17
jul
Seneste opdatering: 17/7-14 kl. 2302
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Den indre sikkerhed ikke længere kan garanteres” “Politifolk bliver angrebet hver dag” “Vi er ved slutningen af vores formåen” “Vi skal nu have hjælp fra Bremens politikere” “Hvorfor angriber indvandrerbanderne folk der fejrer fodboldverdensmesterskabet? Vi ved det ikke.” Polizei Bremen: “Die innere Sicherheit ist nicht mehr gewährleistet” (video med CCTV af angreb på bar i Bremen, tysk utekstet)

Danmarks Röst: Marcus Birro og Nathan Sachar

Et af de allerbedste afsnit i serien hidtil. Udgangspunktet er kristendom i Sverige, men det er kun afsættet. Birro siger om Sachar (citeret efter hukommelsen): “Det er mærkeligt at det klareste syn på Sverige skal komme fra en mand, der ikke har boet i landet i 43 år.” Sachar er søn af det gamle, af mange højt skattede akademimedlen Knut Ahnlund og bor i Jerusalem. Nathan Sachar kommer ind min. 24:30.

Efter de få mediereaktioner på Jalvings udsendelser at dømme, er der ikke tvivl om at man betragter interessen fra Danmark som på sin plads, men ikke ganske af den slags man kunne tænke sig, og dog ikke af større betydning end et loppebid. Jalving erklærede kærlighed til Sverige er stadig ikke gengældt fra mediebourgeoisiet. Man vænner sig til det. I norske Minerva skriver forfatteren Håkon Sandell blandt andet i Sverige forklart for nordmenn

Svenskene selv betrakter ikke Sverige som et stort land, men derimot som et svært viktig land. Det må ha sin bakgrunn i 1600-tallets østersjøvelde eller i forrige århundres ”storsvenske” politikk – men overlevet har denne seiglivede storhetsfølelsen. De fleste svensker har aldri besøkt Oslo, og i høyden har København vært åsted for et kort opphold på veien til Paris. Svensken interesser seg normalt ikke for så små og ubetydelige land. Man interesser seg ikke engang for Sverige. Det amerikanske presidentvalget er en langt større begivenhet i Sverige enn landets eget riksdagsvalg, og en hendelse som vekker langt større engasjement. En gjennomsnittlig stockholmer reiser av prinsipp bare til New York, skjønt Bangkok nå også kan godtas.

Alliansen i botten när SD rusar

Alliansen fortsätter ned i senaste Sentio och stöds nu endast av 36 procent av väljarna. De rödgröna backar med 3,4 procentenheter och tappar därmed sin majoritet. Samtidigt går SD urstarkt och får 13,5 procent. Samtiden

En interessant måling, som svenske MSM naturligvis ikke har gengivet – tilfældigvis. Med SD’s formodede stærke underrraportering, giver det mulighed for alt op til 20 % for Sverigedemokraterne. Det vil selvfølgelig give samtlige hattefeminister et besvimelsesanfald, de psykiatriske skadestuer vil blive overbelagte med svenske journalister, men det ville  ikke nødvendigvis forhindre fortsættelsen af Sveriges nationale selvmord. Hvis man forestiller sig Sverige har kastet sig ud fra Eiffeltårnet (300 meter), er der vel 150 meter til de rammer Marsmarken. Har Sverige en faldskærm på ryggen? Dét er den svenske thriller, ikke Henning Mankell og Stig Larsson.

Det ville da være rart at se etablissementet få en på bærret, men med 25 % af udenlandsk baggrund i befolkningen – 15 % født i udlandet – er den svenske nationalstat allerede historie årtier inden nogen kom på den tanke at spørge befolkningen, og den kommer aldrig tilbage, som Mona Sahlin så rigtigt har sagt.

 Det er et stort ansvar, som man må håbe beslutningstagerne kan leve op til, for hvem siger at svenskerne vil hæfte solidarisk, når lorten for alvor rammer propellen? Det kan være noget dramatisk, eller det kan være det at svenske pensioner nu er nede på 43 % af slutnønnen, og at pensionsfondene løber tør for penge i 2050. Så skal man låne, lærte min regnelærer mig. Verdens fjerde rigeste land i 1975, er nummer 35 i dag.

Og hvad sker der internt i Moderaterna efter valget, når de opdager at Reinfeldt tåbelige, helt unødvendige “aldrig-politik” over for SD sætter dem udenfor magten på ubestemt tid og giver plads til fantaster som MP, VP og FI? I Berlingske spår den forsigtige men kompetente lektor Lars Hovbakke Sørensen et Jordskredsvalg i Sverige, og det var dæleme også på høje tid. Nu kan svenske bladsmørere ikke forhale det meget længere.

