8
jul
Seneste opdatering: 28/8-14 kl. 0644
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“There are new rules in place under this new government: You will never, ever live in Australia. This is the policy of this new government.”Operation Sovereign Borders

Europæere skal holde øje med Middelhavets såkaldte bådflygtninge, og ikke vente sig alt for megen klar tale af kommissær Malmström. Hun har givet Sverige væk, nu vil hun give resten af Europa væk, hvis hun altså får lov.

Dan Park fængslet igen igen

Dan Park häktas, misstänkt för hets mot folkgrupp.I förmiddags hölls häktningsförhandling angående Dan Park, som greps i lördags i samband med hans utställning på ett galleri i Malmö. Han anhölls senare misstänkt för hets mot folkgrupp.Efter förhandlingar är Malmö tingsrätts beslut att Dan Park häktas, och han kommer att sitta häktad fram till sista åtalsdag, den 23 juli. SR, Sydsvenskan


Danmarks röst: Lars Vilks og Henrik Rönnquist

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Nuvel, når jeg nævner australierne, er det for at vise, hvordan de har holdt sig fri af den tårepersende journalistik, men også for at vise, hvilke dilemmaer deres handlemåde giver dem. De har gjort menneskesmuglerne arbejdsløse, praler de af. Og sandt er det, at der siden december 2013 ikke er ankommet bådflygtninge til Australien. Men sandt er det også, at der i lejre på to stillehavsøer sidder en række flygtninge, som har fået deres sager behandlet – med negativt resultat – men ikke er til sinds at rejse hjem. Til dem siger indenrigsminister (eller er det integrationsminister) Scott Morrison:… Read more »

trackback

[…] Taget herfra […]

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Link med ganske aktuelt nænt- 7 juli.
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Sovereign_Borders

HH
HH
8 years ago

Jisses så dum jag är! En stunds funderande efter en kopp kaffe gav mig SYNEN! Och den förmedlar jag bla till Bergfast – min broder i fördömelsen! – så här:

Det som hände med Dan Parks vernissage var en INSTALLATION! “Poliserna” var naturligtvis utklädda! Och den skanderande kören var givetvis vänner som ville ge uppmärksamhet till verken och galleriet.

Absolut tror jag detta! Och f ö vill jag gärna återvända i livet, till den tid då jag var ca 5 år och fick vara I FRED!

Jag ska nu med alla goda makters hjälp retardera mig.

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  HH

Rolig beskrivning, (fniss, skratt)

Ja, helt säker kan man kanske inte vara…

kenneth
kenneth
8 years ago

Weekendavisen har i dag en stor artikel med overskriften: “Problemet Åkesson”. Her skriver man om racister i parlamentet og at SD har en fortid med nationaldemokrater som de ikke har kunnet løsrive sig fra.

norje
norje
8 years ago

“ISIS’ Latest And Most Ambitious Plan Yet: Invade Spain”

http://www.zerohedge.com/news/2014-07-07/isis-latest-and-most-ambitious-plan-yet-invade-spain

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
8 years ago
Reply to  norje

“Nuke the Isis fuckers and be done with it”…..naar de nu saa gerne vil tilbage til stenalderen synes jeg,den civiliserede del af verden boer goere alt der staar i dens magt,
for at hjaelpe dem med at naa dette maal!
Hatten af for Australien,det var sgu da klar tale fra en politiker;her er der da vist noget
at laere for rigtigt mange politikere.

HH
HH
8 years ago

Jag håller faktiskt med Bergfast – sen är frågan hur mycket vi tål av installationer, en get som fått ett däck över kroppen, en urinoar… Jag vill inte förbjuda, men Dan Parks liksom Vilks provokationer känns onödiga och som jag förstår Bergfast handlar det om ett få uppmärksamhet. Men att polis går in och hämtar tavlor – betalade de ingenting? – är ju rätt fantastiskt. Låt Park ha sitt saying och låt det vara med detta. Det är ju uppmärksamhet han vill ha och det har han nu fått med råge. Och hur var det med Elisabeth Ohlson-Wallins Jesusbilder? Eller… Read more »

Nils
Nils
8 years ago

Hvordan skal vi kunne være gode med alle de konventioner? Det er ikke godhed at gøre noget, fordi man er tvunget til det af en lov, man ikke selv har været med til at vedtage og som håndhæves af dommere, som er hævet over demokratiet, såmegetdestomeresom denne institutionaliserede højere godhed i sin virkning ofte er ren ondskab.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Det Australske eksempel viser hvordan den Juridiske Korrekthed er endnu værre end den Politiske Korrekthed . Selv i de få (endnu!) tilfælde hvor det er lykkedes at få en nogenlunde fornuftig regering til magten , viser det sig så at der BAGVED den politiske magt gemmer sig en helt anden slags magtkoncentration som det kræver helt andre midler at lave om på . Teoretisk kan den lovgivende instans lave om på de love som dommerstanden bruger til at gøre sig selv til enevældig og ufejlbarlig vi-alene-vide autoritet , men i det øjeblik en enkelt nationalstst på denne måde vil forsøge… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Just præcis 😉

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Som det før er blevet sagt, så er vi gået fra folkestyre til domstols-styre.

