21
jul
Seneste opdatering: 22/7-14 kl. 1341
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-rådhuspladsen 21.07 2014 017

Døde civile er Hamas’ eneste forhandlingskapital, nu det har været umuligt at appellere til andre muslimer. Der har næsten igen demonstrationer været i muslimske lande. Knapt nok Iran eller Assad bekymrer sig om Hamas. Qatar gør, hvor Hamas toppen bor i luksus for vores skattepenge og lader andre dø for sig. De civile døde er beregnet på Vestens muslimer og Lykketofter, og de reagerer jo som de skal.

At kun godt 500 civile er døde i Gaza på 11 dage, trods Hamas’ ligegyldighed overfor civile tab, vidner ikke om Israels barbari, men om IDF’s moral og omhu for at undgå at ramme civile. Gaza er næsten lige så tæt befolket som Hong Kong. At forestille sig at smide flere hundrede bomber i Hong Kong uden collateral damage! På Rådhuspladsen i København faldt jeg over denne afpresningsforestilling. Man bemærker swedismer på en plakat, “stoppa”, “attack”, vi er jo landsfaste med den tidligere svenske by, Malmø. Nogle ævler om israelske krigsforbrydelser, de har ikke læst Geneve konventionen. Hamas har begået krigsforbrydelser, op til fire-fem forskellige.

Det nytter altsammen ikke noget. Israel kan ikke forlade Gaza og efterlade intakte tunneler og raketter. Det synes både højre og venstre i Israel helt enige om. Når det hele er overstået skal aggressoren Hamas stå afvæbnet ansigt til ansigt med det folk, de plager og udnytter og et ødelagt Gaza. De skal forklare hvorfor de har brugt millioner af dollars i støtte på tunneler og våben fremfor på befolkningen. De vil fremstille hele tragedien som en sejr. Det bliver ikke let.  Hamas glories in deaths of Palestinian civilians, hvis nogen skulle være i tvivl. Eller på Slate: Hamas Is Destroying Gaza og på VG.NO: «Det er Hamas som dreper oss, ikke Israel»  Et godt sted at følge miséren detaljeret og uhysterisk er TV kanalen Live i 24 news.

2-rådhuspladsen 21.07 2014 0163-rådhuspladsen 21.07 2014 0044-rådhuspladsen 21.07 2014 010
5-rådhuspladsen 21.07 2014 0036-rådhuspladsen 21.07 2014 011

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Ezra Levant /The Source: Anti-Israel protesters get aggressive with Sun News http://www.youtube.com/watch?v=ceiVFs6kyk8

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Så har alverdens flyselskaber pludselig indstiilet flyvnigerne til verdens sikreste lufthavn , Ben Gurion i TelAviv . Det skal forestille at være fordi en enkelt Hamas raket faldt ca 10 km fra lufthavnen , HVILKET ER FOR LANGT VÆK TIL AT AKTIVERE lufthavnens skudsikre misilforsvar ….. De samme flyselskaber har aldrig før haft nogen problemer med at lande i Kabul , hvor der rutinemæssigt bliver skudt med masser af raketter som ingen har noget forsvar mod , Eller Baghdad hvor ALT kan ske , eller Hva’ med at flyve over Ukraine når man VED at oprørerne har avancerede russiske misilsystemer… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Moran ya Simba : Putins strategi mod islamismen er et tragisk resultat af amerikansk tåbelighed , tilsat en god dosis af hans egen russiske tåbelighed . Obamas tåbelige forsøg på at aliere sig med det muslimske broderskab , var for Putins klassiske russiske Paranoia et klart bevis på at USA nu fortsætter den samme kyniske strategi som de brugte mod Rusland i Afghanistan i 80’erne og senere på en mere inddirekte måde også forsøgte i Tjetjenien , nemlig at opildne og bevæbne muslimerne til terror-kamp mod Ruslands interresser . For en realpolitiker som Putin er dybden af den amerikanske utopi-motiverede… Read more »

