16
jun
Seneste opdatering: 17/6-14 kl. 1742
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Helena Edlund, præst i Tygelsjö-Västra Klagstorps församling i det sydlige Malmø, fik valget mellem at blive forflyttet eller at sige op. Hun valgte det sidste. Hendes forbrydelse? Hun havde repræsenteret Sverigedemokraterne i resursnämnden i Malmö. For det blev hun forfulgt af Helle Kleins hadeside, som de jo siger flittigt derovre, Seglora Smedja og biskoppen i Stockholms Stift, der iøvrigt har ansat en dialog imam.

Svenske ‘hadesider’ er stille og roligt blevet dem, der støttes af offentlige midler inklusive MSM pressen. Sårede dyr er altid de farligste. Skindet bedrager, når man skal afgøre hvem der elsker, og hvem der hader. Edlund er en troende, stolt kvinde i overensstemmelse med sin samvittighed, hun redder den intakt ud af Svenska Kyrkan.

Forleden kastede hun håndkædet i ringen med denne prædiken. Lyden er sådan, at man anbefales at læse teksten her samtidigt. Den virkelige kamp om Sveriges jord og Sveriges sjæl, er kun lige begyndt. Helle Klein er kun 48 år, hun kan nå at opleve ting, den professionelle statsmobber mangler fantasi til i dag. Nu tager de skraldet, kun Gud og deres menighed kan elske, men terningerne kan vende sig mod magten og herligheden på nul komma fem. Ikke at nye magthavere altid er at foretrække for de gamle, men i Sveriges tilfælde, kan de dårligt undgå at blive det.

Det går inte för att jag jobbar där jag jobbar. Man kan inte vara anställd i Svenska kyrkan och ens riskera att bli förknippad med SD. Det som inte är någon stor sak i de stora kretsarna blir det i en ankdamm som Svenska kyrkan, säger hon. Skånskan, Ateisten som mötte gud

For nærmere baggrundsstof, se Söndagskrönika: Hatets prästinnor, 2 februar 2013.

Jenny Madenstam er ikke længere Facebookven med Billström

Hun skrev: Tvinga kommunerna att ta emot flyktingar. Faktisk havde jeg håbet det, for det ville pulverisere Moderaterna på få måneder, eksperterne i at være gode på de mindst bemidledes bekostning. Som forudset fik hun en kurv af disse præmiehyklere.

Moderaterna er helt med på at give landet væk, når bare deres egne vælgere ikke opdager det fra deres skærgårds-ghettoer. Giv mig en ærlig landsforrædder til enhver tid, det er Madestam, og netop derfor kan hun ikke begå sig blandt de mere fiffige tricks, trods det at hun har doktoreret om En kompispappa och en ytlig djuping. Hun tror stadig, toppolitik drejer sig om at sige sin oprigtige mening.

Poltik er ikke et fag for statsvetare og universitetslektorer, det er for hyæner og gangstere, undtagen i de yderste krisetider, hvor virkelige politikere kan forekomme, dem der kan sige sandheden om situationen, uden at blive underløbet af hyæner og vinkelskrivere som Ullenhag og Billström og kostskolepiger som Madestam.

Lokalsamhälle efter lokalsamhälle börjar nu säga stopp till att ta emot fler nyanlända och flyktingar. Vissa kommuners vård, skola och omsorg är satta under hård press och de har en skyldighet att skaka fram skol- och vårdplatser. Och problemet ligger inte i ekonomin, problemen ligger i att kunna över huvud taget skaka fram lämpliga boenden och rekrytera de läkare, sjuksköterskor och lärare som erfordras. Om nu lokalsamhälle efter lokalsamhälle börjar opponera sig mot den idag generösa men samtidigt reglerade invandringspolitiken så urholkas legitimiteten i den. Det går inte att sitta i Riksdagen och besluta något som kommun efter kommun motsätter sig. Det kallas för folklig förankring när det lyckas, det kallas även för kommunalt självstyre. Och vilka företrädare känner bäst av folkopinionen? De lokala, de centrala eller ledarskribenterna i sina luftkonditionerade kontor? 2014 – De kränktas år

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Den var bra, LarsS, tack. Och mycket danskt och finurligt. Går säkert att översätta till en politisk händelse.

