12
jul
Seneste opdatering: 13/7-14 kl. 1340
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 12-07-2014 234201

The Atlantic: Mapping which countries have the most and least youthful populations. Som Mogens Camre referede FN’s prognoser i sin tale forleden, så vil alene Afrikas befolkningstilvækst fra i dag til år 2100, være seks gange det antal mennesker der bor i EU i 2014. Milliarderne vil have valget mellem elendighed eller udvandring. Selvom vi ville have dem alle, ville vi ikke have fysisk plads. Europas befolkningstæthed er i dag 72.9/km2, Afrikas er 30.51/km2.

Det siger sig selv, at alene det at EU er begyndt at aftage fattigdomsflygtningene fra Middelhavet, er halsløs gerning der vil føre til et europæisk, demografisk selvmord omkring år 2050, hvis det ikke stopper ret hurtigt. At personer som Cecilia Malmström og europæiske parlamentarikere, der skulle være vidende personer, mener vi skal fortsætte ad den vej, vi er slået ind på,  er temmelig skræmmende. Det er folk, som vil leve af at have overblik, der ikke kan se få årtier ud i fremtiden.

EU’s mening om den sag blev udtrykt så sent som i forgårs: More migrants needed in EU to offset age demographics. Lad mig oversætte: For at opretholde befolkningstætheden, er nødvendig ‘collateral damage’, at sende os ud i borgerkrig. Hvorfor skal den forresten opretholdes? Da der var 3.2 mio danskere i 1950, gik det fint selvom der var meget mere manuelt arbejde i landbrug og industri, end der er i dag.

Europa vil stå overfor en betonvæg, hvor det skal beslutte om det vil leve eller dø. Hvor svært kan det være at have ansvaret for et kontinent og en hel kultur, der har været førende i 2000 år, men er kommet i mindretal i verden? (Se Det kreative samfund: ‘Hvorfor kom Vesten foran?’)

Flygtningekonventionen kommer til at blive opsagt, en flådeblokade kommer til at ligge i Middelhavet. Hvorfor skal det ske for sent, hvorfor ikke i tide? Jo længere de ansvarlige venter med at gøre det rette, jo mere vil deres hoveder blive krævet på et fad. Ansvar betyder også at blive gjort ansvarlig – ikke af konventioner eller et korrupt, udueligt FN, men at stå til ansvar overfor et folk, man har forrådt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

Vet inte om någon länkat till http://sv.wikipedia.org/wiki/Nationalism eftersom jag inte hunnit läsa igenom. Men här är en lång lista på olika tolkningar. “Nationalism (från fr. nationalisme, av “nation”, ursprungligen från latinets nascor, “jag föds”[1]) är en världsåskådning som tar sin utgångspunkt i gemenskapen inom nationernas gränser. Nationalismen hyllar nationen, kulturen, historien och slår vakt om nationalstaten och dess intressen. Den som bekänner sig till nationalismen benämns nationalist.” Lägg märke till: “De senaste decennierna har den modernistiska skolan varit helt dominerande, men nyare empirisk historisk forskning, inte minst från Sverige (se nedan), har givit betydande stöd för den etnicistiska ståndpunkten. Detta… Read more »

CommonSenseNow
CommonSenseNow
7 years ago

I Australien opkøber man både på Indonesiens sydkyst for at stoppe masseindvandring.

EU burde gøre det samme asap på hele NordAfrikas kyst.

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Lightman : Hvis man kontollerer spillets regler er alt muligt . Jeg ved ikke om patentdomstolen specielt er et vigtigt redskab , men et autoritært system der som EU har fuld kontrol med sin dommerstand , kan praktisk talt gøre som det har lyst til . Enhver form for modstand mod en af systemets grundlæggende doktriner kan af dommerstanden erklæres ulovlig , ligesom erhver af systemets egne forfalskninger af juridisk retfærdighed kan males lovlig via uigenneskuelige juridiske spidsfindigheder .

