4
jun
Seneste opdatering: 6/6-14 kl. 1759
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

videoen er fra sommeren 2013: I morges – med elleve måneders forsinkelse-  nedlagde Københavns Byret navneforbud på de fire terror-sigtede, så politiet og medierne må intet oplyse om deres identiteter. Myndighedernes forsinkelse minder om en hash rus: Man siger bøh!, og en halv time efter bliver nogen forskrækket. Det er tre år siden danske jihadister drog til Syrien! Jeg var under det indtryk, at politik og politiarbejde bestod i at være en lille smule ude i fremtiden, – på forkant, for dem der bruger den slags udtryk. Triller de bæ og sænker slagskibe i kontortiden ?

Københavns Politi efterlyser fire mænd internationalt for terrortrusler i forbindelse med en video på YouTube, hvor de skyder til måls efter prominente danskere.

Politiet oplyser, at de fire mænd bliver fængslet in absentia. Det betyder, at der er udstedt en fængslingskendelse på dem, hvilket skete tilbage i april, men at myndighederne endnu ikke har fået fat i dem. Sigtelsen mod mændene går blandt andet på, at man i YouTube-videoen ser, at der bliver skudt til måls efter skydeskiver med billeder af Anders Fogh Rasmussen, Naser Khader, Kurt Westergaard, Ahmed Akkari, Lars Hedegaard og Morten Storm. Fire mænd terror-efterlyst efter skud mod billeder af danskere

Efter jødemordene i Frankrig, skal man nok være S eller R politiker eller PET chef, for at tro dette er nogen endelig løsning. Men det er da godt at se, de rør bare lidt på sig. Englænderne fratager dem statsborgerskab, det bliver den næste kamel S og R skal sluge. Vil de nå det, inden nogen dansk jøde eller islamkritiker skal af med livet? Man kan kun folde hænderne, måske er forebygelse ikke demokratiernes stærke side. I disse år ser vi Norge vandre ind i den samme demografiske blindgyde, som Sverige har befundet sig i i mindst de sidste tyve år. De kan ikke være i god tro, de styrer mod et massivt forklaringsproblem.

Enhver der har studeret Hollande den sidste uge, ved at politikerne er udmærket klar over, hvem der skal modtage erstatningskravet fra de efterladte og den politiske skyld. I dag kan man se, at Frankrig lavede en dødelig bommert i tilfældet Mehdi Nemmouche, der i dag modsætter sig udlevering til Belgien og øvrigt blev radikaliseret i – et fængsel. Report: France failed to act on Brussels suspect intelligence ahead of shooting.

Frankrig har i tusindvis af grove, muslimske overfald på jøder, chikane, bombeangreb, mishandlinger – og nu tre muslimske massemordere af jøder. Godt man ikke er i løsningsbranchen, for slet ikke  at tale om dem, der har faciliteret dette. Snaren er ved at lukke sig om halsen på multikulturalisterne, jeg tolker til dels svenske, svært neurotiske politikere og mediers ageren som en mere eller mindre erkendt bevidsthed om det.

Begivenhederne vil indhente dem, og de tæller på knapper som besatte, om de kan nå ud af politik, inden de bliver draget til ansvar. Den bevægelse forudså Enoch Powell i et interview i 1977. Han sagde nemlig for 37 år siden:

My prospect is that politicians of all parties will say: “Well, Enoch Powell is right. We don’t say that in public, but we know it in private, and it will no doubt develop as, he says. But it’s better for us, to do nothing now, and let it happen, perhaps after our time, than to seize the many poisinous nettles, which we would have to seize, if we were at this stage going to attempt to overt the outcome. So let it go on, until a third of central London, a third of Birmingham and Wolverhampton are coloured, until the civil war comes. Let it go on. We won’t be blamed. We will either have gone, or we will slip out from under somehow.”

Reinfeldt, Sveriges Tony Blair, har måske ligefrem søgt sin afsked, for så dum som han lyder, er han næppe. De trancenderer i disse år fra urørlige til uhyre sårbare. Regningen er afsendt, men ingen ved hvornår den ankommer. Det kan gøre enhver neurotisk.

