2
aug
Seneste opdatering: 3/8-14 kl. 1928
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Choudhary KBH 02.08.2014, II 028

Jeg manglede ham i mit arkiv, ellers var jeg ikke taget forbi Charlottenborg, for han sagde det jeg har hørt ham sige i snart ti år. Jeg er helt enig med Pat Condell (A knighthood for Andy Choudary), han er ‘the real thing’. Det er koranen, vi hører tale. Derfor er jeg også helt uenig med alle dem, der efter hans optræden i Deadline sagde noget i retning af “hvordan kan man lade sådan en ekstremist optræde i TV?” (Se analysen “Lad os nu tale om islam,” sagde Martin Krasnik.)

Som jeg sad der i Kongens Nytorvs ældste hus, kunne jeg ikke lade være med at tænke på alle dem, der er kommet her, fra Marie Grubbe til Lundstrøm, Palle Nielsen og Svend Wiig Hansen – Charlottenborg blev Kunstakademi allerede i 1701, og nu denne nazi til et postmoderne satirearrangement. Vidste han, han medvirkede i satire, er han bare glad for hvilken ølkasse at stå på som helst?

Choudhary er en langt bedre pædagog når det kommer til islam end nogen europæisk islamolog. Inger Støjberg skulle tage timer hos ham, så hun kunne lære sig lidt om – ikke muslimer, men om islam. Bortset fra sin fundamentalisme, er Choudhary også en løgnhals. Jøder og kristnes lykkelige liv under islams beskyttelse, er en skrøne. I dag er de stort set udrenset fra den muslimske verden, og det er næppe af den muslimske tolerance.

Han illustrerer også, hvorfor at jo mindre islamisk en muslim er, desto bedre for alle parter. Der er platte personer, der siger på nettet, at “en god muslim er en død muslim.” Det er helt forkert og typisk for jargonen på nettet.”Opinions are like assholes; everybody has one.” (Dirty Harry, The Dead Pool)

En god muslim er en konverteret muslim, men mindre kan også gøre det: En god muslim er en, der ligesom danske politikere ikke aner hvad der står i koranen.

Så fik jeg endelig også¨mødt Andy. Det ser ud til at jeg før eller senere møder næsten alle de mennesker, jeg skriver om, og det er jo udmærket for en fotograf. At Radio 24-7 afbrød ølsaget for hans skyld, tager mig lidt tid at synke. Jeg tænkte på Andy’s Bar 300 meter borte, men den åbner først kl. 20. click photos for full screen. Lydfil af talen:

1-Choudhary, KBH  02.08.2014, I 011

2-Choudhary, KBH  02.08.2014, I 046 3-Choudhary KBH 02.08.2014, II 0061-Choudhary KBH 02.08.2014, II 024

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] i 2009: Melanie Phillips in Copenhagen, I. Anjem Choudhary var i København forrige sommer: Anjem Choudhary kom forbi Charlottenborg. Han var inviteret af angiveligt borgerlige Radio 24-7 til et ironisk, humoristisk radioprogram. […]

trackback

[…] arrangement, der betegnende nok var humoristisk ment, for vi kan jo ikke tage det alvorligt, skrev jeg igen om […]

trackback

[…] Anjem Choudary charged with supporting a terror organisation, Britain Charges Anjem Choudary, Radical Preacher, With Fomenting Support for ISIS Anjem Choudhary kom forbi København, august 2014. […]

trackback

[…] Enhver kan selv tjekke i skrifterne, hvad han siger. F.eks. om offensiv og defensiv jihad. Med andre ord, som jeg slrev da han var i København i sommer: […]

trackback

[…] jeg stod på Charlotenborg for nogle uger siden og hørte Anjem Chodhary messe, sagde en moden herre ved siden af mig: Han er vel nok “ekstremist.” […]

trackback

[…] i Europa. Hannity og Chodhary starter med ISIS, og så…fred og ro, good bye! Skrigeskinken Choudhary var i København for et par uger siden under kategorien […]

trackback

[…] Feltet snævrer sig ind. Abdel-Majed Abdel Bary, 23, en London rapper blev fotograferet for ti dage siden poserende med et afhugget hoved i Raqqa. Stemmen kunne sagtens være hans, de karakteristiske, tunge øjenlåg i videoens nærbilleder, kunne også være hans. Man kan se foto her med sort hætte på. Han har naturligvis tråde til Anjem Choudhary, der netop har været i København. […]

Nielsen
Nielsen
7 years ago

“Der er platte personer, der siger på nettet”
Jeg er blevet fejllciteret. Jeg skrev en god tyrk er en død tyrk.
Andy og jeg er nok to sider af én sag. Jeg hader islam, og han hader frihed.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Et forfærdeligt skæg.

