23
jul
Seneste opdatering: 23/7-14 kl. 2203
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En baggrundsreportage om den ulovlige demonstration den 20. Det var den tredje voldelige demonstration i Paris på en uge. Franske politikerer siger nogle flovser, der skal illudere kontrol over situationen. De har ingen kontrol. I morgen har de tilladt en ny antiisraelsk demonstration, da det ser så dumt ud at den alligevel foregår, når de har forbudt den. Multikulturalisterne glemte at tage højde for islam i deres ligning. Hvilket hjørne Frankrig har malet sig op i, kan man høre her. Florian Philippot (FN)

De få proisraelske demonstrationer har været fredelige og værdige, masse af antiisraelske demonstrationer har været voldelige, her Ezra Levant i Calgary om én. At det ikke har været voldeligt i København, tilskriver jeg udelukkende at dette Hamas-angreb på Israel falder midt i sommerferien. Voldsmændene er hjemme på ferie. Hamas timing er i det hele taget denne gang maksimalt dårlig. Ingen venner, nyt styre i Egypten, kølighed i Iran,  kaos i Syrien, lede og træthed i Vesten.

Hamasledelsens liv i luksus

Lufkonditionerede Mercedesser, udenlandske bankkonti, børnene på dyre skoler – surprise.

Hamas leaders are facing criticism inside and outside of Gaza for enjoying a comfortable lifestyle while Gazans suffer.”While the Hamas leadership is abroad, in Qatar and other places enjoying a comfortable life, holed up in luxury hotels and driving luxury cars, dozens of innocent Palestinians are killed every day,” the sources said. “They are bleeding and paying the price for the political and military adventures of the movement’s leadership.”

As reported recently in Ynet, Hamas has millions in assets, and it seems that the wealth extends to day-to-day life as well as investments and fat bank accounts. For them, life is about private jets and luxury, not war planes and hunger. But as the IDF’s Operation Protective Edge, triggered by Hamas rocket fire on Israel, continues, more and more voices can be heard inside and outside of Gaza attacking the movement and its leaders’ ostentatious lifestyle.‘Hamas leaders are in hotels, not on the battlefield’, Private jets, restaurants, luxury hotels: the good life of senior Hamas officials.

Khaled Mashal er stor i munden til aften på I24. Der skal ikke være nogen våbenhvile, siger han fra sit skjul i Qatar. “Alle er lykkelige og stolte, Hvis I er parate til at dø, er vi også parate til at dø”. Selvom Gaza synker i grus, klarer han sig nok. Det er som at høre Hitler rable fra førerbunkeren. Khaled Mashal erklærer sejr, angriber alt og alle. “Det betyder han er parat til våbenhvile, vi ER i Mellemøsten,” siger kommentatoren. “Det er jo mafiosoer”, mente han vist, og i Sverige vil en Miljøpartist erklære Israel global krig. Vi har nedlagt for mange sindssygehospitaler. Så snart våbnene tier, vil nye millioner af dollars tilflyde Hamas fra Vestlige ledere, der ikke kan se et problem, de ikke kan løse uden at smide penge efter det.


1-Indspilning i fuld skærm 23-07-2014 203311

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Till Skåning:det danska program som jag syftar på heter på svenska “Guld på Godset” och det åttonde och sista i serien såg jag igårkväll på Stv 24, det finns säkert magasinerat någonstans. Det som var så trevligt med programmet var att det kändes danskt avslappnat, humoristiskt och med en mycket trevlig värdinna. Plus som sagt, en bit dansk historia som för många av oss svenskar kanske inte är så känd. Igår gick jag ut på nätet och fick en utomordentligt intressant historia om Tycho (latin) Tygo (danska) och dennes vetenskapliga insatser och hans liv, t o m öppningen av hans… Read more »

trackback

[…] Khaled Mashal er stor i munden til aften på I24. Der skal ikke være nogen våbenhvile, siger han fra sit skjul i Qatar. “Alle er lykkelige og stolte, Hvis I er parate til at dø, er vi også parate til at dø”. Selvom Gaza synker i grus, klarer han sig nok. Det er som at høre Hitler rable fra førerbunkeren. Khaled Mashal erklærer sejr, angriber alt og alle. Se her. […]

