20
jul
Seneste opdatering: 20/7-14 kl. 1957
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dale Hurd fra den kristne kanal CBN har rapporteret fra Norden og Europa mange gange og taget noget af det stof op europæpiske TV journalister lader ligge. Hans særlige interesse for Sverige skyldes, at hans farfar udvandrede til USA fra Kalmar i Småland. To gange en times radio. Red Ice  radio er en svensk online radio. Man hører Henrik Palmgren, jeg kendte ham ikke, men han er god.

“För sent för Sverige att bli ett normalt land”

Kendere ved, at Merit Wager – finlandssvensk debattör som innehade uppdraget som Medborgarnas flyktingombudsman – er en af dem i Sverige, der er allerbedst at få forstand af på området. Som ikke rigtig svensk taler hun lidt mere frit samtidigt med at hun har en lille stemme på Svenska Dagbladet. Hun har lige på sin blog haft en lang reportage i fem dele om det svenske asylsystem, om misbruget af det og om asylhjemmenes belastning for den svenske befolkning, de er naboer til. Hela Blinkarp lilla stjärna- texten i ett dokument.

Det nedslående ved at læse den, er at det er som at læse den tidligt afdøde læge Eva Bergqvist for over tyve år siden.  Bergqvist blev udelukket fra Moderaterna for at beskrive asylvirkeligheden usminket i sin Fri Information. Intet har ændret sig undtagen til det meget værre. Det gør en afmægtig som betragter, men det gør én også vred, det kan jeg følge Merit Wager i.

Merit Wager har valgt at blive i Sverige og kæmpe, og hun har en stor læserkreds, ikke stor nok, jeg selv kan holde ti års dag i år fra da jeg med en vis lettelse forlod Sverige fysisk. Jeg siger ikke “fejre”, også nødvendige skilsmisser gør ondt, men jeg kan se ti år efter, at jeg var mere fremsynet, end jeg selv anede. Det var ikke gået. Mit forhold til Sverige var efter årtier blevet som et dysfunktionelt ægteskab.

Merit Wager har i går og i dag to artikler, som jeg meget kan anbefale hvis man synes, man tåler temperamentet i varmen. Syriska asylsökande: ”They come to the Sweden because the Sweden promise everything for them: the house, the money, the school. That is why they come.” og Och snart är det val igen #9: Ett av de mer huvudlösa förslagen på länge.

Varför beter sig svenska politiker som de gör? Jag har funderat i åratal men jag förstår inte det. Allt fler har börjat undra och fråga, de förstår inte heller. Det hjälper inte längre alls vilka partier man röstar på, det spelar ingen roll. Man kan lika gärna slänga ner lappar och dra en ur en hatt och så rösta på det parti vars namn står på lappen. Det är för sent för Sverige att bli ett ”normalt” land (och då jämför jag med Norge, Danmark och Finland i första hand). Sverige fjärmar sig från dem och från resten av EU med sin helt verklighetsfrämmande syn på asylinvandring och på sitt folks och sitt lands framtid.

Peter Hitchens: Aggressoren i Ukraine er EU og USA

Der er selvfølgelig mange sandheder om det, men i vestlige medier ser man helst bort fra EU og NATO’s egen rolle i det, der set fra Moskva har lignet en inddæmning og omringning. Dumt og helt unødvendigt. Rusland skulle have været en naturlig, europæisk allieret efter 1991, nu har vi givet russerne al mulig grund til at kaste sig i armene på en gadedreng som Putin.

There is no doubt about who they were. In any war, the aggressor is the one who makes the first move into neutral or disputed territory. And that aggressor was the European Union, which rivals China as the world’s most expansionist power, swallowing countries the way performing seals swallow fish (16 gulped down since 1995).

Ignoring repeated and increasingly urgent warnings from Moscow, the EU – backed by the USA – sought to bring Ukraine into its orbit. It did so through violence and illegality, an armed mob and the overthrow of an elected president. I warned then that this would lead to terrible conflict. I wrote in March: ‘Having raised hopes that we cannot fulfil, we have awakened the ancient passions of this cruel part of the world – and who knows where our vainglorious folly will now lead?’

Now we see. Largely unreported over the past few months, a filthy little war has been under way in Eastern Ukraine. Many innocents have died, unnoticed in the West. Neither side has anything to boast of – last Tuesday 11 innocent civilians died in an airstrike on a block of flats in the town of Snizhne, which Ukraine is unconvincingly trying to blame on Russia.So PLEASE do not be propagandised by Thursday’s horrible slaughter into forgetting what is really going on. Mourn the victims… but don’t turn one tragedy into a global catastrophe

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Jeg troede jeg var hård, men jeg fik alligevel tårer i øjnene, da jeg læste om det nedskudte fly over Ukraine. En forfærdelig forbrydelse. De ansvarlige er naturligvis Rusland og Putin. Verden bliver mere og mere syg.

