6
jun
Seneste opdatering: 8/6-14 kl. 0222
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fred and the Paras return to the killing fields… as daredevil veteran, 89, is greeted by Prince Charles after fearless leap from the skies, ‘I’ve never missed my grandfather more’: Obama leads tributes to D-Day heroes and breaks from prepared remarks with emotional tribute of his own.

Man kan mene så meget om Obama, men det gør vi ikke i dag. Det er en fremragende tale, han holder her. Nu er veteranerne så gamle, at de dårligt kan rejse sig. Da jeg var i Normandiet for ti år siden, gik de endnu frisk rundt overalt, de besøgte alle mindestederne også inde i landet i Les Bocages. De besøgte Bayeux-tapetet, den danske Jellinge-kopi i Rouen og kirken i Sainte-Mère-Église, hvor John Steele hang i sin faldskærm fra klokketårnet. De ærede endda de undseelige trækors “Für unsere Kameraden, die hier gefallen sind.”

De tyske tab på D-dag var også store, og vi er nu nået så langt i historien, at tyskere også må sørge deres døde.

For tredive år siden i 1984, holdt Reagan talen på Pointe du Hoc ovenfor Omaha Beach, det kritiske sted, der holdt amerikanske styrker i skak en hel dag med forfærdende tabstal til følge. Se Pointe du Hoc her stadig i dag koparret af bombekratere. Fredag er dronningen med til 70-året for D-dag i Normandiet, hvor Danmarks bidrag for første gang anerkendes. Se også min gode ven:“Les sanglots longs…”

1-d day1-NORMANDY-CEMETERY

Malmström tilbyder EU-lande 6000 € pr flygtning

EU-kommissær for indre anliggender Cecilia Malmström forudsiger, at flygtningestrømmen mod Europa fortsætter. Det kan hun trygt gøre, hun har ingen anelse om, hvor meget, og i det sociale lag, hun befinder sig,  med 1.2 mio kr i årsløn og minimum 20 mio. i pension, kommer hun heller aldrig til at opdage det. Vejen til Helvede er brolagt med kvindelige, svenske ‘Strøm’er og en enkelt Sahlin. De ved ikke noget videre om noget, men de er steget til tops i EU.

Malmström tilbyder nu ethvert EU-land 6000 Euros for hver flygtning fra Afrika, de aftager. Måske er det af egen lomme, hun har sagtens råd til den første halve million sultne sub-saharans. Når de ikke har brød, kan de vel få Surströmming og Kalles Kaviar, nu om stunder bedre kendt som Khaleds Kaviar. Står det til EU, skal Europa aftage Afrikas massive befolkningstilvækst på 1.3 miliarder de næste 36 år.

1.3 milliarder på én generation, er mere end det dobbelte af Europas nuværende befolkning fordi de er “ingeniører og sygeplejersker” ifølge denne svenske “Strøm.” Skød Europa sig en kugle for panden, da de gav kvinder stemmeret? Sverige gjorde, for der er også mændene kvinder undtagen de få, der stadig knokler i landbrug og industri, for at opretholde resterne af  en nation. Jeg vil gerne tale pænt om kvinder, men statistikken siger, at de er de primære drivkræfter bag dette. Uden dem og de kvindagtige mænd, ville det der er sket med Sverige, ikke have været muligt.

Det HBTQ bøssoide segment sidder tungt på byerne, medierne og Riksdagen. En nation er det værste, de kan forestille sig, og det er derfor halvvejs lykkedes dem at afskaffe den. Resten kommer helt af  sig selv. Det er fint nok, at være homo, jeg har forsøgt at forsvare dem imod de trusler, de påfører sig selv,  men det er kun halvanden procent af befolkningen, de skal ikke spille nogen videre rolle i et normalt samfund.

Sverige er, eller var, ikke noget normalt samfund, det er en ideologisk undtagelse, der nu afskaffer sig selv på samme måde, som bøsser ikke formerer sig. Landet ligger åbent for enhver, der har mere livsvilje, det er sat på udsalg på verdensmarkedet, og der er købere nok. Efter homo- og feminist-samfundet, tager mere potente kræfter over, der er ingen mystik i det. Der er ingen ‘retfærdighed’, livet er en magtkamp og  Sverige har kastet håndklædet i ringen for mange år siden. Det interessante i disse år er, om Norge vil gøre det samme. Alt tyder på det. Bare lad det køre, det er så ubehageligt at sige fra og politikere hader konflikter, især dem, der kan skade deres karriere. De vil sætte dig på udsalg, bare få at få fred for dem, deres loyalitet er rettet imod.

Cecilia Malmström: Vi arbejder meget tæt sammen med italienerne. EU støtter den italienske regering økonomisk, både i grænsekontrollen inden for rammerne af Frontex samt med overvågning og redningsaktioner til søs i “Mare Nostrum” missionen. Det vigtigt, at flygtningene bliver registreret og ordenligt modtaget i Italien. Vi har indgået såkaldte mobilitetspartnerskaber med Tunesien og Marokko, og vi vil snart underskrive en aftale med Jordan. Målet med disse partnerskaber er at skabe flere lovlige kanaler for migration og mobilitet. Desuden er systemet med satellitovervågning (Eurosur) blevet forbedret. Nu opdages flygtninge i nød hurtigere.

