11
jun
Seneste opdatering: 13/6-14 kl. 0651
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu troede Kanal Putin lige de kunne få Robert Spencer ombord, og så fik den lyshårede dame kam til sit hår. Spencer morer sig kosteligt, sjældent er en journalist blevet lagt ned så smilende. Samtalen falder f.eks på Gaza, der der”åbe koncentrationslejr.” Leveforholdene er bedre i Gaza end de fleste andre steder i Mellemøsten. Middellevetiden er længere, analfabetismen er lavere, BNP er højere, selv deres tænder har det bedre. Det er mentaliteten, der lader noget tilbage at ønske. Palestine problem hopeless, but not serious. RT skal dog stadig have ros for at lave ting, ingen vestlige medier gør.

Norsk ISIS-kæmper truer Stoltenberg

Norsk islamist truer Stoltenberg:, «Må Allahs slaver gi denne grisen en smertefull død.»

Mehdi Nemmouche er ikke en ‘ensom ulv’

Den franske indenrigsminister Bernard Cazeneuve mener ikke, Mehdi Nemmouche er en “ensom ulv”

Mehdi Nemmouche, mistænkt for firedobbelt mord i ​​det jødiske museum i Bruxelles, kan ikke have været en “ensom ulv”, han må have draget fordel af drage fordel af radikaliserede medskyldige, der har hjulpet ham med det logistiske førte til handlingen, sagde indenrigsminister Bernard Cazeneuve tirsdag.

“Hvad jeg mener er, at både direkte eller indirekte medvirkende er afgørende, blot for at komme i besiddelse af de våben, der blev anvendt af terroristen, hvilket uden forbehold før til den tanke, at han ikke er” en ensom ulv. “Pour le ministre français Bernard Cazeneuve, Mehdi Nemmouche n’est pas un “loup solitaire”.

Wall Street Journal stiller sig et spørgsmål, der er berettiget: Do Jews Have a Future in Europe? Jihadists are not the only threat. Nej, jihadister er ikke de eneste antisemitter i Frankrig, men de er de eneste, der har kostet nogle håndfulde jøder livet siden det muslimske, racistiske drab på Ilan Halimi i 2006.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
8 years ago

Nu har jeg ikke det store kendskab til RT, så derfor kunne det være interessant hvis nogen kunne analysere deres markedsføringsstrategi.

For mig virker det som om at kanalen på den ene side gerne vil positionere sig som langt mindre islamliderlig end resten af vestens hovedsageligt licensfinansierede propagandamaskiner. På den anden side ønsker man heller ikke at allierede sig med nogle af de ”førende” islamkritikere, som fx Spencer. I stedet ønsker de at placere sig et sted midt i mellem?

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  steen

Steen

Jeg tror du undervurderer den kære frøken Oksana Boyko fra RT en smule.

Læg bl.a. mærke til hvilke billeder der vises i baggrunden samt i informationsbjælken undervejs. Der hele er fuldstændig koordineret af de smarte russere.

Alle hendes spørgsmål er totalt ledende og følger fuldstændig den vestlige ortodoksi, samtidig med at man får fuld valuta af Spencers abnorme viden. Sådan får man sat islam på dagsordenen.

Det er ganske enkelt genialt, og intet vestligt mainstreammedie kan sætte en finger på det – hvad jeg personligt tror er hele meningen med det.

Putin har for længst regnet vesten ud.

JensH
JensH
8 years ago
Bergfast
8 years ago

Mycket intressant intervju. Tack till Snaphanen.

Tuff intervjuare. Svåra frågor.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x