Da Capo
Da Capo
7 years ago

Angelas barnatro “…inget är för sent, vare sig i Sverige…” Jo, Angela, det är definitivt kört för Sverige, eftersom repatriering inte står till buds. Ett nytt Sverige, till oigenkännlighet förvandlat, kommer fram på 2100-talet att framträda med en mer och mer mörkhyad, afrikan-/arabiserad befolkning med ty sjunkande intelligensnivå – och vare sig vägen dit eller därefter kommer att bli angenäm. Endast de verkligt rika kan köpa sig fria från eländet (gated communities t.ex.). ————————————- Citat Fredrik Reinfeldt, statsminister – Invandring berikar Sverige. Det är ett väldigt viktigt värde att människor kan komma till Sverige och leva på vår välfärd, och… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Hvis nogen havde studeret MIN ungdom ( God forbid !) havde han sandsynligvis også nået den konklution at jeg var en ”rod’ fra Århus’s gader … det har ikke forhindret mig i 35 år senere at nå til en rimelig god forståelse af hverken årsagerne til vestens truende selvmord eller Einsteins relativitetsteori …måske tværtimod .
Det jeg prøver at sige er at den vestlige afsky for Putin som personlighed delvist er et resultat af den samme normative indoktrinering som leder i retning af vestens undergang som selvstændig kultur .

Jacob A
Jacob A
7 years ago

Det helt og aldeles modsatte af noget absurd er ofte OGSÅ absurd.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Mikael Jalving fra Radio24syv “Danmarks Röst” på Red Ice Radio fra 2013:

https://www.youtube.com/watch?v=GAvAo0vQ19U

Red Ice Radio – Mikael Jalving – Hour 1 –
Absolut Sweden: A Country Undergoing Change

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

“Michael Jalving is a Danish commentator, writer, lecturer and political debater. He writes for Jyllands Posten, which a few years ago published the famous Muhammad cartoons, which led to international controversy and burning of embassies. The newspaper announced that this publication was an attempt to contribute to the debate regarding criticism of Islam and self-censorship. Jalving previously published the book “Me and Muhammad” but he is best known in Sweden for his book, “Absolute Sweden – a country undergoing change,” which we’ll discuss in this program. The book is critical of mass immigration and takes a deeper look at the… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Selv tak 😉

Ja, jeg ved godt den er lidt gammel, men jeg tænkte, at den netop
kunne være interessant, fordi der refereres til den i dette Red Ice
Radio-program med Dale Hurd og pga. Mikael Jalving og hans højaktuelle
“Danmarks Röst”-programmer om svenske forhold.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Ingrid Carlquist har i øvrigt også været gæst på stationen:
( på telefon fra København )

https://www.youtube.com/watch?v=eu6VPTI3qNQ

Red Ice Radio – Ingrid Carlqvist – Hour 1 –
State Controlled Press in Sweden & Mass Immigration

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Desværre mangler anden del ( Hour 2 ) i begge tilfælde –
meget mystisk 😉

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Det er aldrig forsent hverken i Sverrige eller i Rusland . Det forekommer lidt SNOBBET når Hichins bruger ordet gadedreng om Putin , som måske bare prøver at undgå at komme under vestlig indflydelse ,en indflydelse som helt sikkert vil includere den samme kulturelle ensretning som har hjernevasket flertallet i de vestlige befolkninger til at tro på den politiske korrektheds dogmer . Det vil Putin ikke , og hermed redder han en stormagt som nu er en Nationalstat og ikke et imperie , fra at rådne op indefra . Gør DET ham til en ”gadedreng” ? Tænk over det :… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Ole Burde

Jag håller fullkomligt med dig; Ole Burde, inget är för sent vare sig i Sverige eller Ryssland. Jag vet inte vad “gadedreng” betyder och man kan tycka vad man vill om Putin men vi får vara tacksamma att han finns och håller emot de krafter som vill rasera väst och sedan övriga världen. Du har rätt i att Ryssland är det omvända Sverige och för övrigt alla länder i väst. Jag säger det igen Sverige är bara först ut på banan och skall bli något sorts “skolexempel” för övriga väst. Politikerna säger samma saker i alla parlament, håller samma tal,… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago
Reply to  Angela

Har sett uppgifter om att kropparna i det nerskjutna planet måste ha varit döda i flera dagar eftersom förruttnelseprocessen redan var igång. Vilket tyder på en false flag av något slag. Vilka som ligger bakom och av vilket syfte får väl framtiden utvisa.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x