16
jun
Seneste opdatering: 17/6-14 kl. 1502
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jøderne ødelægger og er urolige”

I dag hvor en norsk imam er blevet alvorligt knivstukket, man har lov at gætte på sunni-shia spillover eller fætter-kusine problemer, er der en anledning til at genopfriske hvordan denne præmieperker ser på verden. Det er helt sikkert en norsk en jøde, der har stukket ham ned, ikke?

Jøders mediemakt gjør at mange nordmenn ser negativt på islam. Det hevder imamen og styreformannen i Norges største moské.

– Elever, journalister og sånne som deg stiller de samme spørsmålene igjen og igjen – om tvangsekteskap, hijab og om kvinner kan bli imam. Ingen kan tvinges til å gifte seg i islam, men foreldrene kan være med på å finne giftepartner. Kvinner kan ikke bli imam. Folk mangler kunnskap fordi de kun har fått informasjon fra mediene, og mediene skriver bare negativt om islam. Jødedommen har mer mediekontroll, sier Sarwar.

– Hvorfor skriver mediene bare negativt om islam?

– Fordi mediene har jødisk bakgrunn. Det er jøder som står bak mediene – det er det som ødelegger. De som lagde filmen om Mohammed i USA var bare noen få og hadde ikke mye penger. Så hvem står bak dem? Hvem står bak dem? spør Sarwar, med henvisning til den antiislamske filmen «Innocence of Muslims», laget av en kristen egyptisk kopter bosatt i USA.

– Hvorfor drepte tyskerne dem? Én grunn er at de er urolige folk i verden, sier Sarwar. Imam gir jøder skylda for mediedekning

Dansk radiohjælp til svenskerne

Nu ved selvVorherre, at det er svært at hjælpe dem, der ikke vil hjælpe sig selv. Det er fuldstændigt, som at ville redde en alkoholiker fra at drikke sig ihjel. Man har ikke mange skud i bøssen, så bærer alligevel man deres kiste,  inden man aner det.

Jeg har prøvet i femten år, at få Sverige til at hjælpe sig selv, og jeg kan tælle mine klienter i få tusinde. Hvis jeg var psykolog, ville jeg være død af sult, men heldigvis har jeg mere håndfaste talenter at overleve på. Men det vil alligevel blive værd at lytte til Radio 24-7, især når det er lige op til valget den 14 september, som de svenske, såkaldte journalister også lader op til.

Lad jer ikke snyde af stilheden lige nu – det er sommerferie. De er i Kivik, Båstad og Simrishamn. De “brune kræfter” får en måneds badeferie. Medieorkanen i Sverige vil indfinde sig fra 14 august til 14 september. Hold på hat og briller og nyd synet af journalister, der kæmper for deres eget elendige liv, som de intellektuelle slaver, de er. Det bliver vor tids gladiatorkamp. Skal de ud i straffesparkskonkurrence, eller bliver det først i 2018? (I Sverige har man sørget for, at pøblen skal spørges så sjældent som muligt, et perfekt EU land.) Folk der mener noget, er noget værre lort, det er ikke det, man har  en demokratiminister for.

Mikael Jalving vil forsøge at regissere dramaet. Katastrofer er altid de sjoveste, altså indtil de overgår i tragedier. Så er det ikke Andy’s Bar kl 03 længere, men journalister går alligevel ikke gentle into that good night. Der bliver larm, de vil skrige og hyle, bare tænk på EU valget i Sverige. Jes Stein Petersen kan få sig endnu en overraskelse, det nydelige menneske, men foreløbig leger vi bare. I starten af august, bliver det blodig alvor, forstået som blodigt, for voldspotentialet i Sverige skal ikke undervurderes af andre end de viljesfulde senile, der ikke kan huske fire år tilbage.

Der er både gamle og nye værter på kanalens syv nye radioprogrammer, der blandt andet skal handle om hash, sexisme og tabuer i Sverige.

»Det er jo vidt forskelligt. Med programmet ‘Potcast’ forsøger vi at komme lytterne i møde med noget, de interesserer sig for, og hvor der sker enormt meget lige i øjeblikket. Danskerne er europamestre i hashrygning. Og Danmarks Röst er et andet forsøg på at gå i clinch med noget, der er oppe i tiden. Det er enormt interessant, at der er så stor forskel på den offentlige debat her og i Sverige. Jes Stein Petersen bliver jo kaldt for en racist i svenske medier,« siger Mads Brügger.