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Flådeblokaden af Middelhavet kommer forhåbentlig på plads, når myndighederne ikke længere kan mørklægge, at Europa står overfor en invasion af ebola-virus:

Ebola-viruset sprider sig som aldrig förr över den afrikanska kontinenten. Den nuvarande spridningen är större än den någonsin varit sedan det upptäcktes i Zaire år 1976, och specialisterna står handfallna, säger tyske Bart Janssen från organisationen Läkare utan gränser. Även i Europa har nu förekomst av Ebola-virus upptäckts. Symtom har påträffats hos afrikaner som vistas på kontinenten.

Rysslands Röst, 12. juli 2014: Kan Ebola-viruset vara på väg till Europa?

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Da jeg læste Ole Burdes indlæg fik jeg lige en konspiritorisk tanke. Hvad nu hvis meningen med EUs nye patensdomstol ikke er at sikre europæiske patenter, men udelukke Israels? Vil det være muligt?

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

En ting er sikkert , Hamas kan IKKE være nationalister , efter som de ikke har den fjerneste ide om hvad en Nation er .
Lightman har ret i at det er umuligt at boycotte Israel som PRIVATPERSON . Noget helt andet er hvis en sådan boycot bliver organiseret af store magtfulde organisationer som EU , FN , Verdensbanken , CIA , Den Arabiske Liga osv . Denne trussel er hvad der forhindrer Israel i at få Hamas smidt ud af Gaza , fordi dette er praktisk talt umuligt uden at tage fløjlshandskerne af .

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  steen

Som nationalist gider jeg ikke ordet facisme, men oddsene er at du bruger facisme i samme forstand. Som nationalisme. Hvorfor går du ikke bare et skridt videre?

Bergfast
7 years ago
Reply to  steen

Patriotism, att vara patriot och att vara patriotisk, är mycket bra ord. Det som man är patriotisk till, att vara patriot, är oftast till sin familj, sin folkstam, sin kultur, sin tradition och också oftast till sin nation. Patriotism är ett mer familjekärt förhållningssätt som inte behöver bli fanatisk, utan naturlig, sund, balanserad och sansad. Nationalism kan däremot bli någonting annat. Den kan bli en fanatisk ism, men inslag av ideologi, som kan vara just både förvirrad, bisarr och hysterisk och samtidigt avkräva fullkomlig trohet, lydnad eller solidaritet, eller patriotism, hos en befolkning, vilket därför finns större risker med. Men… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  steen

@ Bergfast

Det har du simpelthen ikke ret i. Der er intet lighedstegn mellem nationalisme og nationalchauvinisme. “Patriotisme” som ord er ikke et godt ord i sammenligning. Indholdet, som det forstås i dag, er desuden en konstruktion, der i lidt for høj grad går multikultis og Det Nye Europas ærinde. – Men vi kan da sikkert bedre med patriotisme, end med ordet nationalisme, opnå “konsensus” med multikulti. Hvis det er et mål eller delmål. Jeg går i rette med din opfattelse længere oppe ad tråden.

– – –

Bergfast
7 years ago
Reply to  steen

Morten skrev, (i tidigare kommentar, längre upp i kommentarfältet):…”Mens patriotisme – loyalitet mod konstitutionen, ikke mod folk og kultur – ikke er nær så problematisk, men derimod velkomment. Jeg foretrækker også nationalisme som begreb. Patriotisme er ikke andet end nationalisme på et lavt erkendelsesniveau, der ikke vil være ved, at den “konstitution”, der stås vagt om er et nationalt kulturprodukt. En patriot er således en forfængelig nationalist.”… Samt skrev Morten, som svar på min kommentar:…”- Men vi kan da sikkert bedre med patriotisme, end med ordet nationalisme, opnå “konsensus” med multikulti. Hvis det er et mål eller delmål.”… Själva ordet… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  steen

@ Bergfast Jeg er sådan set enig i, at den moderne udlægning af ordet patriotisme er uegentlig, og at ordet i kraft af dets etymologi sagtens kan tillægges en klang af veneration. Jeg foretager også selv dette skel. Men jeg mener bare, at ordet patriotisme ikke rummer nogen forståelse, uden højst en følelse, som kan være berettiget nok. Som -isme betyder det i dag pr. konvention en loyalitet til det fælles samfunds og dets konstitution. Og det er galt, mener jeg. Der fattes en dybere forståelse for statens og konstitutionens spirituelle herkomst. Ordet nationalisme rummer på den anden side for… Read more »

