14
jul
Seneste opdatering: 14/7-14 kl. 2315
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den store pianist Friedrich Gulda blev født i Wien i 1930, og han fik sit ønske opfyldt, at dø på Mozarts fødselsdag den 27 januar – år 2000. Han var et verdensnavn, da han fandt, at kompositionsmusikken og hele sceneriet omkring den strammede, så han havde svært ved at få luft. Han udvidede sig selv med jazzen og egne kompositioner, og skiftede til løsere tøj. Iøvrigt gjorde han som det passede ham. Engang tog han en nøgen veninde med på scenen, en anden gang blev han bare væk, fordi han faldt over noget interessantere på vej til koncerten. Her spiller han læderbukserne af Jim Morrison.

Jeg har kendt til the Doors siden de debuterede, jeg har besøgt ham på Cimetière du Père-Lachaise. Han ville have været digter, og der er takter i hans tekster. Hvor god han ville være blevet, finder vi aldrig ud af. Hans indtag af alkohol og stoffer kom digteren i ham i forkøbet. Her besøger Ray Manzarek & Robby Krieger fra the Doors hans grav i Paris i 2011 som gamle mænd. Politiken må ned under læs mere mærket. Den er ikke til at holde ud.

Egypt: “Hamas, we are sick and tired of you”

Egyptian TV Hosts Slam Hamas Leaders: We Are Sick and Tired of You. – Alle godhjertede menesker taler om våbenhvile. Hvilke demokratier forhandler med utilregnelige terrorister? Og våbenhvile nu betyder bare raketkrig igen om tre måneder, når Hamas har genvundet pusten, for en vigtig ting er anderledes end ved seneste Hamas aggresion: De har flere, mere langtrækkende raketter med større sprænghoveder – op til 90 kg. Israel har valget imellem, om de vil invadere nu og udslette Hamas’ krigsevne nu, eller om et halvt år, og da de har mobiliseret, vil jeg tro de vælger nu.

Den muslimske pøbel på gaden i Europa kan hærge og skabe sig, det får de jo lov til fordi de nu er så mange mio unge muslimske mænd i den krigsdygtige alder, at enhver politiker eller politimand er bange for at provokere dem – hvilket selvfølge bare udskyder en konflikt til senere, når den bliver meget værre.

I den fri verden, er der ikke nogen, der giver en døjt for Hamas, ikke engang Egypten, men i Europa taler de alligevel ikke om Hamas sande terrornatur og brutalitet. Hamas er en dødskult, der har erklæret sit eget folk krig, det eneste det stakkels folk kan glæde sig over, er at Hamas har en skadebegrænsende, human fjende.

De hidtidige civile tabstal er ufatteligt små givet at der er bombet fra luften på et landområde med over 5000 personer pr. km/2.(Danmark har sammenlignet 130,0/km 2) Har de virkelig erklæret palæstinenserne krig, spørger den europæiske venstreidiot, hvis tankespind er mere virkeligt end fakta? Mere end det, de hilser hver død civil velkommen, for de kender venstreopinionen i verden bedre end den kender sig selv. De spiller på vesterlændinge som på et klaver. Vesten giver dem penge, så de kan føre krig og deres ledere leve et luksusliv,  men de hader os alligevel. Hør deres egen talsmand her

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Taget herfra […]

Jørgen Duus
Jørgen Duus
7 years ago

Lige en rettelse.

Mozart blev født d. 27. JANUAR. Jeg ved det, for den dato er jeg nemlig selv født, hvilket jeg er ret stolt af, thi Mozart var en formidabel komponist.
Heldigvis for Gulda, døde han og så på den dato.

mrhans
mrhans
7 years ago

http://www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=10309

Ayaan Hirsi Ali ger sin syn på israel-Palestina konflikten.

Santor
Santor
7 years ago

Selvom de hader hamas så må vi ikke glemme at de hader ikke-muslimer endnu mere!

Lige i øjeblikket vil de være forbundsfæller med hvem som helst men i morgen kan de skifte 180 grader uden varsel. Det er kun et spørgsmål om det kan betale sig, i penge, våben eller beskyttelse.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x