17
jun
Seneste opdatering: 17/6-14 kl. 1553
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Let Them Kill Each Other

Glimrende opmuntring sådan er dag, man ligger  i sengen og er sur på hele verden. Det empatiske USA vil gribe ind, og de muslimer, der må flygte fra muslimer, kommer på evig forsørgelse hos de svenske madammer, så de kan dræbe hinanden i Sverige, holde svenske hospitaler travle og svenske skatteydere proletariserede. Det er ikke rationelt, det er derimod:

I know, I know, the recent ISIS (Islamic State of Iraq and Levant) gains have everyone scared. No doubt, the Islamophilic administration will want to step in, and save Islam from itself once again. Let me advocate a course of action that will make sense to all sides in America; the left and right; from militarists to pacifists: Let the Muslims kill each other.

After the administration blundered on Benghazi, on the Arab Spring, and Syria, Heaven itself has afforded it one last chance to set itself right. It is almost impossible for the administration to screw it up. All it has to do is nothing. Yes, Nothing!

ISIS (Islamic State of Iraq and Levant) is presently a large group of thugs with guns. They have no navy, no air force, except for a few captured helicopters, which they will soon break. The only ones they can threaten are their fellow Muslims. If they take over Iraq, who cares? They will soon reduce the Levant to the seventh century. Let Them Kill Each Other By Mike Konrad

Bud efter franske jøder igen

As France continues to grapple with growing violent anti-Semitism alarming reports suggest a potentially deadly terrorist attack on a Paris synagogue in broad daylight was thwarted at the very last minute on Saturday.

According to French-language JSS News, a pair of unidentified attackers approached the synagogue, located in the French capital’s 20th District, armed with an AK-47 assault rifle and a handgun. According to reports they began aiming their guns at bystanders and the building itself and pretended to open fire, but fled the scene when they saw armed French police officers guarding the synagogue.Reports say they escaped on a scooter. Shooting Attack at Paris Synagogue Thwarted at Last Moment

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
8 years ago

“Glimrende opmuntring sådan er dag, man ligger i sengen og er sur på hele verden.” I en av sina senaste intervjuer sa den svenska kronprinsessan: ” Alla har sina upp- och nedgångar, ibland behövs lite extra energi från någon annan. Och min energikälla är helt klart Estelle”. Kronprinsessan är nog vare sig den första eller sista i historien som gjort den erfarenheten. Det kostar på att stå på barrikaderna och kämpa för något angeläget. De flesta känner nog så och blir både utless´ och sura när ingen ljusning ses och inget hopp är skönjbart. Bara eländes elände. När jag igår… Read more »

Bergfast
8 years ago

Det är alltid intressant att undersöka och läsa vad som står I Koranen, både före och efter ett stycke som citeras. Här står t ex: Sura 3:84: …”…..We believe in Allah and what has been sent down to us, and what was sent down to Ibrahim (Abraham), Ismail, (Ishmael), Ishaque, (Isaac), Ya´qub, (Jacob), and Al-Asbát, (the twelve sons of Ya ´gub, (Jacob), and what was given to Musa (Moses), `Iesa (Jesus) and the Prophets from their Lord. We make no distinction between one another among them and to Him (Allah) we have submitted (in Islam).” Sura 3:85:… “And whoever seeks… Read more »

Lightmann
Lightmann
8 years ago

Jeg er sikkert naiv, men hvorfor har jeg ikke hørt om dette i dansk MSM? Men, jeg hørte dog om en iman der blev udsat for et økseangreb i Oslo… h t t p://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/181732#.U6EQkUA08Yj

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Den barske sandhed rammer nu alle vore lallenaive, uvidende og dybt uansvarlige politikere, journalisterne med alle de “rigtige” meninger og de mange selvgode eksperter lige midt imellem øjnene, få dage før den nye Qatar-financierede stormoské officielt åbner 😀 Muslimerne kunne vel i det mindste have udvist så meget takt og finfølelse, at de lige havde ventet, indtil moskéen var åben, med melde ud, hvad de i virkeligheden står for. Hvis det ikke var så dybt tragisk, så ville det jo næsten være komisk 😉 Hvilket ben skal alle de frelste mon nu stå på? Mon islam som sædvanlig kommer til… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Talsmand: Homoseksuelle er syge http://jyllands-posten.dk/indland/ECE6810894/talsmand-homoseksuelle-er-syge/ AF MARTIN JOHANSEN Udtalelser om homoseksuelle vækker forargelse blandt politikerne. Dansk Islamisk Råd, der står bag Danmarks første stormoské med indvielse torsdag, melder nu klart ud om sit syn på homoseksuelle. Homoseksualitet er forkert og at betragte som en sygdom, siger rådets talsmand, Mohamed al Maimouni. »Inden for islam er homoseksualitet noget, der er forkert, selvfølgelig. Da betragter man det ligesom, at man er syg. F.eks. i Dansk Islamisk Råd har vi haft et tilfælde med en homoseksuel, der kom til os. Han ville gerne snakke om homoseksualitet. Det gør vi med åbne arme. Man… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago

