29
jul
Seneste opdatering: 30/7-14 kl. 2354
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvfølgelig er det ikke tilfældigt at islamologen Støjberg og den tidligere piccolo Karsten Lauritzen er ‘kontroversielle’ nu, mærkeligt bare at Uffe Ellemann-Jensen, Jens Rohde og Birthe Rønn Hornbech ikke kan følge en partistrategi efter hele liv i politik. Rønn Hornbech har sikkert glemt, at hun i 2001 sagde Ingen ægtefælle fra Tyrkiet, Pakistan og Somalia, personer fra indvandrerlande ikke kan få familiesammenføring, det er også længe siden. I dag taler hun  som den jurist, hun er.

Jeg tager ikke Venstre alvorligt, det er lige så seriøst som når Støjberg siger “Fis hjem til jeres taberlande.” Så snart de støder ind i en konvention eller i EU, pakker de sammen og fortsætter med at forære landet bort som om det var deres ejendom. Det er det nemmeste, det er alt for besværligt og og omkostningskrævende at stoppe bortgivelsen af Danmark og komme i konflikt med ‘internationale aftaler’, der af enhver politiker betragtes som vigtigere end Moseloven. I øjeblikket balancerer de mellem den danske opinion og konventionerne, men der kan komme en dag, hvor de må vælge, og gæt hvad de vælger da.

Lad os sige Sverige halverede deres flygtningemodtagelse og disse 50.000 kom til Danmark, som de jo har passeret på vejen. Hvad ville Venstre gøre? Intet, det ville koste dem karrieren. Venstre er med sin EU leflen og sit konventionsrytteri en del af vores problem. De er kun kontroversielle for sjov. Modsat Thomas Larsen tror jeg V vil dække flanken af mod DF, så Thulesen ikke bliver statsminister. Hvis DF bliver ligesom Venstre, er det bare politik som sædvanligt.

Multikulturen koster nu anslået 80-100 milliarder, omtrent det samme som hele sygehusvæsnet. Alene det, vi ikke kan få oplyst besløbet fra politikerne, stinker. Jeg møder unge, der vil forlade Danmark og Europa, når de har taget deres uddannelse. De bryder sig ikke om den fremtid de ser tegne sig. Jeg møder ældre, der viser mig girokort fra Skattevæsnet med ordene: “Hvis jeg ikke kan undgå at betale, forlader jeg landet. Jeg vil ikke betale politikernes etniske proletariat, hvoraf mange betragter mig som deres fjende.2 (Han var jøde). Fatter Støjberg og Lauritzen at de er i færd med at blive betragtet som fjender af stadig flere, og fatter de rækkevidden af det?

Venstre er gået på stemmejagt hos blå socialdemokrater, der finder regeringens udlændingepolitik for blødsøden.Det vurderer Berlingskes politiske kommentator, Thomas Larsen, på baggrund af de udspil, Venstre har lanceret de seneste dage. Mandag kom Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg (V), med meldingen om, at Venstre er parat til at diskriminere mellem udlændinge fra vestlige og ikke-vestlige lande. I tirsdagens Berlingske proklamerede hun, at skoler med markant overvægt af tosprogede elever bør lukkes, og onsdag erklærer retsordfører Karsten Lauritzen (V) sig klar til at tage goderne fra udenlandske kriminelle, der afsoner i danske fængsler.

Det er ikke en tilfældighed, at udspillene kommer nu, vurderer Thomas Larsen.»Man tager fejl, hvis man tror, det er tilfældige og uoverlagte meldinger, der kommer i øjeblikket. Det er tværtimod en ret orkestreret offensiv, som kulminerer i løbet af få dage, når Venstre holder sommergruppemøde, og offentligheden får indblik i den politiske pakke, som partiledelsen vil fremlægge,« siger den politiske kommentator. Thomas Larsen: Derfor kommer V med kontroversielle meldinger om udlændinge

Opdatring: Her til aften hedder det at Venstre er klar til at opsige internationale konventioner, hvis det er nødvendigt. Det bliver nødvendigt. Det er modigt at introducere, Venstre skal have ros, men jeg vil se det overleve et bombardement fra den globale godhedsidustri først for ikke at tale om partiets Birther, Uffer og Jenser.

