22
jul
Seneste opdatering: 23/7-14 kl. 2226
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det fremgår ikke, om denne fyr er vores landsmand endnu, altså ikke min men multikuturalisternes, men hvis han er, skulle politiet aflægge ham et besøg. Trusler og opfordring til vold er ikke 266 b, der er bare ulovligt i al almindelighed. Da han falder tilbage på dem selv og ingen andre, er danske politikere kortvarigt  rutinechockerede. Det er glemt i morgen, men den tyske statsanklager tager ret tungt på sagen.

Den danske imam Abu Bilal Ismail opfordrer i en fredagsbøn til drab på zionistiske jøder.Det viser et oversat videoklip fra hans prædiken, der er lagt ud på Youtube. BT har fået bekræftet, at oversættelsen er korrekt.»Allah, destruer alle de zionistiske jøder. De er ingen udfordring for dig,« siger Abu Bilal Ismail, der er kendt fra Grimhøjmoskeen i Aarhus, som er blevet beskyldt for at radikalisere unge muslimer.

Abu Bilal Ismail nægter dog, at han har opfordret til drab på alle jøder. »Jeg mener ikke, det er alle jøder, der skal dø. Det er kun de jøder, der har dræbt befolkningen i Gaza. Jeg har bedt gud om at ødelægge de jøder, der dræber os. Det er ikke alle jøder, for jeg kender jøder, der er gode mod os. Jeg har aldrig ment, at det er alle jøder,« siger han til BT. Tilbage i januar måned var Abu Bilal Ismail i medierne på grund af sin rolle som imam i Grimhøjmoskeen i Aarhus-bydelen Gellerup. Dansk imam opfordrer til drab på jøder

Uyøya plus tre år

Knapt bemærket i danmark af andre end Hans Hauge i en kronik i Berlingske. I Norge er det selvfølgelig en smertelig dag, der stadig giver anledning til fornyet indbyrdes skænderi og positionering. Det tabende Arbejderparti og nogle journalister prøver stadig at få Breivik til at lægge et par guldæg for dem. Guldet er uægte som sigøjnerguld, men det skinner og det må være godt nok for den billige langside.

ABC Nyheter prøver endnu engang at knytte en række islam- og indvandringskritikere fra Vilks og Hedegaard til Peder Jensen og Gates of Vienna sammen med Breivik, men enhver kan se hvor ynkeligt det falder ud. I Bjørn Larsen samarbeidet med terrormistenkt organisasjon mangler næsten kun den dramatiske underlægningsmusifor at kompencere for den manglende substans. De har betalt for mit foto, og det anede mig da, hvad det skulle bruges til. Jeg har selv lidt tilbage at sige om Utøya, men jeg vil vente til Peder Jensens bog kommer efter sommerferien.

Mogens Berendt 1944-2014

En lille rune ristet for en af TV-Avisens sidste større personligheder. Hans forebillede var Flemming Madsen, det var ambitionsniveauet. (Man kan se Madsen her, desværre ikke hans “tale til vælgerne” – det vat en medlevende kalkunfarm, eller hans indslag med Jaques Tati.)

Jeg tænker særligt på Berendt for bogen Tilfældet Sverige, 1983, der var det første blik jeg fik på Sverige under overfladen, så jeg var nødtørftigt klædt på, da jeg sad i Norskåne den februardag den 28 i 1986, da Olof Palme blev myrdet. Det gik op for mig, at jeg trods kendskab til sproget, historien og litteraturen kun kendte Sverige overfladisk. Her 31 år efter kan jeg dog ikke påstå, jeg husker dens indhold tydeligt, men bogen står en meter væk og en genlæsning kunne være fristende med tanke på, hvad der er sket siden.Berendt forlod tidligt medierne, godt ham ham utvivlsomt, men skidt for os andre. Man kan se Politikens nekrolog her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] blev det til med jødehaderen fra Grimshøjvej, Abu Bilal Ismail? Det er præcis en måned siden han sagde noget lignende i Berlin, og der er intet nyt siden hverken […]

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

Hej Steen
Find grundloven frem og så er det problem løst.

§67 er den der ordner den slags, da imamen opildner til vold og offentlig uorden.

Desuden er Islam Usædelig.

LarsS
LarsS
7 years ago

Her er Svends løgn, ville være herligt om nogen bedre detektiv end jeg, kunne finde Mogens Berendts interview med Svend Auken!

https://www.youtube.com/watch?v=3aCjjAbdrvk

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  LarsS

Ups, beklager LarsS – jeg så ikke i farten, at du allerede havde været der 😉

LarsS
LarsS
7 years ago

Mogens Berendt husker jeg bedst fra hans berømte/berygtede interview med Sved Auken, hvor Svend blev konfronteret med hans løgn-udtalelse om, at daværende udenrigsminister (1988) Thorvald Stoltenberg, skulle have udtalt: “”Kan du ikke lukke kjæften på ham, Uffe”. Det var et minderigt interview, men jeg tror ikke der findes kopier af det, desværre! Svend flippede fuldkommen ud over at blive konfronteret med sin løgn og Berendt så man ikke meget mere til på DR efter den konfrontation. Jeg har sidenhen erfaret, at interviewet mellem Svend og Mogens blev anvendt som undervisning på journalisthøjskolen, på hvordan man som journalist IKKE skulle agere… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Aukens “kreative” Stoltenberg-citat – frit opfundet til lejligheden 😉

https://www.youtube.com/watch?v=3aCjjAbdrvk

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Moské nogen skulle tage et kopi, just in case!

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Da denne imam (danske?) er en kæmpe inspirationskilde
for Folketinget og Danmarks fremtid , så sker der ham ikke noget.

Santor
Santor
7 years ago

Hvis han er Dansker så bliver han vel arresteret når han vender hjem!

LarsS
LarsS
7 years ago

Når jeg ser sådan en galning tænker jeg, at manden er bindegal. Hvilket han tydeligvis også er! Men han står overfor en hjernevasket forsamling af ligesindede. Bilder dem ind, at det regner og de forstår ikke, at han blot står og pisser dem op og ned ad ryggen. Hjernevaskede mennesker kan man ikke bebrejde noget, de er ofre for despoter, idioter og magtsyge mennesker der har ødelagt dem. Det har verdenshistorien vist os så mange gange, at det er til at tude over. De tidligere muslimer/islamister, som har forladt denne syge politiske magtideologi og konverteret, oplyser stort set alle, at… Read more »

HH
HH
7 years ago

Varför ser sådana här imamer alltid så hatiska ut? Och varför är de likaledes alltid så fula? Karaktären kanske speglas i sinnets labyrinter…

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago

For lidt siden laeste jeg om dette tvetungede kryb paa jyllands-posten;andetsteds i
selvsamme avis stod der at laese,hvor nemt det aabenbart var(er?)for fbi at lede
underfrankerede eksistenser ud i fristelser som f.eks. at blive terrorister…..

Naar jeg ser stodderen ovenfor kaefte op som han goer,naar jeg ser billeder af
muhammedanere,der hopper op og ned paa stedet og skyder i luften,naar jeg hoerer,at
det seneste high-tech vaaben fra hamas er et selvmordsbombe-aesel,traenger mistanken
sig paa: skulle det mon vaere “underfrankeret”,der faellesnaevneren i hele hysteriet…..?

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

“Dansk imam opfordrer til drab på jøder”

Jamen så skal han nok en tur til Nürnberg eller hvor dommerne får lov at præsidere efter at våbene er faldet tavse. Men det er på den anden side af den “røde flod” vi skal igennem og han kommer måske ikke over (det gør alt for mange af os heller ikke…)

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x