Die Welt: Vil regeringerne i Den Europæiske Union tage deres ansvar for  flygtningene?

Malmström: Jeg er overbevist om, at EU-landene vil gøre meget mere for at hjælpe de mennesker, der flygter fra deres hjemlande fra sult, elendighed og vold. Antallet af flygtninge til Europa vil stige i de kommende årtier, flere og flere flygtninge vil søge til Europa. Så længe der er vold og fattigdom i mange lande ved Europas dørtrin, vil flygtningene komme.

Flygtningeproblemet vil intensiveres, det er allerede presserende nu, at de enkelte EU-lande opsuger en masse flere mennesker end hidtil før fra flygtningelejrene. Hvert år bliver omkring 80.000 flygtninge genbosat, fortrinsvis i USA, Canada og Australien. EU-landene var i 2013 kun villige til at tage omkring 5.000 flygtninge – hvilket er en skam. Mindre end halvdelen af ​​alle EU-lande deltager i genbosættelsesprogrammer.

Die Welt: Hvordan kan man gøre det mere attraktivt for medlemslandene?

Malmström: Jeg tilbyder vegne af Europa-Kommissionen, at hvert EU-land modtager 6000 Euro støtte til modtagelse og integration af flygtninge fra alle flygtningelejrene. Hundredtusinder af flygtninge er i overfyldte lejre i Jordan, Tyrkiet og Libanon – det er en umenneskelig situation, som vi ikke skal acceptere. Vi må hjælpe dem

Die Welt: Vil de højreorienterede partier, der vandt i EU-valget, gør visse lande som Storbritannien og Frankrig mindre modtagelige?

Malmström: Ja, jeg er bange for det. Vi bør, når resultaterne er fordøjet, indse at en stærk politisk ledelse er nødvendig, der hvor ekstremisterne har vundet. Men er også klart, at vil ikke kommer udenom, at finde en langsigtede lovlige måder at lade flygtningene at komme til Europa på. Efter tragedien i Lampedusa sagde i alle medlemslandene i EU: Det må ikke ske igen. Men hvis det er så forfærdeligt, så skal landene også handle. Jeg fortæller dem: Luk ikke jeres grænser.

Die Welt: Hvorfor er lovlig indvandring så vigtig?

Malmström: Europa har brug for indvandring som følge af den demografiske udvikling. Fremtidige indvandrere fra den tredje verden, er ingeniører eller sygeplejersker. Flygtningene har en positiv indvirkning på værtslandene. Man er ikke et håbløst tilfælde, bare fordi man er en syrisk flygtning. Mange af de mennesker, der kommer fra Syrien til os, er veluddannede, de ønsker at arbejde, hjælpe os og være en del af vores samfund – og vi bør tage imod dem. Det er forkert at betragte flygtninge som ofre eller som en byrde.

Die Welt: Hvad synes du om udstedelse af “humanitære visa” til folk, der ønsker at forlade deres land på grund af sult og vold?

Malmström: I øjeblikket mangler der desværre politisk opbakning. Det ville være meget nyttigt, hvis vi kunne sikre, at flygtninge ikke falder i hænderne på menneskesmuglere og risikerer deres liv, når de krydser Middelhavet. Derfor skal EU-landene give såkaldte humanitære visa. Så kunne flygtninge søge visum deres hjemlande, og derefter komme på en sikker lovlig måde til Europa.

Malmström: Vi bør diskutere en kvoteordning for asylansøgere i EU i fremtiden. Vi har brug for en retfærdig fordeling af belastningen. Det kan ikke være sådan, at fem lande, blandt andre Tyskland, tager 70 procent af asylansøgere. Vi har brug for at deles om ansvaret for flygtninge og asylansøgere. Men du skal ikke skrive, vil jeg foreslå en kvote. Det gør jeg ikke.

Die Welt: Brüssel bietet EU-Ländern 6000 Euro pro Flüchtling. (Snaphanens oversættelse)

Se også »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

D-dagen: Tio år efter kriget bodde jag ett tag – av en annan händelse – i Dunkerque. Jag minns fortfarande skotthålen i de hastigt reparerade husen, invasionsstränderna och fälten med alla korsen. Faktiskt hittade jag kors både från första och andra världskriget med engelska namn. Alltihop gav en svindlande känsla. När jag stod vid invasionsstranden kunde jag helt enkelt inte förstå att någon överlevande kunnat ta sig i land. Vi har ju firat vår nationaldag. I Frankrike, i de små samhällena och större byar firar man någonting helt annat – första världskriget! Mairen ställer sig vid minnesplatsen och läser med… Read more »