I mellemtiden er det ret godt teater,  og det er værd at huske, at det ikke var de regerendes visdom, der dirkede den svenske elite op, det var et teknisk fremskridt, de ikke havde kalkuleret med: Internettet brød igennem løgn, fortielser og propaganda..

EU anti-terror chief expects ‘more small-scale attacks’

Europe can expect further “small-scale attacks” like the fatal shooting at the Jewish Museum in Brussels, the EU’s anti-terror chief Gilles de Kerchove said Monday.

“I don’t expect another 9/11,” he said in a video statement. “I don’t expect a major sophisticated attack.””I expect more small-scale attacks like the one in Brussels,” he added referring to the May 24 attack that left three dead and a young man fighting for his life. EUB. Video: Djihadisme: Gilles de Kerchove face à la menace

Worried About Its Position

The Official Muslim Establishment In France Issues A Document

That document, about the responsibilites of Muslims to abjure and work against “extremism,” still avoids the main problem, which are passages, immutable and well-known, by the hundreds in the Qur’an, by the thousands in the Hadith, that do indeed call for murderous hostility toward non-Muslims, do call for participation, individual or communal depending on the circumstances, in Jihad, and do call for the use of different instruments of Jihad including that of “pen, tongue” which is exactly what this attempt to shore up the Musliim position may be interpreted to be.

Until the clear meaning of these texts of Islam are owned up to, are recognized, are openly discussed, any enthusiasm ought to be curbed. What counts is admission, by Muslims, of what is contained in the texts, and what Muslims know perfectly well is in those texts. When some of them manage to avoid following those texts, that is cold comfort, for at any point, any Muslim, or many Muslims, may re-acquire that old-time religion, and feel, and act, accordingly.

And worst of all are the converts, usually from the socially and psychically marginal, who take Islam most to heart, undiluted by time, by custom, by prudential considerations of any sort — including the prudential considerations that are responsible for this less-is-here-than-meets-the-eye document just issued by French Muslim officialdom. NER

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Sverige c:a 2040. I ett rum sitter föräldrarna till 13-åriga Elin, en glad och litet rund flicka som går i svensk skola. Framför dem en högrest man klädd i de kläder man har på sig när man kommer från Sydjemen. Bredvid sitter tolken. Mannen från Sydjemen närmar sig de 50, det ser man på skäggets vita stänk. Han ler högdraget. Mamman till Elin rättar till hennes huvudduk och säger milt: “Seså, Elin, gå nu snällt fram till den här mannen som rest långt för att hämta dig. Titta bara rakt fram och sätt dig bredvid honom så vi får ta… Read more »

Hodja
8 years ago

Hvor bliver pengene af?

Sygehusene vil blive ramt af sparerunder og afskedigelser, og personalet skal løbe hurtigere for at kunne behandle flere patienter. Det er konsekvensen af den aftale om sygehusenes økonomi, som regeringen og Danske Regioner har indgået, fastslår Overlægeforeningens formand, Anja Mitchell.

”Sygehusene skal behandle flere patienter til næste år, men der afsættes ikke flere penge til øget aktivitet. Mange sygehuse bliver nødt til at planlægge besparelser og sandsynligvis afskedigelser. Det vil med stor sikkerhed føre til, at vores arbejdsvilkår bliver yderligere belastede, og det øger risikoen for fejl og mangelfulde patientforløb,” siger Anja Mitchell.

Prudentius
8 years ago

“Triller de bæ i arbejdstiden i PET og i Folketinget?” Der er vel tale om en meget svær balancekunst for de vestlige regeringer, som har givet sig i kast med at fjerne Assad-regimet i Syrien. På den ene side skal den internationale jihad-koalition der bekæmper regimet forsynes med våben, ammunition, dollars og rekrutter og på den anden skal de afholdes fra at bide de hænder der fodrer dem. Om de skal benævnes “frihedskæmpere” eller “ekstremister” (med en “syg fortolkning af koranen”) bestemmes helt og aldeles af hvem de angriber. Angriber de syriske mål er de det første, angriber de vestlige… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