Hans Und
Hans Und
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Der er en sag fra Hong Kong der er af en vis interesse her, i og med retssystemerne ligner hinanden (common law). Hvad jeg notere mig er, at konventionerne ikke blev direkte inddraget, men inddirekte og at dommerne (sagen var igennem 3 instanser) slet ikke inddrager spørgsmålet. Advokaten for sagsøger forsøger sig ellers. Grunden til det, gætter jeg på, er at konventionerne slet ikke ses som en relevant retskilde. Fra wiki: Argumenter i 2′ instans “David Pannick continued to represent the government. In the first day of the hearing, Pannick argued that “there is no undermining of the rule of… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Nej, jeg tror alle vestlige lande har menneskeretsdomstole som overherrer, hvor end legaliteten kommer fra – vel som medlem af FN.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Lars Wilks i Danmarks Röst på Radio24syv

http://arkiv.radio24syv.dk/video/10035443/danmarks-rost-08-07-2014

Konstnären Lars Wilks gästar och det blir prat om kultur – varför är den till vänster? Vi
diskuterar konst och yttrandefrihet och har även med oss galleristen Henrik Rönnquist, som
ställde ut Wilks och Dan Park, och journalisten Elisabeth Höglund. Mikael Jalving

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Angående intervjun med Wilks på Danmarks Röst. Tycker ärligt talat inte om förklaringen om att man vill sätta benämningen konst, och konstnär på företeelsen att se som sin uppgift att endast vara provokatör endast för provokationens egen skull, och endast för att vilja skaka om det etablerade och för att kunna uppröra och retas? Att sedan på fullt allvar vilja mena och anse att det är att vara konstnär, det är konstens uppgift, det är konstnärens uppgift osv., är nästan någonting dråpligt. Det beteendet liknar ju mer vad som sker när en lillebror vill retas med en storebror, eller tvärtom,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Radio Länsman interviewer Henrik Rönnquist, som har udstillet L.Vilks konst & nu også D. Parks http://www.exponerat.net/rlm-intervjuar-henrik-ronnquist-stallt-ut-l-vilks-konst-nu-aven-d-parks/ Idag är Dagen D inom konstens värld. Idag ställer gatukonstnären Dan Park ut sin (Fängslande)konst på galleri Rönnquist & Rönnquist. Vi ville ta reda på vem denna ägare vid namn Henrik Rönnquist är. Han som vågar simma mot strömmen och ställa ut Lars Vilks och Dan Parks konst. Börja gör man ju bäst från början. Så vi börjar med att ta reda på hur Henriks resa startade. Varför valde han att starta ett galleri? Skillnad på konst nu från förr? Vilka stora namn har… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

DEBATT: Dan Park – den ende sanne moderne konstnären i Sverige http://www.d-intl.com/2014/07/07/debatt-dan-park-den-ende-sanne-moderne-konstnaren-i-sverige/ Sigge Söderblom. 7 juli, 2014 Gestalten Dan Park är en logisk produkt av postmodernismens konstlära, där credot är att provokation alltid förhöjer konstens värde. [!!!] Därav blir Park, vare sig kultureliten eller deras pöbelsvans på gatorna vill det eller inte, en konstnär som bara agerar enligt de riktlinjer dagens konstvärld dragit upp, skriver Sigge Söderblom. Kort resumé: Uniformerad polis har i Sverige 2014 stegat in på ett galleri och gripit en konstnär på dennes vernissage. Man har beslagtagit nio av hans tavlor, och tavlorna är enligt källor hos… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ja, lige bortset fra at en domstol i Australien nu har forbudt de
australske myndigheder at behandle asylsager til søs og straks afvise
de ubegrundede eller sende dem til lejre i et ekstremt hot “tropeparadis” 😉

Det var i nyhederne på TV i går – DR eller TV2? – men jeg kan desværre
ikke finde et link til det lige nu.

Det er jo næppe det sidste, vi har hørt til den sag …

Gunnar Biering
8 years ago

Overordentligt positivt at se en ansvarlig minister opføre sig som en sådan. Ligesom i Vesteuropa før 1968.
Det, han siger, svarer præcist til Dansk Folkepartis politik. Vågn nu op, Venstre og Konservative!

norje
norje
8 years ago

Fordelen med Australia er at de ikke trenger forholde seg til Den europeiske menneskerettkonvensjon.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

WOW ! Australia Rocks ! …Den sidste etnisk vesteuropæiske nationalstat er ikke gået ned med flaget endnu !

traveler
traveler
8 years ago

Surt at denne Mal(m)strøm skulle udnævnes til netop kommissærposten for indre anliggender, hvor hun på ægte svensk vis kunne udøve maksimal ravage.

Det ikke bare ligner organiseret ondskab.

BE
BE
8 years ago

“Malmstrom was speaking at a news conference to release the annual report of an EU agency, the European Asylum Support Office (EASO), which said the number of people applying for asylum in the EU rose 30 percent to 435,760 in 2013, the highest figure since the EU began collecting data in 2008.”

http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2014/07/07/Europe-should-accept-more-Syrian-refugees-official-says.html

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x