14
jun
Seneste opdatering: 15/6-14 kl. 1951
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-pia kjærsgaard

En lille stikpille det det svenske gay-pride-segment, hvilket vil sige alle, der ikke vil gå i indre eksil.

Modeskaberen Jim Lyngvild, der i en årrække har været personlig ven med Dansk Folkeparti ‘s tidligere leder – Pia Kjærsgaard – har taget et interessant portrætfoto af Pia Kjærsgaard. Om portrættet skriver Jim Lyngvild på sin Facebook profil:

“Og sådan blev mit seneste FOTO af mor Pia! Jeg er faktisk ret stolt! Hvad siger du…? Har hun en “ræv bag øret” den hotte lady!” Den Fri

France deports Tunisian for recruiting jihadists for Syria

France announced Saturday that it has deported a Tunisian who was accused of recruiting young jihadists to fight in Syria, deeming him a threat to national security. The interior ministry said the 28-year-old was expelled to Tunisia on Thursday “as a matter of absolute urgency in view of the threat that his presence posed for public safety and state security.”

A French official said the Tunisian “played a central role in the recruitment of young jihadists” in the southeastern French city of Grenoble. He is suspected of having taken part in the recruitment of young jihadists who were trained in Tunisia before being sent to Syria. AFP

I Tyskland: Some 100 Syrian Fighters Have Already Returned. I Skandinavien tænker vi: Det går sgu nok, indtil vi får tid til at beskæftige os med det. Hvad siger nordiske jøder, der står i forreste skudlinje? Alt for lidt. Norge har idag fremlagt 30 punkter mod ‘radikalisme’. De indbefatter “blant annet politiet, barnevernet, skolen, helsevesenet, fritidsklubber, Arbeids- og velferdsforvaltningen, utlendingsforvaltningen og kriminalomsorgen.” Nordmændene mener “det er et politisk problem.” Jeg skulle mene, det indtil videre er et muslimsk og et demografisk problem, hvilket  ikke betyder at der ikke er risiko for, at den fortsatte masseindvandring vil skabe egentlig rationelle,  nationale ekstremister. Breivik var for afvigende, til at være en sådan. De vil være fremkaldt af politikernes tonedøvhed, uvidenhed og ligegyldighed.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
8 years ago

Det är just sådana bilder bl a på Kjersgård som ger legitimitet till , ja jag skriver dekadens, promiskuitet osv. Man får kalla det vad man vill. Det är lika förskräckligt vilket som. Det är mediernas sexpropaganda. Inte en dag utan en massa sex och porr och tips hur man förnedrar varandra bäst och mest. Porrkanalen P3 i SR lär ut de vidrigaste saker hur man skadar och förnedrar andra. Särskilt flickor mår allt sämre. Barn utnyttjas av pedofiler på nätet. Vidriga beställningsjobb där fattiga människor säljer sina barn framför kameror. Säg inte att det inte skadar människor och hela… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Så det är inte för att “man bara för att man upplever den som “dekadent” eller nåt” och “som samhället av förklarliga skäl inte kan acceptera”. Acceptera? Det är ju just DET som samhället gör! De accepterar och driver en fruktansvärd kampanj mot folk , vanligt folk som jag skrivit tidigare och heterosexuella. Senast igår rapporterades om en ny hängning i Indien. Skulle jag dra upp allt så finge jag sitta här resten av mitt liv. HBTQ-maffian, för det är precis vad det är – en maffia- bedriver sin propaganda mot människor varje dag. Alla kombinationer av RFS skulle omedelbart… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Ja det är mycket till att utreda och forska i. Epigenetik som man talar om är vad jag förstått en bro mellan arv och miljö. Det är väl ungefär det jag också läst och hört. Om inte det översexualiserade samhället skadar någon eller samhället som sådant eller de avvikelser du namnger skadar någon eller samhället så finns det naturligtvis ingen poäng överhuvudtaget att ens forska om det. Ingen skulle behöva bry sig om det. Men den situationen har vi inte. Barn skadas, kvinnor skadas och även män skadas. Skadas och utnyttjas. Det är lika förfärligt som förföljelser av “homosexuella”. Ingen… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago

Angela, hold your horses! Att någonting är medfött betyder inte att det måste vara genetiskt. Så är t ex fallet med Down’s syndrom. Det är inte på något sätt genetiskt kodat, utan uppstår vid sammanflätningen av två arvsanlag och då blir ett kromosomfel. Det där med arv och biologi är komplicerade saker. Jag är inte akademiskt bildad på området, men dock en ganska intresserad person som följer vetenskapsartiklar, dokumentärer osv, inte minst inom den genetiska forskningen, vars resultat formligen exploderar i dessa dagar. Som det ser ut nu så tyder det mesta på att homosexualitet saknar någon större genetisk komponent.… Read more »

