1
jun
Seneste opdatering: 6/6-14 kl. 1813
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 01-06-2014 142529

JTA skriver, at han menes at have deltaget i borgerkrigen i Syrien i 2013. RTBF skriver, han blev anholdt med to skydevåben mage til dem, der blev brugt i Bryssel. Han havde også et Go Pro kamera på sig og tøj der svarer til det, man kan se på CCTV optagelserne fra det jødiske museum i Bryssel. Han blev anholdt på en busterminal i Marseille i fredags. Det er nærliggende at tro, han var ved at forlade Europa.

Alle bange anelser ser ud til at holde stik og mere til: Syrien! Hvis han har kæmpet i Syrien, har han givetvis været kendt af det franske efterretningsvæsen, hvad fotografiet også antyder. Fotografiet har flere ligheder med CCTV videoen, det er et mugshot fra fem års fængsel. Alligevel har han kunnet indehave et Kalashnikov stormgevær, en pistol og gennemføre sit terrorangreb og gøre to mindreårige børn forældreløse.

Det varsler ilde for Europa og for den danske “vi forebygger og overvåger-strategi”, især for europæiske jøder. Det spørgsmål der rejser sig, er om europæiske sikkerhedstjenester overhovedet kan overkomme at overvåge de jihadister, europæiske politikere løbende hælder ind på europæisk område. Klager politiets ledere sig til politikerne og hvis ikke, hvorfor ikke’? Hvad prioriterer PET mere ?

Det er nok på tide, at Europa’s jøder spytter klart ud og tager ansvar, inden Syrien også kræver menneskeliv i Danmark, Norge og Sverige. Noget tyder på, de er overladt til at sørge for deres egen overlevelse.

Norge, Danmark, Belgien og Østrig har procentuelt flest Syrienjihadister i Europa. Hvis der var nogen retfærdighed til, ville Tariq Ramadan  få røven på komedie i Oxford, hans udtalelser faldt samme dag som Mehdi Nemmouche blev anholdt, men jeg er ikke optimist.

The alleged culprit, 29-year-old French citizen Mehdi Nemmouche from the northern French town of Roubaix, was captured Friday in Marseilles. When Nemmouche was arrested in southern France on Friday, he was in possession of firearms, a large quantity of ammunition and a video claiming responsibility for the May 24 attack, a Belgian prosecutor said.

Belgium investigators are probing a possible terrorist link, noting Nemmouche is believed to have links to Syrian jihadists. Nemmouche last visited Syria in 2013. While Belgian authorities have officially said that the attack on the museum was most likely a racially motivated hate crime, the authorities began earlier last week to probe possible terror connections.Suspect arrested for Brussels Jewish Museum shooting, Passenger from Brussels arrested with rifle in Marseille. Frenchman ‘admits’ Brussels shooting in video.

1-bryssel jødisk1-victime-musée

Også i dag er to hjemvendte, hollandske Syrienjihadister arresteret for et terrorplot mod Geert Wilders.

Dagens svenske skolebrand

Sverige har fler skolbränder än andra europeiska länder. Antalet skolbränder började stiga vid milleniumskiftet. Kostnaderna har beräknats till en miljard kronor för året 2009. Malmö ligger i topp i Sverige. De skolor som brinner ligger oftast i områden som också har många andra bränder. Detta kan tyda på att normerna har ändrats i en grupp så att anlagda bränder ses som acceptabelt. Det har föreslagits att ökningen av skolbränder är relaterade till ökad invandring och utanförskap men man har samtidigt angett att rikstäckande statistik beträffande vilka som ligger bakom saknas. Invandrare har i undersökningar varit överrepresenterade bland personer dömda för mordbrand (anlagd brand som innebär fara för annans liv eller hälsa eller för omfattande förstörelse av annans egendom) och bland personer som genomgått en rättspsykiatrisk undersökning p.g.a. av mordbrand. Anlagda bränder., Skolbränder 2000–2010. Stockholm: Två större bränder under natten kan ha varit anlagda.

