22
jun
Seneste opdatering: 22/6-14 kl. 1913
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og tro, man kan demonstrere uden at blive angrebet. Som visse muslimer ikke er sene til at påpege, “fik Hitler ikke gjort arbejdet fædigt.” Der er stadig omkring 1.1 mio jøder i EU mod over 20 mio muslimer i EU. Hvor mange jøder vil der være i EU, når vi runder det næste århundrede? Ikke havde vel Hitler forestillet sig, at demokratiernes politikere ville “gøre arbejdet færdigt for ham,” men det er det de er i færd med. De lyver for sig selv, men de behøver ikke lyve for mig. Demo for de bortførte israelere, 19.6.2014

For Tiffany Taieb Nizard, the decision to abandon France for Israel came this month when a French-born man was accused of gunning down four people at the Jewish Museum in Brussels in an anti-Semitic attack.

It was just the tipping point. Earlier, Ms. Taieb Nizard, 32, a mother of two, says she was punched on the Champs-Élysées by a gang of Muslim girls who called her “dirty Jew.” Last year, she said, a man in her neighborhood on the edge of Paris complained to the police about her sister’s Sukkah, a hut erected to celebrate the Jewish holiday of Sukkot. She insists that her Orthodox husband wear a baseball cap over his skullcap to avoid harassment. A graduate in management, she was also struggling to find a job.

“I love France, and this is my country, but I am disgusted now,” she said. “In Israel there is an army that will protect us. Here, I can no longer see a future for my children.” Number of French Jews Emigrating to Israel Rises, JEWS LEAVING FRANCE IN DROVES, HEADING TO ISRAEL

Det er også modigt at spise en skinke-sandwhich

The case seems absurd, but it is being treated with the utmost seriousness by the police from Reims (Marne). A 23 year old man filed a complaint on June 8, after being attacked, around 21:30 on a tram in the city by two strangers.

They hit the victim repeatedly in the face because he was eating a ham sandwich. The two attackers, who claimed to be Muslims, said they were offended by the consumption of pork in their presence and so attacked the young man. Sharia France: Muslims assault man for eating ham sandwich

Det blir stillere og stillere i Sverige

Artiklen er skrevet på norsk, som man kan, og se af Lars Anders Johansson, musiker, idéhistoriker og projektleder for den borgerlige tænketank Timbro. En slags modsigelse for den beskriver den svenske borgerligheds langvarige kapitulation i Sverige. Værst er det på værdi og kulturområdet, hvorfor man da også ser, at Reinfeldt har været den værste til at indvandre Sverige til atomer. Timbro selv er et bevis på det – de bryder sig ikke så meget om at beskæftige sig lige med det emne. Et par pluk fra Det blir stillere og stillere i Sverige

Sverige har lenge vært preget av en utbredd konsensuskultur. De seneste årene har vi imidlertid sett en ensretting av den offentlige samtalen som mangler sidestykke i moderne tid. Delvis henger det sammen med at det radikale venstre har befestet sine posisjoner, men fremfor alt skyldes det at borgerligheten har kapitulert på flere sentrale områder i samfunnsdebatten. Aller tydeligst er det i kulturlivet og kulturdebatten, og det var konsekvensen av dette Strømmen, Raknes og Clemet ble klar over da de forsøkte å få inn tilsvaret sitt i DNs kulturseksjon.

Rimer ikke med velgerne: Hvordan har det kunnet utvikle seg på denne måten? Den borgerlige meningsdannelsen har allerede siden 70-tallet vært ensidig fokusert på økonomiske spørsmål. Konsekvensen av ensidigheten har blitt at man delvis overlot store deler av den offentlige arenaen til sine meningsmotstandere, delvis at man har gitt disse definisjonsmakt i alle spørsmål utenom dem som handler om økonomi.

Den borgerlige meningsdannelsen har allerede siden 70-tallet vært ensidig fokusert på økonomiske spørsmål. Europaparlamentsvalget viste at konsekvensen av stillheten risikerer å bli ødeleggende for den politiske borgerligheten. De to store partiene, som fokuserte på økonomiske spørsmål, gikk betenkelig mye tilbake, mens de partiene som hadde andre agendaer – Miljøpartiet, Sverigedemokratene og det nye radikale venstrealternativet Feministisk initiativ – gikk kraftig frem. Moderaterna mistet en stor andel velgere til Miljøpartiet, noe som viser hvor lite dette ensidige økonomiske fokuset i den moderate kampanjestrategien rimer med velgernes prioriteringer.

Hvordan har det kunnet utvikle seg på denne måten? Den borgerlige meningsdannelsen har allerede siden 70-tallet vært ensidig fokusert på økonomiske spørsmål. Konsekvensen av ensidigheten har blitt at man delvis overlot store deler av den offentlige arenaen til sine meningsmotstandere, delvis at man har gitt disse definisjonsmakt i alle spørsmål utenom dem som handler om økonomi.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
8 years ago

Vid något tillfälle läste jag som hastigast, minns ej var, (vilken sida eller vilken som var avsändare), om en märklig profetia, eller vad man skall kalla det, om just Israel och Israels dröm om framtiden. Att EU verkligen vill nedmontera alla nationalstater i Europa till förmån för the USE, verkar alltmer stå klart, men det tråkiga är kanske ändå att man inte vill tala tydligare språk kring dessa planer, drömmar och önskningar. Att judar själva deklarerat sig ha fundamentala och drivande viljor i en förvandling till just ett s.k. multikulturellt Europa, där de själva då eventuellt riskerar förföljelser, kan man… Read more »

Bernt
Bernt
8 years ago
Reply to  Bergfast

“…det bästa européer har att göra är att raskt konvertera till islam”. Tyvärr verkar det inte kunna förhindra konflikter och krig. Skulle behövas en fredlig form av islam – en europeisk islam, men då blir det ju en till islam som måste bekämpas. Något slags “elit” trodde säkert på att människor av olika “slag” skulle kunna leva tillsammans bara de fick pröva på och mötas, FN är ett exempel, annat är bara fördomar. Frankfurtskolan, “vetenskapen” hävdade den idén. Och judarna skulle komma att synas mindre när de blev en grupp i mängden av alla andra olika folkgrupper. Nu visar det… Read more »

Lightmann
Lightmann
8 years ago

Og når jøderne forlader Europa, forsvinder samtidigt et enormt stort skattetilskud fra et arbejdssomt folk, og dem som er skyld i det, vil ikke kunne modtage deres sociale ydelser længere, da der ikke er nogen til at indbetale dem. En side fra Hodjas, helt tilbage fra august 2007. Enough said. h t t p://hodja.wordpress.com/2007/08/29/nobelpriser/ – Hvad fanden er der galt med de europæiske politikere? Hvorfor medvirke til at fordrive jøderne? Hvorfor fanden siger de ikke fra over for de skrigende skæggede halse? Jeg mener, hvorfor fanden finder vi os i det? Der er en gennemgående rød tråd, jeg har lagt… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Selv om ALLE frankrigs omkring 600.000 jøder skulle finde på at pakke kufferterne vil det ikke være noget videre problem at tage godt mod dem i Israel . Boligbyggeriet ER nu gearet op til at kunne accelerere hurtigt ,og det samme gælder dele af erhvervslivet. Et flertal af de franske jøder ankommer med nok penge til at klare sig i et par år, og mange har allerede for flere år siden købt lejlighed i Israel. Deres børn vil blive israelere uden accent , og vil som mine egne lytte høfligt til forældrenes endeløse og kedsomelige fortællinger om hvor smuk bøgeskoven… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x