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  steen

I virkeligheden var det ikke facisme der vakte mig, jeg har ikke ordet facisme i mit arsenal. Andet end debatten om det. Det var interessen angående hvor du så linjerne for kommunisme trukket, i det danske folketing. Tilbage til nationalisme, jeg er nationalist på alle punkter bortset fra at kun norden interesserer mig. Nationalisme på den politiske skala, er noget der kun er brugt på de germanske lande. Selv hvis det er rigtigt, bryder det meningen med en politisk skala. Det interessante at tage fra dette er, noget som jeg selv også tænker; At alle parlamentets partier bortset fra DF,… Read more »

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Fuldstændig Off Topic, men ren oplysning til folket. Alle der hører om fjolser der ønsker at boykotte Israel, vis dem denne lille film og de øvrige informationer på siden.

Bergfast
7 years ago
Reply to  Lightmann

Bra film.

Självklart önskar man att Israel skall leva.

Liksom man självklart också önskar att alla andra nationer och folk skall leva.

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  steen

Helt uenig i bedømmelsen af Scavenius. Sagen er, at han og hans parti så Hitler som deres nye allierede istedet for Stalin. Min test på det spørgsmål er, hvorvidt der havde kunnet stilles et fornuftigt forsvar op og om der havde været vilje i befolkningen til at betjene materiellet. Hvad det sidste angår, pr. hukommelse. 20.000 svenskere kæmpede på østfronten, 2.000 danskere og nordmændene var optaget hjemme. Hertil var der så søfolk, partisaner og organiserede partisaner osv. Konklusion: Havde der været en ansvarlig politiks ledelse (3 ord der normalt ikke fungere i samme sætning) så havde det ikke været et… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Bergfast

Ja, du har så helt rätt. Och det vill alla folk också. Alla människor vill ha en plätt att leva på och få sätta ner sina fötter och växa som människor. Lyssnade på några ukrainare (SR). För den vanliga människan är det strunt samma om det kallas land, rike, nation, stat el ngt annat. Och de som bor där om de kallas nationalister, patrioter eller vad som helst struntar folk i för de upplever det som samma sak. De bor i sitt land, helt enkelt. Om de är patrioter, nationalister, ländister, rikedister är strunt samma. Och tittar man i ordböcker… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Segmentet vil køre med 180 i time lige ret i afgrunden og stadig hævde at de er gode, oplyste og intelligente mennesker når hele menneskeheden bomber hinanden tilbage til stenalderen.

Der er intet der kan overbevise dem om at de tager fejl!

Mit eneste ønske er, at jeg er i live når det bliver tid at straffe dem for deres ugerninger.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Santor

Det bliver jo ikke just mere og mere “tid”, må vi vist indrømme. Det er nu, du er i live. Men du afventer … hvad? At “danskerne” reagerer? Fordi statuen af Holger Danske omsider rejser sig fra kasematterne? Hmm … Sandheden, at det bliver betydeligt mindre dramatisk og spektakulært, end i fantasierne – inklusive, og navnlig, de revanchistiske. Jeg ved det godt: Jeg siger det igen og igen. Til hudløshed. Men jeg synes også, jeg har god effekt af det. Færre og færre hengiver sig til disse forestillinger om en kraft, udenfor dem selv, der skal “ordne paragrafferne” og skaffe… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Jeg er af samme overbevisning som Steen… “Flygtningekonventionen kommer til at blive opsagt, en flådeblokade kommer til at ligge i Middelhavet. Hvorfor skal det ske for sent?” Men det bliver en lang, lang, lang erkendelsesrejse for PKerne inden dette kommer til at ske.. Jeg er lige kommet hjem efter en biltur på 30 min, hvor jeg hørte “Radio24-7 NATTEVAGTEN med en Keith Thomas Lohse???” Det skulle være et natligt “snakkeprogram” omkring emnet “TONEN” efter HARME over en udtalelse fra DFer der mente at fattigdomsflygtninge, der drukner i plimsollere på vej mod det forjættede Europa er selvforskyldt hvis de forliser og… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  ny kommentator