»Det er helt vildt spændende. Mange kanalchefer forsøger at dække sig så meget ind som muligt og være sikre på successen, inden et program sendes. Vi har lavet en app til det svenske iTunes og Android, men vi er meget spændte på, om svenskerne gider lytte til programmet, og om de overhovedet vil ringe ind og være med,« siger Mads Brügger.

Værten bliver historiker og debattør Mikael Jalving, som tidligere har sendt ’Jalvings historietime’ på kanalen og derudover blandt andet er tilknyttet Jyllands-Posten som blogger. Historieprogrammet på Radio24syv er hans første erfaring med radio.Også han er spændt på, om svenskerne vil høre programmet og ringe ind.

»Nu er jeg ikke en særlig garvet radiovært, så den største frygt er, at ingen hører det eller ringer ind. Jeg er vist ikke særlig god til at træde vande og heller ikke særlig sjov. Hvis svenskerne ikke ringer ind, bliver det en dræber for lytterne at komme igennem. Det bliver en straf,« griner Mikael Jalving.

»De kan jo næsten ikke komme til orde andet end på nettet helt ude i periferien under pseudonymer, og under påvirkning af euforiserende stoffer og alkohol. Der kan de så forholde sig til den skæbne, der undergår Sverige i disse årtier. Vi vil forsøge at give dem et podium, hvor de kan ringe ind og tale om de emner og tabuer, vi tager op,« forklarer han.

»Hvis lytterne ikke i forvejen ved, hvor galt det er fat med Sverige og det eskalerende antal af tabuer, der bliver stablet oven på hinanden, så får de her en indgang til at følge med i maskinrummet og den politiske og kulturelle samtale om vores broderlands underfundige skæbne,« siger Mikael Jalving og forklarer, at programmet er et forsøg fra kanalens side på at slå bro over Øresund og få svenske lyttere med.

»Det er en sjov ide at lave et program til svenskerne. Vi har hyret Sveriges bedste taleradio-producer, Ina Jönsson, som kommer til København og producerer programmet i hele juli. Hun elsker ideen.« »Det er det største tabu overhovedet, og det er derfor, vi tager det op. Vi kommer til at tale om alt, hvad der knytter sig til det, for eksempel dårlige skoler, parallelsamfund og den frygt, der er i Sverige for at tale om tingene,« siger Mikael Jalving.

»Jeg skal tale med dissidenterne. Folk, der har været ude for noget eller kan reflektere over forholdene i Sverige. Det er dem, der er utilfredse med tingene og de tabuer, der får svenskerne til at lukke øjnene for alle problemerne,« siger værten.

Radio24syv laver program til svenskerne

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Ja! Varför skulle inte Danmark ha rätt till Skåne, Halland och Blekinge? Alla delarna är ju tagna i ett erövringskrig. Här borde FN ta upp saken till diskussion. I en skånsk kyrka i min närhet finns, alldeles vid koret, en dansk text som handlar om hur “svenskene” kom och härjade och brände och slängde folk i “söen”. Men sen kom danske kungens män och körde ut “svenskene” och folk fick sin frihet igen! Det talas väldigt litet i våra historieböcker om svenska adelns stölder ur danska herrgårdar och slott, låt det komma fram någon gång. Och äntligen har sanningen om… Read more »

Rayne Storme
Rayne Storme
8 years ago
Reply to  HH

Precis. Svennarna uppe Tokholm har inte mycket annat att komma med än en Stridshingst, en Pansargeneral och en Tomhylsa. Det är bara att vandra in och ta över. Härmed kan man ju tipsa Stridshingsten om Mogens Glistrup och hans telefonsvarare. 🙂

Santor
Santor
8 years ago

Ang : “Jøderne ødelægger og er urolige”.

imamen hviler trygt i bevidstheden om at hans jødehad er berettiget. Mainstream islam forandre sig aldrig.

Jeg har hørt den samme smøre, og med samme overbevisning, fra veluddannede muslimer over fredelige frokost diskussioner i medarbejderkantinen mens Danske intellektuelle nikker bekræftende og sagligt gentager “Hollywood” og “Amerikanske medier”.

Det er vel at mærke de samme intellektuelle der opfordre til at sige nej til racisme og ja til multikulturen.

