27
jul
Seneste opdatering: 28/7-14 kl. 1651
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 28-07-2014 024408

The sign in Turkish and French suggested that ‘dogs are allowed’ but ‘Jews not under any circumstances.’ The Belgian League Against Anti-Semitism reported the sign to police and is demanding a criminal investigation. Belgian cafe in posts sign banning Jews from entering store

Middelhavet: 71.000 fattigdomsflygtninge hidtil

Europæiske medier kalder dem nu ‘bådflygtninge’ efter de Vietnamesiske i 1977, det lidt mere uspecifikt af, hvad detegentlig drejer sig om: Afrikas eksploderende befolkningsoverskud. EU mener åbenbart nu, at fattigdom er asylgrund i EU. Frontex samler dem op og sætter dem i land….i Europa. Det er en ‘løsning’ , der ikke er langtidsholdbar, men det er åbenbart det eneste EU kan hitte på.

An estimated 71,000 people have made the dangerous 350-mile voyage to Italy this year from the Libyan coast. The number already exceeds the total for all of the previous record year, 2011, at the height of the “Arab Spring” uprisings. Chaos in Libya, traditionally a staging point for would-be emigres trying to reach the European Union, has turned the operation into something of a free-for-all.

Italian government officials say as many as 18 vessels a day depart for Italy and that as many as 600,000 more migrants might be waiting in Libya to cross.

The exodus has overwhelmed front-line communities and contributed to a hardening of anti-immigration attitudes across Western Europe. Immigration by land, sea and air helped propel hard-right parties to strong showings in European parliamentary elections in May. Even in Sweden, which long has drawn asylum seekers with its generous social programs, attitudes have gotten tougher. Many of the immigrants are fleeing the continued fallout from the Arab Spring revolts in Libya, Egypt, Syria and other Middle Eastern countries. Others journey from as far away as Bangladesh to seek better economic prospects.Italy tries to cope with crush of migrants seeking refuge in Europe. Se også »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«.

Uhrskov: Hvornår kommer svenskerne i mindretal?

Der er tre scenarier, men nr.3 forudsætter at SD’s politik bliver hele Riksdagens fra næste år, og det er næppe tænkeligt. Tommelfingerregelen er, at uden de helt store ændringer i svensk politik, kommer svenskerne i mindretal engang mellem 2040 og 2060.

Sverige kan få æren af at blive det første europæiske land med et flertal af ikke-europæere. De arbejder hårdt for det, må man lade dem. Vil det lykkes? Sverige må være så langt det bedste bud på det land, der først vil gå op i limningen. Jeg har været i tvivl om den helt rigtige kandidat. Frankrigs ghettoer kan ingen slå. Storbritanniens eftergivenhed er legendarisk. Belgien kan prale af massive ghettoer få hundrede meter væk fra bykernen i Bruxelles. Men tiden er inde til at løfte sløret for, hvem vinderen bliver: Det nordiske paradis, også Sverige kaldet, landet, som er verdensmestre i næsten alting, inklusive selvdestruktion.

I Sverige rykker det, ingen tvivl om det. Fra og med 1980 og til og med 2013 er der blevet givet1.757.565 permanente opholdstilladelser. Det er i gennemsnit 51.693 om året, men det er ikke hele historien. Siden 2006 har tallet ligget på over 86.000 årligt, og det toppede foreløbig i år 2013 med 116.587 udstedte opholdstilladelser. På nær en enkelt afvigelse går tendensen kun én vej: Flere opholdstilladelser for hvert år. Det ligger fint i tråd med den seneste prognose fra Migrationsverket, der tager hånd om de nytilkomne. 80.000 asylsøgere er det seneste bud for 2014, formentlig i underkanten, men vi får se…Tre scenarier. Morten Uhrskov, JP

Politi undsætter ikke en kollega i nød – frygter optøjer

För att efter prejningsattacken undkomma polisen kör bilföraren in på ett grönområde på Koppargården. Den ene polismannen lämnar polisbilen för att till fots följa efter bilföraren in på området. Polismannen blir genast omringad av en snabbt växande folksamling på mellan 50 och 70 personer som uppträder hotfullt. Polismannen, som larmar efter förstärkning, får ta emot verbala dödshot, glåpord och spottloskor rätt i ansiktet. Kriminella får fritt spelrum i Koppargården, Landskrona

