Filippa

Filippa sa (till Thomas Nydahl): …”Att anklaga någon för att ljuga om en våldtäkt, (min kommentar: ..eller också för att ljuga om att ha ha blivit utsatt för att bli kränkt, förolämpad, diskriminerad, bestulen, osv.,…) utan att ha minsta bevis för ( att) det (är en lögn), är helt enkelt avskyvärt.”…. ….. Kanske är ett sådant – tvivel – alltid och överallt kanske helt enkelt någonting avskyvärt… Men… … Finns det attraktionskrafter i en offerroll, eller i en offerstatus?…. Kanske är detta i sig självt en – hemsk fråga – ….. … Men…. Ex. Två små systrar, kanske 5 och… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

Ja, de plejer jo ellers at bestræbe sig på at være såkaldt ‘anstændige borgerlige’, (læs: wannabe Radikale), som står i skarp modsætning til den ‘ikke-stuerene pøbel’ i DF. Men det kan jo være, at Lars Barfoed bliver nødt at trække denne Pernille Vermund ind til ‘en kammeratlig samtale’ på Christiansborg.

JensH
JensH
8 years ago

Christ, naiviteten hos de Danske politkere kender næsten ingen grænser:

“Politiker til indvandrer-fædre: Få styr på jeres børn

Søndag aften blev en 25-årig mand stukket med kniv på Snekkersten havn. Den lokale konservative folketingskandidat siger ‘nu er det nok’.”

http://ekstrabladet.dk/nationen/article2293254.ece

Som om fætter far og kusine mor kunne drømme om at gøre noget som helst ved deres unge (drenge)børns overfald på unge af Dansk oprindelse.

Bergfast
8 years ago

Aneth Amundson: …”Jag röstar inte på SD eftersom jag inte är ett obildat, fördomsfullt, rasistiskt pucko, med en IQ som en frukostflinga”… Nåja, att verka vara fördomsfull, och kanske också obildad, samt kanske även visa en viss rasistiskt präglad inställning mot främst s.k. vita människor (?), (som då verkar antas vara de enda rasistiska, puckade, obildade och fördomsfulla folk, med IQ som frukostflingor, som finns runt hela jordklotet, och därmed det enda folk som då över huvud taget kan tilltros om att kunna vara s.k. rasistiska, och särskilt om de röstar på SD?), klaras dock därmed uppenbarligen och tydligen samtidigt… Read more »

Bernt
Bernt
8 years ago
Reply to  Bergfast

Svenskarna tror ju på universella värden. Etnicitet-tänkande, “vi svenskar” etc är rasistiskt och förknippat med det Onda inom oss. Ullenhag vet ju mycket väl hur läget är i vårt land. Igår la han fram Folkpartiets rapport om utanförskapsområden i Sverige. Säkert läser han Merit Wagers blogg, han reser landet runt, men vi “Ska klara av ´et” (Martin Ljung). Det är opp till oss att ta ansvar. Vi får inte bli rasister!

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bernt

Bernt sa:…”Svenskarna tror ju på universella värden.”… Nja, det är nog kanske mer någonting som en del svenskar – tror – att svenskar tror på… I praktisk praktik, så fungerar de flesta människor, och så även de flesta svenskar, (oavsett vad de säger sig tro att de tror på, eller tror att de flesta svenskar tror på…), på sådant sätt att de känner störst samhörighet med dem som just – liknar dem själva -… Det är det som av de flesta alltså – praktiseras i praktiken – , genom val av äktenskapspartner, vänner osv…. Därmed inte sagt att svenskar enbart… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

“Kilder: Det dræbte par har arbejdet for Mossad” Det synes at give historien et helt nyt niveau af kompleksitet. Og, rent “kampteknisk” gør det vel handlingen til et “attentat” snarere end hvad der generelt forståes som “terrorhandling” (det er det stadig moralsk). Men, hvor mange israelere der føjter rundt i Europa arbejder for Mossad? Det er nok ikke mere end 1 promille, måske et par procent i særligt dramatiske perioder/steder? Uanset hvad tallet præcist matte være virker det usandsynligt at Mossad-agenter faktisk blev tilfældige ofre. Hvilket rejser spørgsmålet om hvordan de vidste at det var Mossad agenter? Den slags ved… Read more »

Bente
Bente
8 years ago

PS: Det er selvfølgelig Aneth Amundsens datter, der er offer. Aneth har sin egen dagsorden.

