20
jun
Seneste opdatering: 21/6-14 kl. 1727
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-alby

Man föreslår även en byggstandard för skolor, som är anpassade för ett mångkulturellt och nytt Sverige. I Stockholm byggdes en ny förskola som ersättning för en nedbränd skola enligt denna modell. Skolan, som liknar en bunker, har metallfasader och metalltak, höga stängsel med kraschsäker grind, kameror och strålkastare runt byggnaden. Lekområdet byggdes som en liten uteplats i mitten så barn inte utsätts för skottlossning. Man beskriver den här “bunkern” som ett typexempel på hur nya förskolor bör byggas för att möta de utmaningar som följer av att Sverige blir allt rikare på mångfald. Skolor i stålplåt för att klara mångfalden

Sammenlign realiteterne med arkitektens mumbo-jumbo om Förskolan Ugglan i denne video. Når almindelige børnehaver er beklædt med aluminium, så de ædle vilde ikke kan futte dem af, og ligner højsikkerhedsfængsler, da har samfundsingeniørerne drevet det rigtig vidt i ingeniørkunsten, men de vil stadig sælge det som guld, der er en stinkende  latrin blot at redde deres eget elendige skind lidt endnu. Lad mig skyde på, at svenske politikere holder ti år til, inden de kollektivt må søge asyl som forfulgte af deres egen befolkning i et “brunt , fascistisk, monokulturelt” demokrati på den anden side af jorden. Skal vi sige Japan?

Forskning: Breivik var en skoleskyder

Der er en del forskning navnlig indenfor humaniora, der fortæller én det man vidste i forvejen på en længere, mere dokumenteret måde og med flere fremmeord. At ABB mest af alt mindede om den traditionelle skoleskyder, sagde allerede to af mine venner i begyndelsen af 2012 da det endnu var svært at se klart for mediesandstormen og alle de, der skulle høste politiske points på ABB. Den ene var norske Peder (Fjordman) Jensen, der havde sine egne, personlige grunde til at lide sig igennem hele det såkaldte manifest.

Jeg er sikker på, han vil hilse denne videnskabelige rapport velkommen, nu vi nærmer os tre-års dagen for hans ufrivillige flugt fra Norge den 7 august 2011, og jeg er også sikker på at det der med tiden vil stå tilbage som det mest prægnante ved hele affæren (bortset fra for de pårørende, naturligvis), er i hvilken grad norske og sandelig også svenske politikere og medier gik amok i politiske excesser. I Danmark misbruger prof. Garbi Schmidt så sent som i dag ABB i Politiken.

Vi har ikke hørt de sidste ord om den politiske udnyttelse af  77 unge døde, men Breivik selv træder tydeligere og tydeligere frem, ingen Stoltenberg, ingen professor, ingen redaktør, intet teaterstykke kan forhindre det.

»Den historie, som en forbrydelse fortæller, er ikke altid den samme, som den gerningsmanden gerne vil have, vi hører. Og i forhold til Utøya vil Breivik have os til at se den politiske aktivisme og ikke, at angrebet på nogle punkter minder om et skoleskyderi – i det 1500 sider lange manifest er skoleskyderier ikke nævnt en eneste gang,« siger Sveinung Sandberg.

Det er meget typisk for skoleskyderier, at der er fokus på den, der udøver volden, og at man ønsker en masse medieopmærksomhed,« siger Sveinung Sandberg. Han og kollegerne er nået frem til, at Breiviks terrorangreb også minder om et skoleskyderi, fordi han valgte at gå efter unge mennesker, der var sammen i en uddannelsesmæssig kontekst – nemlig sommermødet for Arbeiderpartiets ungdomsorganisation.

De peger på, at både for skolemordere og terrorister er det afgørende at dræbe så mange som muligt, men det er bemærkelsesværdigt, at Breivik på Utøya valgte at skyde hver enkelt selv. »Der er også terrorangreb, der bliver udført på den måde – for eksempel terrorangrebene i Mumbai i 2008 – men det er mere karakteristisk for et skoleskyderi,« siger Sveinung Sandberg og fortsætter: »Samtidig minder Breiviks manifest og forberedelsen af angrebene på flere måder om det, der ligger forud for skoleskyderier.

Sveinung Sandberg, Atte Oksanen, Lars Erik Berntzen and Tomi Kiilakoski: »Stories in action: the cultural influences of school shootings on the terrorist attacks in Norway«, Critical Study on Terrorism, May 2014.Fra Columbine til Utøya, Weekendavisen,20.06.2014. (ikke online)

Trussel mod sikkerheden i resten af verden – fik visum i Sverige

Fra Fagbladet Dansk Politi:

En afghansk mand bliver taget til side under en kriminalitetskontrol af et fly fra Istanbul. I hans taske ligger papirer, der viser, at hans visumansøgning er afvist af de danske myndigheder, da andre landes myndigheder anser ham som en mulig trussel mod sikkerheden. Til gengæld har han fået svensk visum, og er nu på vej mod sin danske kone, der har en nyoprettet c/o-adresse i Sverige. Det får personalet i lufthavnens Doku-center til at stille følgende spørgsmål:

– Hvorfor har svenskerne givet manden visum, hvis de danske oplysninger viser, at han bliver vurderet til at være en trussel?

– Hvorfor er hans danske kone flyttet til Sverige på en c/o-adresse efter afslaget på dansk visum?