I ghettoen Rinkeby i det nordlige Stockholm. Det er en “förskola”, en børnehave på mit sprog. Der er mellem 471 og 571 skolebrande om året, det vil sige, der nogle år er op til halvanden skolebrand om dagen, og de koster skattebetalerne mellem en halv og en hel milliard kroner. Brandskyddsföreningen mener, at 90 procent er påsatte brande. Man taler ikke så meget om det. Det brænder bare, det gør det jo nu for tiden.

Det er ligesom med mord i Sverige. I dette døgn er der to, et og to,  normalt er der cirka et pr. døgn. Hvordan det hænger sammen med, at BRÅ hævder der kun er 90 mord i Sverige om året, har jeg prøvet at rede ud i Det er svært at dø i Sverige. Især er det svært, når statistikken mere mørklægger, end den opklarer.

Formålet med svensk statistik er helt åbenbart at danne grundlag for gode og rigtige meninger, og de døde kan ikke brokke sig over at være faset over i en anden, statistisk kategori, hvor de enten ikke er døde alligevel, er faldet ned fra et højt sted, eller har begået selvmord.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
8 years ago

Jeg synes lige I skal holde det, vi allerede nu ved om Mehdi Nemmouche, f.eks. at han er radikaliseret kriminel og syriensfrivillig op mod Peter Wivels kommentar til sagen i Politiken.

http://politiken.dk/debat/ECE2305041/europas-populistiske-partier-har-vind-i-sejlene/

Her formår han på faktisk at give UKIP, Front National og Morten Messerschmidt ansvaret for dette attentat.

Nu har jeg læst den kommentar et par gange og forstår stadig ikke, hvordan, han, intelllektuelt ærligt, kan nå frem til den analyse. Det er ikke en gang godt lavet.

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  steen

Steen

Jeg forundres over denne form for diskurs, hvor der ingen – absolut ingen – sammenhæng er mellem Faktuelle Fakta og meningerne. Det er helt tydeligt her.

Det irriterer mig grænseløst – som når borgerlige nu skælder venstrefløjen ud for, at Danmark kom med i EU…

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago
Reply to  Victor

Rent Goebbelsk er det er lidt spændende strategi. Nu er islam-skeptikerne (som naturligt nok også er skeptiske overfor det stærkt islam-fremmende EU) så blevet identiske med vores modstandere.

Wivel kan jo godt have ret i, som Steen fremhæver, at mordere finder inspiration på blogge. MEN, folk der skyder jøder, læser nok ikke snaphanen, uriasposten eller jihadwatch… Og, fraset Breivik, hvornår har anti-islamister grebet til vold?? Den sammenblanding er exceptionelt fornærmende. Efterhånden som konflikterne vokser vil die-hards angribe os hårdere og hårdere indtil handling afløser ord. Europa er på vej tilbage ind i centrum af historien…

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

At få bremset sådanne “enkeltstående” terror-mord er nok svært. Gerningsmanden er antageligvis komplet ligeglad, om han ryger i spjældet. Og for fej til at gribe chancen for martyriet og alle rosinerne ved at vente på specialpoliti kommer frem. Eneste effektive løsning er nok kollektiv afstraffelse af det lokale muslimske samfund. Nu kan man måske ikke, som tyskerne under WWII, henrette 50 vilkårlige, blot der var en såret tysker. Det virkede ellers effektivt. Den danske modstandsbevægelse var fuldt klar over, hvad “tyske tilstande” betød i feks. Polen og Norge og undlod derfor klogeligt angreb på tyske tropper i Danmark. Man kunne… Read more »

Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  T. Snorrason

General Pershing lät avrätta muslimer på Filippinerna för drygt 100 år sedan när han tröttnade på deras terror. Soldaterna i exekutionsplutonerna beordrades att smörja in kulorna i grisfett. Bara en muslim skonades för att kunna vittna inför sina egna om vad som väntade om inte terrorn upphörde. Det lär ha varit väldigt effektivt och dom höll sig i skinnet flera decennier efteråt. Vad vi bör göra är att säga upp alla idiotiska FN-konventioner så att våra händer ej längre är bakbundna som nu. Tyvärr är det nödvändigt att ta i med hårdhandskarna. Ju längre vi tvekar och väntar, desto blodigare… Read more »

