22
jul
Seneste opdatering: 24/7-14 kl. 1837
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Invandringsbomben briserar äntligen?. Om Sverigedemokraterne får 10, 15 eller 20 procent bliver ikke det mest interessante, da det ikke umiddelbart kommer til at betyde noget når svenskerne har valgt en rød-grøn regering. Der skal mere til at fremkalde det jordskredsvalg Lars Hovbakke Sørensen spåede forleden. Først vil jeg se efter til hvilken grad paniske, røde svenske journalister er parate til at prostituere sig selv.

Dernæst vil jeg iagttage Moderaterne, når de mister magten, karrieren og levebrøddet, når Reinfeldt frivillligt abdikerer fra magten, som han let havde kunnet sikre sig med SD, hvis han ikke havde malet sig op i et hjørne. Er Reinfeldt og mange andre dummere end jeg og Bo Frank nedenfor? Næppe, han er bare fejg, han har hjerte som en backbencher og tænker bare, han når at slippe ud, inden lokummet brænder sammen. De rødgrønne kommer til at stå med aben, – 2000 asylsøgere om ugen, måske 90.000 i år – og Fredrik kan se på fra en ‘international toppost’.

Hold øje med partiet, der har været mange tegn på indre opløsning og faneflugt de senere år. Mere kom så sent som i går fra den moderate Bo Frank fra Växjö. Han har nemlig helt ret, bortset fra at han tror at EU’s befolkninger vil hæfte solidarisk med Sverige. De nuværende tilstande lakker mod enden:

Flyktingströmmarna ökar. Och kommer att öka. Och jag ser inte att vår regering vill göra ett solidariskt flyjtingmottagande till ett prioroterad fråga i EU. Sveriges extrema hållning är inte hållbar och kommer att behöva revideras. Frågan är inte om, utan när. Det är få i regeringskretsen som har någon kunskap om vilka överväganden det finns i kommunerna. Som ju måste ta ansvaret. De flesta kommunpolitiker oavsett parti tycker som jag. Men de flesta är i karriären och säger varken bu eller bä. Det vilar en outtalad tunghäfta i dessa frågor. Bo Frank Dagbok.

For our children, before it’s too late

Testimony detailing the reasons a Belgian Jewish family chose to leave Belgium for the United States: the rise of anti-Semitism, anti-Zionism, the attacks of Toulouse, Islamism, etc.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] som sagt, hold øje med Moderaterna når de nu har tabt valget […]

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Vil EU hæfte solidarisk med Sverige? Sikkert, bare ikke EU’s borgere, men de har jo intet at skulle have sagt alligvel. Wow – Det bliver en ren nedsmeltning i stil med Fukoshima som vores lande går i møde…Game over, Man! Se Bill Paxton i denne scene fra en fantastisk film, og lyt til hans profetiske ord…: h t t p://www.youtube.com/watch?v=dsx2vdn7gpY

HH
HH
7 years ago

Den springande punkten är ju faktiskt de olika (forskellige) kulturerna. Jag måste inte älska varenda människa, men jag ser hon eller han precis som jag och är hövlig. Det finns skitstövlar som jag mött i livet och jag som lyckats glömma. Fortfarande finns det en person i min närhet som ger mig frossa vid varje möte – särskilt den hemska rösten: det är ett femininum). Men sammantaget – att blanda kulturer hur medkännande det än kan vara är ingen rimlig slutsats. Låt oss erkänna det som det är: livet är grymt och har bara ett slut. Hr Reinfeldt är den… Read more »

Doktor Pillerman
Doktor Pillerman
7 years ago

Klippt från AP och Thoralf

Börjar bli rejält trött på storkäftade Bo Frank som i tid och otid skall berätta “sanningar”.
Dessa sanningar är SD:s politik men dem menar Bo Frank är obildade idioter.

De som sätter sitt “hopp” till ynkryggar som Bo Frank kommer att bli grymt besvikna.

Mycket snack och lite verkstad från “Den vedervärdige Moderaten från Växjö” som vanligt alltså

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x