11
jul
Seneste opdatering: 11/7-14 kl. 2107
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nogle magthavere der tror, de kan styre det her i længden? Jo, bla. engelske og svenske politikere, men man ser hvilke metoder, de skal gribe til i fremtiden. Held og lykke!

Et enkelt politisk mord, på f.eks. Anjem Choudhary, og de engelske hær skal sættes ind for at belære de politikere, der ikke vil høre på advarsler, hvor tæt de har placeret deres land på kanten af en afgrund. Altsammen fuldstændigt unødvendigt og i Danmark forudset for årtier siden.

Når man hører den svenske debat, gør dens overvejende ubehjælpelighed indtryk på en. I Danmark har debatten lykkeligvis været højnet af ubange akademikere i mange år. Hvor meget det så vil bidrage til at afværge en katastrofe, er svært at afgøre endnu. Når man hører flertallet af danske politikere, synker hjertet  brystet på én.

Programmet forsøger at berolige med “nogle få ekstremister,” men det har aldrig være det store, tavse flertal, der flyttede historiens gang: Why the Peaceful Majority is Irrelevant, og det bliver det heller ikke denne gang. En blind tro på fornuften, kan jeg ikke anbefale, der er andet der styrer et  samfunds gang, følelser, tilfælde og politikere, der er tonedøve overfor, hvad der bevæger sig i folket.

Känslomässigt stor förlust om någon tar cykeln

Det er Sveriges Radios severing af halvårsstatistikken fra BRÅ. Der blev anmeldt 693 000 forbrydelser, altså én pr. hver 13.5 svensker – på et halvt år.  Det er en for hver sjette svensker på et år. Tror Fanden de litterære snyltere har kastet sig over genren “Den svenske krimi.”

Der er mange forbrydelser, der går en følelsesmæssigt mere på end et cykeltyveri. F.eks, at “Brott mot person”, som er øget med 2 procent, eller at seksualforbrydelser er øget med fire procent til 8.840, eller at voldtægt er øget med 9 procent til ufattelige 2.950 anmeldte voldtægter. Man kan lave en krydstjekning mellem SR’s traumatiske, svenske cykeltyverier, og så den virkelighed, som de færreste svenskere ser,  fordi den kunne indgive dem forkerte tanker. Anmälda brott Preliminär statistik för första halvåret 2014

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Why the peaceful majority is irrelevant: “History lessons are often incredibly simple and blunt; yet, for all our powers of reason, we often miss the most basic and uncomplicated of points. Peace-loving Muslims have been made irrelevant by the fanatics. Peace-loving Muslims have been made irrelevant by their silence. Peace-loving Muslims will become our enemy if they don’t speak up, because, like my friend from Germany, they will awaken one day and find that the fanatics own them, and the end of their world will have begun.” Vad som är verkligt skrämmande är hur cyniskt den tysta majoriteten har utnyttjats… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  steen

Jag delar tyvärr inte din optimism när det gäller Gaza. 75% röstade på Hamas i det första och enda val som hölls. Jag betvivlar starkt att 75% skulle rösta emot dem om de fick chansen. Det hade inte hänt i Egypten heller och därför fick militären ta makten. Jag pratar med de absolut mest sekulära muslimer som finns i Sverige, men när det kommer till den här frågan så är det lojalitet mot Hamas som gäller. Befolkningen i den här överbefolkade lilla markbiten är tyvärr hjärntvättade religiösa idioter till största delen. Och även muslimer världen runt är så fixerade vid… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Skåning

Det är inte illa ment, Steen, men du tycks ha en väldigt personlig relation med just judar, och blir ofta besviken. Jag känner en del judar ytligt, men har aldrig reagerat över deras existens direkt. För mig är de västerlänningar som alla andra. Och jag delar Gellers uppfattning om att “in any conflict between the barbarian and the civilized man, choose civilization”. Därför är jag absolut mest pro-Israel. Men jag kan heller inte komma ifrån att rent för många synliga judar lider av en osund fixering av nazismens förbrytelser. Det må vara förståeligt, men samtidigt inget man i alla lägen… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Skåning

Bra skrivet av skåning. Det ä r komplicerade konflikter . Det går inte att komma från. Ibland verkar det som om hela världen skall, bör och måste, dras in i ett slags väljande av sida, ett slags ställningstaganden som endast, till syvende och sist, skall handla om att vara för eller emot den ena eller den andra parten i ett slags maktkamp, eller ett slags ställningskrig, mellan just islam och judendom. Eller kanske mellan islamism eller sionism. Man kan ibland fråga sig varför alla jordens befolkningar måste tvingas till att välja mellan dessa två, – antingen är ni med oss,… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Skåning

Förlåt, Skåning, med stort S, skulle det vara förstås, eftersom det är en signatur, (vilket inte sörmlänning, smålänning, östgöte eller norrlänning, hallänning, södermanlänning, skåning eller upplänning osv., osv., annars i allmänhet är, och därför inte skrivs med stor bokstav.)

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x