19
jul
Seneste opdatering: 20/7-14 kl. 1950
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kontroltab for den franske stat. Demonstrationsforbuddet blev brudt fra Lille til Marseille.  Selvom det er voldeligt og ser drabeligt ud, er det stadig et randfænomen for nogle få promiller ekstremister. Hvis ikke det var, ville Frankrig opleve et rigtig skræmmende kontroltab. Nu har de ‘bare’ lettet ben op ad Hollande og et bredt flertal der troede, de bestemte. De mistede kun ansigt, men franske jøder mistede endnu en bid af deres skrammede tryghed.

Hundreder franske jøder er udvandret her under Hamas’  bombardementer, og har foretrukket Ashkelon frem for Frankrig. Ashkelon ligger to km fra grænsen til Gaza. Tyg lige på det! – Demonstration i Paris udarter, fotos. Twitterfotos. Fotos på FDesouche giver nærmest indtryk af en krigszone. Sytten politifolk blev såret, 44 demonstranter anholdt. Manuel Valls opretholder forbuddet i dag søndag.

Around 3,000 people demonstrated for Gaza Saturday afternoon deying a ban from FrenchMinister of Interior Bernard Cazeneuve. The demonstrators assembled inthe largely immigrant Barbes area of Paris following a call by the extreme-left New Anti-capitalist Party [den revolutionære kommunistiske liga]. Police prevented them marching into the city centre. The Interior Minister had banned demonstrations in the French capital, citing the “danger to public order” and referring to on two Paris synagogues after a pro-Gaza demonstration last Sunday.

Protests were also banned in Nice in the south-east and Sarcelles, near Paris. French President François Hollande earlier threatened that “those who want to demonstrate at any price” could be punished. Gaza demonstration in Paris in defiance of authorities ban, French police and pro-Palestinian protesters clash

Fem danske kunstnere er lige nu truet på livet

“Det er forfærdeligt”, siger Liberal Alliances Merete Riisager. Ja, men det er ikke overraskende vil jeg mene efter at have mødt omkring 30 dødstruede mennesker de seneste ti år. Jacob Wamberg, professor i kunsthistorie ved Aarhus Universitet, frygter en udvikling i retning af flere dødstrusler mod kunstnere. “Vi ser det nu hos islamistiske grupper, men jeg kunne forestille mig, at vi også i fremtiden vil se kunstnere blive angrebet af ekstreme vestlige højregrupperinger«, siger han i det der indtil videre må kaldes ønsketænkning, hvis jeg skal lave statistik på de truede, jeg har mødt. Den står 30-0 til islam, det er erfaringen, jeg er ikke  i fremtidsforskningsbranchen.

Branchekendere frygter flere dødstrusler mod kunstnere i Danmark. Fem danske kunstnere har ifølge politiets oplysninger modtaget trusler på livet på grund af deres ytringer og arbejde. Det viser et fortroligt notat, som Justitsministeriet har sendt til Folketingets Retsudvalg, og som Politiken har fået indsigt i af ministeriet.

Det fremgår af notatet, at to af de truede kunstnere er Yahya Hassan og Firoozeh Bazrafkan, hvilket justitsminister Karen Hækkerup (S) også har nævnt under et samråd i Retsudvalget i december.De øvrige navne i notatet er overstreget af Justitsministeriet, men ministeriet oplyser i en e-mail til Politiken, at der er tale om yderligere tre personer. Politiken.

Og lidt til kønskæmperne….

1-Indspilning i fuld skærm 20-07-2014 000609

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Vi må støve undtagelsestilstandslovene af, udbygge de militære resourcer i Europa (også så vi ikke er så afhængige af de lidt utilregnelige amerikanere når det kommer til de “stakkels, misforståede (sob sob sob) muslimer som alle andre i den gamle verden (europæere, afrikanere, jøder, hinduer, buddhister, kinesere…) ‘forfølger'”). Og fratage alle der skylder Allah troskab, statsborgerskab. Og så rulle kampvogne med ladte maskingeværer ind foran demonstrationer til fordel for fjenden.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

“Manuel Valls opretholder forbuddet i dag søndag.”

Han skulle vist være en hård negl. Det må han meget gerne vise nu…

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  steen

Ja. Men prøv at se her: Den traditionelt pro-israelske, og meget indflydelsesrige Washington Post forsøger her at “dele vandene lige” mellem Israel og dets fjender ved også at tale bekymret om palestinænsistke tab. At konflikten (tydeligvis) ikke er moralsk soleklar for ledende folk i Washington er et temmeligt alarmerende tegn i mine øjne… http://www.washingtonpost.com/world/middle_east/palestinian-death-toll-rises-in-gaza-fighting-israel-thwarts-infiltration-attempts/2014/07/21/114b697a-10bf-11e4-98ee-daea85133bc9_story.html?hpid=z1 Det er nærmest med sorg i hjertet at jeg må indrømmme at jeg overhovedet ikke føler mig sikker på hvordan USA vil reagere hvis/når der kommer mere håndfaste tiltag mod Islam i Europa. Europa skulle først tale sammen indbyrdes om fælles tiltag mod Islam og om… Read more »

Nielsen
Nielsen
7 years ago

Er de ikke bare nogen dejlige kælinger?

