10
jun
Seneste opdatering: 10/6-14 kl. 2012
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The White Slums sendt på BBC 28 april 2014. En stort set urapporteret historie i Europa og USA. BNP pr. capita er faldet markant siden 1994. Kurven følger Zimbabwes bare fra et højere niveau.

Since 1994, more than 70.000 (and counting)white South Africans have been murdered of which more than 4000 were commercial farmers. Exact figures are very hard to come by as the South African police fail to report most of the murders that take place. These numbers are thus conservatively estimated.

As the white population of South Africa was 4. 434. 697 according to the official state census in 1996, and more than 400 000 white South Africans have left the country, it could be estimated that nearly 2% of white South Africans have been murdered in the 18 years of democracy. Compare that to the 7518 black people that were murdered by the Apartheid government, which comes to a percentage of 0.02% of the black population.

There were roughly 128 000 commercial farmers in South Africa in 1980. Today there are 40000 commercial farmers left in South Africa. Since 1994, more than 4000 farmers have been murdered and many more maimed, tortured, raped and assaulted. Genocide Watch: Nelson Mandela’s Legacy: 210 White Farmers Murdered by Blacks (Per Year) Since 1994 in South Africa

Stockholm terror: Medskyldig deporteres

Svenke medier skriver kun,at han er sluppet fri fra fængsel, hvad han altså ikke er. Terroristens enke, Mona Thwany, der postede hans selvmordsvideoer efter sprængningen, ses ikke at have ytret sig. Sin hjemmeside nedlagde hun i sommeren 2013.

A Glasgow-based asylum seeker who was jailed for helping fund a terror attack in Sweden is likely to be deported after having his jail term reduced. Algerian Nasserdine Menni, 39, was jailed for seven years after being found guilty of supplying money.

Iraqi-born Swedish citizen Taimour Abdulwahab blew himself up in Stockholm in December 2010. Two people were hurt. Appeal judges have now cut Menni’s jail term to three years meaning he will be freed shortly and likely deported. Menni’s legal team challenged the jail-term at the Court of Appeal hearing in Glasgow.

Lord Gill – the Lord Justice General – sitting with Lords Menzies and Brodie reduced the sentence to three years and back-dated it to March 2011, when Menni was taken into custody. It meant Menni had effectively served his sentence. But, it is thought Menni – who arrived at court from Low Moss Prison – will not be freed while he awaits being deported from the UK. Stockholm bomb funder Nasserdine Menni to be freed

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jannik Thorsen
Jannik Thorsen
9 years ago

Interessant udsendelse fra SA. Har selv boet i landet en kort overgang i min tidlige ungdom tilbage i slut halvfemserne. Dengang var omvæltningen stadig ny og frisk i erindringen, men kommunistiske grupperinger sang også dengang “kill the farmer, kill the boer….” Hele den underliggende ideologiske præmis er at affirmative action er en forståelig men ikke nødvendigvis en retfærdig løsning. Om end det ligger i luften at løsningen er “integraton”, dvs den samme liberalmarxistiske ideologi som prædiker “inklusion” og “sameksistens”, ved at opblande de forskellige befolkninger i en grad så de etniske skillelinjer ikke eksisterer på længere sigt. Eller udtrykt mindre… Read more »

Bergfast
9 years ago
Reply to  Jannik Thorsen

Intressant:….”Om end det ligger i luften at løsningen er “integraton”, dvs den samme liberalmarxistiske ideologi som prædiker “inklusion” og “sameksistens”, ved at opblande de forskellige befolkninger i en grad så de etniske skillelinjer ikke eksisterer på længere sigt. Eller udtrykt mindre taktfuldt, folkemord ved hjælp af raceblanding.”…. Ja, det som är lite lustigt är den närmast fanatiska och även hatiska viljan att ständigt, jämt, alltid och överallt vilja använda sig av ordet – rasism – och också av ordet – rasist – om och när människor vill uttrycka åsikter om invandringspolitik till en nation. Man kan undra varför egentligen. Att… Read more »

