22
jun
Seneste opdatering: 22/6-14 kl. 0332
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Idag visade TV4 ett litet inslag, där ordet svensk och svenskar användes så frekvent att det kan ha varit någon form av rekord.Tobbe

Prognoser og prognoser

Så langt tilbage som jeg husker, og det er længe, Migrationsverket ikke leveret én prognose for asylsøgere, der ikke var for lav. Nu er årets progose kun midtvejs skruet op til 70.000–80.000 asylansøgninger. Når vi når januar 2015, vil den også vise sig at være 10-15 procent  for lav. For hvert år forsvinder det kendte Sverige hurtigere og hurtigere ud af historien for aldrig at vende tilbage.

Just nu ökar antalet människor som söker skydd i Sverige kraftigt. Enbart i förra veckan ansökte 2.100 människor om asyl.Fortsätter ökningen kan rekordet från 1992 slås, då Bosnienkrigets fasor drev upp antalet asylsökande till 84.000.

I april bedömde Migrationsverket att antalet asylsökande i år skulle bli 61.000. Den 23 juli offentliggörs nästa prognos. Den kommer att skrivas upp kraftigt. Migrationsverket tänker sig nu att 70.000–80.000 människor kommer att söka asyl i Sverige före årsskiftet. Siffran kan bli högre. Kommunernas ovillighet att ta emot flyktingar gör att Migrationsverket måste upphandla tusentals extraplatser till en merkostnad av runt en miljard kronor i år.

Verkets generaldirektör, Anders Danielsson, riktar hård kritik mot kommuner som vägrar ta emot flyktingar.– “Vi kan känna oss stolta över att så måna söker sig till Sverige. Här blir man mottagen på ett bra sätt. FN:s flyktingorgan, UNHCR, säger att vi är bäst i världen och det betyder något, säger Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson till DN.Prognosen fel – tusentals fler behöver hjälp

Hvis ikke de europæiske lande enten opsiger eller radikalt omfortolker ikke mindst FNs flygtningekonvention, vil menneskestrømmen ikke standse i nogen overskuelig fremtid, og Europa vil derfor blive til noget helt andet, end Europa historisk har været.Morten Uhrskov: Dramaet i Irak vil med stor sandsynlighed øge antallet af flygtninge til Europa

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Norge varnas för “totalitär” svensk feminism 😀 http://www.friatider.se/norge-varnas-f-r-totalit-r-svensk-feminism Publicerad 22 juni 2014 kl 18.51 Politik.Den norska kvinnoorganisationen Ottar, en motsvarighet till svenska Roks, varnar för en radikalisering av den feministiska rörelsen [!!!] och lyfter fram Sverige som skräckexempel på hur illa det kan gå. Bakgrunden är att svenska feminister försökte stoppa Norges jämställdhetsminister från att besöka feministkonferensen Nordiskt forum i Malmö. En grupp svenska vänsteraktivister och feminister från Feministiskt initiativ och Vänsterpartiet attackerade nyligen Norges jämställdhetsminister Solveig Horne (FRP) i en debattartikel i Aftonbladet. Undertecknarna, som kallade sig “antirasistiska feminister”, var upprörda över att Nordiskt forum i Malmö bjöd in… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

http://petterssonsblogg.se/2014/06/22/asylprognosen-fel-igen/

Utdrag: – Vi kan känna oss stolta över att så måna söker sig till Sverige. Här blir man mottagen på ett bra sätt. FN:s flyktingorgan, UNHCR, säger att vi är bäst i världen och det betyder något, säger Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson.

-Pettersson anser att Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson är galen, han är stolt över att vi får spara på sjuk, äldrevård, skola osv. och att muslimerna sätter världen i brand.

Angela
Angela
8 years ago

Prognoser och prognoser. http://petterssonsblogg.se/2014/06/06/italienarna-klagar-over-tre-miljoner-om-dagen/

Italienarna med sina 60 miljoner invånare klagar över att betala 3 miljoner om dagen för invandringen. Sverige med sina 9,5 miljoner får betala 103 miljoner om dagen.

Angela
Angela
8 years ago

Ja det är mycket vanligt att svenskar strider i Syrien, Irak och Afrika. Det kommer fler. Så fort Inga har fått hjulen på rollatorn lagade åker hon. Hon har bott i Sverige hela sitt liv och tänker nu gör en krigsinsats för sitt land i Al Shabab i Nigeria. Sven kommer också så fort han fått sprutt på pace-makern. Att sitta på ett hem där man dör inom ett år p g a vanvård och brist på mat ger inga bra vibrationer om en framtid som pensionär. “Därför drar vi nu”, säger de båda. Vi kan lika gärna dö där… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

På Tobbes blogg har man gjort en mycket bra iakttagelse. En beteendevetenskaplig iakttagelse. Man kan uttrycka vrede över inslaget eller skämta om det men det obehagligaste med inslaget har fortfarande inte sagts. Att spratteldockorna på TV4 inte vet till fullo vad de sysslar med är kanske inte så konstigt men att Ranstorp inte skulle veta vad han gör är osannolikt. Inom beteendevetenskapen är det välkänt att människor som utsätts för tvång (grupptryck) kan förneka sådant som de vet är sant, riktigt och ansluta sig till en grupps felaktiga resonemang och uppfattning fastän uppfattningen kan vara in absurdum. De mest kända… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Det är otroligt hur etablissemanget helt skamlöst försöker sig på att lura folk att svenskar för krig i Syrien och andra stater i Mellan Östern och Afrika. Det är inga SVENSKAR som för krig utan utlänningar från respektive land i dessa regioner. All min respekt för Magnus Ranstorp försvann i ett huj när han låter sig utnyttjas som en idiot för globalisternas intressen. Hur lågt kan man sjunka? Fy skäms Ranstorp! Fy skäms TV 4 som nedlåter sig till lögner. I brist på information låter en del sig luras. De som bara har tillgång till en dagstidning och SR och… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x