CN
CN
7 years ago

Prudentius. “Borgerne betaler skat og staten overtager beskyttelsen af dem, så den ikke falder i hænderne på bander og/eller overivrige selvtægtsfolk.” Hvad mener du med overivrige selvtægtsfolk ?. Det kan nemt være de indfødte danskere tager affære. De vil ikke, hverken kan eller vil finde sig i mere kulturberigelse, da de står for at betale skat til Landsforrædernes underhold. Vi ser jo hverdag at hverken politi og Regeringen gør noget ved islamproblemet, så skattepengene er gået i fløjten. Så selvtægtsfolkene går i gang før vi aner det, og det vil komme bag på regeringen og politi. De kommer til at… Read more »

Nils
Nils
7 years ago

Kedeligt med alle fantasier her om, hvordan man kan fornedre mennesker, der deltager i en demonstration. Det er en selvfølgelig forudsætning for demokrati, at man kan gå på gaden i samlet flok og give udtryk for politisk stillingtagen. Denne rettighed er sikkert også indskrevet i den franske grundlov, og at en minister udsteder et generelt forbud tyder dels på en vis panik og skræk for virkeligheden derude og dels ligegyldighed over for demokratiet. Desuden inkompetence, da man kan sige sig selv, at et sådant forbud ikke kan håndhæves.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Nils

Hvorfor er det så lige, at man godt kan finde ud af at
forbyde alle mulige andre demonstrationer? 😉

Forskellen er, at disse folk med deres opførsel gentagne gange
har demonstreret, at de slet ikke hører hjemme i Frankrig.

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Midt i al den her depressive læsning, så er fotoet af de tre unge damer opløftende. God søndag 🙂

Prudentius
7 years ago

“”Det er forfærdeligt”, siger Liberal Alliances Merete Riisager.” Ja, det er det da. Og derfor kunne man jo passende gøre noget ved det. Jeg tænker primært udvisninger. Du truer vores landsmænd, du ryger ud af landet. Hvorfor ikke være fræk og bruge den danske stat til at beskytte danske skatteborgere?? Jeg ved det er en provokerende tanke og en næsten utænkelig handling, men engang imellem skal man alligevel tænke nyt. Borgerne betaler skat og staten overtager beskyttelsen af dem, så den ikke falder i hænderne på bander og/eller overivrige selvtægtsfolk. Ordningen har været kendt siden middelalderen. Den har selvfølgelig sine… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Gothia-kaos när vuxna stormade fotbollsplan http://www.expressen.se/gt/gothia-kaos-nar-vuxna-stormade-fotbollsplan/ Det var stor kalabalik efter en Gothia cup-match på Överåsvallen på torsdagskvällen. Vuxna anhöriga till det förlorade laget stormade ut på planen och rusade mot domarna. – Det var mycket heta känslor. Det förlorande laget med publik har varit jättearga och man är så rädd att det ska hända något att man ringer efter polis, säger Ulla Brehm, polisens presstalesman i Västra Götaland. Det var minst sagt heta och upprörda känslor under en Gothia cup-match på Överåsvallen på torsdagskvällen. När Skoftebyns IF från Trollhättan, som GT har varit i kontakt med, vann matchen efter… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Jeg har tit tænkt over hvordan man kontrollere så mange mennesker uden at skade dem for meget.

Løsningen kunne være at oversprøjte dem med farvestof der er lang tid om at forsvinde og så arrestere dem en efter en bagefter når de er spredt igen.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Santor

Skyde nogle store net ud over dem 😉

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Santor

Politi (også herhjemme)og militær ved udmærket, hvorledes den slags gøres. Man identificerer lederne og neutraliserer dem, hvorefter optøjerne/demonstrationerne hurtigt opløses eller kan opløses. Herhjemme under Vesterbrooptøjerne snuppede urobetjente lederne og hev dem ind i porte osv., i England under minearbejderoptøjerne, så man hvorledes specialpoliti sprang af geledderne og hurtigt trak Scargill ind bag politilinierne, medens de demonstrerende stod måbende tilbage. I kolonierne blandt “de uvaskede vilde” gik englænderne en tak længere, som en engelsk bataljon på vej til Malaya viste efter øvelser med danske soldater. Operationslederen danner kæde foran demonstrationstoget, udser sig demonstrationslederen (hvorfra kommandoer og løbere udgår, altid en… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x