31
jul
Seneste opdatering: 31/7-14 kl. 1150
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

folk forstået som antisemitter i Europa, der går ud og ter sig voldeligt? Det gør folk der slår om sig med store påstande som f.eks. Yonatan Ungermann Goldshtein i Deadline i aftes, medstifter af intet mindre end Jøder Mod Folkemord: Befolkningen er nidoblet siden 1948, Gaza har verdens 13 højeste befolkningstilvækst.

 Hvad forresten angår antallet af døde, så citerer alle medier  Hamas’ egne tal, og jeg ved ikke hvornår de sidst har sagt en sandhed borset fra når de som i seneste fredagsbøn gentager deres løfte om at dræbe hver eneste jøde i verden. Andre faktorer: Up to 25 Percent of Hamas Rockets Fall Short and Kill Gazan Civilians og ‘Misfired Rocket Killed Children in Shati’. Douglas Murray udreder den måde vi taler om krigen på, se: Douglas Murray and Ben Soffa from Palestinian Solidarity Campaign discuss anti-Semitism

“Unge, svenske kvinder der elsker deres land”

Via Vlad der har en kommentar. Nye toner. Man ser, at SD har fået et reklamebudget, man venter næsten bare på colaflasken eller tyggegummipakken, men politikere er jo grundlæggende i reklamebranchen. De går begge ud på ikke at støde nogen fra sig, at behage så mange som muligt. Det er derfor de er hårde at høre på, især i valgkampe. Man kan benytte lejligheden til at sammenligne den med Reinfeldts valgvideo, der hævder at “alle behövs”. Det modsiges noget så grundigt af arbejdsløshedsstatistikken.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
7 years ago

När man i ett samhälles offentliga ideologiska språk och ideologiska diktat avkräver ett tvång att vara tolerant som då får betyda att vara kärleksfull, samt god, mot allt, allting och alla, så kan man faktiskt befinna sig i en diktatur fastän man inte tror det. Man ser då denna dikterande diktatur som endast varande god och av godo. Som en lyhörd efterföljare av samhällsdiktaten tror man sig verkligen vara enbart tolerant, ja, varför inte också kanske både vidsynt, kärleksfull, klok, god och förståndig som diktaten föreskriver. Man tycker sig då förstå den samhälleliga lagstiftande maktens, och även t ex den… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Angela
Angela
7 years ago

Jag ber er läsa Normaliteten under attack för att förstå hur illa det är ställt i samhället och hur propagandan går som undergräver demokratin och förvandlar människor till slavar. Utdrag som förskräcker: “Ett utmärkt exempel på politiseringen av sexualiteten har getts av den s k sexrådgivaren Katerina Janouch. Hon har varit skribent i Expressen och i flera ungdomstidningar, vilket torde göra henne till en av ungdomens främsta informationskällor. I Expressen (20/8 -04) förde hon på tal män som vill bli påsatta av kvinnor med ett så kallat strap-on, ett bälte med en dildo på. Janouch gillade idén som hon kopplade… Read more »

Bergfast
7 years ago

Unga – svenska – kvinnor?… Angående filmen om unga svenska kvinnor, så, ärligt talat, de ser lite mer ut som amerikanska kvinnor, lite blonda, lite mörka, lite asiatiska och med ungefär samma frisyr som de flesta amerikanska unga kvinnor verkar vilja föredra, än vad de faktiskt ser ut som typiska svenska kvinnor egentligen. Dessutom så är de flesta unga kvinnor, i de flesta delar av världen, oftast vackra, friska, glada och oskuldsfulla, samt har oftast en mycket mild och vänlig framtoning. Filmen skull i princip lika gärna ha kunnat presenteras som amerikanska unga kvinnor som älskar sitt land…. Ingen större… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Nobody, förlorarna är de som låter sig förledas. Kunskap är makt! Förlorarna är dem som inte reagerar och agerar! Förlorarna är de passiva, de som hukar, de som utplånar sig själva.

Att visa känslor är INTE att “tappa någon fattning”. Det är bara de som görs ansvariga som i brist på annat tar till värdelösa floskler.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Awakening, Motivation.Vilja.Engagemang.Människokärlek.

https://www.youtube.com/watch?v=WDf757QwXpk

HH
HH
7 years ago

Ursäkta det dubbla budskapet!

HH
HH
7 years ago

En person vid namn Farrachzad plus två medsystrar med det gemensamma efternamnet Karlsson – ingen genusupprördhet här? Jag menar Karls son – har i en kvällstidnings s k kulturavdelning gått till motattack mot den förstnämndas spelande av en Ebba Grön-melodi som handlade om diverse skjutning av borgerliga personer. “Äsch, en gammal låt som framfördes för 35 år sen. Äsch” Som ni ska förstå – ord utan mening. Eller? En annan kåsös raljerar om sin röda ungdom. Men hur hade det varit om hon hade raljerat om sin bruna ungdom? Och skojat om sommarläger under vajande fanor och smattrande trumpeter? Handlar… Read more »

