20
jul
Seneste opdatering: 21/7-14 kl. 1744
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Nederste video: Jøder forsvarer synagogen og synger Marseillaisen.) Iflg. franske medier brændte biler, plyndrede butikker, kasteskyts, brandforsøg på en bank og en politistation og sammenstød udenfor og brandbombe imod en sefardisk synagoge i Avenue Paul-Valéry. Journalister blev angrebet, politifolk såret. “Vi oplever virkelig by-guerilla-krig”, siger Thierry Mazé, sekretær syndicat Alliance.

Jeg ser den fremragende israelske onlinekanel Live i24news, hvor et par kommentatorer har nævnt, at en af de tidsbegrænsende faktorer for Isreals militærkampagne er, hvor længe europæiske politikere mener de kan holde Europas muslimer i ro. Israel har sympati og forståelse, men den er tidsbegrænset af et selvsvækket Europa.

Jeg sagde til min jødiske ven sidste gang Israel måtte studse Hamas’ terrorister: “Hvor slemt bliver det i Europa næste gang?” Noget af svaret finder vi i Frankrig. “Vi vil ikke importere en krig”, siger den impotente Hollande.  Oh, la la. “det skulle du have tænkt på noget før”, siger jeg, men lige nu er den lille korpulente mangemillionær ved at gifte sig med en pakke på 42, så det blir nok heller ikke til noget denne gang med at stoppe krigsimporten.

French youth defying a ban on a protest against Israel’s Gaza offensive have set fire to cars and garbage cans in a Paris suburb after a calm demonstration.Sunday’s unrest in Sarcelles, north of Paris, was the second time in two days that pro-Palestinian demonstrations turned violent. The demonstration, like the one in Paris on Saturday, had been banned to ensure peace. Tension mounted as scores of Jewish youth, some armed with iron bars, encircled a synagogue to “protect” it. French youth go on rampage in Paris suburb after banned protest of Israel’s Gaza offensive, Sarcelles : une manif pro-Gaza dégénère près de la synagogue.  Anti-Israel rioters torch cars, throw firebomb at Paris-area synagogue. Looting and tear gas in Paris as protestors riot over Israeli offensive in Gaza. Nidra Poller, der bor i Paris har et sammendrag af situationen: Kill-the-Jews stampede in Paris.

The ego has landed

1-20.07.2014 018

De to foroven lod ikke til at kende hinanden, men nu kender de da sig selv.  Et par andre fotos fra et højsommerligt København. Det er jo skjønt når de er væk allesammen og man kun hører jysk, norsk og kinesisk. Klik fotos for helskærm.

2-15 7 0071-15 7 004 1-17.7.2014 011 1-20.07.2014 003 1-20.07.2014 010

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
7 years ago

“…en af de tidsbegrænsende faktorer for Isreals militærkampagne er, hvor længe europæiske politikere mener de kan holde Europas muslimer i ro.”

På længere sigt ville det være bedre hvis de ikke holdte sig i ro.

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Utrolig, hvilken forskel på billeder. Flotte sommer billeder af folk der nyder sommeren, og så ellers et par videoer med folk der nyder den på den arabiske facon. Gad vide hvorfor den slags videoer ikke bliver vist på MSM? Nå nej, det kunne jo rykke ved folks virkelighedsbillede på en ubehaglig måde.

trackback

[…] Snaphanen.DK has a cool post. He juxtaposes 2 videos, both from France today. In one, a group of muslims and […]

Skåning
Skåning
7 years ago

Äh, kom inte och säg att du inte hör en och annan grötig fylleskånska också. 🙂

T. Jensen
T. Jensen
7 years ago

Kære Steen

Det er mig altid en stor glæde at se og nyde dine fotografier. De er spontane, glade og har en poetisk lethed over sig. Gerne mere af det tak.

Kærlig hilsen

T. Jensen

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x