Bergfast
8 years ago
Reply to  steen

Ja, homofila samhällen och traditioner, och också extrema avarter och deformeringar av sådana, har nog funnits mycket länge i den mänskliga historien I GT beskrivs ju dyrkan av en fallos i form av en rest sten som dansades och offrades till. Där fanns tydligen på den tiden också traditioner kring barnaoffer som då brändes som brännoffer, alltså ett offrande av de förstfödda sönerna till Molok. Molok som alltså avkrävde just ett hysteriskt dyrkande av manligheten. Av krav på underdånighet och fanatisk och blind lydnad och trohet, samt också krav på att vara beredvillig att offra blod, dvs., att offra liv,… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  steen

Förmodligen. Och straffen är hårresande. Någon stat i Afrika (Nigeria, Kenya, Uganda) införde lagar mot homosexualitet kanske förra året som orsakade en storm från västvärlden med hot om sanktioner mot landet. Hörde det på radion men bara med halvt öra. Presidenten i landet hade väntat på en rapport, kan det vara den du syftade på (?), sas det i nyheterna och eftersom man inte funnit något vetenskapligt bevis för att homosexualitet var genetiskt betingat ansåg han att lagarna mot homosexualitet var berättigade. Så det var inte p g a sharialagar eller av religiösa skäl utan av vetenskapliga skäl som han… Read more »

Ludvig
Ludvig
8 years ago

@ Angela. Modern forskning har en annan syn på sexualitet än den du ger uttryck för. Väldigt kort ser förklaringsmodellen ut så här: På en skala med hundraprocentig heterosexualitet till vänster och dito homosexualitet till höger kommer väldigt få (kanske bara ett par procent) att hamna längst till höger. Människor i stort kommer att placeras på varierande punkter utefter skalan. I ett tolerant samhälle kommer fler som befinner sig närmare mittaxeln att pröva på alternativa former av sexualitet. Du skriver att tidigare i historien förekom homosexualitet utpräglat där “Tillgången på motsatta könet fanns inte”. Vänta nu. I t.ex. antikens Grekland… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Ludvig

Nej du har inte förstått vad jag skriver. Jag får precis som du rätta mig efter den forskning som finns tills annan forskning säger annat. Så är det med all forskning. Och än så länge har den inte sagt något annat. Det är inte min personliga uppfattning. Jag gav en länk och i den länken står det: “Många har sökt efter en speciell gen i vårt DNA utan att hitta några samband. Men enligt ny forskning som bland andra Urban Friberg, evolutionsforskare på Uppsala universitet, har gjort kan homosexualitet spåras till det som i sin tur påverkar generna, så kallad… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Jag har inte läst den undersökningen och är egentligen inte så intresserad eftersom ingen hittat någon gen än. Den vetenskap som finns får gälla tills någon kan påvisa något annat. Det står att “Kun halvanden procent af befolkningen er homoer”. Vad menas med det? Vad då är? Hur definieras den “homo”? Homosexualiteten som livsstil? Eller har de en benägenhet? Eller gen? Vi har olika förmågor eller benägenheter för vissa saker. En del får lättare förkylningar, eller magbesvär medan andra aldrig får det. En del har bättre förutsättningar för att hoppa höjd än längd. Spela piano eller trumpet. Sjunga osv. De… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

Hinner inte att leta efter forskning. Men hittade detta. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3993&artikel=5486924

Enligt denna forskning om det var den du refererade till så har man fortfarande inte hittat en gen.

Angela
Angela
8 years ago

“Holder de demonstrationer?” Ja, varför gör de inte det? Är inte det märkligt? Det är kanske inte så upphetsande att välja den ena eller andra handen. Det har väl ingen större betydelse för mänskligheten och dess överlevnad om du skriver med höger eller vänster hand eller om du får på käften av en höger eller vänsterhand. Vi ser olika ut. “Homosexualitet” kan stävjas. Även om belöningssystemet slår på. Det man vet är att familjen är viktig att bygga ett samhälle på. Slår man sönder familjen kommer en samhällsupplösning som ett brev på posten. Jag håller fullkomligt med dig att det… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Det finns ingen gen för homosexualitet. Såvida inte någon hittade den igår. “Homosexuellt” leverne, dekadens har alltid funnits. Människor är uppfinningsrika även när det gäller samlagsställningar och knep för att tillfredsställa den sexuella lusten om inte en partner finns att tillgå. Många gånger i historien har det gått överstyr. Efter den senaste slog pendeln snabbt över i den “victorianska” eran. Att kyrkan, religionen , prästerna, instiftade äktenskap var för barnens skull först och främst men också för att få slut på osedligheten. Barnen led värst och kunde bli en fara som Sorokin säger för samhället. Sodom och Gomorra är väl… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Lite att fundera på. Hur attityden är i samhällen. Inte bara i Sverige. https://www.flashback.org/t1522130 Inte ens fackliga representanter går fria eller byråkrater i landsting, kommuner, riksdag och regering eller andra statliga verk. Fackliga pampar som blir mördade utomlands när de köper sex av prostituerade. Den som inte vet vad som försiggår på vänortsbesök , fackliga möten nationella såväl som internationella är bra naiv. Bordeller, prostitution, porrklubbar, köp av sexleksaker osv. Det är sprit, knark och sex som gäller. Fackliga representanter eller andra byråkrater, eller politiker som skenheligt pratar på konferenser, seminarier och möten och när sammankomsten är slut beter sig… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

