2
jun
Seneste opdatering: 3/6-14 kl. 2317
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fire i Frankrig en en franskmand, Cédric Vuillemin, i Belgien. Hollande har brug for at vise handlekraft. Det ville være rart, hvis man kunne føle sig overbeist om, at der en kontrol over Syrienjihadisterne, men i de samme dage som Bryssel terroren ser vi en terrorcelle i Melilla og et attentatplot mod Geert Wilders af Syrien-jihadister. Myndighederne benægter dog det sidste.

I Danmark er der tavshed, hvad man i den nuværende situation må tolke som, at myndighederne ikke har kontrol over situationen. Nu følger kritikken efter arrestationen.  Terrorists and Europe’s “Newspeak”, Europe’s Trojan horse strikes again og The Brussels Shooting and Why Europe Won’t Confront Islamic Jew-Hatred. Mehdi Nemmouche sidder fem år i fængsel og bliver radikaliseret, rejser til Syrien, kommer hjem og kan frit rejse rundt i hele EU, han har bla. været i London. Hvordan er det muligt?

Hvis man vil se forvrøvlet, europæisk fortrænging, skal man læse Peter Wivel. Jeg håber ikke, han selv tror på den tekst, men den illustrerer fint, at store dele af Europa stadig er eller gør sig blinde for truslen. Flere vil komme til at dø, kan vi roligt regne med.

French police have arrested four people allegedly involved in a jihadist recruiting network days after they held a 29-year-old Islamist extremist over the deadly shooting at the Jewish Museum of Belgium in Brussels.

French Interior Minister Bernard Cazeneuve said the new arrests were made by security forces carrying out an operation against “people who recruits jihadists” in the Paris region and the south of France. “We will not give terrorists a chance,” Cazeneuve told Europe 1 radio, without providing further details.

French President Francois Hollande pledged to fight home-grown radicals after Mehdi Nemmouche, a 29-year-old alleged Frenchman who spent time in Syria, was detained on suspicion of shooting four people dead at Jewish Museum in Brussels last month. “The whole government is mobilized to follow the jihadists, and prevent them from being able to cause harm,” Hollande said. French Jihadist Recruiters Arrested after Belgium Jewish Museum Shooting Suspect Mehdi Nemmouche Held. VIDEOS. Jihad en Syrie : quatre arrestations en France, une en Belgique.

Report: Birmingham state schools are imposing Islamic practices

Teachers are to be sent on training programmes to help them stop extremism entering the classroom, as damning reports show that some state schools have been imposing Islamic practices and attitudes. The reports are due to be published by the education watchdog Ofsted next week, after inspectors carried out emergency checks in 21 schools in Birmingham following complaints of homophobia, the segregation of boys and girls in some lessons, refusal to teach sex education, bullying and invitations to extremists to speak at assemblies.

It is understood six schools, including Park View Academy, have been placed in special measures after inspectors found worrying evidence of religious interference in the classroom. According to The Sunday Times, Sir Michael Wilshaw, the head of Ofsted, will claim next week that children in Birmingham are being denied a “rounded education” to prepare them for life as British citizens. Damning reports will show state schools in Birmingham are imposing Islamic practices, Six schools in Islam Trojan Horse plot in Birmingham face closure after inquiry finds they did too little too protect children from extremism.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  steen

Tycker nog att du ska rikta din vrede mer mot Wivel-sonen, än den pantade kommentatorn. Det var det lägsta slaget under bältet jag har läst i dansk media (värre än Krasnik).

Hans Und
Hans Und
8 years ago
Reply to  steen

Medlemmerne af den familie mener åbenbart de vakser sig selv selv rene ved, at antyde andre er nazister. Havde de så bare gjort det direkte og stået op til diskussionen. Det gør de selvfølgelig ikke. Intelektuelle taskenspiller som de er.

Hvis de mener de har et problem med onkel Ole W., så burde de undskylde på hans vegne, forklarere hvorfor de ikke er på det hold, eller alt muligt andet. Men de antydninger der vælter fra dem giver faktisk anledning til ubehagelige mistanker, om ikke andet om en arvelig karakter brist.

Ludvig
Ludvig
8 years ago

Efter att ha läst Peter Wivels artikel drabbades jag av en vakenmardröm:

Wivel inbjuds till SVT:s valvaka efter valet till Riksdagen i september – som enda kommentator till SD:s framgångar, då Jimmie Åkesson befunnits vara alltför kontroversiell för Statstelevisionens tittare.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Ludvig

Med denne virkelighedsfjerne kronik i Politiken, så kunne Peter Wivel vel blive SVT’s Danmarks-korrespondent???

Ludvig
Ludvig
8 years ago
Reply to  JensH

Utan svårighet! Och varför inte med sidoackreditering i Paris och London?

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Ludvig

Hvorfor dog begrænse det til nogle enkelte lande. Peter Wivel kunne få en job-titel som SVT’s “Europæiske mångfald-korrespondent”. Det ville han da i høj grad være ‘kvalificeret’ til, eller hur???

JensH
JensH
8 years ago

Det er ikke meget man læser om denne sag i de Danske MSM efter er kommet frem, at gerningsmanden var en Syrien-jihadist med Arabisk baggrund. Havde det været en hvid neo-nazitisk Franskmand havde de glemt alt om Løkke og hans bilag, og denne sag havde været top-historie i månedsvis, (og de havde selvfølgelig hæmmingsløst linket udåden til DF’s valgsucces ved det nyligt overståede EP valg).

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

De Svenske menings-dannere er ganske enkelt i en liga for sig selv. Men jeg læste kommentarerne til Peter Wivels udgydelser i Politiken, og det var faktisk opmuntrende læsning. Den gode Hr. Wivel får virkelig ‘læst og påskrevet’ af Politikens læsere, så måske der alligevel er en smule håb forude???

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  steen

Håbet for Sverige svinder. Virkelighedsflugten er nu komplet, sidste mand lukker og slukker.

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Santor

Yep Steen, det er i den grad uhyggeligt.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x