19
jun
Seneste opdatering: 20/6-14 kl. 0057
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

So what did Tsunis do? Well, he acknowledged he has never even been to Norway, the country to which he desires to become ambassador. He repeatedly referred to its prime minister as a “president,” apparently unaware Norway is a parliamentary democracy. He attacked Norway’s governing center-right coalition by disparaging the nation’s third-largest political party — a key player that holds no less than seven minister posts — mistakenly characterizing it as a group of “fringe elements” that “spew their hatred.” Asked to identify and discuss economic opportunities the United States might benefit from in Norway, Tsunis had no idea — and stumbled all the more when asked how he might increase trade. He then sheepishly thanked Sen. Ron Johnson, R-Wis., for a “save” when tossed a lifeline.

Det er helt i orden at grine sin røv i laser over de rige og magtfulde, men skulle han nu ikke hellere være ambassadør i Bumfuckingstan? Han minder mig om mig selv, da jeg var til afsluttende eksamen i matematik i 2 g., et fag jeg var stort set blank på. Man flytter foden en centimeter adgangen, for at se om isen kan bære. George James Tsunis var en af de største donorer til Obamas seneste valgkampagne, ellers var han aldrig havnet i den suppedas.

Dansk Islamisk Råd: “Bögar är sjuka”

Der er noget fuldstændigt forskuet ved foragelsen over den udtalelse. Det er en meget mild udgave af, hvad Koranen og Hadtith’erne mener om homoer, og det er ikke småting, for Muahmmeds interesse for sex og andet syd for bæltestedet, overgår næsten hans interesse for vold. Må man enstakkels muslim ikke gengive hvad hans hellige bog mener, og tror DF og Henrik Day Poulsen, at det er en “meget ekstrem form for islam”? Det er fulstændig hverdagsislam, ikke særlig salafistisk, selvom der er muslimer, der ikke skriver under på det. Må moskemanden godt mene det, bare han ikke siger det?

Samtlige undersøgelser viser, at langt flertallet af muslimer i Europa, mener det samme og homoer og jøder, som koranen gør, så hvem er ekstrem? Hvis ikke det var udbredt, ville unge muslimer ikke chikanere homoseksuelle i enhver større by i Europa.

Expressen er som sædvanligt på dupperne, så snart det er noget med sprut, sex, sport, christiania eller kongehuset i Danmark, de primære stofområder nu, hvor Pia Kjærsgaard er gået af mode. Talespersonen för Dansk Islamisk Råd, Mohamed al Maimouni, anser att homosexualitet ska betraktas som en sjukdom. Jøsses, hvis koranen blot så det som en sygdom, ville det være lidt bagud for videnskaben, men stadig humant, for man mishandler ikke syge mennesker.

På P 1 debat kan man høre den ellers udmærkede Day Poulsen diskutere sin klumme Skammens Dag fra i går. Pia Kjærsgaard har en klumme af samme navn i Berlingske i dag. Hvad angår skam, forestrækker jeg at gribe meget længere  tilbage: Den virkelige skam er, at en lille håndfuld mennesker i 1983 besluttede sig til at gøre islam til Danmarks næststørste religion, uden at spørge  befolkningen ,og uden siden at kunne måle noget flertal  for det. Det er skændigt for enhver demokrat, der mener at store beslutninger skal have et bredt underlag,  men det er plat umuligt at få en diskussion om, måske fordi de skyldige med god grund skammer sig. De sørgede dermed for, at masseindvandringen  fra fødslen var konfliktstof.

Resultat for mit vedkommende: Jeg føler ingen andel i deres multikultur, det vil jeg ikke gøre ligegyldigt hvor galt den går. Det vigtige for mig er, at de skyldige får skylden for ulykkerne, og det kan man ikke sige er tilfældet, så længe det ikke er Nyrup, Jelved og Gammeltoft Hansen, der skal tilbringe resten af deres liv på hemmelig adresse under PET beskyttelse, men tværtimod uskyldige ofre for deres politiske griller. Jo værre det går, desto flere milliarder, det koster, jo mere skal de drages personligt til ansvar.

Resultatet har også været, at min agtelse for politikere og dansk demokrati af og til næppe kan skelnes fra allergi. Jeg takker følgelig forsynet og teknikkens sammenbrud, at jeg var TV-fri under journalisternes nylige Lars Løkke olympiade, og jeg får hver dag grund til ny tak. (Se Akkari: – Vi blev overfaldet foran ny moske – med live video fra åbningen)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
8 years ago

Det bedste citat om FP mangler. Han siger at Norway has been very quick to denounce them. We’re going to continue to work with Norway to make sure…

Her afbryder McCain desvaerre foer Tsuris naar at fortaelle, hvad USA vil goere for at bekaempe Fremskrittspartiet.

Victor
Victor
8 years ago

Det er faktisk meget, meget værre: Manden vidste IKKE, at Norge er et Monarki…

Det norsk-amerikanske handelskammer i Minnesota, der ikke er helt uvæsentligt, har protesteret mod denne knallert:

http://www.startribune.com/opinion/commentaries/245011671.html

I Danmark ville han, helt sikkert, have været DJØFer.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x