HH
HH
7 years ago

En kåsör – det kallas av någon underlig anledning kolumnist – i Aftonbladet (med armarna i kors, ni vet( ondgjorde sig över SD-ledarens attacker mot islam. Kanske hr Åkesson inte lindade in sitt tal i diverse slöjor, men även en analfabet förstod vad han menade. Alltså: det är inte människorna i SIG som är problemet UTAN DE SKILDA KULTURERNA! Jag skrev några förklarande rader till kåsören men har naturligtvis inte fått något svar. Elfenbenstornet svarar inte på mina knackningar. Men litet bashing mot den som alltid ska ha bashing är naturligtvis den flygande matta som sådana här intetsägande, ogenomtänkta kåsörer… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Jeg hørte hans tale i radio24/7 og kan nu endnu bedre forstå, hvorfor islamisterne og venstrefløjen har det så godt sammen. Hele hans tale var båret af den samme misundelsesretorik, over hvor snydt vi bliver af de rige kapitalister.

Prudentius
7 years ago

Muslimen, den uniformerede verdensborger, den fødte globalist, den stolte imperialist. Altid parat til at opføre sit umulige teokratiske babelstårn hvor som helst i verden.

En skullcap, en natkjole og et hennaskæg, SÅ kører det!

Total politisk, social og økonomisk fallit har endnu ikke standset pædofetens gæve tilhængere.

En trodsig fornemmelse trænger sig alligevel på i mit sind, den påstår at islam ikke overlever det 21. århundrede.

Vi får se.

nobody
nobody
7 years ago

Rekommenderar “Jimmie Åkessons sommartal”: http://avpixlat.info/2014/08/02/jimmie-akessons-sommartal-2/

http://www.youtube.com/watch?v=Fy9z0WrRDl8

Detta tal kommer bli historiskt! Tror att SD får minst 20% i kommande valet.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
7 years ago

Hvad laver de personer egentlig i mit land?

Se Morten Uhrskovs seneste klumme i Jyllands-Posten: Fremmedpolitiet tilbage!

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Men Gunnar, vi kan jo slet ikke have sådan et begreb som “fremmed” i vores sprog! Det er jo ikke inkluderende, derved at det deler os op i et kunstigt “dem” og “os”. Integration går begge veje! Det er jo os alle sammen, der skal integreres i Det Nye Europa. Hvis vi kalder mennesker, der tilfældigvis er født et andet sted i verden eller med en anderledes hudfarve for “fremmede”, så stigmatiserer vi jo en hel masse danskere, der netop ser lidt anderledes ud og tilfældigvis har en anden baggrund, end den almindelige “hvide dansker”. Det er jo m e… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  steen

Den sproglige kamp fortsætter vel, her en lille samling ord og begreber sjældent set, sådan samlet og defineret:
http://www.jdl-uk.org/2014/05/the-kaffirese-dictionary.html

Gunnar Biering
Gunnar Biering
7 years ago
Reply to  steen

Morten: God ironi!

Steen: I Danmark tror jeg, at den sunde fornuft har vundet over “antiracisterne”. Der er ingen normale mennesker, der slynger om sig med ordet racist. Det er vist kun indvandrere, der bliver taget af politiet for lovovertrædelser, der bruger udtrykket. Samt autonome, AFA’er o. lign.

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Det her billede med ‘Hong-Kong’ i baggrunden… Tak, Steen! 😀
http://snaphanen.dk/upload/2014/08/3-Choudhary-KBH-02.08.2014-II-006.jpg

LarsS
LarsS
7 years ago

Bare nysgerrig, men har ofte tænkt på det! Hvad fanden lever de egentlig af, de der Imamer eller lærde eller hvad de nu kalder sig selv? Som jeg forstår det, så bræger de løs om deres religion til trosfælder, journalister og politikere, men aldrig har jeg da oplevet blot en eneste en have et ærligt job i den samfundsøkonomi (vores) de har stukket sugerøret ned i! Men hvad ved jeg? Jeg er blot en betragter som ikke kan forstå, at nogle borgere kan fjumre rundt i vores såkaldte velfærdssamfund, uden overhovedet at bidrage med en eneste indtægtskrone på vores fælles… Read more »

LarsS
LarsS
7 years ago
Reply to  steen

Du har ret og jeg tror vi nærmer os kanten af idioti, i en hastighed der overgår selv de mest pessimistiske og nyttige galninges profetier. Vi er så langt ude, at det ikke kan forklares! Goodness Gracious Me!

https://www.youtube.com/watch?v=2nTBNHwar5o

notty
notty
7 years ago

Hej snaphane har du/i mulighed for at finde ud af hvorfor jeg ukke længere ikke kan kommentere på uriaspostens hjemmeside.

på forhånd tak

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Helt enig i dine betragtninger, Steen. Sådan er det. Og sådan bør ens tilgang være.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Og det er konstruktiv nytænkning at forstå Anjem Choudhary som “vores agent” – og visse sprutrasende “revanchister” på vores side som reelt “Islams agenter”.

Det er der nemlig en hel del om …

– – –

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x