10
jul
Seneste opdatering: 11/7-14 kl. 2101
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Skarp som Mogens  Camre. Hvis –  lad os vove en utĂŠnkelige tanke, – blev udsendt pĂ„ DR i ‘primetime’, ville den forĂ„rsage en politisk omvĂŠltning i Danmark , der ville fĂ„ jordskredsvalget i 1973 til at ligne et lille sandslot. Den ville blĂŠse 3/4  af de inkompetente landssvigere ud pĂ„ Slotpladsen, hvor de hĂžrer hjemme: I permanent sĂžging efter et ukvalificeret job, der svarer til deres evner. “At kĂžre truck krĂŠver jo et certificat”. DR ville vide det, og derfor kunne de aldrig  drĂžmme om at sende denne tale. Nogle burde undertekste den pĂ„ engelsk, sĂ„dan set alle, men det vil vĂŠre et kĂŠmpearbejde.

“Der er kommet gang i befolkningsproduktionen efter at den hvide mand opfandt penicillin og udviklingsbistand. Det havde véret þnskeligt, om vi samtidig var begyndt at hélde p-piller i disse landes drikkevand. Det voldsomme befolkningspres fordeler sig allerede nu i Europa via lande, hvis ledere ser ud til at have mistet realitetssansen mht. konsekvenserne af befolkningstrykket udefra. 


Professor Raphael Israeli, som er ekspert i islamisk historie og tilknyttet Det Hebraiske Universitet i Jerusalem, forudsiger, at hele Europa vil blive forvandlet til et ‘Eurabia’ i lĂžbet af et par generationer. Af vor verdensdels befolkning (Europa excl. Rusland) er 30 millioner i dag muslimer, men det tal ventes at blive fordoblet til 60 millioner i lĂžbet af de nĂŠste 25 Ă„r.

‘Den demografiske udvikling vil fĂžre til en situation hvor ingen hollĂŠnder eller franskmand vil kunne blive valgt til sit lands parlament uden stĂžtte fra det muslimske mindretal, som vil fĂ„ en stadig mere afgĂžrende stemme ved sammensĂŠtningen af europĂŠiske regeringer.’ 


Befolkningsudviklingen og det deraf fĂžlgende stormlĂžb mod Vesten er en altoverskyggende trussel mod hele vores kultur, en trussel mod den vestlige civilisations overlevelse.

“Vi stĂ„r altsĂ„ i en situation, hvor antallet af danskere bĂ„de absolut og relativt falder medens vi ser et voldsomt stigende antal mennesker med en helt anden kultur. Der er ikke saglig grund til at tro, at vores samfundsmodel kan opretholdes, hvis denne udvikling fortsĂŠtter, for en alt for stor del af den ikke-vestlige indvandring bestĂ„r af mennesker som i det vĂŠsentlige savner kvalifikationer for at begĂ„ sig i et moderne samfund og som da ogsĂ„ Ăžnsker et helt andet samfund.“ Mosbjerg Folkefest 2014: Mogens Camre – Om demografi og uduelige politikere

Og meget apropos: Migration helps boost EU population to 507.4 million. SÄdan udtrykker man det, nÄr man udkommer i Bryssel.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] publicerede taler fra Mosbjerg: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og […]

trackback

[…] taler: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og […]

trackback

[…] have the most and least youthful populations. Som Mogens Camre referede FN’s prognoser i sin tale forleden, sĂ„ vil alene Afrikas befolkningstilvĂŠkst fra i dag til Ă„r 2100, vĂŠre seks gange det antal […]

Angela
Angela
9 years ago

“…Vidare uppger Farage att Juncker chockat gruppen genom att förneka det europeiska folkets existens, vilket gĂ„r stick i stĂ€v med vad Farage hört under sina 15 Ă„r i EU-parlamentet.”

Farage mötte Juncker.

http://avpixlat.info/2014/07/10/farage-motte-juncker/#more-117175

Förnekelsen av ett folk mÄste ju först till för att ett nytt folk skall kunna ta plats utan att nÄgon motsÀtter sig folkbytet.

Jernhesten
9 years ago

Uanset om man kan lide Mogens Camre eller ej, sĂ„ mĂ„ man give ham kredit for at vĂŠre en af de absolut fĂžrste politikere herhjemme som i skarpe vendinger advarede mod masseindvandringen. (Dem som engang kaldte “kulturfremmede”)

Det fremgÄr bl.a. af Peter Neerup Buhls bÞger, som har fundet citater og lÊserbreve af Camre som i dag er mere end 40 Är gamle, og har vist sig at vÊre meget prÊcise.

Niels
Niels
9 years ago

Hvorfor pokker er den mand stadig medlem af DF? Dansk Folkeparti har sÄ smÄt godtaget islamiseringen og det multietniske samfund. Hvorfor melder han sig ikke ind i Dansk Samling? Mogens Camre er slet ikke stueren nok til DF. Hans navn er den eneste grund til at han endnu ikke er blevet smidt ud af den stuerene klub pÄ Christiansborg. Jeg forstÄr ham ikke.

Manden er hamrende intelligent, men pÄ visse omrÄder slÄr hans intelligens bare ikke til. Forholdet til DF er et bevis herpÄ.

LarsS
LarsS
9 years ago

God og oplysende tale af Camre.

Frygter lidt at gentage mig selv, men essensen af det etablissementet praktiserer, er i bund og grund, at invitere kulturelle kannibaler til landet, lade dem fortsÊtte med deres tribale appetit for fortÊring af det vi aldrig selv ville fordÞje, og sÄ blot bede dem spise hele mollevitten med kniv og gaffel, sÄ Bo Lidegaard og et alii kan gÄ i seng om aftenen, uden at blive forstyrret over jagtdyrets hÞjlydte gnasken af byttedyret, med sÞlvbestik i hÄnd!

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Glimrende og klar tale af Camre, uden den indeholder noget nyt eller ukendt.
Hvorfor ikke sende den som kronik til Jyllandsposten og se, hvad der sker?
Eventuelt afslag fra Jyllandsposten pÄ optagelse vil vÊre lige sÄ interessant at offentliggÞre.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x