Og dog tror du, der kommer en kraftig, relativt enig, og beslutsom reaktion fra … “EU”? Italien? Obama? Du har lige argumenteret for det modsatte, synes jeg. Hvad taler for, at vore ekstremt u-handlekraftige samfund overhovedet når dertil, at der kan skæres igennem diskussionen om, hvorvidt vi “overhovedet er et folk og en nation”, der “overhovedet har en fælles kultur og historie”. Vi pipper ikke engang, når skolen “af praktiske grunde afvikler tøndeslagning to uger før fastelavn” (“husk at give dit barn noget udklædningstøj med i skole, for vi slår katten af tønden i morgen”), mens “halloween” fejres i en… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Vi kan ikke stoppe indvandringen. Vi er nødt til at tænke bag om den, for en dag ebber den naturligvis ud. Men vi er meget langt fra at kunne stoppe den. Så det skal vi ikke bruge for mange kræfter på. Der kommer en tid efter denne, som er vigtigere. Det er forløbet af den tid, vi er afhængige af, hvis vi vil mere som menneskelige nationer og kulturkreds. Lige nu kan vi fremme erkendelsen. Men den vil ikke føre til handling i den forstand.

– – –

Intetnavntak
Intetnavntak
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg har ikke tænkt mig at lade dette ske, det her er kamp imod tiden. Hvis du lader dem fortsætte, så er det kommunisterne der har ret. Ikke nationalisterne.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Intetnavntak

Hvem der har ret afgøres ikke på denne måde. Tværtimod er jeg da ganske sikker på, at multikulti-teoretikerne ikke får ret. Og derfor er deres konstruktion heller ikke bæredygtig.

Bæredygtighed er således nøglen til fremtiden. Det er her, slaget kommer til at stå.

– – –

Intetnavntak
Intetnavntak
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Der er ikke noget at kæmpe om hvis vi er blevet til dem.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Så lad os for alt i verden ikke blive til dem. Hvilket kræver, at vi bevarer vores kulturelle og menneskelige bæredygtighed, samt et minimum af bevidsthed og overlevering. Selv det sidste kniber det med for de mange, der ligger ned og ryger “borgerkrigs-opium”. Den idræt er omtrent det mest nytteløse, man kan hengive sig til, skønt velsagtens “fed”. For så drømmer man jo om alt det, “de andre” (“danskerne”? “Folkedybet”? “Politikerne”?) nok skal gøre “i tidens fylde”. Åh ja … når “opgørets time” oprinder (su-ug, host-host). Godt “de andre” vågner op, mens jeg drømmer, ikke sandt. Jeg ligger her og… Read more »

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Hvad er det for noget pjat, krig er sat i menneskehedens millioner/milliarder års eksistens.

At folk ikke ved vikingerne opfandt parlamentet er for det første ikke min skyld.

At nogen tror demokrati er at miste retten til selvforsvar, at bringe himlen; Så dejligt det end lyder, til jorden. Er heller ikke min skyld.

Demokrati for mig er retten til selvforsvar, at bevare demografien hvilket demokratiet var belagt på… Nationalisme!!!

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Årsagen til krig er ikke i det sete, men i øjet, der ser. Ingen “objektive forhold” fører til krig i vanlig forstand. Krig, som i tæppebombningernes tid findes ikke mere i vor del af verden. Og kan den så “genfremkaldes” af det sete? Nej. “Øjet, der ser” kan aldrig gå tilbage til en tidligere bevidsthedstilstand. Det er ikke kun magelighed, der har afskaffet krig – en magelighed, man kunne forestille sig forsvinde under mere “rå” omstændigheder – men reel udvikling i bevidsthed. Med de sociale reformer forsvandt krigen som vi kender den fra vores kultur. Det er ikke en “materialistisk”… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

P. S. Bemærk, at også krig i dag er noget professionelle tager sig af i vor kulturkreds

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Nationalister har et tæt forhold til krig, jeg inkluderet. Vi står også for den politik der er bag verdens historiens bedste soldater nogensinde. Hvis du ser revolution i den nordiske omegn, så brug dine sanser. For der skal kun bruges et par hundrede mand.

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x