18
jun
Seneste opdatering: 18/6-14 kl. 2258
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra min 15:45. Også Andrew Bostom, der var i København i 2009 sammen med Bat Ye´or, Patrick Sookhdeo og Sam Solomon. CBN: The Watchman- June 17, 2014

Inde i hovedet på Cecilia Malmström

Strengthening the EU’s response to violent extremism: From ideas to action European Commission – SPEECH/14/472 17/06/2014

Three weeks ago, in the attack at the Jewish museum in Brussels, only one kilometre from here, we were given another terrible reminder of the threat we face from violent extremism. The suspect arrested is French-born and had returned from fighting in Syria.

More and more European citizens are joining the war in Syria and elsewhere. But unfortunately upon their return to Europe, a few of them will certainly have the capacity to commit terrorist attacks.

But that is not the only worry. I am also very concerned by the growing populist and nationalist movements across Europe. Although these movements are not directly responsible for terrorist attacks, they provide oxygen and the increasing acceptance for extreme views which serves as a breeding ground for violence.

We will not be able to counter violent extremism if we don’t rebut the propaganda of those who support extreme, xenophobic and racist views.

Stop en halv! Hvad er det hun siger? Lad mig ekstemporere:

“Jeg er bekymret for Syrienjihadisterne, nogle få vil begå terrorhandlinger, når de vender tilbage. Jeg er også meget bekymret for EU- indvandrings- og islamkritikere (“populister”). Deres ekstremisme gøder for vold. Vi kan ikke forhindre muslimsk terror, hvis vi ikke afviser deres propaganda.”

Denne kvinde, – den højest placerede svensker i verden – som vil dynge os til med millioner af afrikanere, hvis regeringerne gav hende lov, og det er hendes forståelse af den spæde krig, hun og hendes allerede har påført os: Kritiserer I islam og EU, stemmer i forkert i EU-valg,  er i selv ude om terroren. Tak for kaffe! Man kan nok sige, at Malmström noget underdriver faren fra Syrien Jihadistere, når hun fabulerer fra det svenske pigekammer i Bryssel.

 Islamic Terrorism Is Germany’s Big Domestic Security Risk

Islamist terrorism represents the biggest threat to Germany’s domestic security, officials here warned on Wednesday, highlighting new terror jitters in Europe amid spiraling violence in Syria and Iraq.

More than 320 Islamists from Germany are among at least 2,000 Europeans known to have traveled to join the civil war in Syria, German officials said in an annual review of the country’s domestic security situation.

Some of those people are now returning home, allegedly including the Frenchman suspected of killing three people at the Jewish Museum in Brussels last month. Wall Street Journal

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
8 years ago

Nyd lige dette klip fra Senatets jobinterview med den kommende amerkanske ambassadør i Norge. Det er episk:

http://www.youtube.com/watch?v=7EFMHtmNHbg

Niklas R
Niklas R
8 years ago

Apropå Malmström.
Vad kan man säga? Kärringen är en idiot.

Angela
Angela
8 years ago

Lightmann, glömde att säga att det var ett bra inlägg och alla de andra också. 🙂

Angela
Angela
8 years ago

Såg att det blev ett e. Fraulein eller Fräulein skall det vara. Jag skriver alltid direkt . Hinner inte att skriva och korrekturläsa.

Och det kan vara FARLIGT! HöH! Det fick den stackars kvinnan i radioföljetongen om Stalins utrensningar erfara som slant och råkade skriva “D”öda armen i st f röda. Annars kommer EXPO och tar oss!

Lightmann
Lightmann
8 years ago

# LarsS – Dit sidste indlæg er en lang kongekommentar, rammer virkelig sømmet på hovedet. Jeg tænker hver dag det samme. Hvorfor i alverden er det som verden er blevet skingrende sindssyg? Jeg kan kun komme på en enkelt ting. Det må være den kosmiske energi der er steget til nye højder. En energi, som for tiden bombarderer vores atmosfære med elektriske ladet partikler, som i hjernen hos visse individer skaber kortslutninger. Den sidste del af den menneskelige rationelle fornuft er ved at lukke og slukke, og efterlader kun det ensporede vanvid. Tror da fanden at man helst vil drikke… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Lightmann

Varför håller världen på att bli sinnessjuk? Problemet för mänskligheten är att livet är så kort. Det tar tid att tillägna sig all kunskap. Att människan skilt ut sig från annat levande (växter,djur) beror på språket att vi kunnat överföra kunskap mellan generationer och på så sätt sparat tid. Vi gör misstaget att dela upp i historien medan historien alltid pågår hela tiden. Idag har man medvetet separerat generationerna. Klippt av banden och tagit över uppfostran av de kommande generationerna och håller nutiden i schack genom medierna och hoppas att de äldre dör ut så fort som möjligt. De drar… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Angela

När folk hör talas om det ökända RFID-chippet, så tänker nog många att det är positivt. Att dom kan svepa med handen för att öppna dörrar eller betala i affärer och liknande. I värsta fall att staten kan hålla reda på dem och spåra dem via GPS. Men det är mycket värre än så. Det går även att förändra folks medvetandetillstånd. Man kan få dem att bli lugna eller tvärtom att bli aggressiva. Det är just därför man har drivit fram utvecklingen med mobiltelefoner, wi-fi och sådant. Alla dessa torn som sänder ut mikrovågor är bärande i hela planen. Så… Read more »

Johan R. Honkainen Gyllenspetz

“Denne kvinde, – den højest placerede svensker i verden”. Jeg må være glad at jeg er blevet norsk statsborger. Det går nedover med mitt fødeland Sverige.

LarsS
LarsS
8 years ago

Altså, nogle gange er verden omkring en simpelthen så vanvittig, at man bare må læne sig tilbage og smile helt gak-gak, måske endda skænke sig selv et ekstra glas rødvin eller en hel flaske og så overbevisende sige til sig selv: “Kære jeg, jeg kommer kun igennem dette helvede af en verden, omgivet af totalitære og vanvittige mennesker ved at betragte det hele som et cirkus, en Marx-brothers film eller The Animal Farm på steroider. Mit lyse sind har reddet mig fra mange selvmord og jeg har tænkt mig fortsat at nyde tilværelsen ved at ignorere de politisk korrekte idioter,… Read more »

Ola
Ola
8 years ago

For å parafrasere Winston C:Det kom en tom drosje til kommisjonen i Bryssel, og ut steg C Malmstrøm.

LarsS
LarsS
8 years ago
Reply to  Ola

Well said, Sir!

That was a good one, a terrible good one of the best ones ;)!

LarsS
LarsS
8 years ago

Jeg synes hun er klar i spyttet og det hun siger, er vel blot:

1. “EU har ingen problemer med terrorisme og ser man man bort fra den islamiske/muslimske, er den stort set i nul, så hvad er problemet?”

2. “Vi har en god dialog her i EU, bortset fra med islam- og terrorkritikerne, de er årsag til alle de voldelige handlinger, som de tvinger rettroende muslimer til at begå.”

Svensk kommissærlogik i øverste potens.

Sådan er livet!

https://www.youtube.com/watch?v=hfyv3jPXZzU

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  LarsS

det er fuldkommen den samme logik, vi for nylig så i Peter Wivels kommentarer.

http://politiken.dk/debat/ECE2305041/europas-populistiske-partier-har-vind-i-sejlene/

http://politiken.dk/debat/ECE2310519/europaeere-laerer-racisme-hjemme-ikke-ved-fronten-i-syrien/

Det ligner talepunkter fra EUs spindoktorer – men hold da kæft, hvor logikken halter.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x