9
jun
Seneste opdatering: 10/6-14 kl. 1702
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg vidste dokumentaren fandtes, den er fra 2006,  men jeg har ikke fundet den før nu. Denne vidunderlige stemme, denne store kunstner, der ikke er crooner, men er sådan. Vellyden, barytonen og melankolien er  han er født med, begavelsen, mareridtene og nerverne er bare køretøjet. Marc Almond, David Bowie, Jacques Brel, Brian Eno, og Sting medvirker. Bowie har produceret, han er stor nok til at bøje sig for en kunstner, der er større end ham selv. Musikernes musiker. Det er ikke noget, man hører, mens man steger frikadeller. For meget? Ja, derfor i små portioner, men man er glad for, at det findes. Man må leve med de spanske undertekster, med mindre man er spanier. Scott Walker – Tilt (Full Album) Scott Walker — Scott 3, 1969 (Full album)

“We consider them Swedes; they consider us enemies”

“We feel that we have lost our country forever to Islamists,” siger en svensk mand i In Sweden and the West, What Message Are We Muslims Sending?  af den jordanske akademiker Mudar Zahran. Han og konen er fordrevet fra deres hjem i Uppsala af muslimers chikane.

“I just want to make a living but those Islamist crazies won’t leave us alone. They say they support jihad, they deal drugs, they get drunk and harass women. I swear to Allah, sometimes I feel I am not living in Malmö but in Afghanistan.” — Mr. S., Palestinian refugee from Jordan living in Sweden.

“I am religious, but I cannot accept what the Muslim fundamentalists have been doing to this country. I have had job offers to teach at major Swedish cities, but instead chose to go to a remote town where I would not have to see those fundamentalist immigrants.” — Muslim College Professor, northern Sweden.

A local businessman in Uppsala, said, “I just feel sad for the insults we get from many Arabs and Muslims in this town. We consider them Swedes; they consider us enemies. We are doing our job, we are protecting them, and we will never fail them or look down on them, why are we received with such hostility?”

In Uppsala, the fourth-largest city in Sweden and the seat of Archbishop of the Church of Sweden, a Swedish activist complained that the Muslim-dominated areas in Uppsala were “full of fundamentalists who are out of control… even the Swedish police fear going there because many Arab and Muslim youth will attack them with rocks. Even providers of Swedish state services are afraid to operate in the Muslim and Arab areas in Uppsala.”

A local police officer who spoke on the condition of anonymity — noting that he was not speaking in the name of the authorities — confirmed what the activist said. “Police cars that approach Arab and Muslim areas are regularly attacked with rocks,” he said. “At the moment, local Swedish authorities are not sure how to keep providing public services in those areas. They are even considering rolling back certain state services there. It is just too risky to operate in such a hostile environment. A few residents of the Arab-Muslim areas in Uppsala describe their neighborhoods as ‘Sharia areas where Sweden’s government is not welcome.'”

An elderly couple from Citykyrkan, in Stockholm, mentioned how they had to leave their home and relocate after their area had become dominated by Muslim immigrants. “What hurts me the most,” the woman said, “is that they smile to my face and hate me behind my back. We do not hate Muslims, but why is there all that hatred from some Muslims towards us? Our daughter’s ex-fiancé is a Muslim; he is intelligent and he has a legitimate job, why can’t his Muslim brothers act like him?”

The man said, “I am not sure where we are going in this country. We feel that we have lost our country forever to Islamists.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Lidt kærkommen inspiration til HTS & co. ? 😉 Norge gør det ulovligt at tigge på gaden http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6793170/norge-goer-det-ulovligt-at-tigge-pa-gaden/ AF PELLE LARSEN De to norske regeringspartier har set bort fra deres parlamentariske grundlag i højtprofileret sag om tiggere. Allerede fra denne sommer kan der indføres lokale forbud mod at tigge på gaden i Norge, og det tegner til at nationalt forbud fra næste år. Det skriver den norske avis VG. Spørgsmålet om et forbud mod at tigge på gaden har været et højtprofileret diskussionspunkt på den politiske dagsorden i Norge siden valgkampen i 2013. Nu har de to regeringspartier, Høyre og… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

The damning Ofsted findings into five ‘Trojan Horse’ schools http://www.dailymail.co.uk/news/article-2652887/Five-Trojan-Horse-schools-placed-special- measures-combat-Islamic-fanatics-Ofsted-chief-warns-children-risk-radicalisation-extremism.html Jesus dolls removed, raffles banned and non-Muslim pupils blocked from school trips to Saudi Arabia: the damning Ofsted findings into five ‘Trojan Horse’ schools Birmingham schools failing to protect children from extremism, Ofsted finds Inspectors reveal teachers faced ‘culture of fear and intimidation’ in the city Hardline governors wielding ‘inappropriate influence’ over five schools ‘Raffles and tombolas’ were deemed ‘un-Islamic’ at Oldknow academy Baby Jesus doll removed from nativity play at Nansen Primary School Schools will now be made to ‘actively promote British values’ Comes after Cameron demands ‘dawn… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Trojan Horse: Ofsted says schools were targeted http://www.bbc.co.uk/news/education-27763113 9 June 2014 Last updated at 19:52 “A culture of fear and intimidation has taken grip” in Birmingham schools caught up in the Trojan Horse claims, says Ofsted chief Sir Michael Wilshaw. Head teachers have been “marginalised or forced out of their jobs”, said Sir Michael, as he delivered his findings on claims of hardline Muslim takeovers. The Ofsted chief said there was evidence of an “organised campaign to target certain schools”. Leaders of one of the schools, Park View, firmly rejected the claims. Ofsted has carried out inspections of 21 schools,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

BBC Newsnight ( BBC 2 ) om dette emne – kan ses, hvis man installerer Hola
Unblocker i sin browser og får det til se at ud, som man er er indenfor
UKs grænser 😉 ( bare vælg en passende UK server i Holas menu )

http://www.bbc.co.uk/iplayer/live/bbctwo

mb
mb
8 years ago

Scott Walker – Tilt er et mesterværk. Scott 3 er også i en klasse for sig, men de 2 albums er UHYRE forskellige. I øvrigt har han boet i København da han havde en dansk kæreste, det afstedkom bl.a. en sang: Copenhagen (På Scott 3).

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x