11
jul
Seneste opdatering: 11/7-14 kl. 2053
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Morten Uhrskovs tale på Mosbjerg Folkefest har været optrykt i Jyllands posten.

Fördumningsindustrin & genusvansinnet

Vi tar upp genusfrågan ur olika perspektiv. Är det tabu att prata om kvinnors våld mot män? Har genusdebatten gått överstyr? Medverkande journalisten Ingrid Carlqvist, psykologen Eva Rusz och matematikern Tanja Bergkvist. Mikael Jalving

Det svenske genusvanvid undgår jeg stort set undtagen de mere morsomme udtryk: Ligestillet snerydning, kvinder der vil stå op og tisse, unisex toiletter på Stockholms Rådhus og trompeter som mandlige fallossymboler. Danskere kender lykkeligvis ikke ord som “könmaktsordning” og “härsketeknikker.” Det hele stammer fra nogle temmelig spekulative “forskere” i 70 og 80’erne, og det er politisk pseudovidenskab af værste skuffe.

Svenske politikere har af uvisse grunde forsynet det med godt med penge og professorststillinger, og derfra har vanviddet bredt sig til hele landet. Ingen andre lande kender det med tilsvarende styrke. Jeg kender kun to danskere, der har advokeret for at indføre galskaben i Danmark: Drude Dahlerup fordi hun selv lever godt af branchen, og Hanne Vibeke Holst fordi hun er en naiv politisk drømmer, en kvindelig Jakob Holdt bare lidt mere soigneret.  Man kan læse nærmere om det på den livlige og begavede matematiker Tanja Bergqvits blog.“Those whom the gods wish to destroy they first make mad”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] taler fra Mosbjerg: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og indvandring og Hans Rustad – Tiderne skifter – og skifter […]

trackback

[…] Tidligere taler: Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere og Morten Uhrskov: Demografi og indvandring. […]

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Ciceros kommentar 58 fra http://www.unz.com/isteve/genetics-of-argentina/#comments It’s perhaps worth bringing up that Juan Bautista Alberdi, the man who first proposed that Argentina should open its gates to massive European immigration, and stated that “To govern is to populate.” did not want Spaniards or Italians to be allowed into Argentina. He considered Catholic Southern Europeans nations to be backwards and dull, and thought that if the Argentine government could allow in a huge influx of British, French, and German settlers it would allow the nation to become a great power. While Alberdi managed to get the clause to allow unfettered European immigration… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Så nåede de svenske PK-journalister og profstyckere (meningsdannere) på Södern i Stockholm omsider grænsen for deres tilsyneladende endeløse tolerance af mångkulturens (multi-) “kulturberigende” konsekvenser. Det næste bliver formentlig “gated communities” ligesom henne i USA. Mångkulturen ar tydeligvis kun rigtigt god, når det er alle andre, der skal udsættes for den for alvor – men da endelig ikke en selv, ens egne børn og alle ens ligesindede venner og kolleger med alle de “rigtige” meninger. Der findes vist et godt ord for den indstilling – det begynder med “H” 😀 På det seneste er der nemlig kommet flere og flere tiggere… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Tack för det. Kan bara instämma. Kommentarerna antyder om en vändning. Hoppas Stockholmarna läser det.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Angela

Just precis 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Angela

Haha, nu er kommentarerne på mystisk vis forsvundet –
hvordan kan det mon være? 😉

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Måste läsas: Johan Westerholm om invandring. (Södermalm bl a)

http://bakom-kulisserna.webnode.se/news/johan-westerholm-om-invandring/

Hans Und
Hans Und
8 years ago
Reply to  steen

Mit bud er, at mange simpelthen er bange for at blive ofre for den heksejagt, som islamiserings fortalerne bruger som deres våben. Atter andre er orputunister som simpelthen ser det som en måde de kan stække andre på. Et eksempel på det sidste er Magrthe(III) Pestager, der bruger heksejægerne som murbrækker i sin kamp for afskaffelse af arbejds- og syge dagpenge, samt mere europa og nationalstaternes afskaffelse.

Fortalerne/heksejægerne har deres baggrund i organisationer som Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, ulandsindustrien m.v. Spørgsmålet er hvordan vi får brudt fortryllelsen.

nobody
nobody
8 years ago

Är framtiden svenska motstånd att göra som eleganten ifrån vidderna?

“eddie meduza – eleganten från vidderna”: http://www.youtube.com/watch?v=IhHrm1Gqopw

Har ni tänkt på att då kommer skatteunderlaget att försvinna? Och den som då inte kan klara sig själv får då klara sig själv.