HH
HH
7 years ago

Hade Israel som land kommit till om vi i Europa hade betett oss anständigt mot denna minoritet? Efter diverse läsning, bl a Fredrik Bööks berättelser om de små shtetls som fanns i östra Polen, de ständiga pogromerna från ryska kosacker och andra, ser jag en bild som talar om vår EGEN bild. Läser man ser nobelpristagaren Singer – jag rekommenderar Shosha och Trollkarlen från Lublin – så ser man vår egen skuld. Alltså,det som händer runt Gaza är lika mycket Europas fortsättning och Europas erbarmliga kolonisationserövringar. Det är alltid bra att läsa historia. Försök med Spaniens Ferdinand och Isabella och… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Under gadekampene i Gazas forstæder er det nu blevet ubehageligt klart at Hamas er i besiddelse af tilsyneladende ubegrænsede mængder af splinternye russiske våben , herunder Cornet antitankmisiler og Tandem -RPG’er . Det har selvfølgelig gjort det hele lidt sværere for de israelske infanterisoldater , som ikke kan bruge deres normale pansrede køretøjer . I sådan en situation er der kun een ting at gøre , nemlig at kæmpe sig frem til fods og nedkæmpe terroristerne hvor man nu finder dem , nøjagtig som vi har set det i utallige film fra 2. verdenskrig . Den eneste forskel ligger i… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Ole Burde

Ole Burde, kan du forklare Rusland’s adfærd? Hvorfor hjælper de islamister her og i Iran og andre steder hvis, som mange islamskeptikere mener, de er en “naturlig allieret” for os (det har jeg seriøs tvivl om at de er…)

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Russiske våben ude i verden, er ikke nødvendigvis købt, betalt og godkendt ved kasse 1 hos det russiske eksportministerium…

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Peter Andersen har selvfølgelig fat i noget men man er nødt til at acceptere at Russerne er opportunister og vil bruge et hvilket som helst påskud til at irritere USA og Vesten.

trackback

[…] http://snaphanen.dk Auteur en foto’s van: […]

Nielsen
Nielsen
7 years ago

Usmageligt ! Hvor mange jøder har måttet lade livet for Arabere og nazister ?
En pestilænser mindre, gør verden bedre.
Fanden tage religioner.

Santor
Santor
7 years ago

“Døde civile er Hamas’ eneste forhandlingskapital”

Med andre ord de trykker selv deres kapital, som alle andre svindlere.

Øyvind
Øyvind
7 years ago
Jernhesten
7 years ago

Gaza-stribens geografiske udformning og demografiske overbefolkning kan måske bedst forklares ved en sammenligning med Langeland.

Hvis Langeland skulle være lige så tæt befolket som Gaza, skulle den lille ø, have ca. 1,5 millioner indbyggere. Der bor ca. 13.000 mennesker på Langeland!

Thorbjørn
Thorbjørn
7 years ago
Reply to  Jernhesten

For at sætte den demografiske udvikling på Gaza-stripen i perspektiv ifht. den danske demografiske udvikling, er her et par beregninger der er en øjenåbner for formerings galskaben i Gaza. Gaza – befolkning 1948 ca. 350.00 – 2014 befolkning ca. 1.816.000 (Kilde: CIA Factbook) Danmark – befolkning 1945 ca. 4.045.000 – 2014 – befolkning ca. 5.627.000 (Kilde: Statistikbanken – DST) Skulle vi have haft samme befolkningstilvækst i Danmark ville vi i dag være – hold nu fast! ca. 20.988.000 mennesker. Hvordan det kan lade sig gøre at have så voldsom en befolkningstilvækst med et dyrkbart landbrugsareal der næppe kan brødføde befolkningstallet,… Read more »

Thorbjørn
Thorbjørn
7 years ago
Reply to  steen

He, he… Her i Nordeuropa har nogle mænd heldigvis fuldkommen styr på deres formeringstilbøjeligheder:

http://www.telegraph.co.uk/men/relationships/10979082/Frustrated-husband-creates-spreadsheet-of-wifes-excuses-for-not-having-sex-with-him.html

Men sikkert til nogen fortrydelse for modparten..!

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Sørine Godtfredsen: En dom med perspektiv http://gotfredsen.blogs.berlingske.dk/2014/07/21/en-dom-med-perspektiv/ Af Sørine Gotfredsen 21. juli 2014 I denne sommer har debatten om tildækning af kvinder igen været på programmet. Både fordi Menneskerettighedsdomstolen har stadfæstet, at et land har ret til at forbyde brugen af burka og niqab på åben gade, og fordi muslimske kvinder herhjemme har beskrevet, hvordan de på grund af deres tørklæde krænkes i det offentlige rum. Den overraskende dom støtter tanken om, at en bestemt påklædning kan stå så meget i modstrid med en nations normer og kultur, at den gerne må forbydes. Og selv om et burkaforbud ikke umiddelbart… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

Hvis Egypten og andre arabiske lande trækker støtten til Hamas, mister de vestlige venstreliberale medier deres sidste figenblad…

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Israelerne bruger raketter (Iron Dome) som beskyttelse af deres civile. Hamas bruger civile som beskyttelse af deres raketter.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x