Israel to the EU: “Islam will target you next”

Fangede nordiske socialdemokrater den? Det er om at tænke et par år ud i fremtiden, selvom det er imod jobbeskrivelsen. Man kan kigge i vejviseren efter denne historie på dansk og svensk:

The Danish, Swedish and Dutch ambassadors to Israel, as well as officials from the embassies of Britain, Belgium, Italy, Hungary, Austria and Germany took part on Monday (Jul. 28) in an urgent meeting of the Knesset Immigration, Absorption and Diaspora Affairs Committee on the situation of Jewish communities in Europe.

MK Yisrael Hasson (Kadima), a former deputy director of the Shin Bet internal security service, told the ambassadors: “NATO bombed 5,000 civilians in Kosovo just because it was insulted; 27,000 Iraqi civilians were bombed during the American invasion because they posed a danger to the US; there is not a country in the world that can talk to us about morality.”

MK Hasson told the foreign envoys that “if the European countries fail to protect the Jews within their territory, the State of Israel will. Jewish blood is not cheap blood.” He further warned that “if you do not stand by our side, the day when Islamic terror will reach your homes, your beds and your kindergartens will come soon.” Israel to EU envoys: Islam will target you next, MK to European envoys: “Day When Islamic Terror Will Reach Your Homes is Near”, ‘We are looking at the beginnings of a Holocaust’

Mehdi Nemmouche sigtet for terror

A Frenchman suspected of carrying out a fatal shooting at the Jewish Museum in Brussels was charged Wednesday with “murder in a terrorist context”, the Belgian prosecutor’s office said.Mehdi Nemmouche, 29, who spent more than a year fighting with Islamist extremists in Syria, was extradited from France to Belgium the previous day to be questioned over the May 24 shooting which left four people dead.

“Since his arrival he has been interrogated by the counter-terrorist unit of the federal judiciary police of Brussels, as well as by the investigating judge,” the prosecutor’s office said in a statement.The Frenchman of Algerian descent was questioned by Belgian officers over the deaths of a Jewish couple, a Frenchwoman and a Belgian man by a gunman who opened fire at the downtown museum in broad daylight on a Saturday afternoon. Belgian media said Nemmouche had remained largely silent during his interrogation. ‘Museum shooter’ faces terrorism murder charge

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Boethius Victor
Boethius Victor
7 years ago

@steen Jeg påstår intetsteds, at jøderne truer med selv at begå terror. Men jøderne truer på mødet med, at hvis vi ikke står ved staten Israels side i arbejdet med at sikre de europæisk bosatte jøder mod muslimsk terror, vil denne terror også snart ramme europæerne i “vore hjem, i vore senge og i vore børnehaver.” Dette indebærer to advarsler/trusler: 1) Israel vil selv sikre de europæiske jøder i Europa, hvis ikke Europa vil. 2) Den muslimske terror vil snart ramme i Europa, hvis ikke europæerne sikrer sig i henhold til Israels forskrifter. Altså: Gør, som vi siger, ellers bliver… Read more »

Anders
Anders
7 years ago

Løbet er kørt for Europas oprindelige folkeslag. Ufreden er her allerede og forude lurer borgerkrigene.
Men hvor vil de skyldige politikere gemme sig, i en global verden, når de forrådte opdager forræderiet?
De svigefulde politikere vil blive fundet og holdt til regnskab på værst tænkelige måde. Deres efterkommere ligeså.
Vent og se.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  steen

Det er nødvendigt! Det har det været længe!

Men godt at få lukket katten ud af sækken! Det giver ligesom et langt bedre fundament at diskuterer ud fra – op til næste valg. Og tak for det Venstre…

Specielt for DF..!