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Interessant at dette har fået lov at foregå i programserien Sommer på SR, der normalt er legeplads for alle Sveriges værste PK-tosser. Den var ikke gået for bare et par år siden. Er der mon ved at komme dybe ridser i den blankpolerede overflade? 😉 Begynder luftkastellet så småt at vakle under den svenske “åsikts-elite”? Prinsessa till attack mot PK-Sverige http://www.friatider.se/prinsessa-gick-till-attack-mot-pk-sverige Publicerad 28 juli 2014 kl 18.51 Kulturnyheter.Prinsessan Anna av Bayern, som är politisk korrespondent för Tysklands största tidning Bild am Sonntag, ägnade idag en stor del av sitt Sommarprogram i P1 åt att kritisera den förkvävande politiska korrekthet som… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

Levende skjolde i Gaza under bank og trusler af HamasEn nyligt oploaded video afslører sandheden om Hamas’ levende missilskjold http://www.youtube.com/watch?v=QBvhHE8ePxg&feature=player_embedded Man skal være over 18 år. Denne video viser palæstinensere, der er blevet advaret af IDF om, at deres hus snart vil blive bombet. De rømmer selvfølgelig huset i en vis fart, men bliver banket tilbage af Hamas-tropper for at være levende skjolde for Hamas’ raketaffyringsramper som de skjuler i private ejendomme, skoler, hospitaler, moskeer, legepladser etc. Når folkene der bor der bliver advaret af IDF om et snarligt bombardement, rømmer de stakkels mennesker selvfølgelig deres huse, hospitaler, moskeer osv.,… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

Goe gamle Inger S…..i sommervarmen kan hun ALTID få ideer. Det kniver bare med at føre dem ud i livet.

Sidste år skulle henner østen gavl å ha æ skvæt måling:

http://www.bt.dk/politik/kunstner-jeg-maler-muhammed-paa-dit-hus-stoejberg

HH
HH
7 years ago

Afrika är en kontinent med stora rikedomar – men där man saknar helt förmågan att fördela dem rättvist. Hur kan det vara så? Varför måste det komma kulturer utifrån för att visa vad som finns under jorden? Ett besök nyligen av en trevlig dam av afrikanskt ursprung gav i varje fall mig en massa tankar. Och särskiltr det som sagts på denna sajt – vår kultur som rymmer människors likhet och jämlikhet är inte exporterbar. Kan det verkligen vara så? Alltnog. Den trevliga damen frågade vad vi hade för typ av klaner och tillhörigheter och vilka vi röstade för. När… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

Det står i Glædelig EID fra Inger Støjberg. “Mandag afsluttes ramadanmåneden, og det er derfor en vigtig helligdag for mange muslimer i Danmark. Det fejres overalt her i landet – og godt for det. For Danmark er bygget på et fundament af frihedsrettigheder, herunder religionsfrihed og dermed retten til at dyrke den Gud, som man tror på. Jeg glædes ved, at det er sådan. For mig er afslutningen af ramadanmåneden en oplagt anledning til at gøre status over de udfordringer, vi som danskere står over for, når det handler om integrationen af det næststørste religiøse samfund i Danmark. For det… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

En anmeldelse af Islam vil blive taget dybt alvorligt.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Fint læserbrev Britta Due Andersen, selvom de venstreorienterede antifascister sikkert ikke vil kalde dig for fredsduen.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Læserbrev jeg lige har skrevet til Bornholms Tidende om flygtninge fra Syrien “Hvorfor skal vi tage imod flygtninge fra Syrien? Det ligger i luften, at vi i Danmark/Europa skal tage imod flygtninge fra Den Syrisk Arabiske Republik uden at stille spørgsmål om det rimelige i dette. Og så henvises der til, at nærområderne har taget langt de fleste flygtninge, og at disse lande ikke kan bære flere. Ser man på tallene fra FN (UMHCR), er det da også rigtigt, at de omgrænsende lande tager langt de fleste flygtninge. Men tallene ser godt nok helt anderledes ud, når man ser på… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Der er ikke noget at gøre, de kulturel kriminelle politikere vil ikke høre efter, uanset hvad der foregår på gader og stræder. Det sidste gode eksempel er Israel, hvor politiet end ikke kan beskytte folk, der vil forsvare Israel. Muslimerne vil blive et kæmpeproblem indtil hele lortet bryder sammen og danskerne begynder at forsvare sig med udemokratiske midler. Samfundet er ved at falde fra hinanden, danskerne bliver mere og mere fremmedgjorte overfor systemet, idet de har mistet de historiske værdier, der skulle få dem til at føle sig som et folk. Det sidste nye tiltag i galskaben er, at borgerne… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Machiavelli