Bente
Bente
8 years ago

Vedr. “voldtægtsofret” Aneth. Allerede da hun blev vist første gang på Snaphanen, tænkte jeg, at det vist må være en, der gør sig interessant. Se på hendes øjne, ingen skræk og gru, se på hendes mund, den er ikke opsvulmet eller revnet. Ingen rifter eller blå mærker. Er “sagen” meldt til politiet eller er det kun en face-book ting?

En hjernetom tøs, der ønsker sig opmærksomhed, det er min tanke.
Jeg selv vil kunne komme til at se sådan ud på to minutter (og så i min alder :-)).

Thomas Nydahl
8 years ago
Reply to  steen

Steen, jag är ju Kristianstadsbo som du vet. Jag rörde mig mycket ute under 400-årsjubilfesten. Jag har mycket intensiv bevakning av vad som händer i staden. Och den historia som här berättas verkade osa katt redan från början. Jag tvivlar i högsta grad på att det skett. Det har i alla fall inte skett här. Det enda anmälda brottet under jubelfesten var ett rån på lördagen, av så simpel karaktär att polisen genast kunde gripa de två tonårspojkar som rånat en måttligt äldre man. Har det hänt, så är det en historia som ändå verkar en smula skum eftersom Facebooksidan… Read more »

Thomas Nydahl
8 years ago
Reply to  Bente

Bente, jag tror att dina invändningar är de som träffar mitt i prick. Ungefär så tänkte jag också när jag såg bilden. Riggad som inför en långfilmsinspelning. Och nej, något sådant brott finns så vitt jag förstår inte anmält i Kristianstad.

Synonymen
Synonymen
8 years ago
Reply to  steen

Hela historien kändes riggad första gången jag läste den. Hennes språkbruk kändes absolut inte äkta. Jag tror inte en nyss våldtagen utrycker sig på det viset.

Jag tror man hittar svaret genom att konstatera att Avpixlat inte skrivit en endaste rad om detta. Det kan vara en fälla riggad av ……?

CommonSenseNow
CommonSenseNow
8 years ago

Kære Snaphanen

Hvorfor nøjes I ikke med en historie pr. side, så bliver det meget mere logisk at kommentere.

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

Fra dagens danmark.. Endnu en naiv kvinde, der intet fatter… Hendes ven blandede sig da 3 teenager piger blev groft chikaneret af en flok “unge”… Hvorfor hjalp ingen min ven…?????

http://www.bt.dk/danmark/annas-ven-slaaet-ned-paa-noerreport-da-han-ville-hjaelpe-teenagepiger-i-noed-nu-er

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago
Reply to  ny kommentator

Jeg havde jo hjulpet men jeg er også nationalist så…

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  ny kommentator

“Hvorfor hjalp ingen min ven…?????” Det ville der måske også have været, hvis vi i Danmark havde haft en “Second Amendment” til vores forfatning, som de har det i USA. Dermed ville der givetvis have været nogen af de øvrige rejsende på perronen, som havde været bevæbnede, og dermed kunne have hjulpet Anna Vesperini’s ven på en måde disse ‘kultur-berigere’ kunne forstå og ville have respekt for. Ja, for hvis man som ene person skal gribe ind overfor disse grupper af Sjakaler, så skal man da være bevæbnet, med mindre man har direkte har et døds-ønske. Det er selvfølgelig trist,… Read more »

Bergfast
8 years ago

Tycker ärligt talat att kvinnan inte ser särskilt – svensk – ut. Tycker också att bilden visar upp ett slags – poserande – som kan medföra en viss skeptiskhet till att hela det beskrivna – scenariot – , verkligen har gått till så som vill hävdas…. …. Detta med s.k. – false flagg – , operationer, av olika slag, sorter och dignitet, är ju någonting som alltid har förekommit genom historiens gång. Inte för att därmed automatiskt vilja påstå att denna händelse, om den nu har hänt, skulle vara en slags – false flagg – operation, men det är lite… Read more »

Bernt
Bernt
8 years ago
Reply to  Bergfast

Scenariot är helt trovärdigt. Om en han/hon eller dottern blivit våldtagen av en invandrare så stärks en egen tro på antirasism och människors lika värde och även inför umgängeskretsen genom att visa att jag fortfarande håller mig kvar på den rätta vägen.
Istället för att säga “jag har blivit våldtagen av en invandrare så nu har jag blivit rasist”.
Jag har motstått frestelsen från det onda inom mig att erkänna att jag är rasist.