Når det er meget sandsynligt, at Sverigedemokraterna vil vinde en jordskredssejr, hænger det bl.a. sammen med den markant øgede indvandring til Sverige, som har fundet sted i de seneste måneder og år. Kombineret med det faktum, at stort set samtlige de øvrige politiske partier i Riksdagen, fra venstre til højre, fortsat ikke ser en sammenhæng mellem antallet af udlændinge, der kommer til Sverige, og hvor godt integrationen lykkes. De betragter og diskuterer fortsat udlændingepolitikken på den måde, som de fleste politikere i Danmark gjorde det frem til slutningen af 1990’erne, hvor mange betragtede Dansk Folkeparti som »ikke-stuerene« på grund af dets syn på netop udlændingepolitikken.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jesper
Jesper
7 years ago

Det går jo som forventet med det multikulturelle eksperiment.

Inderst inde må mange af de skyldige, på venstrefløjen, godt nok have en
grim smag i munden. Jeg tror sågar enkelte af dem er begyndt at se virkeligheden
i øjnene!

De ved hvad der venter dem når røgen har lagt sig og de skyldige skal for en
folkedomstol. Det bliver en blodig omgang men sådan er det jo engang med
hævn og retfærdighed. Det bliver en glædens dag 🙂

skræp
skræp
7 years ago

Det er slet og ret det forudsigelige trin i en udvikling. Nu føler de, at de er ved at være mange nok til at vise hvem der bestemmer.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

En tidligere radigal melder klart ud 😀 Pas på, Vestager – dine medlemmer sætter menneskesynet over magten http://lyhne.blogs.berlingske.dk/2014/07/04/pas-pa-vestager-dine-medlemmer-saetter-menneskesynet-over-magten/ Af Amalie Lyhne 4. juli 2014 Jeg har været medlem af Det Radikale Venstre i rundt regnet ni år, sluttende i 2006. Det, jeg husker bedst fra min tid hos De Radikale, er selvgodheden [!], selvretfærdigheden[!] og det blinde had til Dansk Folkeparti [!]. Man mente, at radikale hjerner fungerede bedre end andre hjerner, at radikale hjerter var varmere end andre hjerter, og at alle de andre bare ikke havde fattet, hvordan verden hang sammen. En intern joke var, at alle vælgere… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Ang. Marsmarken og svenske politikere med eller uden faldskærm:

Det kan da godt være, at de uansvarlige svenske politikere åndeligt talt lever
i et luftkastel på Mars – altså på en helt anden planet 😉 , men eventuelle
faldskærme hjælper dem alligevel ikke ret meget der, for Mars-atmosfæren er
nemlig meget tynd – kun omkring 0.01 atm 😀

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Den lærde læser kunne finde mig inhabil alene qua mit arbejde som kirketjener, jeg vil uanset dette, og opfordringer i debatten om en ny reform for folkekirken om eksempelvis en udfasning af bisper- som en liden reformation af en nutidig overflødig men overleveret katolsk organisationsform, mene, det forekommer mig alt for let at gøre organisationsniveau og form eksempelvis på området antal, den ene og de mange til noget egentligt betydningsfuldt i en tilnærmet objektivt beskrivende vurdering af kristendommen. Fremmest blandt ligemænd og kvinder som princip forekommer mig, trods (også her) muligheden af uklarheds eksistens og for nogle forekommen opløsning af… Read more »

Filippa
Filippa
7 years ago

Shachar är nog vår främste essaist. Hans behandling av det svenska språket är en njutning. Jag rekommenderar varmt hans böcker om Mellanöstern eller den latinska världen.

(Har läst Vilsenhetens förklädnader : essäer om myter, modernitet och tradition i Mellanöstern och Till jaguarernas land : [essäer om regnskog, politik och människor i Latinamerika] )

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Valg har baggrund i mange faktorer, kræfter og ambitioner. At få omkring hver tiende, hver tredje og over hver anden valgt i fora kunne set over et tidsrum på tre valg være politikeres norm.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Danskt radioprogram vill prata om svenska tabun “Många svenskar har längtat efter ett sådant här program” ( 12 min ) http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=5916294 Programmet Danmarks röst tar upp ämnen som de menar är för kontroversiella för att ta upp i Sverige ,och bjuder in mer eller mindre kända svenskar till diskussion. Ämnena som tas upp handlar om allt ifrån vargjakt och djurskydd till invandring och romer. Frilansjournalisten Mikael Jalving, som också skrivit en bok om Sverige, är programledare. – I början var det svårt att få tag på folk som vågade prata, men nu går det lättare. Det är ju så att… Read more »