EH
EH
7 years ago

Helt enig. Denne ”offensiv” er akkurat lige ukonkret og intetsigende som de tidligere. Der er ingen som helst grund til at tage dette plat alvorligt. Venstre ved man alligevel, hvor man har. Ok DF spiller lidt med på denne falske melodi ”Vi nærmer os hinanden”, og noget andet Bullshit. Forhåbentligt med en anderledes kontant dagsorden i tankerne. Men man ved aldrig. Vil ikke gå hele vejen med min ”ven” Morten Uhrskov i hans angreb på DF (endnu), men som altid har han en pointe. Partiets toppolitikere er ved at blive meget, skal vi sige ”praktiske” i deres iver for at… Read more »

PBr
PBr
7 years ago

Endnu en Wall of Text. Hvem ialverden tror du hakker sig igennem det der (plus de fleste af dine “Wall’s” ?
Du ville nok gøre siden en meget stor tjeneste ved at prøve at koncentrere dine skriverier til noget menneskeligt og læseværdigt.

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Wall_of_Text

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  PBr

“Vem i all världen…”nej förmodligen läser inte du det Bergfast skriver, men det kanske du borde göra. Men du behöver inte göra det. Det är väl inget tvång att läsa kommentarerna? Så därför tycker jag att din kommentar är totalt överflödig och känns bedrövligt antiintellektuell. Varför vill du få andra att inte läsa vad Bergfast skriver? För det är precis det din kommentar har som syfte. Du kanske skulle titta på argumentationsfel och halmgubbar. Jag bara väntade på dylika kommentarer …en del tål inte andra perspektiv på verkligheten eller sanningar eftersom den rubbar deras sociala ordning. Status quo har alltid… Read more »

PBr
PBr
7 years ago
Reply to  Angela

Slap af , jeg bad om at det kunne overvejes at stramme de der tekst tapeter op , så de blev mere læservenlige , det var alt , du behøver ikke at putte mere i kommentaren end det der står.

Bergfast
7 years ago
Reply to  PBr

Ja, det blev för mycket med dubbelpostningarna, det kan jag hålla med om, (och om att det oftast inte alls är så bra med alltför långa texter/kommentarer, på en kommentarsida. Ber om ursäkt)

Tack för en rolig textlänk. Skrattade faktiskt åt texten. Helgalen.

(Om man tar bort dubbelpostningen i mitten av den förstås..)

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  PBr

Tack PBr för ditt inlägg och för länken. Den var mördande infam och mördande dråplig (viss pun intended here) och detta till skillnad från flertalet andra väggtexter som både är mördande tråkiga och därtill sällan kommer fram till något – ungefär som klockan i frågevitsen:

“Vad är det som går och går och aldrig kommer till dörren?”

Har ni den vitsen i Danmark också?

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  Ludvig

Det skulle förstås vara t e x t v ä g g a r !

Undskyld.

Bergfast
7 years ago
Reply to  Ludvig

Vad som – går och går och aldrig kommer till dörren – , det är egentligen människan själv som människa, som egentligen inte har förändrats så särskilt mycket på flera 1000-tals år; samt ofta lever kvar i oförrätter som kan ha skett för ungefär lika länge sedan, mot än den ena, än den andra, folkgrupperingen… Människan är en släktvarelse, som kan bära med sig – minnen – både skriftliga och muntliga, i 1000-tals år om vad som har hänt i hennes släkts, hennes folks, historia… Men idag vill man gärna försöka lära alla människor att tro – alla människors lika… Read more »

Bergfast
7 years ago

Ursäkta dubbelpostningar. Trodde att de missats när de inte kom upp och tryckte därför flera gånger, vilket visat sig vara fel att göra, då det ibland endast handlar om en stunds fördröjning.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Bergfast

Hahaha….du är modig som vågar problematisera….inte många som vågar…hahaha…Ja, du är verkligen ursäktad. Händer nog de flesta.

Nej, det är nog inga historiker som vill ta i det. 🙂 I varje fall inte gå ut med det i offentligheten. Jag hoppas att många läser vad du skrivit och TÄNKER till.

Makthavarna, etablissemanget, har mycket att dölja. Och de fortsätter och fortsätter århundrade efter århundrade tills folk sätter stopp för det.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Bergfast

Fram till 1968 pratade folk om detta. Både sinsemellan och i skolorna. Historielärarna tog upp det på lektionerna i undervisningen och det diskuterades. Men inte naturligtvis i folkskolan som man sa då utan de förberedande skolorna med examina. Några examina existerar inte idag utan de flesta fladdrar omkring i ett epistemologiskt mörker. Hur det är idag…ja, behöver någon fundera? Det var längesedan man vågade och ville berätta om sådant som verkligen kunde ge folk frihet. Riktig frihet. Det viktiga för makten är att några blir utbildade till att klara teknik, naturvetenskaper och en del hantverk och nyttigheter men bildning är… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Angela

Måste ändå påpeka till Angela att de texter, i mina ovanstående kommentarer, som har överskrift – utdrag -, är alltså kopierade texter och inte skrivna av mig.

