30
maj
Seneste opdatering: 30/5-14 kl. 2312
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tariq Ramadan: “Bryssel kan lyve om jødemord”

A Swiss professor wrote on Facebook that Belgian officials may be part of a conspiracy to falsely present the Brussels Jewish museum shootings as anti-Semitic. Tariq Ramadan, a Geneva-based lecturer on Contemporary Islamic issues at Oxford University in Britain, speculated on Tuesday that the slaying of four people last week at the Jewish Museum of Belgium was a deliberate attack on Israeli secret agents.

“The two tourists targeted in Brussels worked for the Israeli secret services,” Ramadan wrote, citing media reports.“The [Belgian] government does not comment,” Ramadan wrote. “Coincidence. Is this a case of anti-Semitism or a maneuver to divert attention from the real motives of the executioners? We oppose all slaying of innocents and racism but at the same time, it’s time they stopped taking us for fools.” Brussels May Be Lying About Museum Shootings, Professor Claims

Man kan se screenshots af Ramadans indlæg her: Tariq Ramadan transforme les victimes israéliennes au Musée juif en instrument d’un complot og nypublicerede fotos af de dræbte Emmanuel og Myriam Riva fra i går og i forgårs. Mossad-forbindelsen er siden blevet afkræftet af  belgiske myndigheder. I Bryssel blev der holdt et minuts stilhed idag.

Tariq Ramadan, der har haft indrejseforbud i USA og er blevet fyret fra et hollandsk universitet for forbindelse med hhv. Hamas og Teherans Press TV, har talt for et applauderende publikum i Politikens Foredragssal i 2002 og på Krogerup Højskole i 2007, hvor ellers? Ramadans nuværende professorat på Oxford er betalt af Qatar.  Også forarmede adelsdamer kan blive nødt til at trække på gaden.  Jakob Holdt har taget billedet.

Betweeen a rock and a hard place

Jews make up just 0.3 percent of Belgium’s population, yet that is apparently enough to make them a preferred target for terror attacks. The first time was during the Passover holiday in 1979, when three Palestinian terrorists attacked Brussels International Airport. The most recent was Saturday afternoon at the Brussels Jewish Museum. Between these two horrifying attacks, there were several more, and there are concerns that Saturday’s attack may not be the last one. Belgium specifically, and Europe in general, has turned (yet again) into a place that is not safe for Jews. Belgium — and along with it, all of Europe — must do some soul searching to figure out how anti-Semitism has been allowed to flourish once again on the same continent where, 70 years ago, one of the most appalling crimes in the history of humanity took place. Whether in the name of radical Islam or in the name of the sickening extreme Right, both are abominations. The Jew finds himself between a rock and a hard place.

The governments of Europe must wake up. The Muslim communities on the continent are only growing. Not all Muslims are violent. The vast majority simply want to earn a living and to educate their children. But what can be done when within those communities, a new Merah arises every day? Perhaps one of them is responsible for the murders in Belgium. The attacker in Brussels even stopped, as coldly calculated as Merah, to ensure his victims were dead. God forbid a Jew remain alive.

The governments of Europe must fight back against this phenomenon, not add fuel to the fire. The representation of Israel as the devil has come back to Europe like a boomerang, but the true devil lives among them. It’s time to wake up, Europe

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Det er derfor jeg bl.a. skriver i Kronikken – Forpligtelsens Univers – som dagbladet Politiken og Snaphanen ikke ville optage. “Man kan sige, at der i samfundet findes en hegemonisk ideologi, som er den politiske og den herskende elites ideologi. Dvs. en ideologi der har sat bestemte kernebegreber i centrum og derved sætter rammerne for, hvordan den politiske virkelighed skal forstås. Denne ideologi legitimerer eliten ved at fremstille en eksisterende magtfordeling som naturlig. Er mennesket derfor underlagt den herskende ideologi, ser det ikke sine ‘virkelige’ (objektive) interesser… Imidlertid bruger humanitetens ihærdige forsvarere, der elsker menneskeheden som deres egen mor, interessant… Read more »

Marit
Marit
8 years ago

Etter min erfaring med muslimer, gjør professor Ramadan som andre av sine trosfeller : Legger skylden på andre. Det er det de gjør hele tiden. Og de kommer ofte unna med det. Desverre.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

“Not all Muslims are violent. The vast majority simply want to earn a living and to educate their children.”

Nej, nej, nej. DER blev han en del af problemet. Han blev et PC-får. Om det er over eller under 50% ved jeg ikke. Men RIGTIGT mange Muslimer i Europa vil have deres ekstrabarbariske middelalderlove indført her. “Masserne” ER et problem. De skal omvendes (ud af Islam forståes), tugtes. Eller UD. PC-fluffere. Han gjorde det lige værre at være jøde i Europa m den “crowd-pleaser” sætning.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Ja, det må snart stoppe med den åndssvage udtalelse. Der ligger noget børnehave-pædagogik over den.

“Hør nu her børn. I gør det rigtig godt, men vi må lige have lidt styr på nogle af jer – ikk’ osse?”

Men nu må det sgu snart være slut med at behandle en dødskult, på over en milliard, som små børn..!

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

Okay, en helt ny mulig fortolkning rejser sig: de myrdede er ikke mere Mossad end jeg er jægersoldat. MEN, at skyde civile jøder midt i Europa er (stadig, forhåbenligt) så dårlig PR at den almene forståelse af angrebet skal undgåes for enhver pris. Så nu kan vi måske se frem til at “afsløringer” viser at alle de jøder der myrdes af islamister i Europa, posthumt udnævnes til “Mossad agenter.” Om en 5-årig pige der måske aldrig har sat sine ben i Israel, kan være “Mossad agent” får vi måske at se. Og at en professor på Oxford, engang verdens mest… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Tarik Ramadan, Ha Ha.

Nielsen
Nielsen
8 years ago

En værre løgner end Tariq Ramadan skal man lede længe efter. Men han nedstammer jo også i lige linie fra broderskabets stifter. At han er på Oxford Universitets lønningsliste, siger noget om engelske politikeres stupiditet.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x