24
jul
Seneste opdatering: 24/7-14 kl. 1919
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Krigsforbryderne i FN’s Menneskerettighedsråd fordømmer Israel. Intet der ikke er set før. Når arabere agriber Israel står alle frem og siger det de siger hver gang, undtagen dem der er døde i mellemtiden. Den såkaldte “Mellemøstkrise” er den ultimative tumpetest for fastgroede standpunkter og uligevægtige gemytter. Der findes en fremragende dokumentar om hvor korrupt og udueligt FN er, den hedder UN Me. DR viste den for nylig den er desværre ikke på You Tube. Hillel Neuer kan svare krigsforbryderne fra iranere til syrere. Israel should be investigated for war crimes in Gaza says UN. Israel tells UN Human Rights Council to ‘get lost’.

Migrationsverket opskriver igen igen

Vid årsskiftet räknade Migrationsverket med att 56.000 flyktingar skulle komma till Sverige under 2014. I april räknades den siffran upp till 61.000. I dag kommer ytterligare en uppräkning att presenteras. Enligt källor till SVT så kommer siffran för året att nu hamna på nära 80.000. 2.000 flyktingar kommer nu varje vecka till Sverige….Det är över 2.000 människor som kommer varje vecka, så behöver vi få fram omkring 7-800 platser per vecka.Fler flyktingar väntas till Sverige, Migrationsverket släpper asylprognos, Fler asylsökande kostar miljarder.

Faktisk kommer der flere end 2000 om ugen, så Verket kommet til at opskrive igen. Stiger det til bare 2500 om ugen, bliver det 130.000 i år. Et ‘asylboende’ må højst rumme 200 personer, det er altså 10 nye asylboenden om ugen. Dertil kommer familiesammenførte, 14.599 første halvår 2014. De 2.3 milliarder ekstra, der blev bevilliget i juni i år, kommer ikke til at slå til.

I Reinfeldt seneste mandatperiode er svenske pensioner blevet sænket tre gange. I Japan har højesteret netop bestemt at indvandrere ikke kan få socialbidrag selvom de har permanent opholdstilladelse. ”Alla människors lika värde” betyder at Sverige fyldes op med mennesker fra verdens mest dysfunktionelle lande, samtidig med at svenskere der har arbejdet hele livet betaler ved at leve for ned til 5000 svenske kroner om måneden. Der foregår en gigantisk tranferering af midler og land til den 3. verden, og hvis alt går som det plejer, kommer det svenske valg om to måneder ikke til at handle om det. Det sørger svenske journalister for.

1-Indspilning i fuld skærm 24-07-2014 144918

Out of control: It’s like the dark days of 1938

Travelling by tram through Paris, a boy heads back from school with his sister when a group of teenagers spots that he is wearing a Star of David pendant. They surround the pair and start shouting: ‘Dirty Jews — you have too much money, too much power, you should get out of France.’

Terrified and shaken, by the time Eden, 16, and his sister Elie, 12, get back home they are still in tears. For Doctor David Tibi, their father, the incident was the final straw.And so it is that in the next few days, he and his family will pack their bags, leave France for good and move to Israel.

‘I have spent all my life in France and it is has been a wonderful life,’ said Dr Tibi, a 44-year-old dentist whose wife, Melanie, is a medical doctor, and with whom he has five children in all. ‘We have done well professionally and have the kids at good schools, but the truth is we have had enough. ‘This is about survival. When your kids have to go to schools with armed guards at the gates and when they are abused in public, the situation is out of control.’Hatred driving a new exodus: Synagogues attacked. Shops in flames. And terrified Jewish families fleeing to Britain. As an Israeli envoy says it’s like the dark days of 1938, a chilling dispatch from Paris, – It’s like 1938, says Israeli ambassador to Germany: Outbreaks of anti-Semitism on the rise across Europe.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lightmann
Lightmann
7 years ago

