30
jul
Seneste opdatering: 31/7-14 kl. 0003
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ja så fick man sitt uppvaknande 7.30. Pigg och alert eller inte. Men nu lämnar jag denna hemstad och drar ut mot sjön Facebook.

Kvantespring for Europa

Da Hamas angreb Israel tænkte jeg, at det er ‘bare’ det sædvanlige, men jo længere det varer, desto tydeligere er det at jødernes situation i Europa er dramatisk under forandring, den er ikke det sædvanlige. Lige nu ved vi ikke, om det varer en måned til og Israel vil hive Hamas op med rode, i hvilket tilfælde det kan blive endnu tydeligere. Når et venstreorienteret amerikansk tidsskift kan have sådan en forside, vidner det om, at Europa vækker opsigt. Artiklen har selvfølgelig de sædvanlige besværgelser om ‘europæisk nationalisme’ og det ‘antisemitiske Front National’, men virkeligheden kan ikke længere skjules. Bent Melchior er bekymret i Politiken. Næppe bekymret nok.

Muslims are over-represented among the perpetrators of anti-Semitic incidents, says Gardener. “It is not as extreme as France, Belgium, Holland or Malmo, where the levels of anti-Semitism make life difficult for Jews, but it is a phenomenon. A large number of Muslims believe that 9/11 was a Jewish plot, that Jews run the media and that Jewish money controls politicians. Of course there are Muslim organisations that speak out against anti-Semitism and many Muslim leaders are fully aware of the damage anti-Semitism does to their own community.”Exodus: Why Europe’s Jews Are Fleeing Once Again

Nogle nylige pluk: German Jews Warned To ‘Hide Your Jewishness’, 100 hate crimes: UK Jews targeted following Israel offensive in Gaza, European Jews face rising tide of anti-Semitism in Gaza operation’s wake, Italy Suddenly Gets Ugly for Jews, German Jews condemn ‘explosion of hate’ at pro-Gaza rallies, Blir attackerade – för att de är judar og Bernard Henri-Levi om Frankrig: The Ugly Tide Washing Across Europe og Are French Muslims integrated? Depends on what you mean by integration. Henryk Broder bliver interviewet: Wer sind die neuen Juden-Hasser?

1-Indspilning i fuld skærm 30-07-2014 181533

Svindeltiltalt borgmester flager fra rådhuset i Tower Hamlets

Tower Hamlets’s Muslim mayor Lutfur Rahman sparked a storm of protest tonight after raising the Palestinian flag over the town hall ‘in solidarity with Gaza’. Barely 24 hours after it emerged Mr Rahman is to face trial over claims he committed widespread voting fraud, he ordered the flag to fly ‘in support of a ceasefire and peace’. Jewish leaders condemned the move as ‘destructive’ for community relations as local residents said the council should concentrate on ‘potholes and bins’ and not international conflicts. Outrage as Muslim mayor of Tower Hamlets orders the Palestinian flag to fly over town hall ‘in solidarity with Gaza’

1-Indspilning i fuld skærm 30-07-2014 193815

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cecilia
Cecilia
7 years ago

Jag var kvinnan som tog denna film och mycket skit har jag fått för denn kan jag lova ligger nu tillsammans med han som vart åtalad för hets mot folkgrupp. Så får se vart detta slutar. För man ska. Stå ut med allt tydligen. Tillstånd hade don fått av bostads föreningen men inte av dom boende och inte för så många heller

HH
HH
7 years ago

Precis som Angela skriver – varför ska den kristna morgonandakten plötsligt bli – muslimsk? Och vad beträffar filmen från Nyköping åkte naturligtvis tankarna direkt till min svenska historia. NYKÖPINGS GÄSTABUD var någonting helt annat, mer blodigt så att säga.

Men det kommer kanske att upprepas. Med andra förtecken. Vad tror hr Ullenhag?

Angela
Angela
7 years ago

Nyköping Sverige? Det är inte bara i Nyköping. Slår man på radion för att lyssna på morgonandakt, väder och dagens första nyheter flödar arabiskan och hyllningarna till den fantastiska nya kultur vi nu skall tvingas tillhöra. Reportage från Bosnien om den fantastiska byggnadskulturen sedan islamsk MORGONANDAKT? Hur har man mage att kalla en morgonandakt för muslimsk? På ett lismande, lömskt sätt hjärntvättas svenskar in i religionen genom att klistra svenska ord och begrepp på islam. Det finns bara kristna, protestantiskt evangelisk-luterska morgonandakter och de skall föras på svenska. För det är det språket som talas av svenskar i Sverige. Varje… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago

Undrar bara lite försynt vad som var intressant med artikeln i Washington Post, annat än att det är en typisk bleeding heart-liberal som uttalar sig om Frankrike utan att ha det minsta koll på landet och travar på i samma spår om “utanförskap”. Undrar verkligen när amerikaner ska få in i sin trånga skalle att Europa inte är USA. Vi är nationalstater med europeiska ursprungsbefolkningar som aldrig kommer att se på integration på samma sätt som de gör (i alla fall demokrater), medvetet eller omedvetet.

