27
jun
Seneste opdatering: 27/6-14 kl. 1053
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-redeker-copenhagen-may-4-2009-096-1

(Foto: Karen Jespersen og Robert Redeker)

Indvandringens følger i Sverige er ude af kontrol. Det er netop blevet afsløret, at 28 piger i en klasse på 30 var om 28 ud af 30 piger i en skoleklasse var omskåret. Det er netop blevet afsløret i den svenske by Norrköping. Indtil videre er der opdaget 60 piger i Nörrköping, som er omskåret. De flere på den helt grove måde, der er gennemgribende lemlæstelse.

Disse pigers tragedie illustrerer på den aller værste måde, at indvandringen i Sverige er ude af kontrol. Den politisk korrekte ’elite’ har åbnet for en masseindvandring fra ikke-vestlige lande, der siger sparto til det antal, man oplever i Danmark og andre europæiske lande. Det gælder både asyl og familiesammenføring. Samtidig har eliten udvist foragt for befolkningen og landets historie og kultur. Resultatet er regulære opløsningstendenser.

Krigen i Syrien betyder, at tilstrømningen når et svimlende omfang, fordi der i realiteten er fri indrejse for mennesker fra Syrien. Søndag kom der et nyt tal. Det lød på 80.000 asylansøgere, skrev Dagens Nyheter. Til sammenligning siger prognosen for Danmark 6.000 asylansøgere i år. Sverige har meget svært ved at håndtere det store antal asylansøgere.

Det betyder for eksempel, at en lille by som Röstånga med 800 indbyggere mellem Landskrona og Helsingborg skal tage imod 300 asylansøgere. Det er samme billede i andre byer. Karen Jespersen: Fortsættes i Berlingske Tidende (Södertälje: Länstidningen stryper invandringskritik i kommentarsfälten.)

Röstånga er en lille by ved den sydlige fod af Söderåsen. I dansketiden hed den Reffstangh, men den har været beboet siden stenalderen. Jeg plejede at købe min honning der, når jeg var på cykeltur i Sverige. Det var hos en gammel mand, der var så blind, at vi måtte betjene os selv til hans fulde tillid. Hvordan han overhovedet fik slynget honningen uden at kunne se, ved jeg ikke. Jeg ser ham for mig endnu og hans forfaldne træhus på Kolemavägen, selvom han må have været død i 30 år. Jeg kan glemme, men aldrig et ansigt.

“Deeply troubled by Sweden”

A U.S.-born Middle East expert says if the United States doesn’t curb Islamic immigration, the whole of Western civilization is in trouble. He suggests putting political correctness aside and doing what’s morally right.

As reported earlier by OneNewsNow, an increasing number of French Jews are leaving for Israel because of the growing influence of radical Islam in that country. And even in Sweden, Islamic immigration is changing that once peaceful northern European nation.

David Rubin, a former mayor of the Israeli city of Shiloh, visited Sweden several weeks ago and says he is troubled by what he witnessed. “”They are seeing a big difference in the level of street crime, in the lack of freedom in their country,” he relates. “The culture of Europe is changing – and the United States is not that far behind.”

“I say now is time for the United States to act to halt Islamic immigration, because if the United States doesn’t do that quickly then the whole of Western civilization is in trouble.” Advice on Muslim immigration: Stop being PC

Jalving interviewer Fjordman

Den norske forfatter og blogger Fjordman, der blev beskyldt for at have inspireret terroristen Anders Breivik, svarer igen med en ny bog.

Han fik skyld for at have inspireret Anders Behring Breivik til den grufulde terrorhandling på Utøya. Men den norske skribent og forfatter Fjordman, der blogger for det amerikanske FrontPage Magazine, har afvist alle associationer og anklager og udsender senere på året en bog med titlen ”Vitne til vanvidd”. Den udkommer på norsk hos det danske Trykkefrihedsselskabets Bibliotek, fordi ingen tør udsende bogen i hans hjemland, og handler om Breiviks terrorhandling og reaktionen derpå. Samt om den store indvandring til Norge.

Fjordman, hvad er det for et vanvid, du hentyder til?

»Jeg sigter både til Breiviks forbrydelse og til indvandringspolitikken, sådan som den føres i Vesteuropa. Breiviks handlinger var vanvittige. Nogle mener, at Breivik er helt eller delvis sindssyg. Dommen fra 2012 fremstår på flere punkter ikke som overbevisende.  Politiet, pressen og myndighederne i Norge har ledt med lys og lygte i flere år efter Breiviks påståede miljø. De har ikke fundet noget. Hans såkaldte terrororganisation Knights Templar ser ikke ud til at have eksisteret andre steder end i Breiviks muligvis sindssyge hoved. Fortsættes Vidne til vanvid FRISPARKET

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
9 years ago

Marcus Aurelius kom i mina händer: “Självbetraktelser”. I Åttonde boken, 2, står det i början: “Spörj dig själv vid allt vad du gör: i vilket förhållande står denna handling till mig?” Jag fick genast en massa tankar och, tror jag, en viss insikt. Projicering! Där var det! Är inte dagens politik i Sverige något annat än projicering? Almedalsveckan ska låta kyrkklockorna ringa när de fula och oönskade tar till orda, d v s Svenskarnas parti. Och genom åren har denna projicering vidlådit SD, som är ett parlamentariskt parti i vår riksdag. Med andra ord: de svenskar som envisas med att… Read more »

