19
jun
Seneste opdatering: 23/6-14 kl. 1926
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-plakat

“Inden længe vil denne plakat hænge på gader og stræder i Sveriges fire største byer”, skriver kanalchef Mikael Berthelsen. Politikerene vil ikke være amused, men hold fokus på, hvordan svenske journalister modtager den. AB har allerede en mopset kommentar i dag. Deres valgneusroser holder en lille sommerferie, men  et par uger, så falder der svensk birkebrænde ned over Radio 24 syv.dk.

Forsmået asylsøger  truer Socialmoderaterna med bombebælte

Ligner mest et psyk-tilfælde,der befinder sig på Stora Nygatan 26. Eftersom det er en menneskerettighedsorganisationen Civil Rights Defenders lokaler, kan man have visse formodninger om hvem han er. Bombetrusler er der ingen mangel på i Sverige, bare de sidste par uger: Arlanda, Gøteborg Central og Migrationsverket i Umeå.

Man kan sige, at svenske medier lyver og fortier, men den dag det hele går ad Helvede til, bliver det live TV på Aftonbladet, og vil vil æde og drikke og applaudere, mens vi ser på det.  Hvis det er en politisk ukorrekt gerningsmand, hvad det i høj grad ligner fra kl 18, er det ingen sag at slå svenske medier i en sandhedskonkurrence. Medierne pixellerer allerede. Vi starter med den fotografiske sandhed.

1-gamla stan1-Indspilning i fuld skærm 19-06-2014 202136

Arnstberg: I Sverige er situasjonen ekstrem

Karl-Olov Arnstberg mener alternative røster er fullstendig fraværende i den svenske innvandringsdebatten. I Sverige er situasjonen ekstrem. Alternative røster eksisterer ikke. I tillegg til unnvikende journalister, er det forskernes vegring for å delta, som forhindrer en åpen innvandringsdebatt, sier Arnstberg, som tror det er viktig for nordmenn å ha kunnskap om situasjonen i nabolandet.

Hans nye bok «Invandring och mörkläggning II», ført i pennen sammen med Gunnar Sandelin, følger opp fjorårets bok med samme tittel. I forrige utgave ville Arnstberg og Sandelin beskrive «løgnene hykleriet og det havarerte integrasjonsmaskineriet som svenske politikere, journalister og opinionsbyggere velger å ikke fortelle det svenske folket» I Sverige er situasjonen ekstrem En norsk kollega udtrykker sin beundring for Arnstberg: Forskere frykter ‘rasist-stempel’.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jakob
Jakob
8 years ago

Pigesur= tøsefornærmet.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Jakob

Nå ja – også det 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

NB Danmarks Röst: Premiere mandag d. 30/6 klokken 10.05 !!!

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

“Här är Köpenhamn – Radio24sju sänder till Sverige” 😀
“Ni hör os på internettet och på FM 102.3 MHz … “

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

“Her er London – BBC sender til Danmark … ” –
Befrielsesbudkabet: ( den fulde udsendelse! )

http://www.atlantikwall.dk/lyd/BBC_4maj_full.mp3

Skåning
Skåning
8 years ago

Ordet “mopsig” används i alla fall flitigt här i mina kretsar, och betyder ungefär detsamma, förnämt uppkäftig och dryg. Det kanske är skånskt, vad vet jag? Men “mopset”, alltså “mopsad”, har jag inte hört förr.

Bente
Bente
8 years ago

Angela:

Mopset betyder sur og tvær på en forkælet måde. Som eksempel: “Hun blev sur og mopset, når hun ikke lige fik det tøj, hun ville have”. Mopset er et meget brugt ord her i Danmark.

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Bente

Tack! 🙂

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bente

Nutildags / numera anvendes også slangordet “pigesur” på dansk,
altså “flicka-sur” – kanske forstår du det bättre, Angela? 😀

Angela
Angela
8 years ago

Klickar man på “mopset” kommentar är sidan helt blank.

Sorry, no posts matched your criteria.

:)Vad betyder mopset?

LarsS
LarsS
8 years ago

Åhh, hvor er det herligt! – god humor, satire, alvor og journalistik mixet sammen i en drink som ingen svensk, ej heller dansk PK vil kunne nedsvælge.

Shaken, not stirred..

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x