LarsS
LarsS
8 years ago

Vores tilgang til virkeligheden her i Skandinavien har nu nået et niveau, hvor det efterhånden vigtigste parameter er blevet, at fornægte virkeligheden og leve i fordragelighed med utopia. Ingenting handler mere om virkelig værdi. Følelser har nu større betydning end liv og kun få tør efterhånden stå op og forsvare, at individet har ret til at have sine egne meninger, ytre sig og tænke frit og ikke behøver at være medlem af en konsensusklub. Ingen af de politiske korrekte forstår, at næste skridt bliver at noget kunst bandlyses, forkert provokerende malerier rives ned, nogle bøger censureres, skuespillere performer for at… Read more »

Elefanten
Elefanten
8 years ago

Efter fredsaftalen skal kirkesproget i Skånelandene være dansk. Mon ikke, at Svenska kyrkan vil overholde denne aftale, når nu den ikke længere er en del af statsmagten?

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

Ja, netop – det ville jo være det naturlige svar at give hende – og ham 😉 Det begynder dog laaangsomt at gå i den rigtige retning – selv i Storbritanien: Briterne gør tvangsægteskaber ulovlige [ Det skal nok blive “muntert” at følge 😉 ] http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2307499.ece Personer, der står bag tvangsægteskaber, kan nu idømmes fængselsstraffe i op til syv år i Storbritannien Det blev mandag gjort ulovligt at tvinge kvinder, mænd og børn ind i ægteskaber i Storbritannien, og den britiske regering optrappede en kampagne for “britiske værdier” omkring frihed og ligestilling for at imødegå kritikere, der har kaldt den… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ønske om familiesammenføring rejser debat om flerkoneri http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/2014-06-16/en-flygtnings-%C3%B8nske-om-sammenf%C3%B8ring-med-syrisk-hustru-rejser-debat-om-flerkoneri Af Britta Søndergaard 16. juni 2014 00:00 Flerkoneri, lyder advarslen fra Dansk Folkeparti som reaktion på, at en herboende syrer vil have sin syriske kone og tre børn her til landet, selvom han allerede er islamisk gift med dansk kvinde, som han også har et barn med [!!!] Er det ulovligt flerkoneri, når den syriske flygtning Mohammed Kurdi søger familiesammenføring med sin kone og tre børn i Syrien, selvom han i forvejen er islamisk gift og har en nyfødt datter med Monika Seberg fra Thisted? Det mener Dansk Folkeparti, mens De Radikale… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Bjovulf

@Bjovulf

“Hvornår fatter det naive danske kvindemenneske mon”

Jeg nægter at tro på, at nogen kan være så naiv, og jeg så i net-debat en debattør bruge udtrykket “integrations-madras” om kvinder som Monika Seberg. Umiddelbart syntes jeg det var et noget hårdt udtryk, (det skal selvfølgelig associationer til besættelses-tidens ‘felt-madrasser’), men efterhånden som udviklingen gør situationen værre og værre i Danmark er jeg ikke længere så ‘sart’ mht. ‘debat-tone’.

victor
victor
8 years ago

“videoen er privat”?

Elisabeth
Elisabeth
8 years ago

Helena Edlund är en mycket begåvad och frispråkig präst, som dessutom är något som i dagens Sverige är mycket ovanligt: en människa som vågar stå för sina åsikter, även om de är obekväma.

Jag uppmanar er alla att gå in och lämna en vänlig kommentar på hennes blogg, tror att hon behöver stöd just nu.

Jag gick in här på Snaphanen för att läsa Julia Caesars krönika, men ser till min besvikelse att det inte kommit någon den här veckan. Julia, du är saknad!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x