De är utdrag från någon sida som hette: – Vad är laglösheten – eller någonting sådant….

Nej, den heter – Laglöshetens hemlighet -, så var det…

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Bergfast

Jag ser när det är utdrag. Det är ju tydligt angivet. Det som är kunnande är bl a att veta var och när det passar in. Som Sveriges f d kultur- och skolminister Bengt Johansson (S) sa om skolans fokusering på metod i st f kunskap: “Vad hjälper det att kunna slå i telefonkatalogen om man inte vet till vem man skall ringa eller varför?”

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Ok, det är bra. Tack.

F.ö. var det ett roligt och talande citat av Bengt Johansson (s) om att missa poängen med skola och – ut – bildning -….

V.h.

Bergfast
7 years ago

Kanske kan man säga att utvecklingen är naturlig? Att det är på sätt och vis naturligt, i och med att kommunikationsmöjligheterna för världens alla olika folk och människor faktiskt har avancerat? Detta då från brev med häst och vagn, båt och fly, till teleprinter, till telegraf, till telefon och till internet…., internet som blixtsnabbt kan kommunicera med hela världen… Så genom dessa avancerade kommunikationssystem så verkar det som en slags naturlig konsekvens att världen faktiskt krymper genom att avstånden för möjligheterna till kommunikation faktiskt krymper genom nya tekniska uppfinningar…. Ytterliga utdrag: “Vad de flesta vet, är att den som kontrollerar… Read more »

boethius victor
boethius victor
7 years ago

En super interessant begivenhed, at ambassadører fra europæiske lande kaldes til møde hos jøderne om, at der venter terroranslag i de europæiske lande, hvis de ikke gør, som jøderne siger. Verden bliver mere og mere utrolig. Vi er nu derhenne, hvor europæiske borgere er underlagt altomfattende overvågning udført af deres egne og fremmede staters efterretningsvæsener. Det har bestemt ikke nedbragt terrortruslen, for muslimerne bliver stadigt mere voldelige og er nu endda i gang med at sprøjte kalifatkrigere ud fra IS i Irak til resten af kloden. Norge er gået i panik og har valgt “åbent” at annoncere en kalifatcelles mulige… Read more »

Bergfast
7 years ago

Man kan nog ändå aldrig egentligen beskriva judar och judendom som – judarna – . Det finns helt enkelt väldigt många olika judar så när man vill försöka klumpa ihop judar, genom att skriva just – judarna – så begår man ett misstag. Utdrag: Historikern och professorn Gershom Scholem (1897-1982), har i sina böcker bevisat att lärjungarna till Sabbatai Sevi och Jakob Frank, hade ett starkt politiskt inflytande på den franska revolutionen samt att grupper av dess anhängare var skyldiga till den politiska utvecklingen i Turkiet. Scholem säger att det inte är någon tvekan om att Sabbatais och Franks lära… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Ytterligare utdrag: “Vad de flesta vet, är att den som kontrollerar ett lands pengar också kontrollerar ett lands lagar (vilka lagar som stiftas samt hur, när och varför) genom att den kontrollerar de personer som stiftar lagarna. Den som kontrollerar ett lands pengar kontrollerar helt enkelt lagstiftarnas (och alla andras) ekonomi och om inte lagstiftarna (och alla andra) är lojala mot den (eller dem) som kontrollerar deras ekonomi (mot dem som äger alla pengarna) så kan denne (dessa) se till att de blir helt utan pengar vilket leder till att de i bästa fall hamnar i fattigdom och misär och… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Utdrag: Vad de flesta vet, är att den som kontrollerar ett lands pengar också kontrollerar ett lands lagar (vilka lagar som stiftas samt hur, när och varför) genom att den kontrollerar de personer som stiftar lagarna. Den som kontrollerar ett lands pengar kontrollerar helt enkelt lagstiftarnas (och alla andras) ekonomi och om inte lagstiftarna (och alla andra) är lojala mot den (eller dem) som kontrollerar deras ekonomi (mot dem som äger alla pengarna) så kan denne (dessa) se till att de blir helt utan pengar vilket leder till att de i bästa fall hamnar i fattigdom och misär och i… Read more »