Mike Conrad har ju rätt, men samtidigt ändå fel. Han är en amerikan. Om Mellanöstern går under i blod och våld så kan vi förvisso luta oss tillbaks och skratta åt spektaklet. Men det finns några problem med det resonemanget. 1. Miljoner kristna och genuint sekulära araber skulle antingen mördas eller tvingas fly. Hela grupper kommer att raderas från kartan som har funnits där i ca 2000 år. 2. Vem ska i så fall ta emot dessa kristna araber? Conrad tycks ju tro att dessa grupper fungerar hur fint som helst i Latinamerika, där korruption, maffior och laglöshet redan råder.… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  Skåning

Men jag ska inte vara sådan. Den här strategin hade kunnat fungera om man tillämpade den redan under energikrisen på tidigt 70-tal. Och då skulle man ha tagit en benhård stans mot främst gulfstaterna och Saudi. Dessa mest efterblivna länder vars kultur stammar från mörkaste medeltid, hade kanske tvingats sälja sin olja till slut. Om inte, så hade det varit ett minimalt problem att ockupera deras oljefält, patrullera däromkring och skjuta varenda towelhead som närmar sig. Då kunde de ju ha förblivit precis den efterblivna beduinkultur de egentligen tillhör istället för att bygga 5000 prinspalats, så kunde de ha vandrat… Read more »

Nils
Nils
8 years ago

Ve mit elskede Bombfuckistan. Mallah Mullah har kørt landet i sænk, så nu må Vesten styrte ham og i stedet indsætte Mullah Mallah, så der en gang for alle kan blive gjort op med undertrykkelse, korruption og klanvælde. Send straks våben til sødmusserne, så de kan dræbe de skrækkelige dummusser.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Nils

I den sammenhæng mener jeg, at det er vigtigt altid at bibeholde dialogen med de moderate elementer. Vi ved ISIL brød med Al-Qaeda grundet uenigheder om metode og strategi. Det nådesløse Al-Qaeda fandt simpelthen det ultra-nådesløse ISIL for “ekstremt”. (Selv Osamas drenge kan åbenbart få for meget islam) Derfor mener jeg det er en bydende nødvendighed at vise Al-Qaeda, at vi støtter deres kamp mod ekstremisme og for moderation. Vi bør fluks yderligere bevæbne dem, financierer dem og bombe deres fjender fra luften. Til de småtskårne visionsløse provinsboer, der måtte tvivle på nytteværdien af en sådan fremgangsmåde, er der kun… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

“Let Them Kill Each Other”

Det lyder ret fornuftigt. Iran’s protogeer slås mod Al Quada’s “ground army”?? Det er som at se en hugorm slås med en cobra. Vi har vist ikke en slange i den kamp…

Børge
Børge
8 years ago

Jeg har skrevet det lige så længe, det har været muligt: Lad os tage jøderne hjem til Europa, og lad os så bygge en 100 meter høj mur mod alt syd for Middelhavet. Vi kan ikke stille noget op uden for Europa – Vi må forsvare os, lukke øjnene og glæde os over at jøderne kan hæve vor levestandard betragteligt.

Det er sgu underligt: Danskerne kan ikke klare egne problemer, men alle andres problemer – piece of cake – Især med mine og andres penge.

Prudentius
8 years ago

“All it has to do is nothing. Yes, Nothing!”

Præcis.

Hvilken utilgivelig brøler det ville være at blande sig nu.

Lad islam forbløde. Lad muslimerne betale prisen for den ideologi de klynger sig til.

Vi har intet at gøre i deres del af verden og de intet at gøre i vores.

Lad dem sejle deres egen blodige sø.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x