15
jul
Seneste opdatering: 15/7-14 kl. 2204
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvert år præsenteres Sommarpratare i SR P1 på et gruppebillede i den kulørte presse. Det er et orgie af ‘kulturpersonligheder’ uden én forkert mening. Man kan se hele dette års liste her. P 1 kunne ikke drømme om at invitere en person som Ingrid Carlqvist, så derfor har hun inviteret sig selv.

Fjäriln vingad syns på Haga

Sådan lød der i Københavns baggårde i 50 érne. Så blev mønterne smidt ud af vinduerne pakket ind i noget blødt, hvis de skulle ramme nogen i hovedet. Der var mange børn på brokvartererne og gaden og gårdene var deres opholdssted, for lejlighederne var små. Det var før pædagogen var opfundet, børnene socialiserede hinanden, og det gjorde de rigtig godt uden såkaldt professionelle. For nogle mønter fik jeg Bellman.

Ezra Levant: Hamas’ reign of terror

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LØVETANN
LØVETANN
7 years ago

Tusen takk Ingrid! Nå har jeg sett hele ditt innslag, og i mitt hjerte, så sier du akkurat det som jeg tenker og føler er den hele og fulle sannheten! Jeg respekterer deg til det fulle og hele, og skulle ønske at det var flere som våget å stå fram slik som du gjør, selv om du ikke gjør annet, enn å si ting akkurat slik som dem er! Det var GPDT å høre om alt du la fram, og alt det du sa traff min sjel! Jeg er trist og lei meg for utviklingen vi ser i Europa! Jeg… Read more »

Jacob A
Jacob A
7 years ago

Dav Snapshaner. Lidt oftopic, men kanske I er intetresseret i den her?

http://www.avisen.dk/unge-indvandrepiger-ender-som-hjemloese_275762.aspx

Free Dan Park
Free Dan Park
7 years ago

Sommar (varumärket) ägs sedan ett antal år av SR, vore kul om de kunde ge lite extra publicitet genom att uppmärksamma det 🙂

Voldposten
Voldposten
7 years ago

Tænk, jeg vidste ikke at der vokser mynter midt i Hafniabad? – Men Prinsessegården er jo Lægeforeningens, så moské derfor…? 😉 Men positivspilleren er herlig!

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Dagens sjove detalje 😀

Ikke mere endeløs stemning af guitaren

http://www.liveleak.com/view?i=483_1386959031

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x