Boethius Victor
Boethius Victor
7 years ago
Reply to  steen


Jeg citerer fra selvsamme artikel, hvor medlem af Knesset Hasson siger “the day when Islamic terror will reach your homes”. “When”, ikke “if”.

http://www.sdjewishworld.com/2014/07/29/israel-eu-envoys-islam-will-target-next/

“MK Hasson told the foreign envoys that ‘if the European countries fail to protect the Jews within their territory, the State of Israel will. Jewish blood is not cheap blood.” He further warned that “if you do not stand by our side, the day when Islamic terror will reach your homes, your beds and your kindergartens will come soon.'”

Lightmann
Lightmann
7 years ago

Har der i den danske presse været rapporteret om dette møde hvor den danske ambassadør deltog? Det lyder da ellers som en ganske vigtig dagsorden…Så nej, det har ikke været oppe at vende på danske redaktioner.

Robert R
Robert R
7 years ago

Jeg er stærkt i tvivl om et kommende terrorangreb, vil ændre noget, flere lande Frankrig, Sverige, Holland og Belgien har så mange muslimske indvandere at de nu har afgørende politisk indflydelse. Ingen politiker som vil vælges og som vil have indflydelse, kan i dag tillade sig at se bort fra det store muslimske mindretal, som lige så langsomt mod midten, måske mod slutningen af dette århundrede, bliver et muslimsk flertal. Som et konservativt tænkende menneske er det bedrøveligt at vores generation, på bare 30 år, ødelægger et par tusinde års møjsommeligt opbygget kultur. Vi efterlader ikke landet eller verdensdelen i… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Robert R

Der er ikke andet at gøre end at blive frihedskæmper ud fra den forståelse, at fjenden er vores egne politikere. Den dag er ikke fjern, hvor den første politiker kommer til at betale prisen for sit forræderi. Og der bliver ingen tårer her.

Bergfast
7 years ago

Jaha ja…. Så om västvärlden slutar att dricka alkohol, samt uppmanar sina ungdomar att gifta sig tidigt med 1, 2, 3 eller kanske 4 fruar till varje duktig man, samt fokuserar på bön 5 gånger om dagen, samt på 10 år skaffar sig 10 barn med varje fru, och, framför allt, inte varken röker eller just dricker alkohol eller ser på degenererande tv eller nedbrytande underhållning, samt att kvinnor döljer sina kroppar i det offentliga och allmänna rummet för undvikande av onödig och oönskad uppmärksamhet hos det manliga släktet och därmed kanske lyckas skapa en minskning av risker för att… Read more »

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  steen

Den gode Ambassadør glemte så at fortælle at det så kun gælder hvis man er voldsparat og på den måde kan intimidere politi og regeringen!

Santor
Santor
7 years ago

Det er den slags klar tale der virkelig ryster Europas politikere. Israelerne har lært det på den hårde måde og vi kan ligeså godt lytte til dem. Vores politikere ved at Hasson har ret men de håber alle at udskyde den nødvendige beslutning til de selv er gået på pension eller på anden måde har sikret deres egen og deres børns fremtid.

På en måde håber jeg at Europas politikere fucker det hele up så vi kan komme i gang med oprydningen hurtigst muligt. Det er bedst for alle parter.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Santor

Israel skulle have gjort det her for længe siden. Men jøderne er nu engang et tålmodigt folkefærd, som hellere skændes internt om hvorvidt de overhovedet har ret til at eksisterer end at se hele problematikken i et større historisk perspektiv.

Islam er – og har siden det 7. århundrede – altid været islam. Først ta’r vi lørdagsfolket og dernæst søndagsfolket. Alt det andet tager vi bare hen ad vejen.

Det eneste gode ved deres massive tilstedeværelse i Europa er, at deres hensigter snart ikke længere kan skjules.

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x