Bergfast
7 years ago
Reply to  Skåning

Ja, hur utbredd är egentligen antifrankiskism kan man undra. Eller för den delen även antifrankiskism, samt för den delen också antispanskism, antigrekism, antinorskism, antidanskism, antifinskism, antisvenskism, antityskism, antihollänskism, antibeligiskim, antipolskism, antiserbism, antialbanism, antiitaliskism, antirumänskism, antilettiskism, antiestiskism, antilitauiskism, för att inte tala om antiportugisism, antischwetsiskism och antiskottiskism m.fl. Undrar hur utbredda dessa former antiismer egentligen är och hur långt de skall tillåtas få fortgå…. Det finns ju förstås också antiamerikanism, antiarabism, antiasiatism i och för sig, för att inte då nämna också antiryssism likväl som antiisraelism samt även också kanske antiafrikanism och antiorientalism . Så, i princip och i verkligheten verkar… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

“Eller för den delen antiengelskism”, skulle det vara….

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

…”antiitalienskism”…

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Ps.

Alla antiismerna skulle faktiskt kunna sammanfattas i begreppet – antifolkism – …

Tråkigt nog…

Ds.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Skåning

Du behöver inte påpeka försynt. Ryt du till ordentligt för det är just detta som är hjärntvätt. Du tar upp det viktigaste som händer just nu. Övergreppen mot nationalstaterna och dess folk i världsdelen Europa. En mångfald av folk och olika kulturer som man nu försöker göra till en enfaldig hop av slavar utan makt. Genom att upprepa något tillräckligt länge tillvänjs folk vid de nya begreppen. Det är sofistikerat krig. Så omvandlar man folks medvetande utan att behöva lossa ett enda skott och folk märker inte övergreppen eller övertagandet. Efter kriget skrev P Lagerkvist två böcker om krig. Bödeln… Read more »

EH
EH
7 years ago

Kan det få Europas politikere til at vågne op. Nåh ja, de er skam vågne men naturligvis ude af stand til at ville tage ansvaret for årtiers sløsede tankeløse indvandringspolitik. Nu er det formentlig for sent, hvilket efterlader dem i en tilstand af handlingslammelse. Man bliver vred og bekymret over at læse nedenstående links. Italiensk maxistisk (naturligvis) lommefilosof vil forsyne Hamas med større raketter. Manden er en håbløs ignorant idiot. (og fascist) Flere og større raketter (hvor store er i øvrigt hospitalsstuerne, klasserummene i skolerne og børneværelserne) vil betyde ”full scale” krig, hvilket vil have den konsekvens at palæstinenserne skal… Read more »

LarsS
LarsS
7 years ago

“Hej Doktor, lider jeg af Islamofobi?” “Hvad er dine symptomer?” “Synes blot, jeg er træt af indvandrerdrenge som stikker kniven i danske knægte, når de bliver uenige om hvilke piger der er ´deres´. At muslimske piger sendes tilbage til deres hjemlande i ferier for at blive gift. At danske piger bliver kaldt for ´fucking so´, at juletræer forbydes i ejendomme med muslimsk flertal, at fodboldklubber i visse egne nu drives efter muslimske regler og øl er forbudt i klubhuset. At kvinder ikke må le i Tyrkiet eller køre bil i Saudi Arabien, at Iran hænger homoseksuelle mænd i kraner og… Read more »

norje
norje
7 years ago

For engangs skyld er vi bæst:)

Danmark stanser tvangsreturer til Italia – Norge fortsetter praksisen

http://www.nrk.no/norge/stanser-ikke-tvangsreturer-1.11835856

Santor
Santor
7 years ago

@ “Nyköping, Sverige, kl 07 mandag”

Det var kun et spørgsmål om tid og en sikker indikator på at islam føler sig hjemme i Sverige.

Historikkerne kan bruge det som pejlemærke i nedtællingen til syrien/irak kalifat.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x