19
jun
Seneste opdatering: 19/6-14 kl. 1913
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-moske1

Det hedder det i al fald i Ekstrabladet. En nysvensker skriver om tegningen:

Ehab Abutaleb – der skriver på svensk – glæder sig på Facebook over, at han bor i Sverige:- Man skulle tro at Danmark var nået længere, hvad angår nytænkning og respekt for religioner. Det er i tydeligvis ikke. – Tak og lov for at jeg bor i Sverige, hvor vi tror på, at mennesker selv må vælge religion, skriver Ehab

Det er ikke billedet ovenfor. Tegneren Jens Hage har sin copyright, så man må se den på Facebook her. Sikken et spræl i verdens ældste avis.

Sverige: Nu over 2000 asylsøgere om ugen

1-Indspilning i fuld skærm 19-06-2014 184526

Vänsterpartiet fejrer dagen med af foreslå asyl til alle irakere, der søger. Der er 36 mio irakere, plus de 22 mio syrere, som en inviteret, det er 58 millioner, men de kan nemt være på Sveriges område. Det vil stadig være færre pr. km 2 end Italien.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
8 years ago

God tegning!

Begynder det at dæmre for det borgerlige Danmark, at islam ikke er for sjov??

Det er ikke sådan at lige finde rytmen igen når det man troede alene var pludderbukser, gyldne turbaner, snabelsko, flyvende tæpper, flaske ånder, talende æsler og stærke krydderier, viser sig at være en totalitær teokratisk og fanatisk-morderisk imperialisme.

Man kunne have læst koranen, men nej, det kræver en kedelig sætten sig ind i tingende, som ikke rimeligt kan forventes af den visionære politiske avantgarde.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x