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Ännu en “varm” svensk sommer / afslutning på ramadanen (27. juli) på vej? 😉 Stenkastning mot polisen i Rinkeby http://www.expressen.se/nyheter/stenkastning-mot-polisen-i-rinkeby/ Publicerad 24 jul 2014 01:28 Under natten till torsdagen har det varit oroligt i Rinkeby med bland annat stenkastning mot polisen och en bilbrand. [ Utroligt så meget netop dette mønster synes at gentage sig overalt, hvor der er “kulturberigelse” fra især visse “kulturer”/ religion ] – Vi inväntar att vi kan sätta oss i förstärkta fordon [ !!! , = køretøjer ] för att kunna åka dit igen, vi vill inte ha en konfrontation [!!!], säger Mats Brännlund, länsvakthavande… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Gæt / Gissa en etnicitet 😉 Interessant att se, hvordan den berømte “respekt” åbenbart kun gælder i en retning … http://hd.se/landskrona/2014/07/23/barnfamilj-fick-pengarna-ater/ Barnfamilj fick pengarna åter efter badbesök LANDSKRONA Publicerad 22 juli 2014 kl. 21:48 För en familj i Landskrona är det nu slut med besöken på Citadellbadet. På måndagen råkade man ut för en obehaglig upplevelse med stundtals mycket aggressiv stämning från en grupp besökare. Det hela slutade med att familjen fick sina entrépengar återbetalade. … – Ja vi satte oss på läktaren och det var hur trevligt som helst. Plötsligt kom en grupp män i åldern 20-35 år och… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Bara ett tips om en rolig blogg.:) http://polytempik.blogspot.se/

Obs det är satir så det inte blir som med “batikhäxan” att många inte förstod att det var satir. Tyvärr skriver ingen mer på batikhäxan men denna duger bra. Ett skratt förlänger livet! 🙂 Och det behövs om vi skall överleva i den här smörjan vi tvingas leva i. Om inte annat så retar vi väl etablissemanget om vi lyckas hålla oss vid liv ett tag till!

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Angela

Haha, tack så mycket, Angela 😉

Helt otroligt – fanns det verkligen någon, som inte
förstod att Batikhäxan var satir!?!

Det skulla ju vara oerhört roligt att få höra, hur
dom uppfattade det då.

Vad har hänt med Batikhäxan? Bränd på PK-bålen? 😀

Lightmann
Lightmann
7 years ago

# Charles Nielsen, sprøgsmålet er, om der overhvodet findes uskyldige i Gaza? – Jeg kom til at tænke på denne video jeg netop har set på Hodjas blog – Ekstrem Børneopdragelse. Fed chance for at se det på MSM: h t t p s://www.facebook.com/photo.php?v=10202487518566047

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

Det er svært at komme igennem her.

Bør ses.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202487518566047

Spørgsmålet er, om der overhovedet findes uskyldige i Gaza?
Det minder mig om noget der hed Hitlerjunged.

HH
HH
7 years ago

Tack steen, dina rader lättade för mig. Faktiskt är det inte bara värmen som får mig att känna som om jag håller på att få värmeslag.

Jag är till födslen en mycket norröna man. Men jag älskar allt det gröna runtomkring mig!

En eloge till det mycket trevliga programmet från olika danska slott där folk kommer med sina fynd – tavlor och mycket annat. Framförallt får man som tittare en rejäl dos dansk historia. Tack för det!

HH
HH
7 years ago

Onsdag e m, solen skiner nästan för mycket, det är verkligen varmt. En dam kom på besök, jag känner henne inte närmare. Hon var sympatisk och trevlig att prata med. Sen kom det. Vi talade om det kommande valet. Hpn berättade att hon tidigare röstat på Miljöpartiet. Hon tyckte verkligen mycket om deras värn för naturen och – underströk hon – att vapnen måste tystna och att vi måste kunna tala med varandra utan att skjuta. Och därför borde vi i Sverige helt enkelt sluta med allt militärt. Jag ställde inga frågor. T ex “tycker du att de ryska rebellerna… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  HH

Du måste vara en tålmodig man. Förstår inte att du kan vara tyst i sådana lägen. Jag klarar inte av det. Det är väl inte så att jag ställer direkt konfrontativa frågor till någon man inte känner, men minst ett ifrågasättande i alla fall.

Förresten, vilket program och danska slott syftar du på? Är kanske trött, men jag måste ha missat något inlägg.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Man må faktisk sige til multikultis forsvar, at de ikke kunne vide, at der var en global, makrohistorisk revolution under opsejling. Kun få så den komme. Men det ville unægtelig være rart, hvis de nu kunne tage højde for den i deres analyser, for den har mildest talt indflydelse på mange aspekter af samfundsudviklingen her og dér, samt på internationale konflikter.

– – –

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x