…Israel, hvor politiet end ikke kan beskytte folk, der vil forsvare Israel.

Forklar venligst nærmere.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Danmark, hvor politiet end ikke kan beskytte folk, der vil forsvare Israel.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Jeg mente i Danmark.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Ja, det var det jo. Troen på noget større end en selv,der vil beskytte een – det være fra noget svært definerbart,en bedste ven/veninde, til staten, nationen og folket tager forskellige former som tiderne skifter, men synes stadig ganske udbredt. Den er ikke som virkeligheden er, dette set i min vurdering, eksempelvis kan politiet ikke beskytte andet og mere end ganske få steder. Det der tæller fra krigshandlinger til kriminel adfærd er problemers omfang, og hvilke midler der benyttes af de deltagende. Det sikreste når man lokalt vil demonstrere for Israel må være en mindre ø, eksempelvis Slotsholmen hvortil adgangen… Read more »

norje
norje
7 years ago

Pamela Geller i Pro-Israel rally i NY for noen dager siden, en litt annen stemning der enn i Europa hvor mobben eier gatene.

https://www.youtube.com/watch?v=YiEEUbK6eYs

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

V vil skærpe kravene til indvandrere fra muslimske lande http://www.b.dk/politiko/v-vil-skaerpe-kravene-til-indvandrere-fra-muslimske-lande Af Kasper Kildegaard Sørensen og Jesper Hvass 27. juli 2014, 22:30 Ikke-vestlige indvandrere fra muslimske lande udgør det største integrationsproblem i Danmark, og derfor skal de for fremtiden mødes med skrappere krav, siger Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg. Dansk Folkeparti er begejstret, mens Socialdemokraterne er dybt uenige. [ !!! Og det endda til trods for, at det ofte er deres S’es vælgere, der især har fået følgerne af den muslimske “kulturberigelse” at følge og må leve med de alvorlige konsekvenser, ødelagte skoler og utrygge gader – mageløst! ] … »Vi… Read more »

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Bjovulf

@Bjovulf Jeg ¨å indrømme jeg har meget svært ved at tage Inger Støjberg og Venstre seriøst, når det kommer til kampen mod islamisering af vort land. Sålænge Venstre ikke vil tage et opgør med disse nationalt selvmorderiske internationale konventioner, så betragter den slags udmeldinger som Fru Støjberg kommer med der som ren symbol-politik, (læs: Varm luft). Men når det er sagt, så er Inger Støjbergs nye udmelding trods alt ikke helt uden værdi, da det endnu engang giver Socialdemokratiets Integrations-ordfører Mette Reissmann lejlighed til at demonstrere, at hun Dansk Folkeparti’s bedste ‘campaigner’: “Det har ingen gang på jord. Sådan siger… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  JensH

Ja, det er jo lige det – mener de virkelig dette seriøst, eller er det bare et spil for galleriet for at få lidt medvind i de sløje meningsmålinger? Har de mon tænkt sig at påvirke EU og de tåbelige totalt forældede konventioner i den beskrevne retning? Nej, næppe, vel? Eller skal vi så igen-igen, når EUs & FNs virkelighed banker på, høre på, at der ALTID er en eller anden håbløst naiv konvention om, at det pr. definition er meget mere synd for den uintegrerbare, krævende og endog kriminelle indvandrer / asylsøger end for den ufrivillige og aldrig adspurgte… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  JensH