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bernt

Nja, förstår nog inte riktigt vad Bernt vill säga här… ….. S.k. – rasism – eller att kunna se skillnader mellan människor, samt att förmå kunna att så att säga ge – alla människor ett lika värde – , i någon praktisk praktik, någonstans, det är nog en fullkomlig allmänmänsklig omöjlighet i praktiken, för just alla människor… Det allra vanligaste för alla människor, till och med för mycket små barn, det är att kunna se skillnader på olika människor, samt att kunna känna sig mest hemma med dem som då på olika sätt, både språkligt, kulturellt, etniskt och traditionellt, samt… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Korr…

…”S.k. – rasism – eller att…inte… se skillnader mellan människor,….”

Bernt
Bernt
8 years ago
Reply to  Bergfast

Ullenhag: “Vi har en utmaning”. Alltså vi är utsatta för en prövning, jämför Jesus tror jag. Vi ska klara av det och hålla oss på den smala vägen, trots vad vi blir utsatta för. Nu har vi inte Gud att tro på, nå kanske det, Hans idéer är samstämmiga med tron på människors lika värde och antirasism, så dessa floskler ger ett värde och mening i livet.

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Bernt sa:…”Nu har vi inte Gud att tro på, nå kanske det, Hans idéer är samstämmiga med tron på människors lika värde och antirasism”… Nja, det är kanske i viss mån tveksamt ändå… På flera ställen i bibeln talas det t ex om – folken av nationerna – , vilket man skulle kunna tyda på att – Gud – ändå erkänner att det finns olika folk, som Han då tillerkänner att just få lov att vara – olika folk – … När Gud talar om – kärleken – , så är den främsta, viktigaste, och första, kärleken, den som riktas… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Korr. igen (!!) (Svårt ibland, att få det rätt..!)

…”…”S.k. – ANTI – rasism – eller att, (tilltro sig om att just) …INTE… se skillnader mellan människor….”…

(…är alltså vad jag kritiserar i min kommentar och vill mena, eller påstå, anse, är en FALSK föreställning, då detta inte är någon som helst möjlighet för några som helst människor, någon som helst stans, i något som helst land, i något som helst sammanhang, det är helt enkelt inte en möjlighet för några endaste människor att i verkligheten kunna praktisera i någon praktik…..osv….)

aneth amundsson
aneth amundsson
8 years ago

Det är inte jag som har blivit våldtagen nu får nu ta mig fan ge er

Nils
Nils
8 years ago

Eh va? Hvem er det så, der er blevet voldtaget?

VoD
VoD
8 years ago
Reply to  Nils

@Nils

Hennes dotter. Vilket gör saken än värre.

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago

Kristianstads 400 års fødselsdag og det er sådan i behandler os? Hvad med de mellemøstlige indvandrere der laver anden flest voldtægter i hele verden; I Sverige. Og så sidder du og snakker om berigelse?

http://www.youtube.com/watch?v=rimH_ontmyg
1minut 45 sekunder inde.

VoD
VoD
8 years ago

Jo Aneth, det är Du, Jag, och övriga svenskar som blivit våldtagna. Varje gång en sådan här våldtäkt sker, så är det en våldtäkt på hela den svenska befolkningen. Våra egna makthavare är de verkliga förövarna, medan de faktiska gärningsmännen bara agerar utifrån ren och skär rasism riktade mot svenskarna. Mångkulturen förenar inte samhället, utan den splittrar. Du Aneth är säkert i den åldern, att du själv sett Sverige förvandlas från en gästvänlig stillsam idyll till ett kriminellt helvete. Hur kan man över huvud taget påstå att de senaste decenniernas invandring berikat Sverige? vissa typer av brottslighet har haft en… Read more »

VoD
VoD
8 years ago

Om så 100% av invandrarna begick brott, så skulle PK-eliten och stenkastarvänstern ändå bortförklara detta, och givetvis så skulle det vara svenskarnas fel. Då som nu.

Erling
Erling
8 years ago

Du maa have mig meget undskyldt, men det virker lidt maerkeligt at din datter, efter at vaere blevet sparket bevidstloes, ikke har een eneste haevelse i ansigtet, ikke engang et blaat oeje.

Og hvorfor har hun (tilsyneladende frisk) blod i ansigtet efter at vaere kommet hjem fra skadestuen?

Norrbagge
Norrbagge
8 years ago

Du mener at alle som stemmer SD er uutdannede, rasistiske idioter med IQ som et brød – men fordomsfull er du ikke…?

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Når de får fat på morderen så øjeblikkelig henrettelse med en langsom virkende gift. Gerne på eksperimental stadiet.

51
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x