– Kan ægteskabet være arrangeret for at fremskaffe et visum til manden?

 

Politiet i lufthavnen kontakter mandens danske kone. Forinden har man skaffet oplysninger om den c/o-adresse, han har opgivet, hvor konen efter sigende bor. Hun kan dog ikke svare på hverken husnummer, etage, eller hvordan omgivelserne ser ud.

– Hvis hun ikke bor i Sverige i virkeligheden, har man skaffet sit visum på et falsk grundlag. Den her slags sager tager det måske to politifolk en hel dag at komme til bunds i. Og fordi svenskerne har givet visum, er muligheden for, at vi i sidste ende må sende ham videre til Sverige stor – også selvom vi vurderer, at han og konen inden længe flytter til Danmark, og han nok ikke rejser ud, når de tre måneder, visummet gælder, er gået, fortæller Johnny Robin Jørgesen fra lufthavnens Doku-center.

Det går som spået. De svenske myndigheder vil ikke annullere det udstedte visum, og inden dagen er gået, er den afghanske mand indrejst i Schengen…. fortsættes En trussel mod sikkerheden i resten af verden

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] skrev den 2o.6 om forskerne Sveinung Sandberg, Atte Oksanen, Lars Erik Berntzen og Tomi Kiilakoski rapport […]

Polka Charlie
Polka Charlie
8 years ago

De ‘ny-svenske’ familier kræver større boliger, betalt af den ‘gammel-svenske’ skatteyder. Børnene får nemlig stress af små lejligheder. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19090289.ab

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Siden 1500 tallet kunne naboen mod øst fra dansk side være anset som yderst farlig, det er intet nyt fænomen:
http://avpixlat.info/2014/06/21/i-vara-grannlander-borjar-sverige-ses-som-en-sakerhetsrisk/

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  steen

Retssager kan blive dyre og besværlige.

Er det trods alt ikke bedre ytringerne, perspektiverne bliver spredt end at forvente tak eller økonomisk tilskud, når Snaphanens koncept i udgangspunktet ikke er baseret på betaling, respektivt er et fantasiforestillet sted kun for sympatisører med upåklagelig opførsel?

Jævnlige opfordringer om donationers nødvendighed og nogle moralske anekdoter kan vel opveje lidt, og dermed lade det sure glide lettere ned med det søde…

Ludvig
Ludvig
8 years ago
Reply to  steen

Eftersom Avpixlat läser Snaphanen och jag läser Avpixlats artiklar med stor behållning, vill jag vädja till deras redaktion här:

När ni på Avpixlat hittar en nyhet på Snaphanen som sedan länkar vidare till sin egen primärkälla – var då anständiga och länka alltid och i första hand till Snaphanen där ni hittat nyheten.
Snaphanens egen källa är i de fallen en andrahandskälla för er.

Tack

norje
norje
8 years ago

Morsomt at man må til andre lands aviser for å bli kjent med en slik rapport fra norske forskere. Her er mer fra samme folk: ABB er en «ensom ulv» blir det sagt. Berntzen og Sandberg velger å bruke begrepet «soloterrorist» om ABB fordi en ensom ulv er i tradisjonell forstand en ulv som er utstøtt fra flokken sin. Dette er jo ikke tilfellet for ABB som aldri har tilhørt en «flokk». Han har operert alene og har skapt sin egen ideologi ved å plukke ideologi fra anti-jihadisme og høyreekstremisme. Er bare en måned siden en schizofren og frustrert Elliot… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Avpixlats ansvarige utgivare långintervjuad i SR P3

http://avpixlat.info/2014/06/19/avpixlats-ansvarige-utgivare-langintervjuad-i-sveriges-radio-p3/

INTERVJU SR P3 Nyheter gör just nu en programserie där man intervjuar “alternativa makthavare” [!!!] och på torsdagen hade turen kommit till Avpixlat. Ansvarige utgivare Mats Dagerlind intervjuas och svarar på ett antal frågor om Avpixlats roll i det svenska opinionsbildande och nyhetsförmedlande medielandskapet.

——————————————————

Helt utroligt, at han overhovedet kan få taletid i SR nu –
den var ikke gået for bare få år siden. Måske er der trods
alt små ændringer på vej i Sverige? 😉

Det bliver rigtigt interessant at SE PK-elitens hysteriske reaktioner på det 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

Ja, cool – alle P3-journalistens møjsommeligt forberedte insinuationer og kritiske spørgsmål faldt jo helt til jorden. Tja, det er et fremskridt, at Daqerlind nu overhovedet kan komme til orde på SR – og at et “främlingsfientligt” site som Avpixlat kan nævnes som et indlydelsesrigt medie. Nu mangler de så bare lige at stille lige så skrappe og dybdeborende spørgsmål til de frelste PK-mediers redaktører og journalister og alle de transintellektuelle ( 😉 ) “eksperter” samt at skyde dem dunkle motiver i skoene angående deres helt ukritiske indvandringsbegejstring og endeløse islamlefleri ved den mindste lejlighed. Ja, medierne desperation og rådvildhed fremstår… Read more »

Tommy
Tommy
8 years ago
Reply to  steen

hej Steen

Jeg har lige set på Alexa, at avpixlat nu er nr. 80 på deres liste – det er et gevaldigt spring fremad på et år. Jeg vil også benytte lejligheden til at sige rigtig mange tak for din store indsats og dejlige fotografier.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x