Bergfast
9 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Att alltså vilja använda sig av orden rasist och rasism endast i vissa sammanhang, och mot vissa människor, borde inte kunna låta sig göras. I så fall borde man då egentligen kunna säga att faktiskt alla människor i själva verket är rasister, alltså onda och elaka. Men det är ju heller inte så snällt att säga. Därför är det bättre att bara konstatera att det egentligen inte finns någon rasism någonstans, utan endast människor som känner sig mer hemma med just sina egna språkliga, religiösa, kulturella och etniska folkfränder, med traditioner, seder och bruk som medför, för just alla… Read more »

HH
HH
9 years ago

Det finns ändå en viss förklaring till vad som hänt och händer. Jag rekommenderar James Micheners “Frihetens sjö” – som de två mastodontböckerna heter i svensk översättning och där man får en förklaring bl a till ordet apartheid som väl betyder åtskillnad. Jag har två minnen: de svarta sydafrikaner som hoppade av i Göteborg. De ingick i en trupp som dansade och sjöng. Ledaren var vit och hans medhjälpare coloured – med indisk bakgrund. Där fick jag veta en del och vi talar om början av 1960-talet. Jag intervjuade bägge parter och fick motsatta uppgifter. Naturligtvis. I slutet av 1970talet… Read more »

Hans Und
Hans Und
9 years ago

En flygtning fra SA fortæller løs på sin blog:

http://ozziesaffa.blogspot.com/

Peter Andersen
9 years ago

Sydafrika er ikke noget rigtigt land. Det startede med at englænderne og hollænderne opdyrkede jorden og det afstedkom en større indvandring af sorte, fra de forskellige nærliggende stammer.
Efter flere krige og sammenstød, skabte englænderne og hollænderne begrebet apartheid, for at værne om deres forskellige kulture. Det blev så lige pludselig til sorte mod hvide, primært pga. en fortsat massiv sort indvandring.

De der således havde bygget landet op til velstand, bliver nu totalt degraderet eller låser sig selv inde…

There you have it… Same shit happening here..!

nobody
nobody
9 years ago

Pressens upprördhet över apartheid tog visst musten ur dem… för nu gäller visst bara “The Sound of Silence”: http://www.youtube.com/watch?v=L-JQ1q-13Ek

LarsS
LarsS
9 years ago

God dokumentar, men for meget overfladespænding.

Ville være interessant at høre de hvide farmere, nationaløkonomer og forretningsfolk om deres tanker ind i fremtiden for SA.

Sydafrika ender sikkert som alle andre områder i verden, hvor klan- og stammesamfund får/har majoritet: I elendighed og økonomisk katastrofe!

Man kan ikke danse og synge sig til retfærdighed, frihed og demokrati.

Crass Børsting
Crass Børsting
9 years ago

Den hvide mand, der endnu i 1950’erne var verdens konge, vil blive henvist til en skæbne som de nordamerikanske indianeres i reservaterne. Det går hurtigt nu, og hvide mænd og kvinder bidrager aktivt, i nogle tilfælde endda med begejstring, til at fremskynde processen.

Sune
Sune
9 years ago

Ja, dem må du nok sige! Der var en feature på P1 med Frank Esmann i dag om en 26 årige blond dansk kvinde der bor i Yemen og er gravid i 7. måned med hendes arabiske ven. Hun vil redde
Yeminiterne… Ha, ha, ha..!

http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/feature-siris-vagtvaern

Naiviteten er himmelråbende – tæerkrummende. Og hun søger med statsgaranti familiesammenføring med løjseren efter hun er taget til Danmark for at føde barnet.

Men lyt til udsendelsen, og hav noget styrkende inden for rækkevide.

Prudentius
9 years ago

“Since 1994, more than 70.000 (and counting) white South Africans have been murdered…”

Uden deres eget territorium og deres egen stat til at beskytte dem er europæerne i Sydafrika selvfølgelig fremtidsløse.

Fuldstændig som de indfødte europæiske folkeslag i Europa, der nu lever på lånt tid som majoritets-befolkninger i deres egne lande. Lande som europæernes egne magteliter, via de universelle menneskerettigheder, har forvandlet til internationale flygtningelejre med nonstop tilstrømning fra hele verden.

Det kræver ingen profetiske evner at skue den katastrofe der er på vej direkte imod os.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x