Anonymous
7 years ago

På en kvällstidnings s k kultursida bryter stormen loss. Ett femininum vid namn Farrokhzad plus två flickor som heter Karlsson i efternamn – vänta, är här inget fel i genusbalansen? – kastar sig ut i bitterhet. Ebba Grön-melodien som hade spelats och väckt sådan uppståndelse om att skjuta ihjäl misshagliga individer var väl inget att bli upprörd över tycker man i inlägget. Ord flyter omkring och har tydligen ingen substans eller mening längre. Som kåsösen i en annan tidning raljerade om sin “röda ungdom”. Men vad hade hänt om hon raljerat om sin “bruna ungdom”? En av Lars Forssels dikter… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Open Pride för barn 0-10 år för att läsa och titta i bilderböcker. Kinkysex, sexleksaker för röv och kuk… Om inte detta är ett DEGENERERAT, DEPRAVERAT och DEKADENT samhälle så vet inte jag vad det är! Att PUBLIC SERVICE kan sända skiten och göra reklam för den ÄR skandal! Att folk år efter år låter sig förföras av denna skit är ännu märkligare! Att folk inte demonstrerar mot! Motdemonstrerar mot! Demonstrerar utanför riksdag och regering. Slänger ut det depraverade packet är en ännu större gåta. Redan flera 100 år före Kr trode de att de tagit kål på kananeerna och… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

“Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna något slags känsla. Själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst.” ur Doktor Glas, 1905

A propos kvinnan som intervjuades i P1Morgon.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Angela

Implicit er der i doktor Glas ytring en total seen bort fra at selv lidet troende, i selve troen, har et socialt perspektiv.
Egne erfaringer med mennesker tyder for mig på at størstedelen af alle mennesker kun ville have godt af perioder uden nogen som helst kontakt med andre mennesker.

Som passivt medlem af eneboernes forbund må jeg udtrykke, at kontalt med mennesker er aldeles overvurderet.

HH
HH
7 years ago

Ja, den danska heroiska insatsen under kriget för de förföljda judarna lyser likt en fyrbåk under en förfärande tid. All beundran för er danskar för denna sant mänskliga och demokratiska insats!

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  HH

Det er og bliver navnlig tysk tilbagholdenhed der er baggrunden for reultatet, vil jeg hævde, noget der kunne tyde på der ogå var tyskere, der vidste hvilken vej det gik, og en undgåen flere dumheder som kommende taber i krigen var bedst.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  HH

Lidt belæg for tysk tilageholdenhed: http://www.helsingorleksikon.dk/index.php?title=K%C3%B8bmand_Leedgaard&diff=5794&oldid=5793 Omtrent en femtedel nede på siden: …Byens lille modstandslomme, som holdt til i det gamle mejeri på [[Ole Piis Vej]], brugte derfor nu mere sine kræfter på at hjælpe forfulgte danskere og jøder til Sverrige. Forfulgte ventede i mejeriets hestestald på besked fra havnen, om hvem tyskerne havde på vagt. Der var en gruppe tyske soldater kaldet sønderjyderne. Det var dansksindede tyskere fra Flensborg, der boede i Store Bjørns hus på havnevej, og som var kendt for at vende det blinde øje til transporterne. Når de kom på vagt, havde man 4 timer til… Read more »

nobody
nobody
7 years ago

Danmark räddade en majoritet av sina medborgare till Sverige under okupationen, men vem skall rädda oss svenskar och danskar, när helvetet bryter löst?

“Leonard Cohen – The Future”: http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

Eddie hade rätt – “eddie meduza – en idiot”: http://www.youtube.com/watch?v=zsxZkHwicAA

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  nobody

Nej.
Størtedelen af jøder i Danmark, omkring 7.000 tog til Sverige, http://da.wikipedia.org/wiki/Redningen_af_de_danske_j%C3%B8der
Langt de fleste, vel omkring 98- 99% af hele befolkningen, min vurdering uden belæg, forblev i Danmark.

nobody
nobody
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Ber om ursäkt för att jag var så otydlig, men efter att för säkerhetskull läst denna delen av Sveriges & Danmarks historia innan jag postade så kunde jag inte med gott samvete säga danska medborgare med judisk bakgrund.

Detta av en enda anledning! De var och är en del av oss, de var danskar och många av dem blev sedemera betraktade som svenskar. Så det var i själva verket så att en majoritet av danskarna som blev hotade av ockupationen blev räddade genom dansk handlingskraft och svenskt mottagande.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  nobody

Ja, vi får väl vänta med att öppna luckan i bron tills alla non-PK’iter / äkta svenskar har nått över sundet. Sen får Frederik Reinfeldt (M), Mona Sahlin (S), Gudrun Schyman (FI), Annie Lööf (C), Åsa Romson (MP) & co. klara seg på egen hand så bra det går och njuta ur den importerade “kulturberikningen på sina egna kroppar – för en gångs skuld 😉

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Och vad fan skall vi göra där? Vakna upp någon gång.Danmark och övriga länder i väst kommer snart att vara likdana som i Sverige. Sverige är bara först ut på banan. De här människorna har fått ordentligt grepp över Sverige. Snaran dras åt och varför tas inte Pride upp? Det är skrämmande med all propaganda för Pride utan någon som helst kritisk röst mot eller någon förklaring eller beskrivning vad det är eller vad det står för. Bara ren propaganda! Vi lämnar ut våra barn medvetet till dessa sexuella gangstrar. Medvetet skall barnen vänjas vid att deras kroppar och själar… Read more »

nobody
nobody
7 years ago
Reply to  Angela

I vår kultur, är det den som tappar fattningen som är förloraren, kom ihåg det.

P.S. Kan inte påstå att jag är perfekt heller då det gäller detta.

nobody
nobody
7 years ago

Apropåp Moderaternas nya valfilm.

“Eddie Nilsson – Reinfeldt, din dumma javla idiot”: http://www.youtube.com/watch?v=TLURinHvq0M

Visst är den enkel och banal, men det är just vad sanningen är.

P.S. för Danmark i tiden! “D-A-D – Laugh And A Half”: http://www.youtube.com/watch?v=j_t0lHHH5FU

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x