31
jul
Seneste opdatering: 31/7-14 kl. 1609
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tilegnes turistministeren, det er Henrik Sass Larsen (S). Socialdemokraterne har virkelig fortjent æren for, at dette kan lade sig gøre. Inden de tre venner rejste til København, var de på ferie i den svenske hovedstad Stockholm, hvor de oplevede lignende angreb. De er ikke klar over, hvor billigt de er sluppet.

And just when I was second guessing my last post we went out for one last night in Copenhagen. I’m not saying all Danish people are like this. I just think they should know what type of ignorance and hatred exists in their midst. Facebook, BT: Amerikanske jøder på ferie svinet til i nattelivet i København.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
7 years ago

Hittade detta om en nationalistisk rörelse i Israel som har klassats som terrorgruppering. Men det är ändå intressant att ta del av för att försöka förstå olika motsättningar som finns mellan Israel, judendom, och arabvärlden, eller islam. Main article: Kahanism Kahane argued that there was a glory in Jewish destiny, which came through the observance of the Torah, stating that “democracy and Judaism are not the same thing.”[60] Kahane also believed that a Jewish democracy with non-Jewish citizens was self-contradictory because the non-Jewish citizens might someday become a numerical majority and vote to make the state non-Jewish: “The question is… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Kanske denna kommentar/fundering, trots allt ändå hänger samman med övriga, och också ovanstående: Alltså: Det är egentligen ett ganska så prekärt läge som alla de olika europeiska folken blir försatta i. De blir attackerade från två håll, i princip med lika stort allvar och ultimatum, och med likartade hot. Det är en slags – antifolkism – som alltså främst riktar sig mot alla europeiska folk, som då förbjuds att vara – sig själva – från i princip både den ena och den andra sidan? Det är som om judendom, (eller kanske Israelisk nationalism, s.k. sionism?), alltså vill mena, och vilja… Read more »

trackback

[…] og det jødehad de oplevede fra de folk, vore politikere har påtvunget os mens vi sov. Videoen var her i forgårs. Det er en længere artikel, men her er afsnittet om den heilende HF-studerende Samira Victoria […]

Victor
Victor
7 years ago

Forresten har Samira vist været under kniven nogle gange…

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-59313628:hvorfor-ikke-bare-g%C3%B8re-det.html

Men selv ikke alle Europas plastic-kirurgers forenede kræfter vil nogensinde kunne gøre denne racist tiltrækkende.

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Samira Victoria Beyloun, meget tyder på at det kunne være hende.

– Kedeligt at vi skal huse den slags.

victor
victor
7 years ago
Reply to  steen

Et forslag: Meld hende til politiet for racisme. Ligesom de radigale elsker at gøre. Hendes heilen må kunne bonne ind hos selv den mest tungnemme dommer….

Erling
Erling
7 years ago

Han provokerer jo. Og muslimaen er bare almindelig danskerploeret, hun siger ikke noget specielt horribelt, ikke efter 2014-standard.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Det är som om judendom, (eller kanske Israelisk nationalism, s.k. sionism?), alltså vill mena, .och säga till Europa och européer att: – ”…kommer det att gå er illa…

Det er ikke mit indtryk, min tolkning, hvortil belæg nok kan findes, er at muhammedanere er udsøgt hadefulde over for jøder, men muhammedanere er vel (også) konstaterbart hadefulde over for alle, den ene udlægning over for den anden og så videre.

Lidt i stil med dansk-svensk ærkefjende-problematik, bare meget værre.

Flikflak
Flikflak
7 years ago

“I’m not saying all Danish people are like this”. Det er lidt bedrøveligt, at han tror, at hende sinken har noget som helst med det at være dansker at gøre.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Flikflak

Det kan jeg heller ikke tro, han inderst inde gør. Men han er formentlig “PK” (forfængelig). Ligesom Antonio Currá’s far, der over for de mange danskere, der deltog i hans sorg, erklærede, at mordet på hans søn nøjagtigt lige så godt kunne have været begået af nogle unge danskere! Den mand oplevede at blive spyttet på af muslimer, og at blomsterne på gerningsstedet blev brændt af muslimer, nat efter nat, samt at der på en gavl i nærheden stod skrevet “dø din italer” (sic). Og alligevel … Denne far opfattede ikke selv, midt i sin behagelige selvbeskrivelse som “et godt… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago
Reply to  Flikflak

Der skal meget til for at få amerikanske jøder til at vågne op : De lever stadig i den klassiske amerikanske drøm , hvor SMELTEDIGELEN er trumf over enhver fjendtlig indstillet minoritet . Derfor må de indten opgive drømmen eller se en dansker i den fjendtlige arabiske kvinde . De fleste hænger ved drømmen med en næsten tragisk stædighed …

Bergfast
7 years ago
Reply to  Flikflak

Verkar som att jag postade fel text här, till filmningen av den palestinska kvinnan, och publiceringen av händelsen. Denna kommentar skulle det vara: Citat:…” One girl wore pants, checked with a similar pattern to the counter wall. Shmuly, always looking for a laugh, told the girl she matched the tile. She didn’t turn around. He took the hint and went outside, but her friend darted after him.”… … Det är trots allt lite svårt att få klart för sig hela händelseförloppet….. Kvinnan blir ombedd, när filmningen börjar, att – Ta det från början….. Hon undrar då: – Vaddå? Ta det… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x