Marit
Marit
9 years ago

Sverige må vel være det sjukaste landet i hele den vestlige verden. Forøvrig mener jeg at “stridshingsten” deres bør tvangskastreres.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Skal man le eller græde? 😀 Nogle gange får man nærmest fornemmelsen af at være en ufrivillig tilskuer, som er “tvangsindlagt” til at overvære en eller anden form for avanceret absurd totalteater, når talen falder på Sverige og dets selvpåførte ulykker. Feministiskt initiativ vill se mindre guld ( overskriften er fra Fria Tider ) http://www.folkbladet.nu/822164/mer-vard-mindre-guld Mer vård, mindre guld Publicerad i onsdags kl 23.00 Debatt. Det satsas för mycket resurser för framställning av guld, resurser som kan användas i välfärdssektorn i stället [!!!], skriver företrädare för Feministiskt Initiativ. Både i Sverige och i många andra länder finns åtskilliga ton guldtackor… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Feministiskt initiativ vill se mindre guld http://www.friatider.se/feministiskt-initiativ-vill-se-mindre-guld Publicerad 26 juni 2014 kl 19.44 Ekonomi.Guld är “manligt kodat”. [!!!!!] Därför bör framställningen av guld minska och pengarna istället satsas på “kvinnligt kodade” områden, som vård och omsorg, enligt Feministiskt initiativ. I en debattartikel i Folkbladet skriver Fi-företrädarna Kajsa Markström och Saašha Metsärantala att alldeles för mycket resurser läggs på att framställa och förvara guld. Pengarna som kunde frigöras från det området kunde istället användas för viktigare saker, menar debattörerna. Anledningen till att så inte sker är att “det som är manligt kodat brukar värderas högre än det som är kvinnligt kodat”.… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

Det værste er, at udviklingen i Sverige kan ikke undgå at få indflydelse på landene i “nabo-laget”, herunder Danmark. BEvares, et eller andet sted kan det da fryde mig, at de opblæste og selv-overvuderende indbyggere i Københavns kommune får lov at “smage” multikulturens konsekvenser for alvor, (via naboskabet med Malmø/Skåne). Det er jo lige præcis denne multikultur de har så ihærdigt har stemt for ved stort set alle kommune- og Folketingsvalg. Men desværre vil de negative konsekvenser også ramme folk i omegns-kommunerne. Jeg har venner helt ude i Egedal kommune, hvor de stort ingen “kultur-berigere” har, men alligevel har de… Read more »

Elefanten
Elefanten
9 years ago
Reply to  JensH

I Weekendavisen fra d. 20. juni skriver midlertidig professor Thomas Hoffmann om muslimer som party-crashere (fest-ødelæggere). De følger bare deres profets eksempel.

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

Fjernet indlæg fra JP. Den slags ting må man ikke skrive. For at sætte tingene ind i det rette perspektiv, så bør man afsluttende være klar over, at politikere som Anna Mee Allerslev og andre vestlige politikere med deres ideologi om åbne grænser og masseindvandring fra ustabile muslimske samfund aktivt støtter islamiseringen af Europa og dermed opløsning af nationalstaterne. Når der således er nok af Shia muslimer og Sunny muslimer i Danmark vil de voldelige sammenstød mellem disse to grupper naturligvis fortsætte og forvandle Danmark til en slagmark. Vi har med andre ord at gøre med politikere, der forråder deres… Read more »

Visionären
Visionären
9 years ago

F! i Sverige tar hellre upp utvinning av guld som ett större problem, eftersom det är “manligt kodat” (sic)???

Huruvida F! anser att knivskärning i små barns underliv är ett “manligt kodat” problem framgår dock inte, eftersom de tydligen inte tycker att saken är värd att ens tas upp till debatt.

Tydligare än så kan väl knappast F!:s prioriteringar i frågor om människosyn beskrivas.

V

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago

Efter en kedelig start på året hvor der kun kom omkring 1.000 asylansøgere om ugen, så var man oppe på 2.000 i sidste uge og ifølge ”Migga”, så skulle man være på vej mod 3.000 i den her uge. At 280 ud af 290 kommuner i øjeblikket kører med underskud, og at der hverken er boliger eller arbejde til den store mængde af lavintelligente analfabeter fra nogle af verdens mest barbariske ”kulturer”, bekymrer man sig ikke om. Det bekymrer selvfølgelig heller ingen af ”tryknapperne” i Riksdagen at der dagligt er en skolebrand, mord og massevis af voldtægter og røverier. Velkommen… Read more »

Crass Børsting
Crass Børsting
9 years ago

I never forget a face but in your case, I’ll make an exception.
(Groucho Marx)

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Om kort tid vil mindst en af Damarks naboer være et stykke mellemøsten .

Santor
Santor
9 years ago

I betragtning hvor meget fremme i skoene feministerne er i Sverige, er stilheden nærmest larmende!

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
9 years ago
Reply to  Santor

Var lige inde paa kvinfo’s hjemmeside for at finde den store overskrift om deres soestre
fra Somalia og omegn,hvordan de her stakkels piger risikerer at blive skamferet i skridtet paa
bestialsk vis i Sverige……..nul,niks nada,ikke en skid,end ikke en sagte kaglen.
Bliver tavsheden endnu mere oeresoenderrivende,vil hoerevaern nok snart blive paabudt.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x