YYZ
YYZ
7 years ago

Min gissning är att SD får 11,55% Det grundar jag på senaste Ipsos och Sentio som låg närmast valresultatet 2014. 9,6 + 13,5 /2= 11,55%

http://status.st/

Min förhoppning är att SD landar på 14-17%

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Knut Ahnlund: Hans sågning i SvD av Akademiens pris till Elfriede Jellinek är otvetydig “Men hur har denna olycka kunnat ske? Vilken fraktion inom Akademien har satt igång det här? Jag kan tänka mig att några inom kretsen låtit sig imponeras av Jelineks ”mod” att epatera den österrikiska borgerligheten. Men några, tror jag personligen, har mått rätt illa. Till sist har de alltså sagt ja och amen, nåja, kanske inte amen den här gången. Men har ens en bråkdel av akademikerna läst ens bråkdel av dessa tjugu trettio böcker? Jag kan av egen erfarenhet intyga att det inte är gjort… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Løsningen må være at forbyde værtshuse og Barer… Så er problemet løst…. Og hvis det skulle ske at fodboldentusiasterne samles på et vaskeri.. Så forbyder vi bare vaskerier.. osv osv osv… Tilsidst vil de eneste lovlige “forsamlingssteder” være moskeerne… Og så er problemerne endegyldigt LØST…

Crass Børsting
Crass Børsting
7 years ago

I det mindste fortjener Frau Dambek anerkendelse for at tale åbent om forholdene. Når lokummet brænder i de større danske byer, kommer der sjældent andet end tomme floskler ud af munden på politiets talsmænd. Undtagelsen er, når en politimand kommer til skade. Så er det “fuldstændig uacceptabelt”. Og hvad siger man til det ude i ghettoen? Ha ha!

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Det varer ikke længe så har politikerne sammen med ledelsen i politikorpset løst problemet. Betjenten der udtaler sig vil være fyret eller forflyttet til et kontor i kælderen.

Erling
Erling
7 years ago

Hvorfor angriber indvandrerbanderne folk der fejrer fodboldverdensmesterskabet? Vi ved det ikke.”

Fordi stammefolk genkender stammeidentiteter naar de ser dem og korrekt identificerer dem som en trussel. I en fodboldklub kan det indre flokdyr udleve det behov for faellesskab, vildskab, stammeritualer og ubetinget loyalitet, som staten saa nidkaert forsoeger at banke ud af os.

Indvandrerbander er ikke bange for politiet, for det vaerste der kan ske er at man faar lidt peberspray og et par timer i spjaeldet, men en flok fodboldfans kan meget nemt blive meget farlig.

Jernhesten
7 years ago
Reply to  Erling

Jeg vil sige at det er et tegn på muslimernes overherrementalitet. De kan ikke tåle at deres slaver fejrer sejre og triumfer som burde tilhøre dem. Man kunne også sige at det er en del af deres kultur.

Olav
Olav
7 years ago
Reply to  Erling

Ja, men, – våre innsiktsfulle multikultiledere har da hele tiden bedyret at alle som kommer til oss, er individ. Kun individ. Liksom oss..

Børge
Børge
7 years ago
Reply to  Erling

Efter min mening er du helt galt på den Erling. Den her slags aber kendte vi også i min ungdom tilbage i 50’erne, når vi om lørdagen skulle til en glad aften i jazzklubben. For at nyde musikken og de dejlige piger. Når vi så var godt i gang, så dukkede idioterne fra den lokale bokseklub op, for at tæske os kujoner og i det hele taget ødelægge aftenen for alle. De tålte ganske simpelt ikke, at der var nogen der var glade og holdt fest. Simpel misundelse, ondskab og idioti. Det er derfor Danmarks socialister har inviteret perkerne hertil.… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Børge

Det har intet som helst at gøre med din ungdom i 50’erne Børge.

Mig bekendt plejede en tysk talemåde at indeholde udsagnet “Die Dumme Dänen”…

Ja, godaw do..!

Hverken tyskere eller svenskere ved hvad der rammer dem for tiden. De VED det simpelthen ikke…

Hvor herrer bevares. Man håber sgu ikke tyskerne betaler ligeså meget i skolepenge som svenskerne, for de ved heller ingenting!

Kunne mønten ikke snart falde for dem alle sammen. Så svært er det sgu da heller ikke. Altså, medmindre sygdommen hedder ignorance. Hvad den højst sansynligt gør…

Børge
Børge
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Noget med min ungdom at gøre? Næh – det siger jeg heller ikke. Det jeg siger er, at idioterne i min ungdom har idiotien til fælles med de perkere vi ser hærge på videoen. Det – og intet andet. Åndsevner er hvad det drejer sig om. At de fremmede er muslimer, gør det ikke bedre. At de er fremmede, og at vi rager dem en døjt, gør det heller ikke bedre, men den fælles drivkraft er de ringe åndsevner. Det er vigtigt at gøre sig klart, for det betyder, at intet er ændret ved at pille burkaerne af dem, eller… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, men uanset de har ringe åndsevner eller ej, har de stadig en sindssyg religion/ideologi til at bakke dem op.

Deri ligger der en klar forskel..!

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x