Studiebesök kan göras i Bryssel och Strassbourg runt parlamenten. Där flödar det av bordeller och prostituerade. Och dessa drumlar och gangstrar som får sina rikligt tilltagna försörjningsbidrag för att hå råd med sitt dekadenta leverne har MAGE att prata om FINRUM! Och vilka som skall ingå i detta “fina” rum. De får vara glada att några vill komma dit till deras korrupta gangstervälde som har miljontals liv på sitt samvete. MEN dessvärre är de tvingade av sina lika korrupta, skenheliga och manipulerade nationella regeringar.

EU är ett korrupt gangsternäste.

Angela
Angela
8 years ago

Jag nämnde tidigare förflackningen av kulturen i USA som pågått sedan 1950talet (Washburn och Thornton om fördumning). Mycket kraft ägnas åt att slå sönder familjen. Ett samhälle bygger på familjen och välfungerande familjer. Många lagar stiftas mot familjen. Innehållet i amerikansk film visar inga vettiga människor som är intresserade av sitt yrke och omtyckta av sin familj utan heroiserar missanpassade individer. McChrone menar att den konstnärliga världen under en stor del av 1900-talet attackerat vanligt folk, medelklass, familj, hetersexualitet och religion (McChrone, J.1993.The Myth of Irrationality). Ju mer osmaklig och absurd attacken är desto mer artistisk anses den konstnärliga produkten… Read more »

Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Angela

Jag har retat mig på i några år nu hur man glorifierar kriminella. Om det bara gjordes enstaka sådana filmer på 80-talet som Scarface, verkar det göras dussintals varje år nu. Inte så sällan med Jason Statham i huvudrollen. I regel brukar filmens hjälte också vara gangster av något slag, om än något mindre osympatisk än filmens skurkar som är verkliga psykopater och hänsynslösa. Så hänsynslösa att dom öppnar eld i folksamlingar med maskingevär och inte bryr sig om i fall folk dör eller blir skadade. Filmens “hjälte” kan typiskt vara någon som tidigare varit vän med eller jobbat för… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

Ett tillägg bara. Mig veterligt har vetenskapen ännu inte funnit en gen för “homosexualitet”. Det är ingen sjukdom utan ett beteende. Sexualitet är ett inbyggt behov för att människosläktet skall överleva. För att människor skall vilja para sig måste det vara lustfyllt. Vad som lustfyllt för den ene behöver inte vara det för den andre. Men “homosexualitet” är det inte.Man kan inte få barn om två av samma kön parar sig. Homosexualitet är alltså inte medfött. Människor är socialt responsiva och gör gärna det som andra gör för att imponera m m . Just nu fokuseras homosexualitet och sexualitet överhuvudtaget.… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago

Fick nyligen lite mothugg för att jag kallade Pride-festivalen i Stockholm för ett politiserat jippo med fler rosa ballonger (feministiskt initiativ) än regnbågsflaggor, och dessutom inte särskilt barnvänlig (det är rätt sexfixerat och porrigt trots allt). Så av ren nyfikenhet, hur ter sig Pride-grejen i Danmark? Jag känner faktiskt själv en danskboende bösse, men han har aldrig nämnt något om det. Hittar ju den här länken, men undrar mest om det är någon större happening i Danmark och det också består av folk med strutsplymar i röven? Jag har egentligen ingenting emot Pride-evenemang som sådana. Tycker bara att det har… Read more »

LarsS
LarsS
8 years ago
Reply to  Skåning

Hej Skåning. Jeg tror vi har samme tilgang til homoseksuelle her i Danmark som I har i Sverige. To af mine gode venner er bøsser, men de HADER pride-konceptet, det at man skal udstille sin egen sexualitet for offentligheden. Lad bøsser være bøsser og lesbiske være lesbiske, stille og roligt – lad dem være i fred. De tosser som står på bagladet af en lastbil og udstiller sig selv med en regnbuet fasanfjer i røven, er mere ramt af ønsket om at blive eksponeret og betragtet og beundret, end at leve et liv som ganske almindelig borger og tilfældigvis født… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Ikke mig bekendt.
Dog kan der vel spilles på at radisser fås både i rent røde, og røde OG hvide former.
http://netavisen-sjaelland.dk/2014/06/14/se-billederne-dronning-pia-pa-folkemodet/

Arvid Falk
Arvid Falk
8 years ago

Varför rädisor? Är det något danskt talesätt?

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  Arvid Falk

Rädisor odlas i de danska nationalfärger, rött och vitt 🙂

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x