Claus E. Petersen
Claus E. Petersen
8 years ago

Jg var i sverige på knallert ture da jeg var 16-17 år gammel, og selv dengang var jönsson ikke til at hugge eller stikke i.
Vi har et brå land sagde middelklasse jönsonnerne dengang, og de unge svenske punkere gemte sig i parkeringskældre med deres ene gram hash, for tænk nu hvis polisen kom forbi.
Den tid er passeret, men jeg gad vide hvad den Jönsson jeg talte med på en tankstation for 30 år siden syntes om sit eget land idag, eller de unge jeg mødte i parkeringskælderen i Helsingborg.

Kalle
Kalle
8 years ago

Enormt stort tack från Sverige. Vi förlorar arbetet och hela vårat liv om vi diskuterar invandringen. Svenska journalister är helt galna.

JensH
JensH
8 years ago

Off topic

Tillad mig at linke til en glimrende artikel jeg fandt inde på The American Thinker. Artiklen er en analyse af hvad Vesten bør gøre (eller rettere ikke gøre) mht. den nuværende ‘krise’ i Irak og resten af Melleøsten. Artiklen er skrevet af Mike Konrad, og har overskriften “Let Them Kill Each Other”:

http://www.americanthinker.com/2014/06/let_them_kill_each_other.html

Ludvig
Ludvig
8 years ago
Reply to  JensH

Tack,Jens, för den länken.
Det är riktig Steen-klass över artikeln – med en härlig blandning av sisu och chutzpah i “drajven”(driven) bakom den intelligenta analysen.

Robin Shadowes
8 years ago

Snälla, invadera Skåne, Halland och Blekinge! Riv fredstraktatet från 1658 mitt framför näsan på stridshingsten Reinfeldt. Vad skall han göra som har rustat bort försvaret? Skicka pansargeneralen Arnstad?

Robert R
Robert R
8 years ago

Gad vide hvornår de første etniske svenskere ankommer som flygtninge. Det er ikke så svært for dem, de behøver ikke en båd, men kan bare køre over broen.

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Robert R

Skal de så indkvarteres sammen med de andre flygtninge fra borgerkrigshærgede lande?

mb
mb
8 years ago

Snaphanen.dk bør da medvirke… = blive spurgt.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  mb

Naturligvis 🙂

Og så vil der jo for én gangs skyld være en ekspert i studiet,
som rent faktisk har forstand på, hvad han taler om 😀

Menig 442
Menig 442
8 years ago

Dissidenterne bliver da verfet ud ved den telefoniske indgangskontrol. Kun dem der kan snyde sig igennem kommer på, men bliver hurtigt snakket til døde eller må give plads til den næste i køen.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Menig 442

Næppe, hvis de ellers bare kan opføre sig nogenlunde ordentligt –
men det er jo sådan det foregår i Sverige 🙂

Jonas Bohman
Jonas Bohman
8 years ago

Ja, vad skall man säga. Det här påminner om “västmakternas” radiosändningar under det Kalla kriget under 60-/70-/80-talen, som sändes över “järnridån” och östblocket, för att bryta det kommunistiska åsiktmonopolet. Tänk att det gått så långt här i Sverige, och att svenskarna har blivit så hjärntvättade. Tur att man bor i Skåne, så man lätt kan få in dansk radio/TV, med ett helt annat debattklimat. (Skulle hellre betalt dansk radio/TV-licens…..) Sprid denna länk, eller printa ut, så så många som möjligt får reda på denna danska “insats” för att bryta det svenska “åsiktmonopolet”. Sveriges Radio = Stimme der DDR = propagandaradio.… Read more »

Victor
Victor
8 years ago

Dårlig titel: Den skulle have heddet “Oplysning til svenskerne om samfundet”.

victor
victor
8 years ago
Reply to  steen

NU ikke så nærtagende. Det var Bernadotte-skolens radiosender jeg tænkte på.

Ludvig
Ludvig
8 years ago

Hurra!

Det här kommer att liva upp andarna hos många på denna sidan sundet.

Ett mycket flott initiativ.

Hoppas man lyckas duktigt med att informera om programmets existens i Sverige.

Santor
Santor
8 years ago

Fed ide. Radio frit Sverige 🙂

Måske man skulle starte andre hjælpeprogrammer som “bolighjælp til ældre etniske Svenskere”.

Ludvig
Ludvig
8 years ago
Reply to  Santor

Det ska gudarna veta att vi behöver allt stöd vi kan få.

Ditt förslag är ju fett värre(smilie)
och kommer fler program igång så kan dom kanske samordnas.
Vad sägs om “Sverige-hjälpen”?

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x