Og RIGTIG dårlige erfaringer med islamiske “allierede” skorter det som bekendt vitterlig ikke på. Khomeini satte næsten øjeblikkeligt tænderne i Carters popo efter tåbe-præsidenten havde fyret Shahen. Osama og “basen” gjorde det samme efter krigen i Afghanistan. De NATO-hjulpne libyske jihad-fraktioner lod heller ikke deres chance gå fra sig. Udover de pendlende jihadister med vestlige pas, der velsagtens kan finde på hvad som helst, hvad regner de vestlige magthavere så med at de stående jihad-hære i mellemøsten har tænkt sig i fremtiden?? Ruller de bedetæppet sammen og pakker automatvåbnet ned når Syrien er vundet og sikret for de universelle menneskerettigheder… Read more »

LarsS
LarsS
8 years ago

(Hun ser nu meget godt ud, hende der på billede 2 og 3 til venstre 🙂 Men jeg forstår virkelig ikke hvordan de har råd til Smart-phones, lækre tasker, smykker og moderigtigt tøj? Selv er tidligere priviligeret. Jeg var adm. dir. i mange år og tjente + 1 million om året, men også dengang måtte jeg da begrænse både mit eget, min daværende hustrus og børnenes forbrug, for at få økonomien til at hænge sammen i vores parcelhus liv i provinsen. Nu er jeg skilt, forsøger at bygge en ny tilværelse op, har startet egen virksomhed og tjener under halvdelen… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Only in Sweden 😀 ( set via Uriasposten ) Kulturmarxisterne og rundkredspædagogerne i hendes børnehaven og skole har i sandhed været ekstremt dygtige til deres samfundnedbrydende “arbejde”. PK-hjernevasken er tydeligvis total lige i hendes tilfælde. Nu er det åbenbart blevet til et udslag af nationalisme og fremmedfjendskhed, selv når svenskerne bare vover at markere deres traditionelle midsommerfestligheder? 😉 Vi må nok hellere få EU, Europarådet, EU-domstolen og ECHR sat på sagen i en vis fart 🙂 Og der er vel ret beset ingen, der forhindrer hende i at afgive SIN EGEN plads på det udvalgte hold af P1-sommerværter til fordel… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Denne Karin Hermansson är nog kanske i själva verket endast en s.k. provokationsagent? Hon vill helt enkelt bara försöka retas, försöka reta upp människor, främst kanske svenskar? Detta samtidigt som hon kanske i själva verket inbillar sig att hon verkligen är en s.k. progressiv, t.o.m. kanske en s.k. modern människa, samt kanske även (relativt sjukligt?) övertygad om att endast hennes egen syn på vad s.k. rasism är, är den rätta synen och förståelsen? (Nämligen den standardiserade synen att det endast är s.k. vita människor som över huvud taget kan vara s.k. rasister! Och detta då endast beroende på att s.k.… Read more »

Olav
Olav
8 years ago
Reply to  Bergfast

Selv om multikulturalistene insisterer på at alle som kommer til våre land (slik at de omskaper våre samfunn fra enfold til mangfold) kommer som individ (og slett ikke utgjør grupper), så viser de at de er meget opptatte med både grupper og hudfarge. Mens de hevder at det er det vi som er! Om man reflekterer litt, og ser seg tilbake til oppvekst i en gate, i et kvarter med bare èn hudfarge, for eksempel hvit, så vet man også at summen av lekende barn utgjorde et mangfold. Et mangfold av personligheter, av individ. Det samme gjaldt de voksne. I… Read more »

LarsS
LarsS
8 years ago

Vores samfund er ved at bryde sammen og jeg tror vi er tættere på end vi aner. Idioterne beskyttes, forsvares og får en helt særlig behandling af media, politikere og den kulturelle elite. A la: ´Er du ikke-normal, skal vi nok pakke dig ind i vat og bomuld og sørge for at lige præcis dine vanvittige tendenser og nærmest sindssyge opførsel bliver beskyttet.´ De normale, de kan ryge og rejse. Og så forøvrigt holde kæft og betale gildet for idioterne. Og siger man “idiot” om en idiot, så springer den politisk korrekte elite instinktivt op som trold af en æske… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Mon ikke det bliver politikernes efterladenhed og svigagtighed samt de efterfølgende retssager mod dem for deres uforskammede handlinger overfor Danmark der i sidste ende vil binde Danskerne sammen i et Dansk fællesskab igen?

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x