10
jul
Seneste opdatering: 11/7-14 kl. 2101
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Skarp som Mogens  Camre. Hvis –  lad os vove en utænkelige tanke, – blev udsendt på DR i ‘primetime’, ville den forårsage en politisk omvæltning i Danmark , der ville få jordskredsvalget i 1973 til at ligne et lille sandslot. Den ville blæse 3/4  af de inkompetente landssvigere ud på Slotpladsen, hvor de hører hjemme: I permanent søging efter et ukvalificeret job, der svarer til deres evner. “At køre truck kræver jo et certificat”. DR ville vide det, og derfor kunne de aldrig  drømme om at sende denne tale. Nogle burde undertekste den på engelsk, sådan set alle, men det vil være et kæmpearbejde.

“Der er kommet gang i befolkningsproduktionen efter at den hvide mand opfandt penicillin og udviklingsbistand. Det havde været ønskeligt, om vi samtidig var begyndt at hælde p-piller i disse landes drikkevand. Det voldsomme befolkningspres fordeler sig allerede nu i Europa via lande, hvis ledere ser ud til at have mistet realitetssansen mht. konsekvenserne af befolkningstrykket udefra. …

Professor Raphael Israeli, som er ekspert i islamisk historie og tilknyttet Det Hebraiske Universitet i Jerusalem, forudsiger, at hele Europa vil blive forvandlet til et ‘Eurabia’ i løbet af et par generationer. Af vor verdensdels befolkning (Europa excl. Rusland) er 30 millioner i dag muslimer, men det tal ventes at blive fordoblet til 60 millioner i løbet af de næste 25 år.

‘Den demografiske udvikling vil føre til en situation hvor ingen hollænder eller franskmand vil kunne blive valgt til sit lands parlament uden støtte fra det muslimske mindretal, som vil få en stadig mere afgørende stemme ved sammensætningen af europæiske regeringer.’ …

Befolkningsudviklingen og det deraf følgende stormløb mod Vesten er en altoverskyggende trussel mod hele vores kultur, en trussel mod den vestlige civilisations overlevelse.

“Vi står altså i en situation, hvor antallet af danskere både absolut og relativt falder medens vi ser et voldsomt stigende antal mennesker med en helt anden kultur. Der er ikke saglig grund til at tro, at vores samfundsmodel kan opretholdes, hvis denne udvikling fortsætter, for en alt for stor del af den ikke-vestlige indvandring består af mennesker som i det væsentlige savner kvalifikationer for at begå sig i et moderne samfund og som da også ønsker et helt andet samfund.Mosbjerg Folkefest 2014: Mogens Camre – Om demografi og uduelige politikere

Og meget apropos: Migration helps boost EU population to 507.4 million. Sådan udtrykker man det, når man udkommer i Bryssel.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] publicerede taler fra Mosbjerg: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og […]

trackback

[…] taler: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og […]

trackback

[…] have the most and least youthful populations. Som Mogens Camre referede FN’s prognoser i sin tale forleden, så vil alene Afrikas befolkningstilvækst fra i dag til år 2100, være seks gange det antal […]

Angela
Angela
7 years ago

“…Vidare uppger Farage att Juncker chockat gruppen genom att förneka det europeiska folkets existens, vilket går stick i stäv med vad Farage hört under sina 15 år i EU-parlamentet.”

Farage mötte Juncker.

http://avpixlat.info/2014/07/10/farage-motte-juncker/#more-117175

Förnekelsen av ett folk måste ju först till för att ett nytt folk skall kunna ta plats utan att någon motsätter sig folkbytet.

Jernhesten
7 years ago

Uanset om man kan lide Mogens Camre eller ej, så må man give ham kredit for at være en af de absolut første politikere herhjemme som i skarpe vendinger advarede mod masseindvandringen. (Dem som engang kaldte “kulturfremmede”)

Det fremgår bl.a. af Peter Neerup Buhls bøger, som har fundet citater og læserbreve af Camre som i dag er mere end 40 år gamle, og har vist sig at være meget præcise.

Niels
Niels
7 years ago

Hvorfor pokker er den mand stadig medlem af DF? Dansk Folkeparti har så småt godtaget islamiseringen og det multietniske samfund. Hvorfor melder han sig ikke ind i Dansk Samling? Mogens Camre er slet ikke stueren nok til DF. Hans navn er den eneste grund til at han endnu ikke er blevet smidt ud af den stuerene klub på Christiansborg. Jeg forstår ham ikke.

Manden er hamrende intelligent, men på visse områder slår hans intelligens bare ikke til. Forholdet til DF er et bevis herpå.

LarsS
LarsS
7 years ago

God og oplysende tale af Camre.

Frygter lidt at gentage mig selv, men essensen af det etablissementet praktiserer, er i bund og grund, at invitere kulturelle kannibaler til landet, lade dem fortsætte med deres tribale appetit for fortæring af det vi aldrig selv ville fordøje, og så blot bede dem spise hele mollevitten med kniv og gaffel, så Bo Lidegaard og et alii kan gå i seng om aftenen, uden at blive forstyrret over jagtdyrets højlydte gnasken af byttedyret, med sølvbestik i hånd!

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Glimrende og klar tale af Camre, uden den indeholder noget nyt eller ukendt.
Hvorfor ikke sende den som kronik til Jyllandsposten og se, hvad der sker?
Eventuelt afslag fra Jyllandsposten på optagelse vil være lige så interessant at offentliggøre.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x