Jeg har lige læst den engelske artikel der bliver linket til længere nede, denne tekst er under det første billede i artiklen. “Abuse: A protester wearing a gas mask and kaffiyeh carries a fake rocket decorated with Israeli flags and swastikas at a pro-Palestine rally in Paris.” Hvis ikke selv de mest hardcore radigale, ikke kan se at noget er seriøst galt med en person som på billedet, at det kun er et sprøgsmål om tid før det eksploderer i DK og andre vestlige lande for alvor, så er der ikke andet end gru i vores fremtid. Den artikel, de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

U.N.Me – Extended Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=DaBLJJWIzq0

Ja, mindst – plus arabiske diktaturer, der har repæsentanter i
menneskerettighedskommissionen og lignende absurditeter –
bla. Libyen under Gadaffi 😉 – de lande, der ikke engang
anerkender de normale menneskerettigheder, men har lavet deres
helt egen koranvenlige version, som har meget lidt med menneske-
rettigheder at gøre i den gængse forstand.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

C-Span interview med Ami Horowitz, Director, “U.N. Me” Documentary

https://www.youtube.com/watch?v=ep-Hfmm5zWA

Our guest is Ami Horowitz, director of a newly released documentary film entitled “U.N. Me.” The movie is a critical portrayal of the role the United Nations plays in global politics and peacekeeping. Horowitz uses the term “docutainment” to describe the type of movie he has produced and directed. He cites liberal film maker Michael Moore as a significant figure in the documentary film business, and credits Moore with motivating him to make his first documentary.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, der virker jo sådan.

Mener du interviewet og den “extendede” version – eller hele filmen?
Ellers kan den sandsynligvis fremskaffes? 😉

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Tack,Bjovulf,för den länken – och: keep up the good work! Du är allt en riktig Snaphanen-voluntär – om nu någon annan än Steen får lov att säga det (smilie).

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Ludvig

Tack så mycket / mange tak 😉

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Set fra et dansk perspektiv synes jeg det er opmuntrende at se på hvad der sker POLITISK i dise dage i Israel . Jeg har ingen tvivl om at noget lignende kan ske i Danmark engang i fremtiden . Efterhånden som det bliver klart at vi er i en RIGTIG krig og bare ikke en mindre ”operation” som det blev kaldt i begyndelsen , begynder tonen at få en helt anden lyd . Store dele af den lokale politisk korrekte venstrefløj er ved at smuldre væk , miste troen på sig selv , miste sin traditionele magt i medieverdenen ,… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Som Dansker er jeg den Svenske regering, fissebevægelsen i Sverige og andre Svenske tåber dybt taknemmelig. Sverige er det eksempel der redder det meste af Europa fra at optræde lige så uansvarligt og stupidt. Det er som at se en fuld mand tumle rundt og gøre skade på sig selv og så sige til sig selv “sådan vil jeg nu alligevel ikke optræde”.

PBr
PBr
7 years ago
Reply to  Santor

Det kan der være noget om men der er desværre andre “fulde mænd” der raver rundt og derudover har vi jo desværre endnu en pasunion i norden , en reminisens fra en helt anden tid , ligesom div konventioner der i den grad er ude af trit med nutidens virkelighed.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Også SF’ere siver til Dansk Folkeparti 😉 http://jyllands-posten.dk/politik/ECE6890136/ogsa-sf-ere-siver-til-dansk-folkeparti/ AF Lasse Lavrsen Det er stadig hovedsageligt tidligere socialdemokrater og venstrefolk, der giver Dansk Folkeparti vælgerfremgang, men også SF’ere siver til Dansk Folkeparti. Knap 8 pct. af de vælgere, der i 2011 stemte på SF, vil nu sætte deres kryds ved Dansk Folkeparti. Det viser tal fra den kommende bog ”Vælgere på vandring”, der er redigeret af professor i statskundskab ved Aalborg Universitet Jørgen Goul Andersen. Dansk Folkeparti, der begyndte som et protestparti, er stille og roligt blevet et af landets største partier og har de seneste måneder ligget stabilt med en… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x