Angela
Angela
8 years ago

Jag vet inte om det kommer med. Verkar som min kommentar bara försvinner ut i rymden. Men det är ord som är högst relevanta i sammanhanget. En kort information om vad FN:organisationer sysslar med. De yngre generationerna har ingen aning om hur kontroversiellt hela FN en gång varit och att deras förfäder kämpat mot det. För alla begrep att de som är flest får mest makt. Och flest kan aldrig väst bli. Rätt får ALDRIG byggas på flertal utan på rätt. Det rätta och sanna är i sig. Det räcker med att EN ENDA PERSON säger vad som är rätt… Read more »

barfbag
barfbag
8 years ago

OT. Når nu muslimen Hussein Obama (som han selv har sagt i en tale!) i Det Hvide Hus i U.S.A. har fjernet enhver troværdighed om Pax Americana – Freden i Verden garanteret af U.S.A. – forsvinder også støtten til et frit “Palæstina” – eller rettere, man er ligeglade med krav fra terrorist-gruppen Hamas, også medlems-landene i FN (Forbrydernes Nationalforsamling): http://libertyunyielding.com/2014/07/10/post-american-world-one-cares-palestine/

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  barfbag

Unesco grundades den 16 november 1945 i London då 37 länder skrev under organisationens konstitution. Konstitutionen trädde i kraft 4 november 1946 då den ratificerats av 20 länder. Unesco har under åren varit en mycket kontroversiell organisation. Under 1970- och 1980-talen ansåg Västländerna, särskilt USA och Storbritannien, att organisationen användes som ett forum för kommunister och tredje världen att attackera Väst. Unesco utvecklade en plan kallad New World Information Order för att stoppa lögner och den felaktiga information som spreds om utvecklingsländerna. Väst avvisade det som ett försök av tredje världen och kommunistiska diktaturer att krossa tryckfriheten; USA lämnade organisationen… Read more »

nobody
nobody
8 years ago

Har den lede FI frågat sig vad de yngre förmågorna kommer säga och fråga, i framtiden? “The Logical Song”: http://www.youtube.com/watch?v=fBoYZqmcZuc

nobody
nobody
8 years ago

Den lede FI i ett nötskal – “Los Colorados ‘Hot & Cold'”: http://www.youtube.com/watch?v=dYNcbdwkHYg

nobody
nobody
8 years ago

Endast för den lede FI “Los Colorados – Du Hast”: http://www.youtube.com/watch?v=a5xSxGhlHfc

P.S: Vit bringa…

Angela
Angela
8 years ago

Tyvärr är det så att många i beslutsställningar inte agerar objektivt och för det allmännas bästa, i detta fall för Sveriges bästa och dess folk, utan man har sin egen livshistoria som utgångspunkt. Mänskligt, kanske men då passar man inte till sitt uppdrag. En riksdagsman har ett uppdrag för att värna svenska folket, Sverige, och dess väl och ve och då får man inte utgå från sitt eget liv. Har man ingen skolning är det lätt att hamna i den fällan att man driver sin egen sak i många fall omedvetet. Det är lätt att låsa sig fast i det… Read more »

Anthony Stark
Anthony Stark
8 years ago

I en debat med en svensker, har jeg oplevet at indvandrere af afrikansk herkomst blev kaldt “afro-danskere” . Jeg har aldrig hørt en dansker bruge det udtryk. Danskere og svenskere blev konsekvent kaldt ” vita”. Og så kaldte hun mig racist, selvom det var hende, der puttede mennesker ned i racekasser. Jeg morede mig bare over vanviddet.

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Anthony Stark

Ja, det är inte riktigt klokt. Vi har aldrig haft det här språket förut i Sverige. Det har kommit med invandrarna från Mellersta Östern och Afrika. Vi har så helt annorlunda kulturer och tankegrund som skiljer oss tusentals år. Det var väldigt utmärkande när Mehmet Kaplan uttalade sig om de svenskar som deltog i Finska kriget. Avgrunden som skiljer vår mentalitet åt var slående. Jag har sagt det förut att utlänningar kan aldrig företräda ett annat folk. De känner inte historien och hur kulturen växt fram genom språket och de händelser som varit gemensamma under historiens gång och som skapat… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Mona Sahlin utses till extremistjägare av regeringen 😀 http://avpixlat.info/2014/07/10/mona-sahlin-utses-till-extremistjagare-av-regeringen/ Og nej, de forsøger faktisk ikke at tage pis på os – Mona Sahlin, af alle uduelige, uvidende og frelste mennesker – , som endog sidder i det venstreekstreme EXPOs bestyrelse, der konstant ser racisme, nazisme, fascisme og “främlingsfientlighet” overalt i Sverige – og Danmark! -, selv hvor det ikke findes og aldrig har eksisteret. Det er nemlig tilstrækkeligt, at man bare vover at have og udtrykker en anden mening /åsikt angående masseindvandringen, dens omfang og dens sammensætning samt manglen på rimelige krav og skarpe grænser for vores tolereance, end dem,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Om Danmarks Röst i Dagens Nyheter – panikken er måske så småt ved att sprede sig i de førende svenske PK-kredse? 😀 Man ser jo næsten redaktionsmøderne for sig: – “Hur fan ska vi klara av att handtera detta? – det går ju inte ens att få tysta på dom på det vanliga sättet …” – “Nej, och om vi omtalar detta fänomenet, då kommer de ju bara att bli ännu mera interessanta, och sen så har vi ju också et riksdagsval just runt hörnat att tänka på …” Nordiska bjälkar och grand http://www.dn.se/ledare/nordiska-bjalkar-och-grand Det är tre år sedan journa­listen… Read more »

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x