DF om Vs skrappe muslim-krav: Nu nærmer vi os hinanden 😀 http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/07/28/0728054300.htm DF glæder sig over, at Venstres politiske ordfører vil skelne mellem forskellige typer af indvandrere. Døren er åben, hvis Venstre ønsker at stille særlige krav til ikke-vestlige udlændinge med muslimsk baggrund, lyder det fra Dansk Folkeparti. – Hvis Venstre nu langt om længe har forstået, at der er brug for at skelne mellem indvandrere og begrænse den ikke-vestlige indvandring, så nærmer vi os hinanden, siger Dansk Folkepartis integrationsordfører, Martin Henriksen, i en pressemeddelelse. – De har været tid om det, og de mangler fortsat at levere resultater, men… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Den virkelighedsudfordrede radigale Liv Holm Andersen: [ kan I huske hende? 🙂 ] R: Støjberg-udspil er national-konservativ populisme http://www.b.dk/politiko/r-stoejberg-udspil-er-national-konservativ-populisme Af Maja Hagedorn Hansen, Berlingske Nyhedsbureau 28. juli 2014, 12:28 »Man kan ikke sammenligne en kristen amerikaner, der kommer til Danmark, og en somalier eller palæstinenser, som kommer fra en flygtningelejer,« siger Det Radikale Venstres integrationsordfører, Liv Holm Andersen, i en kommentar til Venstres forslag særkrav til muslimske indvandrere. [ Nej, netop, Liv – godt set! Nogle ankommer nemlig med gode forudsætninger og en velvillig, respektfuld og åben indstilling – andre med ingen af delene! ] Venstre har taget et markant,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er spor ikke underligt, at de “konservative” ligger så dårligt i meningsmålingerne. Der er nemlig ikke meget ægte værdikonservativt tankegods tilbage hos dem. Så måske burde de bare ændre partiets navn til “Det Skabsradigale Folkeparti” med det samme i stedet for at blive ved med forsøge at stikke blår i øjnene på deres få tilbageværende vælgere? 😉 Konservative afviser Venstres skrappe krav til muslimer http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/07/28/112214.htm Man skal stille samme – strenge – krav til alle indvandrere, der vil til Danmark, lyder det fra De Konservative. [ VÅS! – For en del er det jo overhovedet ikke nødvendigt, men visse… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Og så kom Pia K. ellers på banen med en klar udmelding 😉 Nye toner fra Venstre i udlændingedebatten vækker håb http://puls.b.dk/nye-toner-fra-venstre-i-udlaendingedebatten-vaekker-haab/ Af Pia Kjærsgaard 28. juli 2014 Jeg husker udmærket, da Dansk Folkeparti i forbindelse med vores sommergruppemøde i Vejle i 2010 foreslog et indvandringsstop for ikke-vestlig indvandring. Der lød et ramaskrig. Forargelsen ville ingen ende tage – og den kom også fra Konservative og Venstre. Dengang udgjorde vi VK-regeringens parlamentariske grundlag, men det hjalp ikke meget. Selv om sommerferien stadig præger det politiske landskab, er Venstre i færd at profilere sig og ruste op til den kommende valgkamp,… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Ikke-vestlig dit og ikke-vestlig dat. Hun måtte faktisk godt have taget ulden helt ud af munden (eller tastaturet) og sagt at det er MUSLIMER der forårsager problemerne. Jeg ved fra privat korrespondance hvor uretfærdigt Sikher, Hinduer og Vietnamesere finder det når man in UK taler om problemer med “Asians.” Hvem har nogensinde kastet et mistroisk andet blik på en flok kinesere der går ned af gaden?? Det er uretfærdigt IKKE at sige at det er Islam der skal fjernes…

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Moran ya Simba

Jeg finder adgang, given ophold og statsborgerskabstildelen til udefrakommende uanset særlige kendetegn om hvordan de er eller hvor de er fra til Danmark for let. Det er i mine øjne navnlig menneskers antal,nationalt og globalt der medfører belastninger der om noget skaber konfliketer og idioti. Hermed ikke ment at få eller en enkelt ikke kan være ganske belastende og idiot af højeste grad. Men antal- uanset hvem- betyder meget.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x