Axel
Axel
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Sardiniens korsflag viser stadig de afhuggede hoveder af fire muslimer …

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Axel

Afhuggede “negerhoveder” (maurere) er et fransk? heraldisk symbol, og betyder at den pågældende adelsfamilie har deltaget i korstog.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

“Se non è vero, è ben’ trovato!” – Hvis det ikke er sandt, er det i hvertfald godt fundet på! Jeg har søgt dokumentation for historien men fandt intet. Har du fundet noget?

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Egentlig kan man benytte de nugældende krigslove, hvor man ved standret kan henrette enhver, der kæmper u-uniformeret.
En ting er sikkert, der skal skarpt lud til for at få bragt diverse terrorhandlinger til ophør.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

“kendt af det franske efterretningsvæsen, hvad fotografiet også antyder.”

Ja, nogen klassisk selfie ligner det jo ikke. Vi er vist mere ovre i mug-genren. Men hvad laver sådan et udyr i Europa??

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ja, man har jo lov at håbe 😉 – det var en gigantisk og helt uforståelig “fejl” og fuldstændigt ansvarsløst lige fra starten at give VM i 2022 til et islamisk ørkendiktatur som Qatar, hvor man behandler og udnytter de “vantro” udenlandske arbejdere som slaver og kvinder som kvæg, hvor der er alt for varmt til fodbold, uanset hvilke teknologiske fixfaxerier man så hitter på, hvor man overhovedet ikke har nogen egentlig tradition for fodbold på et bare nogenlunde rimeligt niveau, og hvor man helt uden nogen videre international kritik åbenlyst giver financiel støtte i lange baner til kontroversielle og… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Læg godt mærke til at det sandsynligvis kun var ved rent HELD at ”Mehdi Nemouche” blev fanget . Det var toldvæsenet som var på en routine operation som næppe havde noget direkte at gøre med en kalashnikov bevæbnet terrorist . Den eneste grund til at han blev fanget , var den næsten ufattelige dumhed hvormed han slæber rundt med sin 5kg tunge angrebsriffel i håndbagagen! …..det bliver interressant at se om riflen kan spores , og hvorhen …

Voldposten
Voldposten
8 years ago
Reply to  steen

Fjordman har givetvis ret i, at muslimerne er for svagt begavede til at vinde den af vore politkere planlagte borgerkrig. Men uanset hvor mange de er, er de mere til fare for sig selv end os andre, når de har et skydevåben inden for rækkevidde. Muslimerne kan man lade Sønder Bavelse Pigespejderkor tage sig af med venstre hånd. Det interessante bliver, hvor mange fra Pølletiken-segmentet – bladsmørere, socialpædagoger, skolefrøkener, LGBT-personer o.s.v. – der melder sig under islams fane, når ballonen går op, ghettoerne er brændt ned til grunden og de hellige krigere derfor må gøre udfald? – Nævnte segment udmærker… Read more »

Christian
Christian
8 years ago
Reply to  steen

Steen, Du taler om krig og om Hamas, der kan tage magten i Sverige. Men kan det tænkes, at du undervurderer styrken i de vestlige demokratier, og at befolkningerne rent faktisk er ved at stemme sig til en ny politisk dagsorden, der vil tage problemerne mere alvorligt? Og kan vi i det hele taget afvise, at demokratiet af den årsag fungerer, og at problemerne med indvandringen til Europa således kan løses ved integration og inklusion. Vist skal der handling til. Vi skal nok skubbe på for at få en mere progressiv læsning af koranen i muslimske kredse, vi skal stille… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Christian

