7
jun
Seneste opdatering: 7/6-14 kl. 1607
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Le-djihad-made-in-France_article_landscape_pm_v8

“Den person, der skød jøderne i Bryssel, havde ikke tænkt sig at blive fanget, endnu mindre fanget med Dawla flaget [arabisk forkortelse for EIIL, den islamiske stat i Irak og Levanten] … “Det er ikke godt for os her i Syrien. Han ville dø med våben i hånd, ligesom Mohamed Merah.”

Abu Usaamah er en belgisk kæmper i Syrien i næsten to år siger, han er “stolt” af Mehdi Nemmouche, morderen fra ​​det jødiske museum. “Selvfølgelig kender jeg ham. Naturligvis, vi har “kæmpet sammen. Hele verden vil opleve tilbagevendingen til kalifatet,” siger Abu Usaamah.

“Nemmouche har lavet rigtig rav i den, han er godt militært udannet, det er, hvad jeg hører. Jeg ved ikke mere. Kun Allah ved, hvad der er sandt,” siger han og tilføjer tilføjer: “Jeg ved ikke, hvorfor han havde vores flag, vi har ikke bedt ham noget.” Paris Match: MEHDI NEMMOUCHE LE DJIHAD MADE IN FRANCE (Snaphanens oversættelse) Brussels Jewish Museum killings: Fourth victim dies

Når jeg ser fotografiet, tænker jeg på den eksilerede iranske redaktør, Amir Taheri, der i København sagde: “Show me your beard, and I´ll tell you who you are”.

Mehdi Nemmouche nægter enhver skyld i mord, og nægter at lade sig udlevere fra Frankrig til Belgien. Dette menneskehedens afskum, som hjernedøde politikere har skaffet os på halsen, har brug for en advokat som Thorkild Høyer. Hjælp ham, Thorkild fra Thy. Vi har ikke dødsstraf for massemordere i Europa – endnu, det kommer, når vi har lidt nok – men det er synd for ham alligevel. Giv ham en ægte Thorkild, hvis udkomme er enhver fjende af vores samfund, der fiser ind over radaren hos Nyhavnsadvokaterne. Penge lugter ikke – altid.

Når vi ikke længere accepterer at blive truet og angrebet af Høyers malkekvæg, så er han out of business. Dødsstraffen i Europa vil genindføre sig selv, så sandt som humanisternes største fortjeneste i livet vil være,  at tilvejebringe alt det, de selv mest afskyr.

Og jeg gentager – for døve øren, naturligvis: Ethvert samfund, som ikke er korrumperet i hovedet, ville have aflivet Breivik på en hensynsfuld og human måde, når han nu er kendt tilregnelig. Ikke skåret halsen over på ham uden bedøvelse, som et lam, som det sker hver dag i Syrien. Vi er antagelig civiliserede mennesker. De videoer, der viser hovedafskæringerne, må I selv opsøge. Breivik skal bare sove ind, altså, det skulle han have gjort, hvis ikke han havde masse-myrdet i et fjamset land.

Hvis man undersøger de dødsdomme, USA eksekverer, og de er ikke særlig mange, men som europæere har så ondt i røven over, finder man at alle de henrettede har myrdet flere personer på en særlig grusom måde. Det er ikke den almindelige hustrumorder, der bliver henrettet, det er særligt ondartede , perverterede personer, som er en trussel mod ethvert samfund. Det værste ved straffen er, at de skal vente 20-30 år på den. Det er inhumant. Har nogen gjort sig fortjent til at dø, skal de dø ret hurtigt.

Der er et folkeligt flertal for dødsstraf i Vestverdenen i særlige situationer, det er ikke populisme, det er sund folkelig fornuft, og politikerne kan kun stå imod det, så længe som den virkelighed, de har skabt, ikke bringer dem alvorligt på kant med borgernes retsopfattelse. Når den gør, har vi fået dødsstraffen tilbage, og som jeg siger: “Humanisterne” vil have gjort jobbet, de vil sikre, at dødsstraffen vender tilbage. I Canada vil et folkeligt flertal genindføre dødsstraffen, regeringen vil end ikke diskutere det, men man kan bare stikke hovedet i busken længe.

Lav en rundspørge, den dag vi står med en jihadist, der har myrdet 100 danskere, og har overlevet. Selvfølgelig er dødsstraffen filosofisk interessant, store forfattere som Orwell og Camus har beskæftiget sig med den. Vi agerer, som om den diskussion tilhører historien, det gør den ikke, den kan når som helst vågne til live, og de sidste der opdager det, er politikerne, der åbenbart tror, at menneskehedens historie er idel fremskridt.

Fremskridtet er øjensynligt, at vi ikke afliver afskum, der angriber vores stats- og retsorden, og ikke kan myrde jøder nok. Israel aflivede Eichmann efter en fair rettergang, og det var det eneste rigtige at gøre.  Nürnberg-domstolen henrettede et minimum af dem, der egentlig burde have været henrettet.

