13
jul
Seneste opdatering: 13/7-14 kl. 1710
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Essen er arabere gået løs på – ikke jøder, men glade tyske fodboldfans. I Berlin ville 1000 palestinensere storme en forsamlig af tyske fodboldfans, og blev kun ligge akkurat forhindret af politiet. Der er vold i luften. I Frankfurt lånte politiet endda deres højttalervogn til arabere, så de kunne svine Israel behørigt til. Vil alle nu overleve, når det fænomenale tyske hold formentlig vinder i aften? Det er sorte tider, og politikerne skal Fandeme være glade for, at de ligger på stranden, hvor de kan slukke mobilen. Politiet står tilbage med aben, om få år hvorfor ikke militæret?

Jalving: Svenskerne kan vælge virkeligheden fra

Jeg husker ved valget i 2010, at der foregik en livlig og informeret debat om det svenske valg i Danmark. Af og til var den interessantere end den i Sverige, og jeg er sikker på, at Danmark vil være en smerte i rumpen på syvpartiet denne gang også.

 Jeg var derovre og sammen med Uriasposten og fulgte det på nærmeste hold. Det effektive politi nåede at give os to bøder på et døgn for manglende sele på en 600 meters tur og forkert parkering i en ensrettet gade, og vi blev smidt ud af et valglokale af svenskere ikke ville fotograferes, når de stemte. Vi interesserede os ikke for hvad, de stemte, kun for valghandlingens formaliteter. Bortset fra hos de joviale, glade skånske SD’ere, følte vi os ikke rigtig velkomne, og jeg hørte fra Kronofogden i årevis efter, men de blev arkiveret lodret. Jeg betaler ikke 2000 for at gøre Sverige en tjeneste. Jeg ser frem til ugen op til 21 september, nogle vil få nogle underholdende, ufrivillige spasmer:

Rigsdagsvalget nærmer sig i Sverige. Den 21. september falder dommen over den borgerlige regering, og meget ser ud til, at de borgerlige partier vil tabe valget til Socialdemokraterne og venstrefløjen. Men der findes en joker i dette spil. Sverigedemokraterne (SD) vandrer fra skandale til skandale i medierne, men det har tilsyneladende ingen negative konsekvenser. Partiet, som mener at repræsentere det virkelige, homogene Sverige, vokser dag for dag og kan blive tungen på vægtskålen.

Men det er, som antydet, blot en formalitet. For politisk set vil ingen af blokkene æde den hat at skulle samarbejde med et parti, som de selv har dæmoniseret i årevis. Sverige foran et valg

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
8 years ago

En svensk ven berettede fra sin militærtjeneste den anden dag.

Han blev spurgt af sin officer:

Q Hvad vil de gøre som det første, hvis krigen bryder ud?
A skyde mine to 08’ere (Stockholmske storbytosser)
Q hvorfor det?
A fordi jeg vil vinde og overleve.

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Hans Und

Og det står desværre lige så dårligt til i det Danske forsvar!

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  Santor

Nja, men ni har nog inga 08:or. 🙂

Angela
Angela
8 years ago

Verkligheten närmar sig Södermalm…

Nyheter från TT som återfinns på SR Ekot.
Misstänkt anlagd brand i Linköping
Huset totalförstört.

Polisen: “Någon som kastat in något brännbart”.
Publicerat av P4 Östergötland
8
Bråk med molotovcocktails
Knivar och spadar.

50-60 personer i stort slagsmål vid Kungens kurva.
Publicerat av P4 Stockholm
16
100 personer i jätteslagsmål
Hjällbo.

En person till sjukhus med knivskador. Två gripna.
Publicerat av P4 Göteborg

Angela
Angela
8 years ago

Läs gärna http://avpixlat.info/2014/07/12/invandringsbombens-briserande-ar-narstaende/

eller på Alfssons blogg direkt.

Valet närmar sig och den ena bomben efter den andra briserar. I dagens Godmorgon Världen fanns många godbitar som jag aldrig trodde SR skulle rapportera. Panelen med bl a Lotta Gröning, Karl Rudbeck dömde fullkomligt ut Wickström och EU:s agerande. “Avdankade politiker som bara gynnar sig själva och lever i en bubbla”…reportage om skolvalen, sist krönika om “hjärnskrynklarna där kåsören sa precis det som folk sa före 1968.

pk
pk
8 years ago

Læst i dag i Aftonbladet ,ang. Israel -Gaza :”77 procent av offren civila:”

OG i Sverige er 100 procent av offren civila.

Stor sejr for svensk politik.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x