Christian Problemet med masseindvandringen af muslimer løses ikke bare ved udbredelse af en mere progressiv koran-fortolkning og hjemsendelse af de mest umedgørlige. Islam er et globalt fænomen og muslimerne udgør 1/5 af verdens befolkning. Hvad der sker i Syrien, Libyen, Egypten og alle de andre krudttønder, har også stor indflydelse på muslimer i resten af verden. I de muslimske lande går alt i den gale retning og ingen synes at kunne sætte en stopper for det. Derfor vil spændinger og konflikter mellem dem og os komme til at fremstå mere og mere tydelige i de kommende år. Også i Europa… Read more »

Christian
Christian
8 years ago
Reply to  Christian

Hvis Islam er eet stort broderskab forstår jeg ikke, hvorfor så mange muslimer er i indbyrdes krig i fx Syren og mange andre steder. Jeg har fulgt debatten her på siden i nogle måneder og Snaphanen er god til at gøre opmærksom på de mange problemer, som er afstedkommet af indvandringen. Men jeg synes også, at man bør anerkende, at verden har ændret sig siden 1950’erne, og at omend den nuværende situation er et resultat af en række svigt fra politisk hold, må vi også erkende situationen, hvor beklageligt det end måtte være, er irreversibel: vi kan ikke hjemsende hundredetusinder… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Ja, det er jo også lidt svært, når man nu i månedsvis nede i Syrien og omegn er blevet
vænnet til, at en kalashnikov da er en helt selvfølgelig del af ens påklædning eller
håndbagage, ikke sandt? 😉

Bare “synd”, at koranen ikke nævner den slags våben, for i modsat fald ville man vel også
bare kunne komme og kræve tilladelse til dem, bedømt ud fra vore naive, uvidende og dybt
uansvarlige politikeres hidtidige læggen-sig-på-maven-over-for-vanvittige-muslimske-særkrav-tempo 😀

JensH
JensH
8 years ago

“Kender jeg Thorning og Vestager ret, er der nok nogle, der skal dø først.”

Hvis jeg kender Thorning og Vestager ret, så vil ‘lig på bordet’ udelukkende få den konsekvens, at der vil blive bevilliget yderligere milliarder af skatteborgernes penge til nyttesløse ‘integrations-projekter’.

Tommy
Tommy
8 years ago

Angående skolebranner.
Dette må jo være Sveriges svar på Boko Haram- Nei til vestlig utdanning!
Kanskje bevegelsen oppstod i Sverige?….

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Tommy

Ja, den heter Bok Haram i Sverige 🙂

Her raserade de ett bibliotek för ungefär en månad sen:

http://snaphanen.dk/2014/04/14/muhammedkrisen-var-kun-et-komma/

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
8 years ago
Reply to  Tommy

Taenk sig,at beaucoup harem kan have laert det/noget i sverige,hmmmnnn,
kunne det vaere,at det er svenskerne selv,det er galt med……saadan bare at have skoler
liggende i omraader,hvor brandvaesenet moeder flyvende sten?!
Naaaeeh forresten,ironi kan forekomme….

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Kim Rasmussen

Man er åbenbart – af uransagelige årsager – i Skandinavien begyndt at bygge skoler, børnehaver, vuggestuer og lignende institutioner af langt mere brændbare materialer
gennem de seneste 3-4 årtier. Førhen brændte de mig bekendt ikke spontant “helt af sig
selv” hver anden dag eller oftere.

Det er altsammen meget mystisk 😉

Christian
Christian
8 years ago

Jeg anser ikke mig selv for at være konspiratorisk, men nedtones denne historie ikke i de øvrige medier, der også (som i andre sager) ikke længere nævner mistænktes etniske oprindelse selvom dette forekommer at være relevant. Er vi på vej mod svenske tilstande?

Historyman
Historyman
8 years ago

Damm,… you fast 😉
mvh.
Historyman

Morten Dreyer
Morten Dreyer
8 years ago

Hvordan går det med den sigtede for drabsforsøget på Hedegaard ?
Sidder han stadig i Tyrkiet ?

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x