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
8 years ago

Lad mig se,om jeg har forstaaet det her rigtigt; damen tilbyder i princippet eu-landene lidt af deres egne penge for at tage imod “flygtninge”…..?Og fremsaetter i et interview,at der i fremtiden kommer ingenieurer og sygeplejersker fra den tredie verden,at flygninge har en positiv indvirkning paa “vaerts”-landene?Kvalificeret,kontrolleret indvandring fra oest-asien kan nok bidrage positivt,men et ,i hoej grad med-forskyldt, befolknings-overskud i form af hovedsageligt groentsager fra syd for middelhavet?Mange af disse tilmed tilbedere af middelalderlig overtro og mange tilhaengere af en nederdraegtig ideologi? Enten er damen et bevis for eksistensen af paralelle realiteter,eller ogsaa traenger hun serioest til at faa hovedet… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

“Hvad synes du om udstedelse af “humanitære visa” til folk, der ønsker at forlade deres land på grund af sult og vold?” Totalt sindssygt spørgsmål. Kællingen har som mange kvinder på topposter jord i hovedet. Den eneste tragiske løsning for at den slags syge personer kan få øjnene op er en udbrud af en mindre borgerkrig på grund af indvandrer politikken. Tror psykopaten man kan lukke millioner af mennesker med Koranen i baglommen ind i de europæiske byer, uden at det får alvorlige konsekvenser? Det er næsten ikke til at hold ud at høre på al den dumhed og uvidenhed.… Read more »

XY
XY
8 years ago

Inom en generation är Afrikas befolkningstillväxt större än hela Europas nuvarande befolkning… Jag stänger av reciteringen efter följande stycke, men det det finns ytterligare stycken av utdrag av Malmströms extremism och blandning av begreppen och uppdragen; följande är det lindrigaste i galenskapen (!): “Die Welt: Hvorfor er lovlig indvandring så vigtig? Malmström: Europa har brug for indvandring som følge af den demografiske udvikling. Fremtidige indvandrere fra den tredje verden, er ingeniører eller sygeplejersker. Flygtningene har en positiv indvirkning på værtslandene. Man er ikke et håbløst tilfælde, bare fordi man er en syrisk flygtning. Mange af de mennesker, der kommer fra… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

Tak, det havde jeg lige overset i farten 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Dagens bedste historie – 89-årig engelsk D-dag-veteran stikker af fra sit plejehjem for at deltage i mindehøjtidelighederne 🙂 Bernard’s Great Escape: D-Day veteran, 89, who was reported missing by care home staff is found in Normandy – after escaping to join his former comrades http://www.dailymail.co.uk/news/article-2650882/D-Day-veteran-89-reported-missing-care-home-staff-told-travel-France-Normandy-escaping-joining-friends.html Bernard Jordan, 89, sneaked out of The Pines care home, Hove, yesterday D-Day veteran had been told by staff that he could not travel to Normandy [!!!] Donning war medals under a raincoat, he joined his comrades on a coach Sussex Police were called and launched search for former mayor of Hove But care home… Read more »

Robin Shadowes
8 years ago

För några månader sedan ville man sinnesundersöka konstnären Dan Park. Jag tycker man borde sinnesundersöka Cecilia Malmström istället och alla andra galna folkpartister också. I synnerhet Erik Ullenhag. Sedan kan man sätta på dem tvångströja, ge dom vars ett madrasserat rum och lämna över dem i Nurse Ratcheds ömma vård. Eller bara kasta bort nyckeln och försöka glömma att dom ens har existerat.

EH
EH
8 years ago

Malmstrøm og ligesindede politikere har ingen kontakt med virkeligheden, men en dag vil de naturligvis blive konfronteret med den. Hvor vil de så være at finde? Findes der overhovedet et ord, som er helt dækkende for denne galskab?

Thor
Thor
8 years ago

Förstår Malmström överhuvudtaget själv vilka motsägelser hon hasplar ur sig? Hon vill ge 6000 Euro per “flykting” till det EU-land som är villigt att ta emot “flyktingen”. Sedan hävdas det att dessa behövs av demografiska skäl och att det minsann är välutbildade personer som sjuksköterskor och ingenjörer det är fråga om! Sälj in den “sanningen” då till varje EU-land så behövs inga bidrag på 6000 Euro, snarare bör väl mottagarlandet betala för att få dessa guldägg. Frågan är förstås varför EU ska dränera Afrika på dessa välutbildade personer, behövs inte dessa i sina hemländer? Fakta är emellertid att en stor… Read more »

Prudentius
8 years ago

Totalt vanvid!

Tilstømningen er uendelig. Og EU vil aflønne medlemslandene/provinserne med deres egne penge for at begå socialt-økonomisk-etnisk-politisk selvmord.

Vi regeres af tåber, kujoner og fanatikere. Det ender i en fuldstændig katastrofe.

norje
norje
8 years ago

Jeg synes Malmström har sittet i den stillingen veldig lenge, bør hun ikke snart gå av? Hun kan umulig ha mange støttespillere i EU for en slik organisert invasjonspolitikk.

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  steen

Ja, hvis vi i stedet aflønnede en EU-flygtninge kommissær med EU´s samlede budget for flygtninge, og lod dem selv betale for alle flygtninge, ville de ikke lukke en eneste flygtning ind!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x