Blev vi bedre mennesker, ved ikke at aflive massemorderne i Belsec-rettergangen i München i 60 erne? Måske undervurderer jeg nåden, at vi skal kunne leve med os selv. Det er en balancegang, der enten kan udstille vores styrke, eller vore svaghed. De pårørende til deres hundredetusinder af ofre, vil mene noget andet, når de nu alle bødlerne overlevede rettergangen.

Norge henrettede Quisling, hvis det var forkasteligt, hvor går da grænsen? Man kan ikke sige, at enhver dødsdom, er forkastelig, jo det kan man godt, men det er det samme, som at være pacifist under enhver omstændighed, men det holder ikke i virkeligheden. Orwell har selv spiddet pacifismen i George Orwell: Pacifism and the War.

Man må leve, i den tid og virkelighed, man er sat i. Ideerne og idealernes verden fritager en ikke fra det. Derfor er dødsstraffen evig aktuel, den er aldrig civillisatorisk overstået, så længe døden er en del af livet. Den er altid en udfordring for en stat. Specielt for en stat som Sverige, hvor en dødsdom eksekveres på gaden hvert døgn ved hjælp af det private initiativ. Døden er svenske domstoles anfægtelse, de troede lige, den var afskaffet i Sverige, men nej. De døde kalder på jer fra graven.

George Orwell. A Hanging,  Albert Camus: Reflections on the Guillotine

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PBr
PBr
8 years ago

Jamen , der har jo lige kørt en kampagne hvor det basuneres ud at hizb ut tahrir “hjælper” de “unge” ud af bandemiljøet , stor stor gevinst for samfundet , ivrigt akkompagneret af islamforskeren Jørgen Bæk Simonsen.
Vi kan trygt sove videre.

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  steen

Som jeg har skrevet før så rør staten sig ikke en tomme før der står 15 AK-47 bevæbnede tosser på fisketorvet og råber allahu akhbar.

Bente
Bente
8 years ago

Machiavelli

Der er tale om én mand. Uden og med islamisk skæg. !!!

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Se på de to stakler på billedet. Tæsk som børn, dårlig opvækst, utilfredsstillet sexliv og had til verden. Prototypen på en ægte terrorist. Jeg har medlidenhed med dem, hjælp dem på vej ud af dette helvede på Jord.

Pk
Pk
8 years ago

“”syge””
Tænkes her på kommunerne?

JensH
JensH
8 years ago

Dødsstraf for jihadister??? Ikke her i det bløde dialog-Danmark. Som man kan læse i JP i dag, så har de naive Danske myndigheder en helt anderledes tilgang til dette ‘lille’ problem:

“Nogle kommuner i Danmark arbejder allerede med programmer, der tager imod de hjemvendte jihadturister fra Syrien. Man hjælper dem med at blive inkluderet i samfundet igen, og det er der et stort behov for.”

http://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE6787430/ny-terrorudfordring-jihadturisterne/

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  JensH

Ja de er “syge”uden at vide det.

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  JensH

Jens – dødsstraf for Jihadister? Nope. Never. Så opnår de jo netop det martyrium, de higer efter. I stedet vil jeg anbefale at gøre, som USA har gjort med Ramzi Yousef, der på snart 20 år sidder i Supermax i Colorado. Isoleret. Uden ret til at se dagslyset. Ingen gårdture…. Men – hvorfor bygger vi ikke et fængsel oppe ved Thule Air Base…? Manden fra Norge – han er rablende gal. Men, hvis du vil straffe nogen her, bør det være de ansatte i det norske Barnevern, der allerede da knægten var fire år, undlod at agere på tydelige og… Read more »

norje
norje
8 years ago
Reply to  Victor

Han er gal og ble skapt av norske politikere.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Victor

@Victor

Man kunne i det mindste gøre som UK, og nægte disse ‘hjemvendte’ Syrien-jihadister indrejse og fratage dem deres eventuelle statsborgerskab. Men en ting er den nuværende slappe regering ikke ønsker at følge Briternes fornuftige eksempel, så skal vi desværre heller ikke regne med en eventuel ny Borgerlig regering vil gøre det. ifølge Inger Støjberg (V) kan vi desværre ikke gøre som Briterne, da vi tilsyneladende har bundet os til en konvention, der forhindrer dette. At man eventuelt kunne opsige denne konvention falder åbenbart ikke Fru Støjberg ind.

Hans01
Hans01
8 years ago

London undergrund 62 død 700 sårede, Madrid tog bombe 191 døde 1800 sårede, Nogen reaktion fra fårene?, neeej. Medierne hurtigt ude og forvirre det samlede billede. Sidder lige og irriteres over dagen kronik på JP, af Fahmy Almajid hvor avisen lægger ryg til en ordenlig gang propaganda og sludder for at få trukket DK ind i en konflikt i Syrien, som vesten selv har skabt. Her er den sædvanlige muslimske pistol for panden, involver jeg ellers bliver Syrene sure og vender deres vrede imod DK. Dog en flot opfølgning på Martin Lidegaards opfordring til at bevæbne Al Queda terroristerne. Dog… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

For mig er sagen klar. Hvis et menneske koldt og kynisk myrder et andet menneske, har han mistet retten til sit eget. Det er derfor inhumant mod resten af den danske befolkning at lade morderen leve.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x